Gisèle Pelicot
-
Külaline
Mida tal häbeneda on? Seda, et läks õhtul oma kodus voodisse magama? Ta ei teinud midagi valesti. Olen tema ütlusega 100% päri - häbi peab poolt vahetama. Ohvril pole midagi häbeneda. Häbenema peavad need, kes kuritöö toime panid.
-
Külaline
Ta ise otsustas avalikustada põhjendusega: “when other women, if they wake up with no memory, they might remember the testimony of Ms. Pelicot, (Kui teised naised ärkavad ilma mäluta, võivad nad siiski mäletada pr Pelicoti tunnistust)PpTt kirjutas: ↑15 Okt 2024 09:30 Ma arvan see naine pole terve, et sellise protsessi avalikult pidada lubas. Või siis kasvas meediatähelepanu nii suureks, et ta ei osanud sellega arvestada. Teda ja ta lapsi tulnuks ikkagi kaitsta ja nõustada mitte avaldama. See pole uudis, et veerand ilma haigeid täis on kui mitte pool.
-
Külaline
Ma arvan ka, et avalikustamise põhjus on pigem see, et sellised ebardid enam edasi tegutseda ei saaks.
Nõudlus sellise haige asja juures oli olemas. Ehk aitab siis järgnevaid ohveid ära hoida.
See kogu skeem ja võrgustik paljastatakse sealjuures.
Eesmärk oli kurjategijad kinni saada.
Nõudlus sellise haige asja juures oli olemas. Ehk aitab siis järgnevaid ohveid ära hoida.
See kogu skeem ja võrgustik paljastatakse sealjuures.
Eesmärk oli kurjategijad kinni saada.