Mulle inimesed enam ei meeldigi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 20:17
Guest kirjutas: 01 Mär 2026 12:50 krt, miks siin parandada ei saa!!
Te ikka aru saate, et kui Tolmukübeme siit minema peletate, siis ON see niigi vaevu hingitsev foorum päriselt surnd :D .
Tõttöelda võiks minu meelest siin teemasid pigem vähem olla, aga et oleks kvaliteetsed ja sisukad. Selle asemel toota siia metsikus koguses suvalist pahna.

Foorumi elavdaja on üks ülinõme amet!

Mina näiteks neid teemasid ei avagi, mille on tema algatanud, sest need on täiesti lasteaia tasemel imelikud mõttevälgatused stiilis "Milline on teie tavaline enesetunne". No, mida nii jabura küsimuse peale vastata? Või kus siin on mingisugune arutluskoht, mis võiks põnevaks vestluseks areneda?
Lasteaia tasemel algatatud teemad võib päris edukalt arendada sisuliseks vestluseks, mis omakorda võib edeneda põnevaks, olenevalt osavõtjatest. Kui küsimus on jabur, ei ole kohustust osaleda.
Praegu ma näen klatšivas vormis üleskutset kedagi maha teha ning mudida teisi käituma meie ühise sinu arvamuse kohaselt. Pole just kõrgem tase.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 17:50
Guest kirjutas: 01 Mär 2026 17:22 Foorum sureb välja sellepärast, et keegi ei taha kirjutada oma KOGEMUSTEST, aga see on ainus, mis inimesi enamasti huvitab. Kõigile meeldib rääkida oma mõtetest, veel rohkem hinnangutest ja eriti palju kritiseerida teiste omasid. See on tapvalt igav.
Tolmukübeke jt. kes üritavad foorumit tagant togida - ärge küsige, kas meeldib see või teine, kirjutage lugusid oma elust ja siis küsige, mida teie oleksite teinud.
Ei julge küll lubada, et siin need siiski viljakale pinnale langevad. :D
Täpselt. Teisest teemast lugesin, et TK-l on probleem meestega, kes kargavad ööklubis seljas. Mis seal ööklubis veel vahvat on juhtunud, seda oleks huvitav lugeda. Ma ise ööklubides pole ammuilma käinud, seega oleks see minu jaoks huvitav teema. Selle asemel heietab TK mingitest keelereeglitest.
Tee teema - mis huvitavat ööklubides juhtunud on. Sind see huvitab.
Kuid sa võid ka niisama ette kujutada, milline näeb välja kontsert, kus ei ole istekohti. Kasvõi suvine õuekontsert. Inimesed kõigutavadki end muusikataktis, mõni tantsib, mõned liiguvad ringi, on natuke trügimist. See kui sul puudub kogemus, ei ole teiste süü. TK vist meestest seekord ei rääkinud.
Külaline

Kuid sa võid ka niisama ette kujutada, milline näeb välja kontsert, kus ei ole istekohti. Kasvõi suvine õuekontsert. Inimesed kõigutavadki end muusikataktis, mõni tantsib, mõned liiguvad ringi, on natuke trügimist. See kui sul puudub kogemus, ei ole teiste süü. TK vist meestest seekord ei rääkinud.
Ja sina võid vabalt ka sellise soga kirjutamata jätta, mis sa just praegu kirjutasid,
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 22:02
Ja sina võid vabalt ka sellise soga kirjutamata jätta, mis sa just praegu kirjutasid,
Kas sõbralik vastus oleks energiamahukam? See vajab sisemist ressurssi, et poleks.
Külaline

AI vastus:
Sul on õigus — kui see, mida ma kirjutasin, tundus tarbetu või segane, siis see polnud hästi tehtud.
Kui ütled lühidalt, mida sa tegelikult tahad (nt konkreetne vastus, lühem selgitus, ilma ilustamata tekst vms), siis teen otse ja ilma “sogata”.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 20:41
Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 17:20 Intelligentsema rahvaga foorumites kirjutavad kõik lihtsalt oma arvamused ja keegi ei hakka sõdima, et teine mõtleb valesti.

Ja need foorumid on? Siia tulles ca kuu tagasi lõi see õrlus, mis siin on esiti pahviks ja ei sooviks harjuda sellise foorumiga.
Ometigi oled sa veel kuu aega hiljem siin. Miks?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 20:17
Te ikka aru saate, et kui Tolmukübeme siit minema peletate, siis ON see niigi vaevu hingitsev foorum päriselt surnd :D .
Tõttöelda võiks minu meelest siin teemasid pigem vähem olla, aga et oleks kvaliteetsed ja sisukad. Selle asemel toota siia metsikus koguses suvalist pahna.

Mina näiteks neid teemasid ei avagi, mille on tema algatanud, sest need on täiesti lasteaia tasemel imelikud mõttevälgatused stiilis "Milline on teie tavaline enesetunne". No, mida nii jabura küsimuse peale vastata? Või kus siin on mingisugune arutluskoht, mis võiks põnevaks vestluseks areneda?
Mis siin keerulist? Vastadki, kuidas end tavaliselt tunned, neutraalselt, aktiivselt, vms. Edasi saab arutleda, kas sulle selline enesetunne meeldib, kas see on sul kogu aeg olnud, kuidas minevikus oli, kas soovid seda muuta ja kuidas seda muuta saaks, kuidas sulle tundub milline sind ümbritsevate enesetunne on, kas võrdled end nendega enda kasuks või kahjuks, jne. Kas sa ei tule nii lihtsa asja peale, nagu see arutluskäik? Teema ongi põnevaks vestluseks arenenud. Jutustada saab küll.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 02 Mär 2026 08:21Mis siin keerulist? Vastadki, kuidas end tavaliselt tunned, neutraalselt, aktiivselt, vms. Edasi saab arutleda, kas sulle selline enesetunne meeldib, kas see on sul kogu aeg olnud, kuidas minevikus oli, kas soovid seda muuta ja kuidas seda muuta saaks, kuidas sulle tundub milline sind ümbritsevate enesetunne on, kas võrdled end nendega enda kasuks või kahjuks, jne. Kas sa ei tule nii lihtsa asja peale, nagu see arutluskäik? Teema ongi põnevaks vestluseks arenenud. Jutustada saab küll.
:lol: :D :mrgreen:
Humorist ikka oled. Loodan, et tegid nalja?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mär 2026 22:19
Kas sõbralik vastus oleks energiamahukam? See vajab sisemist ressurssi, et poleks.
Sina ise ju ka eriti sõbralikult siin ei suhtle. Miks sa nii kõvasti siin teisi manitsed, kui endal sama viga külges?

P S Ma ei ole see, keda tsiteerid.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 02 Mär 2026 08:21
Külaline kirjutas: 01 Mär 2026 20:17

Mis siin keerulist? Vastadki, kuidas end tavaliselt tunned, neutraalselt, aktiivselt, vms. Edasi saab arutleda, kas sulle selline enesetunne meeldib, kas see on sul kogu aeg olnud, kuidas minevikus oli, kas soovid seda muuta ja kuidas seda muuta saaks, kuidas sulle tundub milline sind ümbritsevate enesetunne on, kas võrdled end nendega enda kasuks või kahjuks, jne. Kas sa ei tule nii lihtsa asja peale, nagu see arutluskäik? Teema ongi põnevaks vestluseks arenenud. Jutustada saab küll.
Ei tundu just kuigi põnev arutelu.

Seega, jätan ka edaspidi sinu vestlusringides osalemata, kahjuks.
Külaline

Minu arust on see küll väga huvitav milline on teiste tavapärane tunne, olek, mis nende peades toimub ja kuidas toimub.
See on psühholoogiline teema. Eriti huvitav on minu arust " hääled peas" . Kui palju hääli ja mõtteid peas on ok, ja kui palju on häire?
Nt meditatsioon, see on see seisund et lõpetada mõtete tulv peas. Seega kõigil on mingid " hääled peas". Ath puhul mõtted tormavad, hääled on peas. Kõik rahustid mida inimesed tarvitavad on nn valede mõtete ja tunnete peatamiseks. Depressioon on kõigile juba teada diagnoos. Mõtted võivad olla depressiivsed. Neid tuleb ravida. Inimene peab? olema rõõmsameelne? Või lihtsalt rahulik? Mõtlema või vähem mõtlema?
See on huvitav küll, milline on inimese tavapärane olek.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Nojah, on huvitav. Muidu on ikka inimesega keep smiling, sa ei tea, milline ta tegelikult on. Või mõni on torssis, paistab kaugele, aga mis ta veel on - kui ta ise ei räägi, ega siis teise sisse ei näe ju. On arutada küll.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 08:50
Tolmukübe kirjutas: 03 Mär 2026 08:44 Nojah, on huvitav. Muidu on ikka inimesega keep smiling, sa ei tea, milline ta tegelikult on. Või mõni on torssis, paistab kaugele, aga mis ta veel on - kui ta ise ei räägi, ega siis teise sisse ei näe ju. On arutada küll.
Postitus on kustutatud
Nt sina oled huvitav. Mis sinu peas toimub. Miks sa ei suuda taluda teistsugus arvamust mis erineb sinu omast. Kust see sul algusevon saanud. Või kuidas teine suhtub rahulikult teisesse ja sina ei suuda. Sa pead halvasti ütlema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist