Riiete müük ostas, yagas, fb marketplaces?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 14:04
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:59
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:32

Nii ta on. Odavad asjad (1-5 €) tõmbavad ligi "vastavat kontingenti". Olen seda kogenud. Kunagi müüsin laste tegelustekki hinnaga 2 €. Pikalt müügis, lõpuks üks oli nõus ära ostma. Pidin selle talle Lasnamäele kohale viima autoga. See tee peale ei jäänud, aga tegin seda siiski. Lihtsalt soovisin inimest aidata ja bensukulu peale ei mõtelnud. Teine lugu veel. Müüsin vene aegset ühe keeduplaadiga minipliiti (lauapliiti) 6 €. Sain pakkumise 5 €. No okei, mis see üks euro ikka. Ka selle pidin autoga inimesele Mustamäe paneelmajade vahele kätte viima. Aga kui nägin seda meest, siis sain aru küll, miks see 1 € hinda alla kaubelda talle oluline oli. Mees meenutas välimuselt ja riietuselt natukene eksvangi.
Sa oled küll liiga lahke. Mina kellelegi koju kätte küll midagi ei vii, võibolla ehk kallimate asjade puhul viiks. Lähtun printsiibist, et pood ka sulle tasuta koju kätte ei tule.
Ma vahel muutun lahkeks tõesti ja viin inimestele odava asja koju. Võtan seda kui annetust või heategevust. Aga enamus ostjaid tuleb ise kaubale järele.
Aga miks sa otse annetusse ei vii? Mina viin kõik oma asjad annetusse, kalleimate ostuhind on olnud üle 2000 euro.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 11:29 millised vaesurid. müüvad oma vanad kaltsud hingehinnaga maha. Nohh üritavad :lol:
Mu jaoks on asjade müümisel põhimõte, et müüa kas uusi, kappi seisma jäänud riideid, jalanõusid või siis kasutatud riided anda soodalt ära, kuni 5 euroga, näiteks lasteriideid, asju, mida enam pole vaja. Arusaamatuks jääb kasutatud asjade müümine kõrge hinnaga, äritegemise eesmärgil. Toon näite, ostetakse müts-sall 30 euroga, 1-2 last kannavad mitmeid kuusid ja müts näeb välja pleekinud, kulunud ja väike auk ka sees ning siis küsitakse 10-15 eurot ja lisaks saatmiskulu. Odavate kaubamärkide laste asju, dresse, pusasid saab kampaania ajal 4-5 euroga, aga kasutatud asjade eest küsitakse samapalju ja lisaks postikulu. Et nagu mille eest? Ükskord nägin müügil kasutatud puuvillaseid sokke, hinnaks kolm eurot. :D Isegi, kui toote kvaliteet, materjal on kehv ja ese kaotab kaubandusliku välimuse, siis see pole enam uueväärne ja mõttetu on maksta kõrget hinda.
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 11:29 Issand jumal millised vaesurid. müüvad oma vanad kaltsud hingehinnaga maha. Nohh üritavad :lol: Ja siis teine kontigent vaesureid ostavad neilt vaesuritelt
Kuidas see sind puudutab? Tahaks kaasa rääkida, aga pole nagu eriti miskit öelda jah? 🤣 no olgu, diskuteerime siis. Hehe, mina loll vaesur teen seda täitsa hobikorras juba palju aastaid ja lisaks meeldib mulle taaskasutuse ja asjade ringlemise mõte. Ostan ise ka palju taaskasutusest, kuigi võiksin ka kõik uuena osta, aga EI TAHA, sest tihtipeale ei leia oma maitsele asju! Taaskasutus on äge ja olen megaägedaid asju kappidesse saanud.

Vaeseks end ei pea ja kui keegi minu või laste asju ei osta, siis sellest kuigi palju vaesemaks ei jää, aga ma naudin ostmist-müümist-vahetamist. Kaltsusid pole ja müügil on korralikud riided/kotid/jalanõud. Hinnad seinast seina ja müük läheb väga hästi. 😃 Aga sinusugune ülemklass palun mine poodi ja ära raiska oma väärtuslikku aega alamklassi taaskasutuse teemas 🤪
Külaline

Mõõtude küsijad "kaovad ära," kuna mõõtude põhjal selgus, et ikkagi ei sobinud. Mitte sellepärast, et mõõtude küsimine mingi hobi või meelega kellegi aja raiskamine oleks. Jah, oleks tõesti viisakam vast mainida, et aitäh, ei sobinud siiski, aga ilmsrlt eeldatakse, et müüja saab niigi aru.

Olen nõus nendega, kes soovivad, et põhilised mõõdud oleks kohe kuulutuses välja toodud. Olen mitu korda L suuruse pähe S või isegi XS saanud ja enam ühtegi asja ilma mõõte küsimata osta ei julge. Ei saa aru, kas inimestel üldse puudub normaalne suuruste hindamise võime või kuidas sellised laest võetud suurused riiete müüjatel tekkida saavad?

Kõige "toredamad" on need Facebookis müüjad, kes üldse ei maini ei suurust ega asukohta.
Külaline

Meeldivaks märkimise kohta Yagas. Mina ei käi Yagas enamasti niisama vaatamas, mida toredat pakutakse, vaid konkreetset asja otsimas. Viimati nt ühele lapsele viisakat valget pluusi kooli ja teisele musta viisakat seelikut. Siis lappangi hulga kuulutusi läbi, märgin mitu tükki meeldivaks ja hiljem valin täpsemalt meeldivate seast. Ega siis meeldivaks märkimine pea tähendama, et kohe 100% kindel ostusoov on.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 09:26 Mõõtude küsijad "kaovad ära," kuna mõõtude põhjal selgus, et ikkagi ei sobinud. Mitte sellepärast, et mõõtude küsimine mingi hobi või meelega kellegi aja raiskamine oleks. Jah, oleks tõesti viisakam vast mainida, et aitäh, ei sobinud siiski, aga ilmsrlt eeldatakse, et müüja saab niigi aru.

Olen nõus nendega, kes soovivad, et põhilised mõõdud oleks kohe kuulutuses välja toodud. Olen mitu korda L suuruse pähe S või isegi XS saanud ja enam ühtegi asja ilma mõõte küsimata osta ei julge. Ei saa aru, kas inimestel üldse puudub normaalne suuruste hindamise võime või kuidas sellised laest võetud suurused riiete müüjatel tekkida saavad?
Eeldan ka, et müüja saab aru, et kui päeva jooksul ei vasta, siis järelikult ei sobinud ja olen enne mõõtude küsimist kirjutanud juba juurde, ette tänades. Kui ese väga meeldib ja mõõdud sobivad, siis 2-3 päeva ei oota. Ainult juhul, kui on soov mitut suurt asja ühe müüja käest osta ja asjade kättesaamisega pole ülikiire ning soodne postikulu päev on eeldavasti kohe tulemas, sest on vahe, kas maksta posti eest umbes 5 eurot või 1.5.

M-i või L-i mainimine ka alati täpset suurust ei näita. Olen saanud ühe M-suuruses jope, kartsin, et äkki liiga paras ja paksemaid riideid alla ei mahu, aga tegelikult nägi välja XL mõõdus, väga pettunud.

Meeldivaks olen märkinud asjad, mis kohe silma jäävad, et hiljem ei peaks uuesti otsima hakkama ja meenutama. See ei tähenda, et kindlasti ära ostan.
Külaline

Eeldan ka, et müüja saab aru, et kui päeva jooksul ei vasta, siis järelikult ei sobinud ja olen enne mõõtude küsimist kirjutanud juba juurde, ette tänades. Kui ese väga meeldib ja mõõdud sobivad, siis 2-3 päeva ei oota. Ainult juhul, kui on soov mitut suurt asja ühe müüja käest osta ja asjade kättesaamisega pole ülikiire ning soodne postikulu päev on eeldavasti kohe tulemas, sest on vahe, kas maksta posti eest umbes 5 eurot või 1.5.
Müüja peab muidugi ise aru saama, mida sina eeldad (et kui päeva jooksul ei vasta, siis ostjat pole) või peab ise ära arvama, et mõnikord sa ikka viiviitad vastusega, sest on need ja need põhjused. Inimesed on ikka omapärased. Sellist eeldust, et kui kohe ei vasta, siis ei taha, on raske teha, kui mõni kirjutab kuu pärast, et hallo, tahan ikka osta, kirjutasin ju ja soovisin mõõte, kus asi on siis, miks ära müüsid. Mina müüjana ei eelda absoluutselt mitte midagi, kes esimesena tehinguni jõuab, see asja saab ja ma arvet ei pea, palju keegi kirjutas või mida küsis. Numbrid on erinevad tõesti, sest preageu on moes oversize stiil ja praegune M võib olla viis aastat tagasi tehtud asja kõrval L täitsa vabalt. Osa jälle eelistab endiselt liibukat ja pole siis suurusega rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 09:26 Mõõtude küsijad "kaovad ära," kuna mõõtude põhjal selgus, et ikkagi ei sobinud. Mitte sellepärast, et mõõtude küsimine mingi hobi või meelega kellegi aja raiskamine oleks. Jah, oleks tõesti viisakam vast mainida, et aitäh, ei sobinud siiski, aga ilmsrlt eeldatakse, et müüja saab niigi aru.

Kõige "toredamad" on need Facebookis müüjad, kes üldse ei maini ei suurust ega asukohta.
Müüja peab muidugi ise aru saama, mida sina eeldad (et kui päeva jooksul ei vasta, siis ostjat pole) või peab ise ära arvama, et mõnikord sa ikka viiviitad vastusega, sest on need ja need põhjused. Inimesed on ikka omapärased. Sellist eeldust, et kui kohe ei vasta, siis ei taha, on raske teha, kui mõni kirjutab kuu pärast, et hallo, tahan ikka osta, kirjutasin ju ja soovisin mõõte, kus asi on siis, miks ära müüsid.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 11:34
Mina müüjana ei eelda absoluutselt mitte midagi, kes esimesena tehinguni jõuab, see asja saab ja ma arvet ei pea, palju keegi kirjutas või mida küsis. Numbrid on erinevad tõesti, sest preageu on moes oversize stiil ja praegune M võib olla viis aastat tagasi tehtud asja kõrval L täitsa vabalt. Osa jälle eelistab endiselt liibukat ja pole siis suurusega rahul.
Ära eelda siis midagi, kui kohe ei osta või keegi teine ostab, siis järelikult ei tahtnud. Vaidle konkreetsete inimestega, kes sulle segadust tekitavad ja su aega raiskavad. Ja mul on veel üks põhimõte, kui müüja vastab ülbelt, ninakalt, siis mul polegi ta kaupa vaja ja kindlasti ei osta temalt midagi.
Külaline

M-i või L-i mainimine ka alati täpset suurust ei näita. Olen saanud ühe M-suuruses jope, kartsin, et äkki liiga paras ja paksemaid riideid alla ei mahu, aga tegelikult nägi välja XL mõõdus, väga pettunud.

[/quote]

Äkki see oli meestekas või mingi unisex, aga müüdi naistejope pähe?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 12:16 M-i või L-i mainimine ka alati täpset suurust ei näita. Olen saanud ühe M-suuruses jope, kartsin, et äkki liiga paras ja paksemaid riideid alla ei mahu, aga tegelikult nägi välja XL mõõdus, väga pettunud.
Äkki see oli meestekas või mingi unisex, aga müüdi naistejope pähe?
[/quote] EI, see oli ühe skandinaavia brändi naiste jope. Mõnel firmal, nt Didriksons´l tuleb osade mudelite puhul valida number väiksem, aga see jope oli vähemalt 2x suurem.
Külaline

Minu jaoks on kasutatud riiete müümine seotud süütundega keskkonna ees - olen ostnud, kasutanud, ent mitte lõpuni ja tüdinemise eest pean ka uue kasutaja leidmisega vastutama. Mul on pea osta algusaegadest pärinev ja nüüdseks mitme tuhande müügiga konto. Kui saan küsimuse: rind? (Ilma suurtäheta, just), siis loodan, et ta ei osta. Ebaviisakad inimesed on sageli need, kes arvavad, et neile soovivad kõik halba, tüngavad jne. Lisaks on neil alati õigus - ost tehakse ära, makse tuleb 5pv pärast deposiidiga (olin haiglas / Eestist ära), pakile minnakse järgi kuuendal saabumise järgsel päeval. Deposiiti ei vabastata ja siis tuleb tagasisideks 100% puuvillaste teksapükste kohta, et oh mõtlesin, et need venivad hoopis rohkem vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:59 Minu jaoks on kasutatud riiete müümine seotud süütundega keskkonna ees -
Ise ostan kasutatud riideid, mis väga meeldivad, mis on mõistliku hinnaga või mida poest enam saada pole. Teinekord olen poest ostnud näiteks püksid ja avastanud kandes, et eriti mugavad. Kui kohe uut paari juurde ei osta, siis paari aasta pärast, sama mudelit poes enam müügil pole ja sarnaseid võib leida ainult kasutatud asjade turult.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:59 Minu jaoks on kasutatud riiete müümine seotud süütundega keskkonna ees - olen ostnud, kasutanud, ent mitte lõpuni ja tüdinemise eest pean ka uue kasutaja leidmisega vastutama. Mul on pea osta algusaegadest pärinev ja nüüdseks mitme tuhande müügiga konto. Kui saan küsimuse: rind? (Ilma suurtäheta, just), siis loodan, et ta ei osta. Ebaviisakad inimesed on sageli need, kes arvavad, et neile soovivad kõik halba, tüngavad jne. Lisaks on neil alati õigus - ost tehakse ära, makse tuleb 5pv pärast deposiidiga (olin haiglas / Eestist ära), pakile minnakse järgi kuuendal saabumise järgsel päeval. Deposiiti ei vabastata ja siis tuleb tagasisideks 100% puuvillaste teksapükste kohta, et oh mõtlesin, et need venivad hoopis rohkem vms.
No ma ei tea, kui sul on nii suur süütunne planeedi ees, miks sa need mitu tuhat asja siis üldse ostnud oled? Sin on mingi loogikaviga.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:59 Minu jaoks on kasutatud riiete müümine seotud süütundega keskkonna ees - olen ostnud, kasutanud, ent mitte lõpuni ja tüdinemise eest pean ka uue kasutaja leidmisega vastutama. Mul on pea osta algusaegadest pärinev ja nüüdseks mitme tuhande müügiga konto. Kui saan küsimuse: rind? (Ilma suurtäheta, just), siis loodan, et ta ei osta. Ebaviisakad inimesed on sageli need, kes arvavad, et neile soovivad kõik halba, tüngavad jne. Lisaks on neil alati õigus - ost tehakse ära, makse tuleb 5pv pärast deposiidiga (olin haiglas / Eestist ära), pakile minnakse järgi kuuendal saabumise järgsel päeval. Deposiiti ei vabastata ja siis tuleb tagasisideks 100% puuvillaste teksapükste kohta, et oh mõtlesin, et need venivad hoopis rohkem vms.
Vot minul süütunnet kui sellist ei esine. Miljardärid lendavad ameerikast eralennukiga pariisi kuna tahavad spetsiifilist teatud pariisi kohviku juustukooki?! Aga mina sorteerigu prügi, kasutagu paberkõrsi ja kotte mis enne oma ülesande täitmist, lagunevad, sõitma jalgrattaga?!
Külaline

Olen aastaid Ostas ja Yagas pidevalt müünud ja vähesel määral ka ostnud ning ma loen seda teemat üsna suure hämmeldusega. Lausa uskumatu, mis kõik võib inimesi närvi ajada ja mis pisiasjust midagi välja saab lugeda. Ja mida kõike saab eeldada. Eeldamine teadagi on eksimuste ema.

Ma olen tavaline inimene ja müün oma tavalist kaupa, realistliku hinnaga. Kõik endale teadaoleva info panen juurde. Mõõdud, materjali, venimuse, kirjas oleva suuruse ja ka tegeliku suuruse, defektid jne. Inimesed ostavad ja põhilised kirjad, mis saan, on pärast aitäh-ütlemised. Mis on väga armas neist 🙂

Meeldivaks märkimine on väga teretulnud. Inimene valib ja tahab, et antud ese ei kaoks tuhandete teiste sekka ära. Võib-olla ta ostab kellegi teise sarnase asja ja ei võta südamekest minu tootelt maha - väga hea ju. See näitab teistele potentsiaalsetele ostjatele seda, et konkreetne ese on olnud mitmele teisele väga huvipakkuv. Mu meelest lausa lisaboonus. Ja ma olen siis positiivne inimene, kes näeb surnuaial ristide asemel plusse 😃

Allahindluste küsimine. Tuleb ette. Vastan alati, vastavalt olukorrale. "Eelistan hetkel müüa kirjas oleva hinnaga" või "jah, ikka saab".
Muudele küsimustele vastan ka alati. Inimesed küsivad reaalses elus palju tobedamaid asju, müügiportaalides on neil vähemalt konkreetse asja kohta konkreetne küsimus. Ju tal on vaja seda infot. Kui rasket inimest kannab müügisolev jalgratas, kas kampsun on pehme või "hammustab", kas laiemale jalale mõeldud jalanõud sobivad laiale JA kõrgele jalale? Need küsimused võivad tunduda veidrad, aga tegelikult ei ole seda. Sest kui olla näiteks ülitundlik, siis on väga tähtis, et kampsun ei hammustaks. Ja kõik laia liistuga jalanõud ei sobi kõrgele jalale vaid pigem lestõhukesele. Selle eseme omanikuna minul on ju see info olemas, veider kui ma eelistan seda mitte jagada.

See ka ei häiri, kui oma küsimusele vastuse saanu rohkem midagi ei vasta ja toodet ka ei osta. Ilmselge, et midagi ei sobinud. Mõni juba oma küsimusega on ette ära öelnud kõik viisakusvormelid, näiteks "ette tänades", 'aitäh", mis vestlust me siis hiljem enam arendama peaks. Kirjasõpru vastavast portaalist me ju otsima ei tulnud. Ise ma küll alati vastan, aga mu jaoks lihtsalt ei ole reageerimine ja vastamine mingi vaev. Mõne jaoks on, inimesi on erinevaid.

Tõsi, ostjana mind pisut on häirinud see, kui küsin eseme mõõtu ja mingit vastust ei tule. Mitte ühestki netipoest ei osta ma kas või umbkaudsete mõõtudeta riideid, miks ma nt Yagas peaks hakkama põrsast kotis ostma. Kui vastust ei tule, siis jääbki minu poolt ostmata. Ega müüjat ei saa sundida müüma, kui ta seda teha ei taha.

Mulle endale kehtib kuldreegel, et käitu inimestega nii nagu sa sooviksid, et nemad sinuga käituksid. Päriselus ja virtuaalmaailmas. Tulemuseks palju positiivseid üllatusi, sekka ka mõni õpetlik negatiivne 🙂
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 10:41 Olen aastaid Ostas ja Yagas pidevalt müünud ja vähesel määral ka ostnud ning ma loen seda teemat üsna suure hämmeldusega. Lausa uskumatu, mis kõik võib inimesi närvi ajada ja mis pisiasjust midagi välja saab lugeda. Ja mida kõike saab eeldada. Eeldamine teadagi on eksimuste ema.

Ma olen tavaline inimene ja müün oma tavalist kaupa, realistliku hinnaga. Kõik endale teadaoleva info panen juurde. Mõõdud, materjali, venimuse, kirjas oleva suuruse ja ka tegeliku suuruse, defektid jne. Inimesed ostavad ja põhilised kirjad, mis saan, on pärast aitäh-ütlemised. Mis on väga armas neist 🙂

Meeldivaks märkimine on väga teretulnud. Inimene valib ja tahab, et antud ese ei kaoks tuhandete teiste sekka ära. Võib-olla ta ostab kellegi teise sarnase asja ja ei võta südamekest minu tootelt maha - väga hea ju. See näitab teistele potentsiaalsetele ostjatele seda, et konkreetne ese on olnud mitmele teisele väga huvipakkuv. Mu meelest lausa lisaboonus. Ja ma olen siis positiivne inimene, kes näeb surnuaial ristide asemel plusse 😃

Allahindluste küsimine. Tuleb ette. Vastan alati, vastavalt olukorrale. "Eelistan hetkel müüa kirjas oleva hinnaga" või "jah, ikka saab".
Muudele küsimustele vastan ka alati. Inimesed küsivad reaalses elus palju tobedamaid asju, müügiportaalides on neil vähemalt konkreetse asja kohta konkreetne küsimus. Ju tal on vaja seda infot. Kui rasket inimest kannab müügisolev jalgratas, kas kampsun on pehme või "hammustab", kas laiemale jalale mõeldud jalanõud sobivad laiale JA kõrgele jalale? Need küsimused võivad tunduda veidrad, aga tegelikult ei ole seda. Sest kui olla näiteks ülitundlik, siis on väga tähtis, et kampsun ei hammustaks. Ja kõik laia liistuga jalanõud ei sobi kõrgele jalale vaid pigem lestõhukesele. Selle eseme omanikuna minul on ju see info olemas, veider kui ma eelistan seda mitte jagada.

See ka ei häiri, kui oma küsimusele vastuse saanu rohkem midagi ei vasta ja toodet ka ei osta. Ilmselge, et midagi ei sobinud. Mõni juba oma küsimusega on ette ära öelnud kõik viisakusvormelid, näiteks "ette tänades", 'aitäh", mis vestlust me siis hiljem enam arendama peaks. Kirjasõpru vastavast portaalist me ju otsima ei tulnud. Ise ma küll alati vastan, aga mu jaoks lihtsalt ei ole reageerimine ja vastamine mingi vaev. Mõne jaoks on, inimesi on erinevaid.

Tõsi, ostjana mind pisut on häirinud see, kui küsin eseme mõõtu ja mingit vastust ei tule. Mitte ühestki netipoest ei osta ma kas või umbkaudsete mõõtudeta riideid, miks ma nt Yagas peaks hakkama põrsast kotis ostma. Kui vastust ei tule, siis jääbki minu poolt ostmata. Ega müüjat ei saa sundida müüma, kui ta seda teha ei taha.

Mulle endale kehtib kuldreegel, et käitu inimestega nii nagu sa sooviksid, et nemad sinuga käituksid. Päriselus ja virtuaalmaailmas. Tulemuseks palju positiivseid üllatusi, sekka ka mõni õpetlik negatiivne 🙂
Minu kogemuse põhjal, liiga palju küsijad ja mõõtude tahtjad ei osta mitte kunagi!
Müün sellele kes kohe ostab ja ei hakka isegi 2-3 eurose asja kohta imelikke spetsiifilisi küsimusi esitama, mis on tõmbluku otsa pikkus, varruka laius. Ütlengi, ei ole mõõdulinti! Vabandage! Tegelikult on mõõdulint kapis olemas küll, aga miks ma oma aega peaksin raiskama? Enne viin kogumiskasti ära. Nad ei osta nagunii. Suusoojaks tahavad küsida.
Tahavad mõõtude järgi osta, palun, selleks on epoodides hulga tooteid mille hulgast valida. Odavate asjade mõõtmine ei tasu end ära, juba pildistamine, üleslaadimine ja üldinfo - suurus, värv, bränd võtab omajagu aega.
Külaline

Tahavad mõõtude järgi osta, palun, selleks on epoodides hulga tooteid mille hulgast valida.

E-poes pole ju mingeid imelikke mõõte kirjas, tihtipeale lasteriiete puhul on ainult vanus või üldpikkus, mingeid lukupikkuseid, varruka ülaosast küünarnukini mõõte seal pole.
Külaline

Kui põhimõõdud isegi kuulutuses kirjas on, siis mõni ikka leib mingi imemõõdu, mida veel lisaks küsida. Ja nii üleüldse kõikide kirjelduste puhul.
Tegelikult minu arust on põhiprobleem selles, et inimesed ei loe korralikult kuulutust läbi.

Nagu ikka sama teema, kui ostukuulutuses on lausa NB!ga kirjas, et ostan vaid kollast kleiti, siis pakutakse ikka rohelist või punast ka 😃😂🤣
Või siis hind ja suurus on olemas aga ikka küsitakse ka neid. Loetakse vaid esimene lause ja rohkem mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 11:25
Tahavad mõõtude järgi osta, palun, selleks on epoodides hulga tooteid mille hulgast valida.

E-poes pole ju mingeid imelikke mõõte kirjas, tihtipeale lasteriiete puhul on ainult vanus või üldpikkus, mingeid lukupikkuseid, varruka ülaosast küünarnukini mõõte seal pole.

Kui e-poest ostad asju, nagu põrsast kotis, siis eraisiku käest ostes võiks olla vähemalt see eelis, et peamised mõõdud, pikkus, laius ja varrukate pikkus on kirjas või mõõdab üle. Lukuotsa pikkus ja muud mõõdud on liiga septsiifilised ja kui ei saa ja ei taha uuesti mõõta, siis ütledki, et kahjuks pole aega üle mõõta. Kui olen ostnud suva järgi, kuna ese pildi peal väga meeldis, aga mõõte ei antud ja hiljem olen ikkagi pettunud, sest osutus liiga lühikeseks või varrukad on 5 cm lühemad, siis pole midagi teha, ega riidejuppi pikemaks tegemiseks külge ei õmble ja inimese käest, kes mõõte ei anna, edaspidi rohkem ei osta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Karlsson, kiisu, taivopalm ja 7 külalist