Mida rahaliselt on teil.pärandada oma lastele?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vaata Marju Karinit, kes on meist veel noorem-esimesed lapsed 15 ja 17. Haridust, haritust, edukust ja miljoneid enam kui sul, kibestumist ja õelust erinevalt sinust üldse mitte!
Tema on rääkinud, et oli noorena probleemne noor, pidutses ja ei hoolinud koolist. Et ta sellest välja rabeles, on väga tubli, aga eeskujuks tuua, et olge kõik sellised, on ikka päris rumal. Ja kibestumst ja õelust pritsib ikka sinust, et sina ei mõista, et inimesed saavad lapsi ikka siis, kui neile sobib, mitte ainult nii pole õige, nagu sina tegid, et pärast keskkooli kohe lapsed hakkama.
Külaline

Mis see minu asi on, mis vanuses, ja kas üldse, keegi lapsi saab?
Ma ka tõesti ei tea, miks vaidled siin, et ainult nii on õige, nagu sina tegid. Ja kukud siin hoiatama, et teised peavad kõik kunstlikku viljastamist tegema ja mida veel. Pole tõesti kuidagi sinu asi.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 13:41
Ma ka tõesti ei tea, miks vaidled siin, et ainult nii on õige, nagu sina tegid. Ja kukud siin hoiatama, et teised peavad kõik kunstlikku viljastamist tegema ja mida veel. Pole tõesti kuidagi sinu asi.
Oota, kuidas ma vaidlesin? Siin kirjutab mitu inimest. Näiteks, mina ei kirjutanud seda kommentaari, mis puudutab Marju Karini laste saamist. Mina ütlesin, et minu jaoks oli üliõige saada lapsed noorelt. Kuidas see vaidlemine on? Või kuidas see on teiste inimeste ellu sekkumine?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 13:48
Oota, kuidas ma vaidlesin? Siin kirjutab mitu inimest. Näiteks, mina ei kirjutanud seda kommentaari, mis puudutab Marju Karini laste saamist. Mina ütlesin, et minu jaoks oli üliõige saada lapsed noorelt. Kuidas see vaidlemine on? Või kuidas see on teiste inimeste ellu sekkumine?
See jutt pole sinu sulest või?
Väidetavalt on nii, et kui naine tahab loomulikul teel lapsi saada, siis peab ta alustama hiljemalt 27-aastaselt. Nagu teada, siis mida vanemasse ikka laste planeerimine lükata, seda vähem tõenäoliselt sa lapsi saad või kui saad, siis arstide abiga. Miks peaks keegi tahtma nii?
See pole kuidagi sekkumine või halvustamine? Eriti kuna see ei vasta ka tõele.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 13:55
Guest kirjutas: 15 Juun 2025 13:48
See jutt pole sinu sulest või?
Väidetavalt on nii, et kui naine tahab loomulikul teel lapsi saada, siis peab ta alustama hiljemalt 27-aastaselt. Nagu teada, siis mida vanemasse ikka laste planeerimine lükata, seda vähem tõenäoliselt sa lapsi saad või kui saad, siis arstide abiga. Miks peaks keegi tahtma nii?
See pole kuidagi sekkumine või halvustamine? Eriti kuna see ei vasta ka tõele.
See on küll minu sulest. Aga, kuidas see on sekkumine või halvustamine?

Vastab küll tõele! Ma ei ole seda oma peast mõelnud.

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... 7aastaselt
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:38
Noh, ega see IVFi abil hiljem laste tegemine kah mingi nauding ole. Mõnel ei õnnestu sellegagi.
See, kui kergelt rasestutakse, sõltub ikka individuaalse organismi olukorrast ja omapärast, mitte niivõrd vanusest. Mina sain lapsed 31 ja 37 aasta vanusena ja mõlemal korral rasestusin kohe, kui vahendid ära jätsin. Praegu, viiekümnesena kasutan jätkuvalt hoolsalt vahendeid, sest rasestumist ei välistaks.

Mis aga teemasse puutub, siis pärandada on mul küll, aga ma ei vaata seda kui mingit kohustust või asja, mida ilmtingimata peab tegema. Mulle pole keegi midagi pärandanud, kõik olen ise hankinud. Kusjuures seda enam kõike seda hindan. Mõlemad vanemad ja kõik vanavanemad on tänaseks juba aastaid surnud. Ema aitasin ise finantsiliselt tema viimastel aastatel. Lapsi muidugi toetan noore täiskasvanuna ja õpingute ajal.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:48 Mina ütlesin, et minu jaoks oli üliõige saada lapsed noorelt.
Kuna sa seda nii palju tõestada püüad, siis kas ikka oli parim valik...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:37 Ma lihtsalt tahtsin väga saada juba väga noorelt emaks.
Mõtlesid, et on sama lihtne nagu nukkudega mängimine?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 14:16
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:48 Mina ütlesin, et minu jaoks oli üliõige saada lapsed noorelt.
Vabandust, aga mis sul viga on?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 14:19
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:37 Ma lihtsalt tahtsin väga saada juba väga noorelt emaks.
Mõtlesid, et on sama lihtne nagu nukkudega mängimine?
Kui vaimukas!
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 14:22
Guest kirjutas: 15 Juun 2025 14:16
Vabandust, aga mis sul viga on?
Paistab, et sel tädil endal king pigistab sellel teemal. Ja siis ei oska muudmoodi enda tunnet väljendada, kui teisi mõnitades, halvustades ja tüli provotseerides.

Kõigepealt loeb valesti ja siis saab asjast nii aru, et tema ellu sekkutakse.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 13:39
Vaata Marju Karinit, kes on meist veel noorem-esimesed lapsed 15 ja 17. Haridust, haritust, edukust ja miljoneid enam kui sul, kibestumist ja õelust erinevalt sinust üldse mitte!
Tema on rääkinud, et oli noorena probleemne noor, pidutses ja ei hoolinud koolist. Et ta sellest välja rabeles, on väga tubli, aga eeskujuks tuua, et olge kõik sellised, on ikka päris rumal. Ja kibestumst ja õelust pritsib ikka sinust, et sina ei mõista, et inimesed saavad lapsi ikka siis, kui neile sobib, mitte ainult nii pole õige, nagu sina tegid, et pärast keskkooli kohe lapsed hakkama.
Sa nüüd loe kriitilise pilguga oma selle teema kommentaarid läbi, ja siis mõtle uuesti, kes siin kibestunud on ja õelust pritsib. Ja-jahh! Siin kirjutab palju inimesi, aga sinu kommentaarid on üsna selgelt äratuntavad. Ainult üks inimene tõmbleb siin, ja see oled sina!
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 13:39
22-selt lapse saamine pole kohe pärast keskkooli, nagu ütlesin, oli kõrgharidus olemas. 1992 oli esmasünnitaja keskmine vanus 22,7, seega on hoopis sinul mingi vale arvamus, kuidas keegi noorelt lapsi ei saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 14:08
Noh, ega see IVFi abil hiljem laste tegemine kah mingi nauding ole. Mõnel ei õnnestu sellegagi.
See, kui kergelt rasestutakse, sõltub ikka individuaalse organismi olukorrast ja omapärast, mitte niivõrd vanusest. Mina sain lapsed 31 ja 37 aasta vanusena ja mõlemal korral rasestusin kohe, kui vahendid ära jätsin. Praegu, viiekümnesena kasutan jätkuvalt hoolsalt vahendeid, sest rasestumist ei välistaks.

Mis aga teemasse puutub, siis pärandada on mul küll, aga ma ei vaata seda kui mingit kohustust või asja, mida ilmtingimata peab tegema. Mulle pole keegi midagi pärandanud, kõik olen ise hankinud. Kusjuures seda enam kõike seda hindan. Mõlemad vanemad ja kõik vanavanemad on tänaseks juba aastaid surnud. Ema aitasin ise finantsiliselt tema viimastel aastatel. Lapsi muidugi toetan noore täiskasvanuna ja õpingute ajal.
Kuidas on võimalik, et kõik on surnud ja sulle ei ole midagi pärandatud. Kuhu nende inimeste kinnisvara siis läks, riigile?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 15:38
Külaline kirjutas: 15 Juun 2025 14:08

Kuidas on võimalik, et kõik on surnud ja sulle ei ole midagi pärandatud. Kuhu nende inimeste kinnisvara siis läks, riigile?
Ema pani omal ajal vanaisa ehitatud maja enda laenude tagatiseks ja kaotas selle. Emast jäid maha ainult võlad. Isa pole mul ametlikes dokumentides isana kirjas ja tema vara jäi ilmselt tema ühele ametlikule lapsele, kellega ms kunagi suhelnud pole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist