Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Viimased kommenteerijad on vist päris lolliks läinud 
-
Külaline
Teemasse tagasi tulles, siis mulle väga meeldib Anni Rahula. Vahel vaatan ka Marju Karini instat, sest tal on huvitavad mõtted.
-
Külaline
Eesti Kuulsaim inimene jõudiski juba uue sõrannaga tülli minna. Ainult aja küsimus.
-
Külaline
Ei jälgi ühtegi, ainult uudistesse jõudvaid tean. Imestan kuidas küll nii sümpaatse välimusega noor advokaat laseb mõttetul kõõmal oma elu ära rikkuda.
-
Külaline
Loen, et üks influencer, kes oma eksiga vahepeal maid jagas, soovib nüüd abi: Toetus õigusabikulude katmiseks ebaõiglase süüdistuse vastu
-
Külaline
Advokaat? Sümpaatne?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 18:28 Ei jälgi ühtegi, ainult uudistesse jõudvaid tean. Imestan kuidas küll nii sümpaatse välimusega noor advokaat laseb mõttetul kõõmal oma elu ära rikkuda.
-
Külaline
Sellel ka advokatuur on tegevuse lasknud peatada. Terve see büroo on nagu mingeid ebaeetilisi juriste täis. Seega ilmselt paras paar ja ühised huvid.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 18:28 Ei jälgi ühtegi, ainult uudistesse jõudvaid tean. Imestan kuidas küll nii sümpaatse välimusega noor advokaat laseb mõttetul kõõmal oma elu ära rikkuda.
-
Külaline
Kes? KH?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 19:29 Loen, et üks influencer, kes oma eksiga vahepeal maid jagas, soovib nüüd abi: Toetus õigusabikulude katmiseks ebaõiglase süüdistuse vastu
-
Külaline
Ei, üks teine. MM
-
Külaline
Minu meelest on enamik infludest ikka väga rumalad ja pealiskaudsed.
Olete näinud, et mõni neist näiteks raamatu lugemist reklaamiks? Ei, ikka ainult läikivad autod, roosisülemid ja ettesirutatud jalg pildil. Kohutavalt naeruväärsed olevused.
Olete näinud, et mõni neist näiteks raamatu lugemist reklaamiks? Ei, ikka ainult läikivad autod, roosisülemid ja ettesirutatud jalg pildil. Kohutavalt naeruväärsed olevused.
-
Külaline
Kes tahab loeb, kes ei taha ei loe. Ma ise ei loeks, isegi kui reklaamitaks.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 12:51 Minu meelest on enamik infludest ikka väga rumalad ja pealiskaudsed.
Olete näinud, et mõni neist näiteks raamatu lugemist reklaamiks?
Ja ära arva, et sa targem oled, kuna raamatuid loed.
-
Külaline
Muidugi. Karin Larven. Hakkas lausa raamatuklubi vedama.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 12:51 Minu meelest on enamik infludest ikka väga rumalad ja pealiskaudsed.
-
Külaline
Kas ta just influencer on aga Jane päris tihti näitab oma loetud või pooleli olevat kirjandust.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 12:51 Minu meelest on enamik infludest ikka väga rumalad ja pealiskaudsed.
Teda peetakse laste arvu ja kodus olemise pärast rumalaks. Aga näe, võta näpust. Loeb väga palju.
-
Külaline
See lugemine küll mingi näitaja pole. See on kellegi enda peas välja mõeldud asi.
-
Külaline
Temast saab palju lugenud isik, see ei tähenda, et tark saaks.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 13:44Teda peetakse laste arvu ja kodus olemise pärast rumalaks. Aga näe, võta näpust. Loeb väga palju.
-
Külaline
Mitte mingisuguseid, oma ajaga on targematki teha. Ise kirjutan (sest meeldib) ja mind jälgitakse.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 16:54 Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Seal on ka vaks vahet, kas loed Barbara Cartlandi teoseid või teadusartikleid, et tarkust juurde saada.
-
Külaline
Selle kohta öeldakse - grafomaan, kes oma "geniaalsust" naudib.
-
Külaline
Cartlandi ja teadusartiklite vahele jääb hulk maad. Ka teaduses on hulk seisukohti, mis hiljem võidakse täielikult põrmustada.Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2025 15:31Seal on ka vaks vahet, kas loed Barbara Cartlandi teoseid või teadusartikleid, et tarkust juurde saada.
Ise olen seda meelt, et kes on piisava hulga kirjandusklassikat läbi lugenud, ei vaja kunagi ühtegi eneseabiõpikut. Mis muidugi ei tähenda, et ei võiks ka muud lugeda.
Tänapäeva keskmine inimene, kes veedab nutiseadmes 4 tundi ööpäevas, kulutab sellele "mõtestatud tegevusele" 12 aastat oma elust.
-
Külaline
"Ma olen nüüd parem inimene,” ütleb ta iga kuu nagu uue hooaja trailer. Iga glow-up on rohkem nagu glow-off – sest iga kord, kui tuleb uus versioon temast, kaob veel üks tükk ausust.
Eneseimetlusest nii lõhki, et imestan, kuidas ta üldse peeglisse mahub. Kui ego oleks valuuta, ostaks ta iseenda järgi nimetatud saare.
Eneseimetlusest nii lõhki, et imestan, kuidas ta üldse peeglisse mahub. Kui ego oleks valuuta, ostaks ta iseenda järgi nimetatud saare.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist