Jälle jõuame sinna, et mees on ahv, kelle suguelu juhib juhus, ega muud varianti pole. Ei ole oluline ei perekond, armastus, lapsed, vaid mehe till.Mees ei soovinudki oma naist vägistada. Seepärast võõras ette juhtuski.
Kas andestada ?
-
Külaline
-
Külaline
Kui aus olla siis mina naisena omal ajal alati kontrollisin kas minu toonasel kaaslastelt kellega nagu hakkas midagi looma ja keda Tinderist kohtasin on konto alles. Lasin ka sõbrannadel nendega vestlust alustada. Ainult üks ei võtnud vedu. Kuigi me polnud nn paar siis mulle piisas. Huvi kadus koheselt. Kõige kummalisem oli see, et see kelle vastu mul hakkasid tunded tekkima ja pidasin teda kõige sobikumaks oli kõige altim suhtlema. Ja see keda tundsin kõige vähem ei vastanud mu sõbrannadele. Kaaslase leidsin lõpuks mujalt.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 10:44No seda on see Pärnus passiv tüüp, kes ajab taga nelja-viiekümbiseid, siin küll korduvalt ja korduvalt rääkinud. Ehk mitte samade sõnadega, aga mõte jääb samaks. Kuigi tema jutus on tõesti vastuolu. Ise räägib, et ta neid naisi pikemaks ajaks ei tahagi, aga samas on väga kibestunud, et need teda ka ei taha ja seiklevad mitmega, kuigi ise on samasugune. Käib ja jälitab neid naisi libakontodega Tinderis ja FB-s. Väga õõvastav kuju.Pani teda mõned korrad, ja siis jättis julmalt, irvitades maha.
Mina olen küll seda meelt, et usalda aga kontrolli.
-
Külaline
Väga paljud naised lihtsalt manipuleerivad seksiga. Jah, kui seksi pole, siis see tähendab mehe jaoks "armastust ei ole". Nii lihtne ongi.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 10:48Seks oli, aga ajutiselt mitte nii palju, kui mees oleks soovinud. Nüüd tõmbas mees seksuaalelu taastumisele vee peale. Ja kas mehel tõesti on täiesti ükskõik, milline seks on? Et kas naine ise seda väga tahab, teeb seda armastusest või lihtsalt viskab kõhuli, et tee siis ära, kui teistmoodi ei saa. Ma arvan, et mehi on ikka normaalsemaid ka, kes ei soovi, et naine ennast lihtsalt vägistab.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 10:26 Seksi ju nagunii polnud. Nii et mitte midagi ei hävinud;)
Mees on ära tõugatud, mitte mõistetud ja alandatud.
See on see mis mees tunneb.
-
Külaline
Jah, nii on. Mehel pole vaja kellegi heakskiitu või kaitset (nagu naistel). Mehed peavad ise kõik saavutama, selle järgi neid hinnataksegi.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 11:04Jälle jõuame sinna, et mees on ahv, kelle suguelu juhib juhus, ega muud varianti pole. Ei ole oluline ei perekond, armastus, lapsed, vaid mehe till.Mees ei soovinudki oma naist vägistada. Seepärast võõras ette juhtuski.
Ei piisa sellest, et lihtsalt (ilus) olla ja oodata sobivat ettepanekut. Tuleb ise olla osav, tark, järjekindel, teistest parem.
On suur õnn, et meestel on munn küljes. Ilma selleta neid ei huvitaks ükski naine. See on suur siduv ja võrdsustav tegur, mida arukamad naised oskavad kasutada.
-
Külaline
Mis näitaja see konto mittekustutamine on? Ma ei kustutanud ka ära, mitte kedagi ei otsinud, vahest kui igav oli, siis mõnele vastasin. Peab ikka madal enesehinnang olema, et nuhkida ja lasta teistel veel kirjutada. Olen naine.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 11:09Kui aus olla siis mina naisena omal ajal alati kontrollisin kas minu toonasel kaaslastelt kellega nagu hakkas midagi looma ja keda Tinderist kohtasin on konto alles. Lasin ka sõbrannadel nendega vestlust alustada. Ainult üks ei võtnud vedu. Kuigi me polnud nn paar siis mulle piisas. Huvi kadus koheselt. Kõige kummalisem oli see, et see kelle vastu mul hakkasid tunded tekkima ja pidasin teda kõige sobikumaks oli kõige altim suhtlema. Ja see keda tundsin kõige vähem ei vastanud mu sõbrannadele. Kaaslase leidsin lõpuks mujalt.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2024 10:44No seda on see Pärnus passiv tüüp, kes ajab taga nelja-viiekümbiseid, siin küll korduvalt ja korduvalt rääkinud. Ehk mitte samade sõnadega, aga mõte jääb samaks. Kuigi tema jutus on tõesti vastuolu. Ise räägib, et ta neid naisi pikemaks ajaks ei tahagi, aga samas on väga kibestunud, et need teda ka ei taha ja seiklevad mitmega, kuigi ise on samasugune. Käib ja jälitab neid naisi libakontodega Tinderis ja FB-s. Väga õõvastav kuju.Pani teda mõned korrad, ja siis jättis julmalt, irvitades maha.
Mina olen küll seda meelt, et usalda aga kontrolli.
-
Külaline
Täpselt sama siin. Ma pole kontot kustutanud, kuigi olen ammu suhtes. Pole ka sinna vaadanud, vahepeal suhtlesin ühe mehega, ajasime lihtsalt juttu, pole kordagi kohtunud ja ei plaani seda ka teha. Tal oli nimelt väga raske haigus, aga leidis sellest hoolimata naise, nüüd vahel kirjutab, et kuidas läheb. Kui ma teada saaks, et mu mees niimoodi nuhib ja mind asja eest teist taga milleski süüdistab, oleks minu arvamus temast ikka nullilähedane. Kuskil kellegi tema selja taga ma kohtumas ei käi ja truudust ei murra.Mis näitaja see konto mittekustutamine on? Ma ei kustutanud ka ära, mitte kedagi ei otsinud, vahest kui igav oli, siis mõnele vastasin. Peab ikka madal enesehinnang olema, et nuhkida ja lasta teistel veel kirjutada. Olen naine.
-
Külaline
Ma ei usaldaks inimest, kes on minuga suhtes, aga kel on konto tutvumisportaalis. Tegemist pole ju mingi niisama suhtlusplatvormiga, kus sa kellegagi ajaviiteks paar sõna vahetad, vaid konkreetselt partneri otsimiseks, olgu see siis pikaajaliseks või seksisuhteks. Muidugi head vabandused on need ka, et "ma nagunii ei käi seal" või "ma unustasin, et mul seal üldse konto oli". Kuulen vahel teiste käest igasuguseid huvitavaid lugusid. Omale kaaslast ei otsiks kunagi tutvumisportaalist.
-
Külaline
Jälle üritad siin mingit kõrvalseisjat mängida, aga täpselt sama sõnavara ja plaat jälle tuleb.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 18:41 Ma ei usaldaks inimest, kes on minuga suhtes, aga kel on konto tutvumisportaalis. Tegemist pole ju mingi niisama suhtlusplatvormiga, kus sa kellegagi ajaviiteks paar sõna vahetad, vaid konkreetselt partneri otsimiseks, olgu see siis pikaajaliseks või seksisuhteks. Muidugi head vabandused on need ka, et "ma nagunii ei käi seal" või "ma unustasin, et mul seal üldse konto oli". Kuulen vahel teiste käest igasuguseid huvitavaid lugusid. Omale kaaslast ei otsiks kunagi tutvumisportaalist.
-
Külaline
Ma alles liitusin kommentaariumiga ega saa aru, mis minu vastuses nii eriskummalist on. Olen päris veendunud, et neid inimesi on vähemuses, kes ütleks, et neil on suva, kui nende partneril tutvumisportaalis konto on. Seal konto omamisel on ikka väga kindel eesmärk ja selliseid asju ei unustata kogemata alles. Või kui keegi tuleks selle vabandusega, et mul täitsa niisama seisab konto aktiivsena, sest ei viitsi seda kinni panna, siis ei oskaks muud öelda, kui et otsi lolli ja mõtleks, et muidugi tahab ta õnged vees hoida nii igaks juhuks. Minu eesmärk partnerina on ka ikkagi näidata end turvalise ja kindla valikuna, mitte saboteerida suhet mingite väga küsitavate tegevustega. Ehk siis käitun nii, nagu soovin, et minuga käitutaks.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 20:35Jälle üritad siin mingit kõrvalseisjat mängida, aga täpselt sama sõnavara ja plaat jälle tuleb.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 18:41 Ma ei usaldaks inimest, kes on minuga suhtes, aga kel on konto tutvumisportaalis. Tegemist pole ju mingi niisama suhtlusplatvormiga, kus sa kellegagi ajaviiteks paar sõna vahetad, vaid konkreetselt partneri otsimiseks, olgu see siis pikaajaliseks või seksisuhteks. Muidugi head vabandused on need ka, et "ma nagunii ei käi seal" või "ma unustasin, et mul seal üldse konto oli". Kuulen vahel teiste käest igasuguseid huvitavaid lugusid. Omale kaaslast ei otsiks kunagi tutvumisportaalist.
-
Külaline
Nii ebakindel inimene ei peaks suhtes olema. Tee endale teene ja ravi end terveks, enne kui kellegagi suhtesse astud. Jälestan ebakindlaid inimesi.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 18:41 Ma ei usaldaks inimest, kes on minuga suhtes, aga kel on konto tutvumisportaalis. Tegemist pole ju mingi niisama suhtlusplatvormiga, kus sa kellegagi ajaviiteks paar sõna vahetad, vaid konkreetselt partneri otsimiseks, olgu see siis pikaajaliseks või seksisuhteks. Muidugi head vabandused on need ka, et "ma nagunii ei käi seal" või "ma unustasin, et mul seal üldse konto oli". Kuulen vahel teiste käest igasuguseid huvitavaid lugusid. Omale kaaslast ei otsiks kunagi tutvumisportaalist.
-
Simon says:
- Kontakt:
Jah ja ebakindlaid inimesi ei tohiks ka liiklusesse lasta, mökutavad ülekäigurajal, ei julge üle minna, et äkki aetakse alla! Vihkan selliseid! Lasen signaali, näitan fakki aknast ja võimalusel teen napikaid ning karjun: saa üle, sa jobu! Kindlasti see aitab. No või vähemasti mina tunnen ennast nagu tähtis ja pädev isik.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:00Nii ebakindel inimene ei peaks suhtes olema. Tee endale teene ja ravi end terveks, enne kui kellegagi suhtesse astud. Jälestan ebakindlaid inimesi.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 18:41 Ma ei usaldaks inimest, kes on minuga suhtes, aga kel on konto tutvumisportaalis. Tegemist pole ju mingi niisama suhtlusplatvormiga, kus sa kellegagi ajaviiteks paar sõna vahetad, vaid konkreetselt partneri otsimiseks, olgu see siis pikaajaliseks või seksisuhteks. Muidugi head vabandused on need ka, et "ma nagunii ei käi seal" või "ma unustasin, et mul seal üldse konto oli". Kuulen vahel teiste käest igasuguseid huvitavaid lugusid. Omale kaaslast ei otsiks kunagi tutvumisportaalist.
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Külaline
Mõnel on ikka eluküsimus see äpp. Seal pole mingit kohustust omale voodisse partnerit otsida, võid otsida ka kirjasõpra, vaadata ilusaid inimesi, uudishimutseda, mida iganes. Nagu vanasti ööklubis. Inimlik on tunda huvi teiste inimeste vastu.
-
Külaline
Nii ebakindel inimene ei peaks suhtes olema. Tee endale teene ja ravi end terveks, enne kui kellegagi suhtesse astud. Jälestan ebakindlaid inimesi.
Mhm, vaimselt terved kirjutavad kindlasti selliseid kommentaare. Selle asemel, et oma hädasid mulle projitseerida, mine tegele endaga, viha ja õelust täis inimene.Postitus on kustutatud
Suvaline äpp ja kohtinguäpp ei ole üks ja sama asi.
-
Külaline
Sinu jaoks võrdub suhtlemine seksiga? Siis on sul probleem, tõesti.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 01:09Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:24 Mõnel on ikka eluküsimus see äpp. Seal pole mingit kohustust omale voodisse partnerit otsida, võid otsida ka kirjasõpra, vaadata ilusaid inimesi, uudishimutseda, mida iganes. Nagu vanasti ööklubis. Inimlik on tunda huvi teiste inimeste vastu.
-
Külaline
Maximas käis partnereid lantimas?Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:06Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 22:19Ma alles liitusin kommentaariumiga ega saa aru, mis minu vastuses nii eriskummalist on. Olen päris veendunud, et neid inimesi on vähemuses, kes ütleks, et neil on suva, kui nende partneril tutvumisportaalis konto on. Seal konto omamisel on ikka väga kindel eesmärk ja selliseid asju ei unustata kogemata alles. Või kui keegi tuleks selle vabandusega, et mul täitsa niisama seisab konto aktiivsena, sest ei viitsi seda kinni panna, siis ei oskaks muud öelda, kui et otsi lolli ja mõtleks, et muidugi tahab ta õnged vees hoida nii igaks juhuks. Minu eesmärk partnerina on ka ikkagi näidata end turvalise ja kindla valikuna, mitte saboteerida suhet mingite väga küsitavate tegevustega. Ehk siis käitun nii, nagu soovin, et minuga käitutaks.Külaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 20:35
Jälle üritad siin mingit kõrvalseisjat mängida, aga täpselt sama sõnavara ja plaat jälle tuleb.
Tundub, et need kõige suuremad karjujad siin "petjale ei tohi andestada" hoiavad kõik kümne küünega ise lantimisäppist kinni. Vaat kus lops.
-
Külaline
Vale puha. Ei peta, ei otsi, petja jätsin maha. Kuna äpp ei ole äppide esimestel lehtedel, ei mäletanudki, et see seal on. Kui nüüd mees oleks samasugune ebakindel isik, nagu siin mõned naised, siis oleks küll hull olnud. Kuigi normaalne inimene küsiks viisakalt, mitte ei jätaks inimest oma puuduliku enesehinnangu tõttu lambist maha.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 07:44Maximas käis partnereid lantimas?Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:06Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑08 Aug 2024 22:19
Ma alles liitusin kommentaariumiga ega saa aru, mis minu vastuses nii eriskummalist on. Olen päris veendunud, et neid inimesi on vähemuses, kes ütleks, et neil on suva, kui nende partneril tutvumisportaalis konto on. Seal konto omamisel on ikka väga kindel eesmärk ja selliseid asju ei unustata kogemata alles. Või kui keegi tuleks selle vabandusega, et mul täitsa niisama seisab konto aktiivsena, sest ei viitsi seda kinni panna, siis ei oskaks muud öelda, kui et otsi lolli ja mõtleks, et muidugi tahab ta õnged vees hoida nii igaks juhuks. Minu eesmärk partnerina on ka ikkagi näidata end turvalise ja kindla valikuna, mitte saboteerida suhet mingite väga küsitavate tegevustega. Ehk siis käitun nii, nagu soovin, et minuga käitutaks.
Tundub, et need kõige suuremad karjujad siin "petjale ei tohi andestada" hoiavad kõik kümne küünega ise lantimisäppist kinni. Vaat kus lops.
-
Sadullajeva
Kui aus olla siis mina naisena omal ajal alati kontrollisin kas minu toonasel kaaslastelt kellega nagu hakkas midagi looma ja keda Tinderist kohtasin on konto alles. Lasin ka sõbrannadel nendega vestlust alustada.
Mina lasin oma sõbrannal lisaks vestluse alustamisele mehe voodisse meelitada. Kui mees läks voodisse, siis ma temaga edasi ei suhelnud. Peale kümnendat meest (ja nelja kuud) tuli sõbranna minu juurde ja ütles, et tema rohkem ei jõua mind aidata
Mina lasin oma sõbrannal lisaks vestluse alustamisele mehe voodisse meelitada. Kui mees läks voodisse, siis ma temaga edasi ei suhelnud. Peale kümnendat meest (ja nelja kuud) tuli sõbranna minu juurde ja ütles, et tema rohkem ei jõua mind aidata
-
Simon says:
- Kontakt:
No mis "suhtlemist" mehe ja naise vahel siis veel on? Mitte mingit. Naised ei paku meestele mitte mingit huvi peale seksi.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 07:41Sinu jaoks võrdub suhtlemine seksiga? Siis on sul probleem, tõesti.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 01:09Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 00:24 Mõnel on ikka eluküsimus see äpp. Seal pole mingit kohustust omale voodisse partnerit otsida, võid otsida ka kirjasõpra, vaadata ilusaid inimesi, uudishimutseda, mida iganes. Nagu vanasti ööklubis. Inimlik on tunda huvi teiste inimeste vastu.
-
Külaline
Oma emaga räägid ka nii?Simon says: kirjutas: ↑11 Aug 2024 09:56 No mis "suhtlemist" mehe ja naise vahel siis veel on? Mitte mingit. Naised ei paku meestele mitte mingit huvi peale seksi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Piusa ja 3 külalist