Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 00:23 Keegi Delfis Klasi raamatu teemas kirjutab:
Aga mina avaldan kaastunnet hoopis Tõnisele. Aastaid teda boikoteeriti ja ignoreeriti, peaaegu juba tühistati, ka lapselapse kaotus, narkarist väi, nüüd tütre lahutus ja semmimine teise naisega, rääkimata kummalisest järeltulijast. Kui suurt koormat üks mees peab taluma.

Kes see Tõnis on?
See, kes laulis vanast jõest, püha elmo tuledest ja koidust.
Külaline

Mäel ka Dianaga miskit pistmist?
Külaline

Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 11:33 Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Ma loodan südamest, et Klas saab õiguse. See case tema vastu on lihtsalt nii jabur.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 12:59
Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 11:33 Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Ma loodan südamest, et Klas saab õiguse. See case tema vastu on lihtsalt nii jabur.
Naljakas jah, et hakatakse kaitsma kellegi surnud inimese olematut au ja väärikust. Aarma tegi ise oma valiku ja valis lõbusa elu au ja väärikuse asemel, see oli tema otsus. Kuidas seda enam nüüd muuta saab. Kas see raamat ilmub või ei ilmu, ei muuda siin enam mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 11:33Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Võib-olla on meedial hoopis Aarma laste nõmetsemise pärast piinlik?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 15:15
Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 11:33Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Meedial ei ole kunagi piinlik. Küll aga võub meedua mõista, et kellestki või millestki on juba liiga palju räägitud, nagu Klasist. Seda ma mõtlesingi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 15:55
Guest kirjutas: 06 Dets 2025 15:15
Meedial ei ole kunagi piinlik. Küll aga võub meedua mõista, et kellestki või millestki on juba liiga palju räägitud, nagu Klasist. Seda ma mõtlesingi.
Minu meelest ei ole temast sugugi liiga palju räägitud. Võibolla sa kammid tema FB-d liiga tihti ja siis võibki jääda mulje, et "igal pool räägitakse". Ei räägita.

Ta ise loomulikult oma sotsiaalmeedias sel teemal räägib ja õigesti teeb. Olen kindel, et ka meedia räägiks temast ja antud loost palju rohkem, kui vaid saaks, sest see toob ju klikke. Hetkel lihtsalt pole teema väga palju arenenud, aga küll see ka tuleb.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 16:15 Minu meelest ei ole temast sugugi liiga palju räägitud. Võibolla sa kammid tema FB-d liiga tihti ja siis võibki jääda mulje, et "igal pool räägitakse". Ei räägita.
Ei kammi.
Vahepeal oli ikka nädalas mitu korda meedias temast juttu. Kord raamatust, kord kohtuasjast, kord suhtest.
Külaline

Aga mina avaldan kaastunnet hoopis Tõnisele. Aastaid teda boikoteeriti ja ignoreeriti, peaaegu juba tühistati, ka lapselapse kaotus, narkarist väi, nüüd tütre lahutus ja semmimine teise naisega, rääkimata kummalisest järeltulijast. Kui suurt koormat üks mees peab taluma.

Kes see Tõnis on?
Kogu see seltskond on läbinisti sassis peast, too ekretiin sealhulgas.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 17:44

Kes see Tõnis on?
Tundub jah nii, et seal peres on kõik vähe kiiksuga. Märt Avandi lesbiline naine tuli kapist välja? Käest kinni käivad ainult intiimsuhtes olevad paarid:
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... ne-naisega
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 17:44Aga mina avaldan kaastunnet hoopis Tõnisele. Aastaid teda boikoteeriti ja ignoreeriti, peaaegu juba tühistati, ka lapselapse kaotus, narkarist väi, nüüd tütre lahutus ja semmimine teise naisega, rääkimata kummalisest järeltulijast.
Kõik muu on justkui selge, aga mis see kummaline järeltulija tähendab.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:28

Kes see Tõnis on?
Tundub jah nii, et seal peres on kõik vähe kiiksuga. Märt Avandi lesbiline naine tuli kapist välja? Käest kinni käivad ainult intiimsuhtes olevad paarid:
Märt Avandil on vist veel kõige piinlikum. Nii nagu naisel, kes avastab, et tema mees on tegelikult homo ja abiellus temaga pelgalt suitsukatteks või soovist saada lapsi.
Külaline

Küll Märt Avandil ikka juhtub kõike.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:36 Märt Avandil on vist veel kõige piinlikum. Nii nagu naisel, kes avastab, et tema mees on tegelikult homo ja abiellus temaga pelgalt suitsukatteks või soovist saada lapsi.
Ükski normaalne inimene ei arva midagi sellist, kui eksabikaasa uus valik on samasooline. Jeerum, saage ometi aru, et on olemas biseksuaalsus, kus ei valita mitte partnerit mitte soo, vaid meeldivuse järgi.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:52
Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:36 Märt Avandil on vist veel kõige piinlikum. Nii nagu naisel, kes avastab, et tema mees on tegelikult homo ja abiellus temaga pelgalt suitsukatteks või soovist saada lapsi.
Ükski normaalne inimene ei arva midagi sellist, kui eksabikaasa uus valik on samasooline. Jeerum, saage ometi aru, et on olemas biseksuaalsus, kus ei valita mitte partnerit mitte soo, vaid meeldivuse järgi.
Võib-olla on biseksuaal võib-olla mitte, igatahes pole Avandi minu meelest kunagi eriti mehelik tundunud, aga lesbidele sobiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2025 22:59Jeerum, saage ometi aru, et on olemas biseksuaalsus, kus ei valita mitte partnerit mitte soo, vaid meeldivuse järgi.
Või selle järgi, mida kõik teised sust ootavad.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 11:33 Huvitav, isegi meedial on Klasist kõrini saanud, selline uudis lipsas vaikselt läbi, ei olnudki esileheuudis ega pälvinud pikemat arutelu. Loomulikult läheb kohtuasi edasi https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... menetlusse
Tegemist on ju Diana Klasi ja ka Jüri enda tühistamisega Aarmate poolt. Selle käiguga ütlevad nad ju, et nii nende isa kui Diana olid süüdimatud. Ainult pime ei näe seda. Vabandust aga mu isa oli ka Casanova ja kuna olen mõtlev inimene, siis mingit tema au ma nii lollisti päästma küll ei läheks. Tegi, mis tegi vanamees, see on tehtud ja seda ei muuda ju. Loomingulised inimesed pidevalt ninapidi koku surutud esimema, ütlrks, et see oligi loogiline aajade käik tookord ega ta seetõttu peret vähem armastanud ja lapsi.
Külaline

Kes see Tõnis on?
Kui tuli aastaid mehe eest majas olla või tugisammas, laps matta jne., see muudabki inimest ja pole harukordne, et peale rasket lahkuminekut ja elu otsitakse rahusadamat näiteks samasoolise inimese juures, sest usaldus on suurem tema vastu, kes sarnasem. Mis ta peaks tegema siis, valima järgmiseks ka ühe korraliku Eesti mehest jorsi, kes on ära tõusnud nartsissist, vaimselt, majanduslikult vägivaldne ja annab kolakat ka?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Dets 2025 22:36

Märt Avandil on vist veel kõige piinlikum. Nii nagu naisel, kes avastab, et tema mees on tegelikult homo ja abiellus temaga pelgalt suitsukatteks või soovist saada lapsi.
Märdil nüüd alles huvitav hakkas, see paljude meeste märg unenägu. Vaat et kaotab seetõttu veel uue tipsi vastu huvi ja hakkab kolmandaks trügima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, Triibu ja 4 külalist