Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 12:57
Egalitaar kirjutas: ↑07 Okt 2025 12:06
Guest kirjutas: ↑06 Okt 2025 22:01
Minu meelest näeb ta ka praegu hea välja.
Jah, samas, nagu ma enne rõhutasin, palun mitte anda hinnaguid professionaalsete fotode põhjal, mis on tehtud avalikel üritustel, geelitatud juustega jmt. Ma olen näinud vestlust temaga mis tehtud kuskil suval tänaval, fänni poolt kes ära tundis (90datel), ja ta näeb välja nagu täiesti keskmine inimene meie keskelt. Kui sa näeksid teda Selveri kassajärjekorras, ma vean kihla, sa ei heidaks talle teist pilku, sest temasuguseid on palju. Mehe teeb ilusaks mitte tema
mugshot vaid tema olemus ja taust. See käib muide absoluutselt kõigi inimeste kohta.
Ei nõustu absoluutselt. Ilu on ilu ja sarm on sarm. Need on eraldiseisvad omadused. Nii mehe kui naise puhul. Olen näinud külajoodikuid, kel see sarm ja külgetõmbejõud olemas. See loogika sarnaneb neile naistele, kes Harvey Weinsteini kaunismeheks unistasid

.
Naiste puhul sama. See, et keegi igati tegija mimm on, ei tee temast veel ilusat, sarmikat, seksikat naist.
Mis Thomas Andersisse puutub, siis ta oli noorema väga ilus mees ja on praegugi oma ea kohta ilus. Seda aga oleks ta ka Aldis ametis olles. Ta pole küll minu maitse, aga see on juba minu probleem

. See ei tee teda veel koledaks.
"Harvey Weinsteini kaunismeheks unistasid"
Seda ei tehtud. Tema kasutas teisi ära. Ja teda kasutati ära. Weinstein oli lurjus seest ja see klappis väga hästi välisega.
"Ilu on ilu ja sarm on sarm. Need on eraldiseisvad omadused. "
Just. Pinnapealsus ja sisu. Esmamulje on...kõige ekslikum.
"Naiste puhul sama. See, et keegi igati tegija mimm on, ei tee temast veel ilusat, sarmikat, seksikat naist."
Inimene teeb inimesest ilusa, mitte tema lõust. Kuigi jah, maailm on lai, mõnele läheb isegi Beebilõust peale.