Eesti Laul

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Õudus, mul hakkas seda esinemas käinute nimekirja lugedas Neiokõsõ löllamine peas keerlema. Ka sellise saatis meie tark rahvas, no ja Leto sveti ka :x
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 11:36 Õudus, mul hakkas seda esinemas käinute nimekirja lugedas Neiokõsõ löllamine peas keerlema. Ka sellise saatis meie tark rahvas, no ja Leto sveti ka :x
No Leto Sveti vastu polnud mul midagi. Sellel oli sõnum, loomulikult ei pidanudki see lugu mingit kohta saama.
Külaline

VN oleks tulnud saata siis kui saadeti kokutus kök-kök Ruffus Eighties Coming Back 21. koht
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 12:18No Leto Sveti vastu polnud mul midagi. Sellel oli sõnum, loomulikult ei pidanudki see lugu mingit kohta saama.
Mis selle vanameeste mökitamise sõnum siis oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 11:36 Õudus, mul hakkas seda esinemas käinute nimekirja lugedas Neiokõsõ löllamine peas keerlema.
Nemad olid jah valel ajal vales kohas. Muidu toredad tüdrukud.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 12:38
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 12:18No Leto Sveti vastu polnud mul midagi. Sellel oli sõnum, loomulikult ei pidanudki see lugu mingit kohta saama.
Sa ilmselt ei ole ka eriline Kreisiraadio fänn? Muidu sa ju ei küsiks. Ega irooniat lahti seletada eriti mõtet ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 12:21 VN oleks tulnud saata siis kui saadeti kokutus kök-kök Ruffus Eighties Coming Back 21. koht
Aga tunnistagem - 80s coming back on tegelikult väga hea lugu, ajatu, toimib ka täna suurepäraselt!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 13:32Sa ilmselt ei ole ka eriline Kreisiraadio fänn? Muidu sa ju ei küsiks. Ega irooniat lahti seletada eriti mõtet ei ole.
Selle tunni ajalise punnitamise, et piiiisike nalja killuke sünniks, fänn oli raske olla jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 13:51Aga tunnistagem - 80s coming back on tegelikult väga hea lugu, ajatu, toimib ka täna suurepäraselt!
Mina tunnistan et mulle see laul absull ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 13:51Aga tunnistagem - 80s coming back on tegelikult väga hea lugu, ajatu, toimib ka täna suurepäraselt!
Selles laulus on midagi väga vastikut, ega siis esitaja maakatelt niisama kolakat saanud :D
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 14:15
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 13:32Sa ilmselt ei ole ka eriline Kreisiraadio fänn? Muidu sa ju ei küsiks. Ega irooniat lahti seletada eriti mõtet ei ole.
Selle tunni ajalise punnitamise, et piiiisike nalja killuke sünniks, fänn oli raske olla jah.
Mis tunniajaline punnitamine?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 13:51
Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 12:21 VN oleks tulnud saata siis kui saadeti kokutus kök-kök Ruffus Eighties Coming Back 21. koht
Aga tunnistagem - 80s coming back on tegelikult väga hea lugu, ajatu, toimib ka täna suurepäraselt!
Mulle ka väga meeldis see lugu, aga loogiline, et ta ei olnud Eurolugu. Minna kaotama hea looga on ikka parem kui minna kaotama halva looga ...
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 12:38
Eks mindi omameelest Balkanimaid paika panema, selline: "nüüd meie, eestlased, kõvad mehed, näitame mõnedele riikidele/rahvastele koha kätte, kui lollid ja mõttetud nad on, hö-hö-höö" suhtumine kumas läbi.

Tegelikult oli juba enne lõppvõistlust selge, et laiem publik (õnneks?) sõnumist aru ei saa. Enamusele jäi ilmselt suvakaks tobenaljakaks tümpslooks.
Külaline

Ega mul pole midagi selle vastu, et Ninjade lugu kuskil peol kuulata, aga eurolugu ta tõesti pole, kui nad just väga vinget showd sinna taha ei tekita, aga ikkagi erilist muljet see meist ei jäta. Rokilood on paremini peale läinud, kui mõelda nüüd mingile kohale. Kui eesmärk on lihtsalt vähemalt eelvoorus kohal olla, siis muidugi võibki saata selle, keda rahvas omast tarkusest valib. Üldiselt peab üks asi tugev olema, kas laulja või show, siis on lootust silma paista. Mida näitas ka eelmine aasta.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 14:33
Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 14:15
Mis tunniajaline punnitamine?
Parem on Kreisiraadiot kuulata valitud paladena - ehk ainult nende hetkedena, mis tõesti naljakalt välja kukkusid ja on klassikaks saanud. Nö. täitematerjal ehk see osa, kus nad püüavad ja püüavad, aga midagi eriti naljakat parasjagu ei sünni, on suht tüütu tõesti.

Leto Sveti nende õnnestunumate naljade hulka kuuluvaks ei pea - ei idee, ei teostuse poolest.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 15:18 Ega mul pole midagi selle vastu, et Ninjade lugu kuskil peol kuulata, aga eurolugu ta tõesti pole, kui nad just väga vinget showd sinna taha ei tekita, aga ikkagi erilist muljet see meist ei jäta. Rokilood on paremini peale läinud, kui mõelda nüüd mingile kohale. Kui eesmärk on lihtsalt vähemalt eelvoorus kohal olla, siis muidugi võibki saata selle, keda rahvas omast tarkusest valib. Üldiselt peab üks asi tugev olema, kas laulja või show, siis on lootust silma paista. Mida näitas ka eelmine aasta.
Minu arust on just nii eurolugu, kui veel olla saab.
Külaline

Meil on kindel usk, et eurolood on ikka ABBA laadsed lall-lallaad. Millal selline viimati võitis?
Külaline

See on nagu varba ära löönud sant kargleks jalalt jalale Eighties, Eighties
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 15:29Parem on Kreisiraadiot kuulata valitud paladena - ehk ainult nende hetkedena, mis tõesti naljakalt välja kukkusid ja on klassikaks saanud.
Palun too mõni näide.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 16:42
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2026 15:29Parem on Kreisiraadiot kuulata valitud paladena - ehk ainult nende hetkedena, mis tõesti naljakalt välja kukkusid ja on klassikaks saanud.
Palun too mõni näide.
Ei viitsi. Sul on oma kindel arvamus olemas, ei viitsi mina sind ümber õpetada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist