Milline eestlane imponeerib teile kõige rohkem?
Tuli meelde, mulle kuidagi imponeerivad veel Roman Toi ja Ernst Idla. Seega siis kõik on juba manalateel.
Ja ei imetletud neidki eluajal niiväga! Surnud suurkujusid on kerge imetleda, sest inimesena ei mäletata neist paljud ega mitte keegi isiklikult enam nagunii.
Minu valikud on
Ita Ever - kuidas vanusega võib inimene veel säravamaks minna. Sama Ivo Linnaga. Niisama kenasid eestlasi on omajagu. Imponeeriks sõna otsese mõttes vast mõni oma eriala silmapaistev inimene- Pärdist kuni Sittowini ja Metspaluni.
-
Külaline
Mina fännan täiega Reet Linnat. Ta on lihtsalt nii äge. Tema pärast vaatan Prillitoosi, kuigi ma pole veel sihtgrupp. 
-
Külaline
Oma vanuse kohta näeb ta imehea välja. Ta näeb isegi parem välja sellest ajast, kui noor oli. Samuti on ta mõtteviisilt väga nooruslik. Prillitoos on tema juhtimisel tõepoolest väga hea saade. Vaadatav ka mitte sihtgrupi inimestele.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:04 Mina fännan täiega Reet Linnat. Ta on lihtsalt nii äge. Tema pärast vaatan Prillitoosi, kuigi ma pole veel sihtgrupp.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot] ja 9 külalist