Mis teie elektriarve on?
Detsembri arve just laekus, 44,65. Arvasin küll, et rohkem, olen päris palju ahju kasutanud.
-
Külaline
Arvest üksi pole abi, kiui palju kwh oli?
-
Külaline
Sul oli 0,26 kwh kohta.
Mul oli 350 kwh ja 56 eur, kwh hind 0,16. Öine tarbimine 58%.
-
Külaline
Saad soovitada. Umbes 95% inimestest ei jaga ööd ega mütsi, mis neil on või mille eest maksavad. Mul on hunnik muidu väga tarku tuttavaid, kes sellistes asjades nagu elekter ja gaas, usaldavad mind, sest tegelen selle asjaga igapäevaselt ning kuna summad on suured, ei soovi mõttetult maksta.
-
Külaline
Saabus detsembri arve: 139,20.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2025 15:59 Novembris tarbisime 520 kWh ja arve 118 EUR koos kõikide maksudega. Boiler, duširuumi põrandaküte, terve 1. korruse põrandaküte, 3-4 masinatäit pesu iga nädal, nõudepesumasin, tavaline söögitegemine, valgus jmt. 2-3 inimest.
Juulis tarbisime 380 kWh ja arve 60 EUR.
Börsipakett.
760,94 kWh
Päev 41% 308,38 kWh
Öö 59% 452,56 kWh
Hetkel elan üürikorteris, lepingu osas peaksin hakkama omanikuga jaurama, aga kuna ma nagunii pooleteise kuu pärast ära kolin, siis pole pointi.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:49Saad soovitada. Umbes 95% inimestest ei jaga ööd ega mütsi, mis neil on või mille eest maksavad. Mul on hunnik muidu väga tarku tuttavaid, kes sellistes asjades nagu elekter ja gaas, usaldavad mind, sest tegelen selle asjaga igapäevaselt ning kuna summad on suured, ei soovi mõttetult maksta.
-
Külaline
Siis on savi jaa. Üldjuhul tasub alati võtta börsipakett, v.a. imelikud ajad, mis olid meil aastaid tagasi, kui Venemaa keeras kraane kinni, aga need ei kordu, seega fixpaketid enam ei tööta.Nõiamoor kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:00Hetkel elan üürikorteris, lepingu osas peaksin hakkama omanikuga jaurama, aga kuna ma nagunii pooleteise kuu pärast ära kolin, siis pole pointi.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:49Saad soovitada. Umbes 95% inimestest ei jaga ööd ega mütsi, mis neil on või mille eest maksavad. Mul on hunnik muidu väga tarku tuttavaid, kes sellistes asjades nagu elekter ja gaas, usaldavad mind, sest tegelen selle asjaga igapäevaselt ning kuna summad on suured, ei soovi mõttetult maksta.
Meil 200ruudune maja ja detsembri ave kokku 123 euri, börsi peal. Jaanuar ilmselt kõvasti kallim, kuna börsi hind jaanuaris päris kirves.
-
Külaline
Vaatasin äsja, et lausa kahekordne. No siit tuleb vist terve elu suurim kwh hind, mis nähtud.
Vaatan ka sedasama, tarbin vaid ööelektrit ja seegi on ca 10 senti.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 20:35Vaatasin äsja, et lausa kahekordne. No siit tuleb vist terve elu suurim kwh hind, mis nähtud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Minu dets (elektrumi kasulik klõps)Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:56Saabus detsembri arve: 139,20.
760,94 kWh
Päev 41% 308,38 kWh
Öö 59% 452,56 kWh
319,465 kWh
Päev 140,774 kWh
Öö 178,691 kWh
Tasuda (kõik kokku) 62,99
Sul nõksuke vähem, aga suurem kogus tulebki suht odavam
-
Külaline
Olge valmis, et mõne päeva pärast saabuv elektriarve on kaks korda eelmise kuu omast suurem.
-
Külaline
just vaatasin, et jaanuari tarbimine oli isegi madalam detsembri omast ja kuna fix pakett, siis oodata isegi veits väiksemat arvetGuest kirjutas: ↑01 Veebr 2026 21:09 Olge valmis, et mõne päeva pärast saabuv elektriarve on kaks korda eelmise kuu omast suurem.
-
Külaline
Aasta tagasi oli jaanuari keskmine elektrihind 11,22 senti kWh, nüüd 19,15. Tarbimine suht sama, mul 980 kWh kanti. Selle aasta detsembri keskmine hind kWh kohta oli 9,12 senti kWh. Seega jah, arve tuleb seekord mõnus.
Nojah, kusagilt peab see riik raha saama...
-
Külaline
Riik? Sinu jutt ei ole mõistetav.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 21:46 Aasta tagasi oli jaanuari keskmine elektrihind 11,22 senti kWh, nüüd 19,15. Tarbimine suht sama, mul 980 kWh kanti. Selle aasta detsembri keskmine hind kWh kohta oli 9,12 senti kWh. Seega jah, arve tuleb seekord mõnus.
-
Külaline
Mis siin mittemõistetavat on? Millise summa pealt arvestatakse juurde kõiki makse, mis su elektriarvel on? Seda esiteks. Teiseks, kes on Eleringi ja Enefiti lõppomanik?
-
Külaline
Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
-
Külaline
Tore. Aga kindlasti on arvel ka rida "võrguteenus" või midagi sarnast. Ja maksud nagu taastuvenergia ja varustuskindlustuse tasu, elektriaktsiis ja otsa veel käibemaks ka.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 22:42Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline