Kas teid häirib, kui elus on mitu partnerit?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Dets 2024 22:10
Anonymous kirjutas: 03 Dets 2024 21:07na sain küll aru. Sul on mingi luul, et sina oled oma partneri parim sekspartner. Ja need eelmised olid kiretud ja mõttetud :D
Kui olla ainuke ja eluaegne partner, siis oledki ju parim. Sama totter oleks kahelda muudes armsates isikutes, lihtsalt sellepärast, et teiste jaoks on nad ebaolulised - kas minu laps on ikka see kõige parem ja toredam laps, või kas minu koer on ikka maailma armsaim. Kuna see on minu laps, minu koer ja minu partner, siis see, et kuskil on kellelgi mingi parem laps, koer või partner, isegi ei huvita. Kui mõnele meeldib õhtul oma partneri kaisus mingit eelmist ja “mõttekamat” partnerit minevikust meenutada, siis palun väga. Aga see poleks kindlasti minu eelistus. Ja kui ei mõtle nendest kunagi, siis tekib küsimus, milleks need suhted olulised olid? Pinnapealsed suhted, eriti kui inimesed nende käigus veel mingeid hingetraumasid saavad, tundub lihtsalt elu ja nooruse raiskamisena. Iga oluline protsess ja kokku kasvamine võtab aega - usaldus, armastus, austus, laste kasvatamine, kõik võtab meeletult aega ja noorus ning elu üldse on siiski üsna lühike.
Seda sa küll ei tea, kas oled ainuke või mitte. Seda saab iga inimene ikka ainult iseenda, mitte teise kohta väita.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Metskits ja 5 külalist