Töölkäimine
-
Külaline
Mida halba teeb helikopterlus lastele? Mida vanematele, on selge. Endale jääb vähe aega. Aga mis halba teeb see lastele?
-
Külaline
Õpivad abitust ja vastutuse mitte võtmist. Sellised ei saa ju iseseisva eluga hakkamagi täiskasvanuna, aga küllap ema juba selle eest hoolitseb, et ka siis oleks söök laual ja pesu pestud.
-
Külaline
Haige inimene?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:30Mulle tuundub ka, et selle teema tegi see haige inimene, kes juba 10 aastat maas nutab, kuna lapsed kasvavad.
-
Külaline
Kas just haige, aga ega see normaalne ka pole. Lapsi kasvatataksegi selleks, et nad elus iseseisvalt toime tuleksid, mitte ei oleks emmele lemmiklooma eest, keda lõputult nunnutada ja maiustega sööta.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 15:10Haige inimene?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:30Mulle tuundub ka, et selle teema tegi see haige inimene, kes juba 10 aastat maas nutab, kuna lapsed kasvavad.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:10
Ega see eriliselt oma tähtsust ka. Sellised emad ongi need, kes looteasendis pärast päevade viisi nutavad, kui lapsed suured on ja lastel lõpuks võimalus helikopteremmest pääseda.
-
Külaline
Loomulikult, terve ta ju pole. Sellist vanemat küll lastele vaja pole, ebastabiilne.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2025 15:10Haige inimene?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:30Mulle tuundub ka, et selle teema tegi see haige inimene, kes juba 10 aastat maas nutab, kuna lapsed kasvavad.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 16:10
Ega see eriliselt oma tähtsust ka. Sellised emad ongi need, kes looteasendis pärast päevade viisi nutavad, kui lapsed suured on ja lastel lõpuks võimalus helikopteremmest pääseda.
-
Külaline
Ekstravert.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 12:42Loomulikult! Kus pärapõrgus sa elad, et neid lapsi pead viima ja tooma? Meest siis ka pole, oled üksikema? Minu lapsed olid tublid ja andekad, ma ei pidanud nendega õppima. Õhtuti ma ei ole väsinud, olen energiline ja õnnelik.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2025 12:34Et oled tööl pigem, selle asemel, et lapsi kooli viia ja koolist tuua, nendele lõunasööki teha ja nendega koos süüa, kui koolist tulevad, lapsi trenni viia ja trennist tuua, õhtuti mitte olla väsinud ja lastega aega veeta, nendega õppida? Pigem sellest kõigest ilma jääda ja tööl käia?Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 18:53
See pole raiskamine, see on puhas rõõm! Olla ägedate inimestega koos, teha tööd, teha nalja ja saada selle eest veel raha ka on ainult suur rõõm! Elus ei viitsiks kodus passida. Lahkun kodunt 9.15 ja saabun tagasi 16.15, terve pikk õhtu veel ees.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist