Teemade kustutamine

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:52 Mina igatahes olen modede poolt. Kustutatakse räiget sõimu ja see ongi õige. Mingeid normaalseid vastuseid ei kustuta mitte keegi. Kui teil on probleem kustutamisega, äkki jätaks ära sellised väljendid nagu menopausis mutt, lits jne, jne. Kui see ka üle jõu käib, siis tõesti pole normaalsete inimeste sekka asja ja aita see hala ka.
Test, test, test

Abort ongi tapmine

Kedagi tsiteerides siis, aga mul on kahju, et ei ole veel paremaid näiteid ja hulgi võtta (kustutatud ja pole kirja pannud). See on jama jutt, et kustutatakse räiget sõimu. Ise korduvalt kõrvalt näinud, kus kustutamine on absoluutselt ebavajalik olnud, mitte piiksugi sõimu ei pea olema, piisab kui lihtsalt valearvamus mõne arvates.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:52 väljendid nagu menopausis mutt, lits jne, jne. Kui see ka üle jõu käib, siis tõesti pole normaalsete inimeste sekka asja ja aita see hala ka.
Ma ütleksin, et kui see ka üle jõu käib, et paari idioodi lolli juttu mitte isiklikult võtta, siis pole asja normaalsete inimeste sekka ja ei aita see hala ega kustutamine ka midagi. Elus on sul endal raske, kogu lugu. Ei pea keegi sinu elu elama ja hoidma sind vati sees.
Mina pole kedagi sõimanud, aga sõim mind ei morjenda. Olen täiskasvanud inimene ja võtan oma emotsioonide eest vastutuse. Moded ei pea vaeva nägema. Aitäh.
Külaline

Mind menopausis mutt ei häiri, sest see ma tõesti olen. Aga mõnikord on siin tõesti liiga räigeks mindud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:52 Mina igatahes olen modede poolt. Kustutatakse räiget sõimu ja see ongi õige. Mingeid normaalseid vastuseid ei kustuta mitte keegi. Kui teil on probleem kustutamisega, äkki jätaks ära sellised väljendid nagu menopausis mutt, lits jne, jne. Kui see ka üle jõu käib, siis tõesti pole normaalsete inimeste sekka asja ja aita see hala ka.
Sulaselge vale. Sellu hullu vanamuti kes vihkab mehi ja kõik temale mitte meeldivad vastused raporteerib tema kommentaare ei kustuta keegi. Selle foobiku jaoks on kõik mitte sobiva kommentaari kirjutajad mingi joodikust vanamehenäss
Külaline

Teen ettepaneku kustutada kõikide kommentaarid, kellele kustutamine meeldib. Siis nad saavad oma tahtmise ja rahu majas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist