Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 07:43
Kui tutt on paljas, siis "ta" pole ju enam tutt Ma arvan et see sõna käib karvase häbeme kohta.
Karvatutt, sellest on see tuletatud.
Ei ole nii. Tutt tuleb sõnast tuss.
Ei tule. Tutt tuleneb ikka sellest, et häbe on karvane. Ja kuna looduse poolt ettenähtuna on seal karvad, siis nimetatakse häbet tutiks.
Samas tütarlaste suguelunudi kohta, kellel veel karvakasvu ei ole, oleks väga imelik öelda tutt. Või oled sa kuulnud, kuidas mõni tüdrukbeebi ema ütleb, et peseb oma lapse tutti?
Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 16:47Ma just mõtlen sama, et mehel ju tekib erutus ja seksissoov ikka ennem, kui lõpuks paljast tut*i näeb? Või ma eksin?
Suures pildis on sul õigus. Riist võiks valveseisangu võtta eelmängu käigus, kui kätega üksteist kombatakse. Püksid veel jalas. Kirss tordil võiks olla siis palja naise nägemine ja kui see pilt on meeldiv, siis lisab see mehele indu juurde.
Seda vist sinult küsitaksegi, et milline siis on meeldiv?
Mina tean meest, kellele ei meeldi paljas või pöetud häbe. Nimetab seda lambaninaks ja tema arust on see kole. Talle meeldib, et naine on naturaalne selle koha pealt. Ei ole oss, ei ole madalapalgaline, ei ole vanamees ega perv.
Minu enda mehele aga just vastupidi - väga meeldis täiesti paljas. Mina käsu peale end ei raseerinud. Ja nii ma olingi naturaalne enamuse ajast meie suhtes. Miskipärast juhtus aga nii, et kui lahku läksime, siis hakkasin end raseerima - ajasin täitsa paljaks, sest soengut ma ei osanud ega viitsinud teha. Ja paljaks ajasin vaid iseenda jaoks - teiste meestega intiimselt ei suhelnud.
Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2025 07:19Mina tean meest, kellele ei meeldi paljas või pöetud häbe. Nimetab seda lambaninaks ja tema arust on see kole. Talle meeldib, et naine on naturaalne selle koha pealt. Ei ole oss, ei ole madalapalgaline, ei ole vanamees ega perv.
Minu mees ka selline. Ma vahepeal tahtsin ka moodne olla ja ajasin täitsa ära, aga mees ütles, et miks sa seda teed. Enne oli normim. Puhma ei kasvata loomulikult, aga lambaninaks ka ei aja.
Mina olen 25-aastane ja lasin teha laserdepilatsiooni, sest ma tegelen tantsimisega ja see on ikka väga ebamugav, kui karvad läbi püksikute turritavad. Väga energiliste tantsude puhul võib seelikualune publikule tihti paljastuda. Ma ei tea. kui palju pervosid publiku hulgas on ja kui põhjalikult sinna vaadatakse, aga minu jaoks on see enesetunde küsimus.
Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 16:47Ma just mõtlen sama, et mehel ju tekib erutus ja seksissoov ikka ennem, kui lõpuks paljast tut*i näeb? Või ma eksin?
Suures pildis on sul õigus. Riist võiks valveseisangu võtta eelmängu käigus, kui kätega üksteist kombatakse. Püksid veel jalas. Kirss tordil võiks olla siis palja naise nägemine ja kui see pilt on meeldiv, siis lisab see mehele indu juurde.
Mina tean meest, kellele ei meeldi paljas või pöetud häbe. Nimetab seda lambaninaks ja tema arust on see kole. Talle meeldib, et naine on naturaalne selle koha pealt. Ei ole oss, ei ole madalapalgaline, ei ole vanamees ega perv.
Minu enda mehele aga just vastupidi - väga meeldis täiesti paljas. Mina käsu peale end ei raseerinud. Ja nii ma olingi naturaalne enamuse ajast meie suhtes. Miskipärast juhtus aga nii, et kui lahku läksime, siis hakkasin end raseerima - ajasin täitsa paljaks, sest soengut ma ei osanud ega viitsinud teha. Ja paljaks ajasin vaid iseenda jaoks - teiste meestega intiimselt ei suhelnud.
Miks mõned naised oma mehe soovide vastu nii õelad on! Lihtsalt kiusu pärast teha täpselt vastupidi mehe soovile, et siis lahku minnes teha nii, nagu mees soovis, haige. Ise olen naine, aga tõesti on kole seltskonnas vaadata paare, kus naine kogu aeg oma meest halvustab.
Anett kirjutas: ↑15 Juun 2025 23:01 Väga energiliste tantsude puhul võib seelikualune publikule tihti paljastuda.
Teisest küljest vaadates. Kui enne paljastus väga energilise tantsu puhul karvane häbe, siis nüüd paljastub sile. Kas on mingi vahe? Spetsialistid võiks sellele vastata.
Miks mõned naised oma mehe soovide vastu nii õelad on! Lihtsalt kiusu pärast teha täpselt vastupidi mehe soovile, et siis lahku minnes teha nii, nagu mees soovis, haige. Ise olen naine, aga tõesti on kole seltskonnas vaadata paare, kus naine kogu aeg oma meest halvustab.
Kui su mees tahab, et sa paneksid endale suuremad rinnad, siis sa kohe tormaksid mehe käsku täitma? Vau!
Ja, äkki täpsustad, millises lauses ma oma meest halvustasin?
Igasugu käskimine välimust muuta on iseenesest ebanormaalne, nii et kui mingi kontrolliv jobu jagab sulle käske kas ja kust raseerida, siis ainus mõistlik teguviis on antud suhe võimalikult kiirelt lõpetada, vahet pole kas raseeritult või ilma.
Muidugi ideaalis võiks partneriks olla normaalne inimene, kes sulle ka meeldib. Kui sellisel juhul teise eelistusest kuuldes hakkad just nimme vastupidi käituma, siis tekib küll küsimus et mis sul viga on?