Heinmetsa lugu võid minna ja tema lehelt lugeda. Seal on piisavalt materjali, kes, miks ja kuidas seda lugu alustas. Vägagi kompromiteerivat materjali.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:16Vaikselt hakkavad heinmetsa kaitsjad päevavalguse kätte jõudma...kolja kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:53Tekst, mille saatis 15-aastasele: "Ja nagu for real, mid ma ka öelnud olen, hästi paljud mu noored fännid on imbetsillid:D nagu sry aga nii on. Ja sa oled nagu vastupidi. terav. Ära neid komplimente kuhugi storysse pane nyyd. Aga kuna sa oled ilus, tundud andekas ja loed mu raamatuid ja kuulad meie täiesti kahtlaseväärtusega mussi, siis i'm sold. Kohe kui 18 saad, kutsun su välja, ma ei tea veel kuidas, aga mingis foto commentsis ilmselt, sest siis ei saa ykski ajakirjanik möliseda mu kallal:D"Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:30Omast arust jube kaval.
Ja nüüd võta arvesse, et selle teksti pole kirjutanud mitte teine 15-aastane, vaid tunnustatud kirjanik, mingil ajal EKA loovkirjutamise õppejõud. Omamoodi rafineeritud tekst- kasutas loovkirjutamise oskusi koolilaste lantimiseks![]()
Mallukas on kiusaja
-
Külaline
-
Külaline
Oh, püha naiivsus. Siin sulle lugemist, kuidas LSV-ga tegelikult meie riigis lood on:Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 12:33Mitte keegi ei püho LSV-d vaiba alla. Pigem vastupidi. Ja seda kuritarvitatakse. Ja mõni meees nagu see räuskav SH korjab feimi ja tuntust. Tegelikult tema röökimine kahjustab ja naeruvääristab teemat.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:26 Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.
Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.
Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
https://www.err.ee/1608611692/eesti-jur ... t-kaitstud
https://www.err.ee/981911/tambet-laasik ... d-vagivald
-
Külaline
Jajah, nüüd on juba vabamüürlased ka mängu tulnud;)))) Ikka globaalne haare! Terve maailm on heinmetsa vastu.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 19:02Heinmetsa lugu võid minna ja tema lehelt lugeda. Seal on piisavalt materjali, kes, miks ja kuidas seda lugu alustas. Vägagi kompromiteerivat materjali.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:16Vaikselt hakkavad heinmetsa kaitsjad päevavalguse kätte jõudma...kolja kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:53
Tekst, mille saatis 15-aastasele: "Ja nagu for real, mid ma ka öelnud olen, hästi paljud mu noored fännid on imbetsillid:D nagu sry aga nii on. Ja sa oled nagu vastupidi. terav. Ära neid komplimente kuhugi storysse pane nyyd. Aga kuna sa oled ilus, tundud andekas ja loed mu raamatuid ja kuulad meie täiesti kahtlaseväärtusega mussi, siis i'm sold. Kohe kui 18 saad, kutsun su välja, ma ei tea veel kuidas, aga mingis foto commentsis ilmselt, sest siis ei saa ykski ajakirjanik möliseda mu kallal:D"
Ja nüüd võta arvesse, et selle teksti pole kirjutanud mitte teine 15-aastane, vaid tunnustatud kirjanik, mingil ajal EKA loovkirjutamise õppejõud. Omamoodi rafineeritud tekst- kasutas loovkirjutamise oskusi koolilaste lantimiseks![]()
-
Külaline
Kus see globaalne haare on? Ära liialda!Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 19:55Jajah, nüüd on juba vabamüürlased ka mängu tulnud;)))) Ikka globaalne haare! Terve maailm on heinmetsa vastu.
-
Külaline
Meie usume SH. Meie pere hääled läevad tema toetuseksKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 13:49 Varsti mõni alaealine läheb politseisse ja annab asja üles. Huvitav kuidas edevus ühele mehele augu kaevab.
-
Külaline
Igsugused ametnikud, sotsminni tegelased sassi hennod ja muud elavad lihtsalt selle najal. tartu mingi tädike oli nüüd tagasi astunud kuna tema mehike oli vägivaldur. aga see ei takistanud mehikest enda juurde tööle võttaKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 19:05Oh, püha naiivsus. Siin sulle lugemist, kuidas LSV-ga tegelikult meie riigis lood on:Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 12:33Mitte keegi ei püho LSV-d vaiba alla. Pigem vastupidi. Ja seda kuritarvitatakse. Ja mõni meees nagu see räuskav SH korjab feimi ja tuntust. Tegelikult tema röökimine kahjustab ja naeruvääristab teemat.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:26 Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.
Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.
Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
https://www.err.ee/1608611692/eesti-jur ... t-kaitstud
https://www.err.ee/981911/tambet-laasik ... d-vagivald
-
Külaline
Nii on. Selle kohta käib ütlus, et ela ise ja lase teistel elada.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 10:10 Mu meelest on Mallukas kohati täiesti taktitundetu ja õel, lisaks räigelt silmakirjalik, teades ta enda iluoppide ja filtrite sõltuvust.
/.../
-
Külaline
Sellel, kes kirjutas, et M rääkis filtrit, on täiesti õigus:Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:37Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:39Mina seda siirust ei usu. Henno teema on üks asi, aga see inimeste suvalise koha pealt materdamine ei ole siiruse näitaja. Kas teise inimese transuks nimetamine on suur hoolimine või puhas kiusamine?
"Näita palun ilma filtrita versiooni ka, miks me peame seda k*** transa filtrit vaatama su näos?"
Kuigi lause sõnastus on lappes, ei saa kuidagi väita, et ta oleks Elisat sõimanud transsooliseks, seega on artikli pealkiri eksitav.
-
Külaline
Korrektne????? Nagu päriselt korrektne? Las sõidab edasi mööda Eestimaa koole ja räägib kui paha on manipuleerimine ja grooming?????Ottotriin kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:25Kui isik ei ole just nüüd viimasel paaril seksinud alla 16-aastastega, on seaduse silmis kõik korrektne. Eapiir tõusis 14 aasta pealt 16 peale 01.11.2022.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 13:49 Varsti mõni alaealine läheb politseisse ja annab asja üles. Huvitav kuidas edevus ühele mehele augu kaevab.
Kirjutasin ju, et "seaduse silmis". Minu silmis ei ole. Seaduse järgi ta võib hetkel oma tegevusi jätkata ning koolides ka käia.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 10:00Korrektne????? Nagu päriselt korrektne? Las sõidab edasi mööda Eestimaa koole ja räägib kui paha on manipuleerimine ja grooming?????Ottotriin kirjutas: ↑10 Veebr 2025 15:25Kui isik ei ole just nüüd viimasel paaril seksinud alla 16-aastastega, on seaduse silmis kõik korrektne. Eapiir tõusis 14 aasta pealt 16 peale 01.11.2022.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 13:49 Varsti mõni alaealine läheb politseisse ja annab asja üles. Huvitav kuidas edevus ühele mehele augu kaevab.
-
Külaline
Seaduse järgi on ta hetkel kriminaaluurimise all. Ja sina ära püüa sitakotti välja vabandada.Ottotriin kirjutas: ↑12 Veebr 2025 19:21Kirjutasin ju, et "seaduse silmis". Minu silmis ei ole. Seaduse järgi ta võib hetkel oma tegevusi jätkata ning koolides ka käia.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 10:00Korrektne????? Nagu päriselt korrektne? Las sõidab edasi mööda Eestimaa koole ja räägib kui paha on manipuleerimine ja grooming?????
-
Külaline
Minu jaoks on sõnal "siiras" siiski ka heatahtlik tähendus. Ehk siis heatahtlikult aus, avatud ja otsekohene. Puhtast südamest tulev, mitte võlts või teeseldud, ja heatahtlik, mitte parastav, halvustav või solvavalt otsekohene.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:27Ma tegelt ei tea, mis pealkiri see on või mis artiklile viitad, kuid ma viitan Malluka enda kommentaarile Elisa feedis, kus ta kasutas sõna "transa" filtri iseloomustaks, ilmselgelt pidas sellega silmas seda, et filter moonitab nägu selliselt, et tulemus näeb välja nagu transsooline. Kui pealkiri midagi muud väidab, siis see pealkiri pole õige.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:37Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02
Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?
Sul on inimese siirusest küll väga omapärane arusaam.
Minu arusaam siirusest on vastand kahepalgelisusele- sa ilmselt arvad, et siiras on millegi hea ja toreda sünonüüm, et siiras inimene = hea inimene, minu saan sellest teisiti aru. Minu meelest tähendab see pigem ausust, et inimene ei aja mingit kahepalgelist, teise tagamõttega juttu, vaid ütleb seda mida päriselt ka mõtleb.
Ja ÕS toetab minu arusaama: https://arhiiv.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=siiras
-
Külaline
Võimalik, aga enamus inimesi (s h mina) pealkirjast kaugemale ei vaata. Eriti veel nii nõmeda teema puhul. Ja sellest jääb mulje, et üks sõimas teist transsooliseks.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 08:26Sellel, kes kirjutas, et M rääkis filtrit, on täiesti õigus:Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:37Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02
Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?
"Näita palun ilma filtrita versiooni ka, miks me peame seda k*** transa filtrit vaatama su näos?"
Kuigi lause sõnastus on lappes, ei saa kuidagi väita, et ta oleks Elisat sõimanud transsooliseks, seega on artikli pealkiri eksitav.
-
Külaline
Ülduhul paneb pealkirja loo avaldaja, mitte loo autor. Sellest see lõhe pealkirja ja sisu vahel.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 21:48Võimalik, aga enamus inimesi (s h mina) pealkirjast kaugemale ei vaata. Eriti veel nii nõmeda teema puhul. Ja sellest jääb mulje, et üks sõimas teist transsooliseks.
-
Külaline
Aga see avaldaja lugu läbi ei loe või? Paneb lihtsalt pealkirja, mis ärritab. Väga nõme tegelt.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 22:29Ülduhul paneb pealkirja loo avaldaja, mitte loo autor. Sellest see lõhe pealkirja ja sisu vahel.
-
Külaline
Ta paneb pealkirja, mis müüb. Kas see kedagi ärritab, sellest on tal küll täiesti kama kaks.
-
Külaline
Minu jaoks näitab see tegelikult, et tegu polnud just tervaimate pliiatsitega. Minna oma jutuga ajakirjaniku asemel mingi skandaalse blogija juurde, et see siis omale teiste inimeste draamade arvelt klikke teeniks... Siin polegi ju midagi väga kommenteerida.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:10 2-3 aastat tagasi tahtis üks suur meediaväljanne teha analoogse loo. lugu ei jäi teatud põhjustel ära, aga ajakirjanikul on mustand alles
-
Külaline
Kui ajakirjandus ei tegele, kuhu siis? Sinu kommentaare õnneks keegi ei ootagi. Tühised.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 22:14Minu jaoks näitab see tegelikult, et tegu polnud just tervaimate pliiatsitega. Minna oma jutuga ajakirjaniku asemel mingi skandaalse blogija juurde, et see siis omale teiste inimeste draamade arvelt klikke teeniks... Siin polegi ju midagi väga kommenteerida.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:10 2-3 aastat tagasi tahtis üks suur meediaväljanne teha analoogse loo. lugu ei jäi teatud põhjustel ära, aga ajakirjanikul on mustand alles
-
Külaline
Väga õigesti tegid. Kui kuskil ei usuta ja abi ei saa. Ikkagi lugupeetud naiste eest võitleja. Keegi ei usu neid tüdrukuid. Kui 14 täis võib nendega seksida küll. Mallukas oligi pääseteeKülaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 22:14Minu jaoks näitab see tegelikult, et tegu polnud just tervaimate pliiatsitega. Minna oma jutuga ajakirjaniku asemel mingi skandaalse blogija juurde, et see siis omale teiste inimeste draamade arvelt klikke teeniks... Siin polegi ju midagi väga kommenteerida.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:10 2-3 aastat tagasi tahtis üks suur meediaväljanne teha analoogse loo. lugu ei jäi teatud põhjustel ära, aga ajakirjanikul on mustand alles
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Tolmukübe ja 9 külalist