Riigikogu valimised 2027

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 23:55EKRE jutt sama lühike kui pink. Ei ta võida.
Enamus valijaid ei viitsi süveneda. Valivad Ekret ja tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 00:18
Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 23:55EKRE jutt sama lühike kui pink. Ei ta võida.
Ei ole neid selleks piisavalt.
Külaline

Tahaks ka loota, et suurem osa eestlasi vähemalt keskmise IQ-ga, ei tundu eriti tõenäoline, et intelligentne, haritud, konstruktiivselt kriitiline inimene valib Ekre.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 01:08 Tahaks ka loota, et suurem osa eestlasi vähemalt keskmise IQ-ga, ei tundu eriti tõenäoline, et intelligentne, haritud, konstruktiivselt kriitiline inimene valib Ekre.
Eksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 07:12
Guest kirjutas: 15 Juun 2026 01:08 Tahaks ka loota, et suurem osa eestlasi vähemalt keskmise IQ-ga, ei tundu eriti tõenäoline, et intelligentne, haritud, konstruktiivselt kriitiline inimene valib Ekre.
Eksid.
Ega intelligentne ja haritud inimene ei valigi, valib harimatu ja ebaintelligentne. Aga neid on ju piisavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 00:18
Enamuseks seda küll nimetada ei saa, kes neid valib. Aga kurb tõsiasi on see, et üldse enam kedagi valida pole. Kõik on vastumeelsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 08:40Ega intelligentne ja haritud inimene ei valigi, valib harimatu ja ebaintelligentne. Aga neid on ju piisavalt.
Mul vahet pole kes valib. Peaasi, et ekre valitakse.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 08:40
Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 07:12
Eksid.
Ega intelligentne ja haritud inimene ei valigi, valib harimatu ja ebaintelligentne. Aga neid on ju piisavalt.
Intelligentne ja haritud valib muidugi Hanahi või Õnne. Siis on õigesti valitud. Või siis mõne inimvaenuliku ja kättemaksuhimulise eksprokuröri.
Külaline

Kõigi kriteeriumite järgi- madal haridustase, vaene invapenskar, ei salli p*depropagandat, ega n**greid, vihkan praegust valitsust, ei salli muutusi- peaksin ma justkui olema EKRE valija. Aga üks asi eristab mind nendest- ma pole rahvuslane. Ehk siis, mulle pole oluline mis rahvusest ma olen ja mulle väga meeldib vene keeles suhelda, meeldib vene muusika ja nõukaaegne stiil kodusisustuses ning linnapildis.
Nii et mis ma öelda tahtsin- kõik väheharitud ei ole ekrekad, see on tobe üldistamine
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 22:28Kõigi kriteeriumite järgi- madal haridustase, vaene invapenskar, ei salli p*depropagandat, ega n**greid, vihkan praegust valitsust, ei salli muutusi- peaksin ma justkui olema EKRE valija.
Kas kuskil on need kriteeriumid kirjas, et siis oled ekre valija?
Need kriteeriumid on reformikate valimispropaganda, et konkurente halvustada. Algselt reformikad räuskasid Savisaare ja keskerakonna peale, pärast ekre peale.
Ühesõnaga reformikate inisemine, kui neil on peenike pihus.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Parempoolsed, äärmisel juhul Isamaa. Ülejäänud, eesotsas Ekre ja Keskiga välistan.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 15 Juun 2026 23:22 Parempoolsed, äärmisel juhul Isamaa. Ülejäänud, eesotsas Ekre ja Keskiga välistan.
Parempoolsed on järjekordne ämber. Uurige natuke nende seoseid Saue vallaga. Netis peaks olema ka Saue abivallavanema debiilne sõnavõtt põhikooli lõpuaktusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 22:28 Kõigi kriteeriumite järgi- madal haridustase, vaene invapenskar, ei salli p*depropagandat, ega n**greid, vihkan praegust valitsust, ei salli muutusi- peaksin ma justkui olema EKRE valija. Aga üks asi eristab mind nendest- ma pole rahvuslane. Ehk siis, mulle pole oluline mis rahvusest ma olen ja mulle väga meeldib vene keeles suhelda, meeldib vene muusika ja nõukaaegne stiil kodusisustuses ning linnapildis.
Nii et mis ma öelda tahtsin- kõik väheharitud ei ole ekrekad, see on tobe üldistamine
No siis sobid ka ju nende valijaks väga hästi. Neile meeldivad ka venelased ja rahvuslusest on asi kaugel.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 23:18
Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 22:28Kõigi kriteeriumite järgi- madal haridustase, vaene invapenskar, ei salli p*depropagandat, ega n**greid, vihkan praegust valitsust, ei salli muutusi- peaksin ma justkui olema EKRE valija.
Kas kuskil on need kriteeriumid kirjas, et siis oled ekre valija?
Need kriteeriumid on reformikate valimispropaganda, et konkurente halvustada. Algselt reformikad räuskasid Savisaare ja keskerakonna peale, pärast ekre peale.
Ühesõnaga reformikate inisemine, kui neil on peenike pihus.
Sina oled see iniseja. Miks ma ei imesta, et ekrekas oled, sõnavara on tõesti vastav.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 15 Juun 2026 23:22 Parempoolsed, äärmisel juhul Isamaa. Ülejäänud, eesotsas Ekre ja Keskiga välistan.
Valid Isamaa, saad Keski.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 01:45
Parempoolsed on järjekordne ämber. Uurige natuke nende seoseid Saue vallaga. Netis peaks olema ka Saue abivallavanema debiilne sõnavõtt põhikooli lõpuaktusel.
Kus seda lugeda saab? Mina ei ole sellest midagi kuulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 07:22Sina oled see iniseja. Miks ma ei imesta, et ekrekas oled, sõnavara on tõesti vastav.
Refikad inisevad oma vastaste kalkal. Ma räägin nii nagu on.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 07:21No siis sobid ka ju nende valijaks väga hästi. Neile meeldivad ka venelased ja rahvuslusest on asi kaugel.
õigus, reformierakond on alati selline olnud.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 16 Juun 2026 10:35
Valid Isamaa, saad Keski.
Isamaaga võib saada kes iganes, nad on suutelised koostööd tegema kõigiga, senise praktika põhjal.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2026 11:50
Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 07:21No siis sobid ka ju nende valijaks väga hästi. Neile meeldivad ka venelased ja rahvuslusest on asi kaugel.
õigus, reformierakond on alati selline olnud.
Hmm, kuskohast te välja loete, et reformikatele meeldivad venelased :?: Nemad on ju esimesed, kes jooksevad kohe tormi, kui euroopa liidust tuleb mingi järjekordne sanktsioonide idee, nemad on ju peamised ukide toetajad. No kuskiltpidi nad ei toeta venelasi ega Venemaad. Rahvusluse kohalt ..jah seda vbolla väga tõesti pole, nad ju täielikult euroopa tallalakkujad ning teevad kõike, mida sealt kästakse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist