Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:25Ma ei lähe mitte iialgi mitte kellelegi etteteatamata külla. See on välistatud. Ka oma abikaasale teatasin ette, kui suvilasse läksin, kus abikaasa juba seal mitu päeva varem oli. Inimene teab valmistuda, ostab rohkem süüa, koristab veidi tube vms. Sellel pole mitte mingit pistmist armastuse, tunnete vms asjaga, elementaarne viisakus.Pöörame loo tagurpidi, just sina oled see kes läheb mehele etteteatamata külla,
Mida teeksite sellises olukorras
-
Külaline
-
Külaline
Kui te kõik olete nii üksikud inimesed ja ühtegi sõpra pole kellele niisama ajaviiteks külla lobisema minna, siis arusaadav, kõik ongi võõrad.
Meil siin küll käib üksteisel külas käimine nii nagu tuju on ja keegi ei helista ega lepi siin midagi kokku. See ongi sõprus.
Meil siin küll käib üksteisel külas käimine nii nagu tuju on ja keegi ei helista ega lepi siin midagi kokku. See ongi sõprus.
-
Külaline
Me käime ka lobisemas ja külas, aga kas üks minut võtta helistamiseks, et kas on sobiv hetk, käib tõesti nii üle jõu või? Kui oled mingi pensionär, kellel aega küllalt, siis ehk tõesti, aga kui inimesel on tihe päevaplaan, siis nii ikka ei käi asi. Mul on väga nõudlik töö, käin ülikoolis, on majapidamine, trenn, perekond, kõige jaoks tuleb aega leida. Ma ei ole tõesti igal suvalisel hetkel valmis selleks, et keegi lihtsalt vajub sisse lobisemaKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:29 Kui te kõik olete nii üksikud inimesed ja ühtegi sõpra pole kellele niisama ajaviiteks külla lobisema minna, siis arusaadav, kõik ongi võõrad.
-
Külaline
Ära siis suhtlegi inimestega. Jäikade käitumistega inimesed üldiselt ongi üksikud.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:40Me käime ka lobisemas ja külas, aga kas üks minut võtta helistamiseks, et kas on sobiv hetk, käib tõesti nii üle jõu või? Kui oled mingi pensionär, kellel aega küllalt, siis ehk tõesti, aga kui inimesel on tihe päevaplaan, siis nii ikka ei käi asi. Mul on väga nõudlik töö, käin ülikoolis, on majapidamine, trenn, perekond, kõige jaoks tuleb aega leida. Ma ei ole tõesti igal suvalisel hetkel valmis selleks, et keegi lihtsalt vajub sisse lobisemaKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:29 Kui te kõik olete nii üksikud inimesed ja ühtegi sõpra pole kellele niisama ajaviiteks külla lobisema minna, siis arusaadav, kõik ongi võõrad.
-
Külaline
Kui inimene meeldib, siis alati leitakse seda aega, kasvõi 10 minutit. Inimene kes suhelda ei soovi, siis milleks suhelda? Mehed saavad paarist korrast kenasti aru kui naisel on "kiire", "aega pole", siis pole sellise naisega rohkem plaane mõtet tehagi, nii et anna mehele natuke aega olukorra mõistmiseks. Alati leiab naise kellel on huvi suhelda ja alati leiab ta mehe jaoks ka aega. See ongi suhe ja suhtlemine.
-
Külaline
Jäikade käitumistega inimesed suhtlevad teiste samasugustega, täpselt nagu sellised sissesadajad suhtlevad omasugustega. Üksikud on need, kes arvavad, et kõik peavad käituma nii nagu nemad, ja siis imestavad, kui seda ei juhtu (nagu teemaalgataja). Suhelge endasarnaste inimestega, leidke need n-ö teie inimesed, kellel on sarnane maailmavaade, siis on kõik suurepärane.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:43 Ära siis suhtlegi inimestega. Jäikade käitumistega inimesed üldiselt ongi üksikud.
-
Külaline
Aga tee suu lahti ja ütlegi - ära käi pinda.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:51Jäikade käitumistega inimesed suhtlevad teiste samasugustega, täpselt nagu sellised sissesadajad suhtlevad omasugustega. Üksikud on need, kes arvavad, et kõik peavad käituma nii nagu nemad, ja siis imestavad, kui seda ei juhtu (nagu teemaalgataja). Suhelge endasarnaste inimestega, leidke need n-ö teie inimesed, kellel on sarnane maailmavaade, siis on kõik suurepärane.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:43 Ära siis suhtlegi inimestega. Jäikade käitumistega inimesed üldiselt ongi üksikud.
Milleks foorumis jutustada.
-
Külaline
Ma ütlesingi, et mulle sobiks, kui sa teataksid ette, kui sa tuled. Aga see inimene ei pidanud seda milelkski, tuli ikka. Minu arvates on see ebaviisakas, Ja ausalt öeldes pole mina kuulnudki, et kõik niimoodi suvaliselt teiste juurde sisse ja välja voorivad, vähimatki huvi tundmata, kas inimene on üldse parajasti kodus. Helstamine võtab ühe minuti. Kuskil maal äkki toimuvad asjad nii, aga ise pole elus kuulnud. Kõik minu teised tuttavad, sugulased, ka lapse sõbrad on sellised, kes ette teatamata ei ilmu. Ka minu poeg ei lähe sõbra juurde, et ma nüüd tulin. Võib-olla on sõbral käsil õhtusöök, õppimine, vanem palus midagi teha, ta on hoopis trennis. Aga siin proovitakse selgeks teha, et nii käibki elu ja kui sinu arust on see imelik, siis sul pole tundeid, mda iganes. Mu sõbrannad ka ei tule ette teatamata, kuigi oleme eluaeg suhelnud ja saame hästi läbi. Isegi helistades viisakas inimene küsib, et kas saad hetkel rääkida. Olen tõesti imestunud, mis imelikud inimesed siin koos on. Või siis on tegemist lihtsalt sellega, et ükskõik mis teema teed, alati peab maha materdama ja vastu vaidlema. Kui oleks teinud teema, et tahan näed mehele külla minna suvalisel ajal ja ta polnudki vaimustuses. Siis oleks kindlasti materdatud, et mis ronid siis suvalisel ajal kohale, inimesel on muu elu ka.Aga tee suu lahti ja ütlegi - ära käi pinda.
-
Külaline
Minu jaoks on mehe reaktsioon üsna suur punane lipp.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 19:44tema. Et mis siis on, miks ta ei või tulla, kui ta tahab, mis sul siis varjata on, kas võtad ennast salaja täis või on sul siin mõni mees või mis viga on. See jutt ajas mind päris pahaseks, panin ukse lukku ja sõitsin minema. Nüüd tema kirjutab mulle, et ta homme minuga kokku ei taha saada, nagu me kokku leppisme, sest mina olen väga mõistmatu inimene. Mina tundsn samamoodi, et mina ei soovi kohtuda,aga ei hakanud talle emotsiooni pealt midagi kirjutama, sest mõtlesin, et ehk rahunen maha, eks vaatame siis edasi. Aga nüüd tema sõnumite peale olen veel rohkem vihane. Kas teie proovikste veel sellist asja lappida või oleks asi läbi?
Egoistlik ja sinu soove mitte austav. Janüüd süüdistab sind, et sina paha ja ebaõiglane. Aga käitumises viga ei näe. Mul pikaaegne eks oli selline ja hoian suure kaarega sellistest inimestest eemal. Ükskõik kumbas soost inimene on.
-
Külaline
Siis ta ei meeldi sulle ja nii ütlegi talle, meie suhe on lõppenud.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 14:11Ma ütlesingi, et mulle sobiks, kui sa teataksid ette, kui sa tuled. Aga see inimene ei pidanud seda milelkski, tuli ikka. Minu arvates on see ebaviisakas, Ja ausalt öeldes pole mina kuulnudki, et kõik niimoodi suvaliselt teiste juurde sisse ja välja voorivad, vähimatki huvi tundmata, kas inimene on üldse parajasti kodus. Helstamine võtab ühe minuti. Kuskil maal äkki toimuvad asjad nii, aga ise pole elus kuulnud. Kõik minu teised tuttavad, sugulased, ka lapse sõbrad on sellised, kes ette teatamata ei ilmu. Ka minu poeg ei lähe sõbra juurde, et ma nüüd tulin. Võib-olla on sõbral käsil õhtusöök, õppimine, vanem palus midagi teha, ta on hoopis trennis. Aga siin proovitakse selgeks teha, et nii käibki elu ja kui sinu arust on see imelik, siis sul pole tundeid, mda iganes. Mu sõbrannad ka ei tule ette teatamata, kuigi oleme eluaeg suhelnud ja saame hästi läbi. Isegi helistades viisakas inimene küsib, et kas saad hetkel rääkida. Olen tõesti imestunud, mis imelikud inimesed siin koos on. Või siis on tegemist lihtsalt sellega, et ükskõik mis teema teed, alati peab maha materdama ja vastu vaidlema. Kui oleks teinud teema, et tahan näed mehele külla minna suvalisel ajal ja ta polnudki vaimustuses. Siis oleks kindlasti materdatud, et mis ronid siis suvalisel ajal kohale, inimesel on muu elu ka.Aga tee suu lahti ja ütlegi - ära käi pinda.
-
Külaline
Ei proovita. Sulle tehakse selgeks, et inimesed on erinevad. On sellised, kelle jaoks see on okei ja on inimesed, kelle jaoks see ei ole okei. Milleks arendada suhet inimesega, kellega sul on kardinaalselt erinevad arusaamad juba ainuüksi nii lihtsates asjades? Mind häiriks ka selline asi ja ma ei sooviks sellist suhet.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2026 14:11 aga siin proovitakse selgeks teha, et nii käibki elu ja kui sinu arust on see imelik, siis sul pole tundeid, mda iganes.
-
Külaline
No just. Kui teemaalgata oli seda ka eelnevalt öelnud selgelt(et teavitaks ette) ja et talle selline äkiline sisse sadamine ei sobi siis peaks seda austama. Ta ju lausa peale esimest korda kordas üle, et see ei ole okei. Mitte ei eeldanud, et mees hiromant on.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 15:45Ei proovita. Sulle tehakse selgeks, et inimesed on erinevad. On sellised, kelle jaoks see on okei ja on inimesed, kelle jaoks see ei ole okei. Milleks arendada suhet inimesega, kellega sul on kardinaalselt erinevad arusaamad juba ainuüksi nii lihtsates asjades? Mind häiriks ka selline asi ja ma ei sooviks sellist suhet.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2026 14:11 aga siin proovitakse selgeks teha, et nii käibki elu ja kui sinu arust on see imelik, siis sul pole tundeid, mda iganes.
-
Külaline
Aga sa vaata mis tahes sarja, nt Poirot, Õnne 13, Meeleheitel koduperenaised või mida iganes, alati lihtsalt astutakse filmides läbi, ei ole mingit ette teatamist.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2026 14:11Ma ütlesingi, et mulle sobiks, kui sa teataksid ette, kui sa tuled. Aga see inimene ei pidanud seda milelkski, tuli ikka. Minu arvates on see ebaviisakas, Ja ausalt öeldes pole mina kuulnudki, et kõik niimoodi suvaliselt teiste juurde sisse ja välja voorivad, vähimatki huvi tundmata, kas inimene on üldse parajasti kodus. Helstamine võtab ühe minuti. Kuskil maal äkki toimuvad asjad nii, aga ise pole elus kuulnud. Kõik minu teised tuttavad, sugulased, ka lapse sõbrad on sellised, kes ette teatamata ei ilmu. Ka minu poeg ei lähe sõbra juurde, et ma nüüd tulin. Võib-olla on sõbral käsil õhtusöök, õppimine, vanem palus midagi teha, ta on hoopis trennis. Aga siin proovitakse selgeks teha, et nii käibki elu ja kui sinu arust on see imelik, siis sul pole tundeid, mda iganes. Mu sõbrannad ka ei tule ette teatamata, kuigi oleme eluaeg suhelnud ja saame hästi läbi. Isegi helistades viisakas inimene küsib, et kas saad hetkel rääkida. Olen tõesti imestunud, mis imelikud inimesed siin koos on. Või siis on tegemist lihtsalt sellega, et ükskõik mis teema teed, alati peab maha materdama ja vastu vaidlema. Kui oleks teinud teema, et tahan näed mehele külla minna suvalisel ajal ja ta polnudki vaimustuses. Siis oleks kindlasti materdatud, et mis ronid siis suvalisel ajal kohale, inimesel on muu elu ka.Aga tee suu lahti ja ütlegi - ära käi pinda.
-
Külaline
Tundub, et mees on kontrollihimuline. Võib-olla endal siis luukered kapis, et naisest selliseid asju eeldab. Mina ka ei tahaks sellisega suhet, see reaktsioon paljastab hästi iseloomu.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 19:44Olin väga pahane, aga sõnades väljendas oma pahameelt hoopis tema. Et mis siis on, miks ta ei või tulla, kui ta tahab, mis sul siis varjata on, kas võtad ennast salaja täis või on sul siin mõni mees või mis viga on.
-
Külaline
Sest see on filmides. Päriselus tuleb ette teatada, vähenalt sellises olukorras mid TA-l on.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 17:57Aga sa vaata mis tahes sarja, nt Poirot, Õnne 13, Meeleheitel koduperenaised või mida iganes, alati lihtsalt astutakse filmides läbi, ei ole mingit ette teatamist.
Kui joodikule lähed pudeliga külla, siis jah pole vaja ette teatada.
-
Külaline
Tallinnas?Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:29 Kui te kõik olete nii üksikud inimesed ja ühtegi sõpra pole kellele niisama ajaviiteks külla lobisema minna, siis arusaadav, kõik ongi võõrad.
-
Külaline
Mulle tundub ka, et mingist maakohast on jutt. Kui mul kunagi maal suvila oli, siis seal küll astuti niisama sisse. Aga noh, vahemaad olid väikesed, nägid kedagi aias toimetamas, siis tulid rääkisid paar sõna, muidu oleks ebaviisakas olnud. Ja inimesed ka seal rohkem kodused, pensionärid ja töötud, neil päris ükskõik, kas see töö saab tehtud nüüd tund aega varem või hiljem. Oligi hea võimalus pooleli jätta ja veidi kohvi juua või midagi. Ja üldiselt pigem nagu igav, mitte et palju tegemist. Kõik teadsid kõigi elustiili ka peast, et no nüüd ta teeb seda, nüüd tuli autoga koju, nüüd tal on õhtusöök perega, nüüd on vaba aega. Ikka arvestati seal ka inimese elustiiliga. Ja kui mõnele ei meeldinud niisama lobisemine, siis ka see oli teada ja sinna ei mindud. Ja see asi oli ka, et tuldi ja astuti läbi, aga kui inimene ei kutsunud sisse või istuma, siis oli see ka täiesti okei, ütleski, et noh, ma praegu õmblen seelikut või keedan moosi, et pärast lobiseme. Polnud ka hullu, inimene läks siis koju tagasi ja tuli teine kord.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2026 16:23Tallinnas?Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2026 13:29 Kui te kõik olete nii üksikud inimesed ja ühtegi sõpra pole kellele niisama ajaviiteks külla lobisema minna, siis arusaadav, kõik ongi võõrad.
-
Külaline
Teemaalgatajs, mis teil saanud on? Olete paar edasi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline