Kuidas me küll teda aidata saaksime
Arusaadav, et Eestisse tagasituleks näitakski lüüasaamist, TA oleks näiteks esimene parastama "ei saanud hakkama jah, nüüd tuleb saba jalge vahel koju tagasi juuksuriks!", talle paistab see persoon hinge minevat- ja mitte heas mõttes. USAs pole elada kerge kindlasti ja keegi ei keela lihtsalt kogemusi jutustada, mida artiklis tehaksegi. Küll aga arvan, et lennuki saabunise ajal teatas proua ise Kroonikale ja tellis lookese vanalt tuttavalt 
-
Külaline
Kas selliste jutustamiste eest ajakirjandus jutustajale maksab ka või miks seda tehakse?
-
Külaline
Kas ajakirjanik enne avaldamist artiklit+PEALKIRJA üle vaadata ei luba, et nüüd siin peeglit peab siunama?
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1202 ... -laste-ees
Milleks lastele sellist traumat tekitada. Võiks julguse kokku võtta ja tagasi tulla nagu Vanilla Ninja laulutüdruk meile USA-st tagasi juuksuriks tuli.
Milleks lastele sellist traumat tekitada. Võiks julguse kokku võtta ja tagasi tulla nagu Vanilla Ninja laulutüdruk meile USA-st tagasi juuksuriks tuli.
-
Külaline
Toimetaja otsus on lõplik.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 11:51Kas ajakirjanik enne avaldamist artiklit+PEALKIRJA üle vaadata ei luba, et nüüd siin peeglit peab siunama?
-
Külaline
Vabandust, aga tegemist on kahe erineva inimesega. See, mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Ninjatüdruk tuli tagasi hea meelega, nagu aru sain, Liina Raud on otsustanud jääda. Las ta elab oma elu, nagu talle sobib.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 12:16 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1202 ... -laste-ees
Minu meelest on just väga positiivne, et inimene ausalt jagab oma kogemusi, ka negatiivseid. Tavaliselt on tendents siiski, et soovitakse näidata vaid seda ilusat poolt, raskematest asjadest vaikitakse. Nagu see USA-sse õnne otsima läinud tõsielusaates osaleja MN, kes andis mõista, et sinna jõudes rullus tema jalge ees lahti punane vaip ja "pakkumisi tuli nagu muda". Tegelikkus oli muidugi pisut teistsigune...
Nii et mina hindan selliseid realistlikke artikleid, selle asemel, et mingeid luiskelugusid lugeda.
-
Külaline
A, kas peab üldse produtseerima artikleid inimestest, kes tegelikult ei ole ühiskondlikul või muul moel silmapaistvad? Olla koguaeg mitmel päeval nädalas pildil vaid sellepärast, et aastaid tagasi tehti üks väike teleroll või sellep et oled tuntud mehe eks... No milleks? Miks keegi peaks teada tahtma, kas tal on seal hea või halb või kas tema abil treitakse realistlikke artikleid?Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 14:45Vabandust, aga tegemist on kahe erineva inimesega. See, mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Ninjatüdruk tuli tagasi hea meelega, nagu aru sain, Liina Raud on otsustanud jääda. Las ta elab oma elu, nagu talle sobib.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 12:16 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1202 ... -laste-ees
Minu meelest on just väga positiivne, et inimene ausalt jagab oma kogemusi, ka negatiivseid. Tavaliselt on tendents siiski, et soovitakse näidata vaid seda ilusat poolt, raskematest asjadest vaikitakse. Nagu see USA-sse õnne otsima läinud tõsielusaates osaleja MN, kes andis mõista, et sinna jõudes rullus tema jalge ees lahti punane vaip ja "pakkumisi tuli nagu muda". Tegelikkus oli muidugi pisut teistsigune...
Nii et mina hindan selliseid realistlikke artikleid, selle asemel, et mingeid luiskelugusid lugeda.
-
Külaline
A kas peab lugema artikleid inimestest, kelle tegemised ei huvita?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:54 A, kas peab üldse produtseerima artikleid inimestest, kes tegelikult ei ole ühiskondlikul või muul moel silmapaistvad? Olla koguaeg mitmel päeval nädalas pildil vaid sellepärast, et aastaid tagasi tehti üks väike teleroll või sellep et oled tuntud mehe eks... No milleks? Miks keegi peaks teada tahtma, kas tal on seal hea või halb või kas tema abil treitakse realistlikke artikleid?
Mõned nimed müüvad ja tema ilmselt on üks neist. Muudmoodi ei saa seda seletada. Palju etem, et kirjutatake Liina Raua sugustest ja mitte mingitest mõttetutest blogijatest või mudijatest.
-
Külaline
Vastupidi, tema persoon on haigutamapanevalt igav.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 21:56A kas peab lugema artikleid inimestest, kelle tegemised ei huvita?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:54 A, kas peab üldse produtseerima artikleid inimestest, kes tegelikult ei ole ühiskondlikul või muul moel silmapaistvad? Olla koguaeg mitmel päeval nädalas pildil vaid sellepärast, et aastaid tagasi tehti üks väike teleroll või sellep et oled tuntud mehe eks... No milleks? Miks keegi peaks teada tahtma, kas tal on seal hea või halb või kas tema abil treitakse realistlikke artikleid?
Mõned nimed müüvad ja tema ilmselt on üks neist. Muudmoodi ei saa seda seletada. Palju etem, et kirjutatake Liina Raua sugustest ja mitte mingitest mõttetutest blogijatest või mudijatest.
-
Külaline
Tema tõesti ei ole kusagil mingite lollustega silma paistnud, avalikus kohas alkoholiga liialdanud ja laaberdanud või narkoga vahele jäänud. Igav persoon tõesti.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 21:59 Vastupidi, tema persoon on haigutamapanevalt igav.
-
Külaline
Aga kas millegi positiivsega on silma paistnud või?Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 22:56 Tema tõesti ei ole kusagil mingite lollustega silma paistnud, avalikus kohas alkoholiga liialdanud ja laaberdanud või narkoga vahele jäänud. Igav persoon tõesti.
-
Külaline
Tore on lugeda tavalistest inimestest ka. Mitte ainult poliitklounidest, rahvuskangelastest või suva mudijate järjekordsest omavahelisest riiukesest.
Kellest sina lugeda sooviksid?
-
Külaline
Positiivne ongi see, et ta pole mingite rumalustega silma paistnud. Kriminaalse taustaga meestega pole ta ennast samuti sidunud. Lapsi liigselt ei presenteeri ning nende olemasolu pealt raha ei teeni. Kusagil trepikojas vahuveini kummutamisega pole samuti silma jäänud.
-
Külaline
Igav. Ülejäänud miljonist igavast inimesest ei kirjuta ka keegi.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 20:23Positiivne ongi see, et ta pole mingite rumalustega silma paistnud. Kriminaalse taustaga meestega pole ta ennast samuti sidunud. Lapsi liigselt ei presenteeri ning nende olemasolu pealt raha ei teeni. Kusagil trepikojas vahuveini kummutamisega pole samuti silma jäänud.
-
Külaline
Üks kord veel! Selle hala märkamiseks ei peagi neid jutte lugema. Vähemalt mina küll ei loe. Aga ma loen igapäev ajalehti ja paratamatult jäävad ka mind mitte huvitavate artiklite pealkirjad ja pildid silma.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 00:58Ära siis loe neid ometi, kui ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 00:28No arusaadav! Aga, miks ta sellel teemal koguaeg haliseb? Neid artikleid on ikka väga mitmeid, kus ta kurdab oma rasket elu. Kui oled otsustanud nii elada, siis ela. Miks sellest koguaeg mingeid artikleid treida?
...tunnistas, et on korduvalt olukorras, kus on soovinud Eestisse üheotsapileti osta ..
...elust Ameerikas: üksikemast immigrandil on väga raske kaaslast enda kõrvale leida...
....Olen psühholoogiliselt tulnud läbi tulest ja veest...
... „Kõik nutud olid juba varem ära nutetud,“ tõdeb suve hakul taas vallaliseks saanud...(kellegi itaallase pärast)
Lisaks need kägaras maas nutmised jne jne.
Siis ta on uues suhtes, siis on see suhe juba läbi. Hetk hiljem on jälle uues suhtes..
Mitte iialgi ma ei usu, et kroonika otsib teda sealt välismaalt koguaeg üles ja uurib, et kas on mingeid uudiseid või mitte. No ei usu!
-
Külaline
Ma arvan, et mitte keegi ei paneks tähelegi, kui ta eestisse tagasi koliks. Nojah, kui ta muidugi ise just ei tõtta seda uudist kroonikale teatama. Kuigi arvan, et ka siis ei keeraks keegi peadki selle uudise peale. Veel vähem hakkaks mingis läbikukkumises parastama.Barbara kirjutas: ↑13 Juul 2026 10:13 Arusaadav, et Eestisse tagasituleks näitakski lüüasaamist, TA oleks näiteks esimene parastama "ei saanud hakkama jah, nüüd tuleb saba jalge vahel koju tagasi juuksuriks!", talle paistab see persoon hinge minevat- ja mitte heas mõttes. USAs pole elada kerge kindlasti ja keegi ei keela lihtsalt kogemusi jutustada, mida artiklis tehaksegi. Küll aga arvan, et lennuki saabunise ajal teatas proua ise Kroonikale ja tellis lookese vanalt tuttavalt![]()
Või mis läbikukkumine see peaks küll olema, kui inimene kolib kodumaale? Mu arust üks vanilla tüdruk kolis oma perega tagasi. Pole hetkekski pähe tulnud, et nad on läbikukkujad.
Tegelikult, oleks ikka väga naljakas, kui päriselt ka keegi elaks kohas, kus ei meeldi elada, selles kartuses, et äkki siis peetakse teda läbikukkujaks. Piinled, peaasi, et keegi ei saaks sind läbikukkujaks pidada
-
Külaline
No ära usu. Kroonika teeb nuppe palju vähem tuntud inimestest ja enamikel juhtudel, ma arvan, tuleb initsiatiiv selle kollase väjaande poolt. Leheruumi on ju vaja täita ja siis lähevad ka eilsed kuulsused ja tuntud inimeste eksid loosi.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 21:57 Mitte iialgi ma ei usu, et kroonika otsib teda sealt välismaalt koguaeg üles ja uurib, et kas on mingeid uudiseid või mitte. No ei usu!
Ma ikkagi ei saa aru, miks sa teda nii vihkad? Selle asemel, et siin vahutada ja tõestada, kuidas sina tema kohta käivaid uudiseid üldse ei loe, võiksid hoopis peeglisse vaadata.
-
Külaline
See läbikukkuja-jutt on nüüd küll sinu väljamõeldis.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 22:05 Tegelikult, oleks ikka väga naljakas, kui päriselt ka keegi elaks kohas, kus ei meeldi elada, selles kartuses, et äkki siis peetakse teda läbikukkujaks. Piinled, peaasi, et keegi ei saaks sind läbikukkujaks pidada![]()
-
Külaline
Tahtiski ennast USAs tõestada ja sai ka hakkama. Vapper naine. Õppis ja arenes.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 22:15See läbikukkuja-jutt on nüüd küll sinu väljamõeldis.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 22:05 Tegelikult, oleks ikka väga naljakas, kui päriselt ka keegi elaks kohas, kus ei meeldi elada, selles kartuses, et äkki siis peetakse teda läbikukkujaks. Piinled, peaasi, et keegi ei saaks sind läbikukkujaks pidada![]()
-
Külaline
Ei ole minu väljamõeldis. Keegi barbara (selle lehekülje esimene kommentaar) kirjutas ju, et kui ta tuleks saba jalge vahel siia tagasi, siis hakataks teda parastama. No mis mõttes nagu? Miks peaks keegi tagasi kolimise pärast parastama?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 22:15See läbikukkuja-jutt on nüüd küll sinu väljamõeldis.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 22:05 Tegelikult, oleks ikka väga naljakas, kui päriselt ka keegi elaks kohas, kus ei meeldi elada, selles kartuses, et äkki siis peetakse teda läbikukkujaks. Piinled, peaasi, et keegi ei saaks sind läbikukkujaks pidada![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Bing [Bot], käguan ja 8 külalist