Ma ei näe välja, nagu kannaks hõbedat. Väga raske sulle seda seletada. Mida rohkem end kollase kullaga katad, seda odavam oled. Toon näite-seljas Guess, kott on Guess, ilmselgelt selline inimene kannab ka odavaid ehteid.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:58Nii, aga valge kukd näeb 95% samasugune välja nagu hõbeKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:43Hõbedat kannavad need, kes kollast kulda lubada ei jaksa, ma ei näe selline metsamutt välja.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:29
Valge kuld siis ei jäta odavat muljet? Minu arust just on "odava" hõbedaga liiga sarnane. Mulle meeldib punane/roosa(vasekarva) kuld. Sobib mu nahatooniga kõige paremini.![]()
Mis su jutu point siis on?
Kas kannate käekella?
-
Külaline
-
Külaline
Hahaa, no ok las olla. Ei kanna ma Guessi. Ma üldse see, kes kannab punast kulda. Ja väga vabalt ka Puma dresse või New Yorkeri teksasidKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:03Ma ei näe välja, nagu kannaks hõbedat. Väga raske sulle seda seletada. Mida rohkem end kollase kullaga katad, seda odavam oled. Toon näite-seljas Guess, kott on Guess, ilmselgelt selline inimene kannab ka odavaid ehteid.
-
Külaline
Punane kuld või hõbe, suht sama.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:21Hahaa, no ok las olla. Ei kanna ma Guessi. Ma üldse see, kes kannab punast kulda. Ja väga vabalt ka Puma dresse või New Yorkeri teksasidKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:03Ma ei näe välja, nagu kannaks hõbedat. Väga raske sulle seda seletada. Mida rohkem end kollase kullaga katad, seda odavam oled. Toon näite-seljas Guess, kott on Guess, ilmselgelt selline inimene kannab ka odavaid ehteid.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:58
Nii, aga valge kukd näeb 95% samasugune välja nagu hõbe![]()
Mis su jutu point siis on?![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist