Mul päris mitmed väga jõukad tuttavad just on müünud oma majad ja kolinud korterisse. Muidugi uhketesse ja kallistesse uusarendustesse, mitte lasnaka 2-toalisse.
Ütlevad ühest suust, et nii on palju mugavam ja kohustustevabam elu. Üks ütleb ka, et majas on ülisuured kulud ja palju selliseid nn jooksvaid ja kulukaid töid, et midagi on vaja koguaeg uuendada ja väljavahetada. Lisaks muidugi muru niitmine ja aia hooldamine.
Ma ise elan korteris ja igatseksin oma maja. Mul on maja oma maakodu näol olemas. Noh, on kulud küll, aga mul vist on ka natukene teine olukord, sest maamaja, kus on suur õueaed, lõputud heina- ja karjamaad, suured metsad, palju ruumi ja vaba olemist, on midagi muud kui max 2000-ruuduse kinnistuga linnamaja.
On korteriinimesed ja majainimesed, see ei puutu asjasse ju, rikaste inimeste korterid on mõne teise 10 maja hinda väärt. Ja on isegi inimesi, kes majaga kaasaskäivaid hooldus-ja aiatöid naudivad. Mõni siis avastas, et majal on ikka omad miinused ja pole aega ega tahtmist majaga tegeleda. Nt korteri võid vabalt paariks kuuks üksi jätta ja kolida kuhugi sooja, maja ja aed nii ei luba.
Silvialgi on ju maja, nüüd Marekil ka kuigi mitte elamiseks, "investeering" ju (mis kinnisvaraturul ammu seisis, millegipärast ei tahtnud 2a juba seda keegi osta, sai Marek raha ja hopsti! kinnisvara ostetud )
Mis mina siis kirjutasin? Seda ju ütlesingi, et kõik inimesed ei taha majas elada. Isegi, kui neil oleks selleks võimalusi küll ja veel.
Aga see on tõesti rumal jutt, et maja ja aeda ei saa "üksi" jätta.
Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 10:29
Kas keegi on üritanud üle lugeda, mitmes muinasjutuprints see Silvial on üleüldse?
Ma arvan, et see jääb pikemaks, sest tal on raha, samas selline paindlik mees, allub korraldustele. Silvial oli teine miljonär ka, see jättis Silvia ise maha. Osutus erakordseks tropiks. Silvia kohe oskab mehi valida.
Just lugesin seda kuidas suvalised jorsidki meie iluduse maha jätavad, ühtki väärt mees pole olnudki, miljonäridest rääkimata https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... htes-olnud
Silvia on temaga võrreldes kuninganna!
Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 13:18
Just lugesin seda kuidas suvalised jorsidki meie iluduse maha jätavad, ühtki väärt mees pole olnudki, miljonäridest rääkimata https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... htes-olnud
Silvia on temaga võrreldes kuninganna!
Temal on jah veel hullemini meestega läinud. Aina ootab aga jälle pulmi ja tutkit.
Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 13:49
Temal on jah veel hullemini meestega läinud. Aina ootab aga jälle pulmi ja tutkit.
Vähemalt ei ole igast suhtest lapsi sünnitanud. Niigi palju aru peas
Silvia on ka siiski mitu aborti teinud. Ma ei tea, näitab see aru või arutust.
Võib-olla jah vahe ainult selles, et üks ei jää eriti rasedaks, aga teine on väga viljakas. Ma olin ka enda arust väga vastutustundlik noorena, mõtlesin, et kuidas mõni aina sünnitab või aborti teeb, et kuidas aina juhtub ja juhtub. Minul ei juhtunud kunagi. Ja kui tahtsin last, siis selgus, et jäängi väga halvasti rasedaks.
Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 23:094 korterit, 1 eramu ja 1 kortermaja. Enam kui 15 aastat haldan ja vastutan 1390 m2 elu-ning äripindade eest, eraisikust omanikuna. Kuidas sul?
Tänan küsimast. Mul on 68 eramut, 14 kortermaja ja 689 korterit. Haldan enam kui 25 aastat ja vastutan 18392 m2 elu- ja äripindade eest. Mõned ettevõtted on ka, ei pea kõike eraisikuna tegema. Kas olen nüüd võitnud või on sul veel mõned ruutmeetrid kuskil peidus?
Viimati muutis buoy, 31 Jaan 2026 20:22, muudetud 1 kord kokku.
Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 23:05Sinu jutt on väga eluvõõras, nagu elaks kuskil pärapõrgus, kus midagi lahendada pole võimalik. Kuidas üks inimene viitsib oma elu nii keeruliseks elada, milleks küll?
Ja sinu jutt kõlab eluvõõrana, sest kujutad ette, et kõigil käib nii nagu sinul. Keegi pole rääkinud, te lahendada ei ole võimalik. Kas keegi tahab pidevalt selliste asjadega tegeleda ongi küsimuseks. Mina küll ei taha, seega eelistan korterit, sest majadega ongi olnud rohkem probleeme. Mõnel teisel on hoopis korteritega rohkem muresid olnud. Mis vahet sel üldse on? Kõik elavad nii nagu tahavad.
Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 23:094 korterit, 1 eramu ja 1 kortermaja. Enam kui 15 aastat haldan ja vastutan 1390 m2 elu-ning äripindade eest, eraisikust omanikuna. Kuidas sul?
Tänan küsimast. Mul on 68 eramut, 14 kortermaja ja 689 korterit. Haldan enam kui 25 aastat ja vastutan 18392 m2 elu- ja äripindade eest. Mõned ettevõtted on ka, ei pea kõike eraisikuna tegema. Kas olen nüüd võitnud või on sul veel mõned ruutmeetrid kuskil peidus?
Igasuguseid kontosid on sul kah palju. Piinlik suhtlemine tõesti.
Neela oma õelus ja sapp alla, piinlik inimene.
Miks Sina võid luuletada, aga tema mitte?
Mina ei luuleta mitte midagi, tema ilmaselgelt küll.
Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 13:49
Vähemalt ei ole igast suhtest lapsi sünnitanud. Niigi palju aru peas
Midagi ta ei oota, pole suhtematerjal ja kõik. Mehed sel puhul kõvad tegijad, tema aga kohe “ootab.” Ei oota, naudib elu.
Ei ole ju nii, iga kord jälle unistab pulmadest ja tõsisest suhtest. Ta ei ole selline, et ringiliiderdamist naudib. Selle viimase härraga ütles, et ta ei raäägi sellest midagi, enne kui pole sõrmus sõrmes. Siis jälle rääkis, et kuidas see temaga kihluda tahtis ja lapsi jne. Teistega on olnud samamoodi, nendega seoses ta rääkis ka oma tulevastest pulmadest ja lastest. Seda on ta korduvalt rääkinud, et tahaks perekonda ja lapsi, aga alati läheb kõik jälle täiesti viltu.