Keskiga pole mingi aritmeetiline keskmine ometi. Su jutu järgi kestaks keskiga siis ca 2 aastat. Tegelikult ikka 15-20. Noorem keskiga, vanem keskiga, täiesti tavalised mõisted.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 12:0035-aastasel naisel on jäänud keksmiselt elada veel ~48 aastat. Mehel tõsi küll palju vähem (ainult nii 40 aastat). Mitte mingit mõtet ei ole vaadata keksmist eluiga, vaid tuleb vaadata vastavas vanuses inimese veel oodatavat eluiga. Ja selle järgi on naine oma eluea keskel umbes 43-44-aastaselt.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 00:17Oma viga kui keskealine võrdub sulle vanaga. Täielikult neutraalne termin. Mõni peab end 50 aastaselt neiukeseks.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 21:37
No siis selge, endast vanemad on kõik vanad. Nagu Mallukas 12 aastat vanemat naist pensionäriks nimetaks. No mulle tundusid esimeses klassis 11. klassi õpilasedki juba vanurid, mis näitaja see siis on. Sellepärast pole 35 aastane keskealine, et mõnele nooremale tundub ta juba täitsa vana.
35 on keskealind bioloogiliselt võttes, 35 + 35 on 70. 35 on nii keskiga kui olla saab. See, kui ei taheta reaalsusega leppida ja vananemisega on lihtsalt koomiline… venitatakse püksikummi…. Aga jane fonda on …. Aastat vana? Kas tema on ometi vanur?! Mõttetud kompleksid.
Keskiga
-
Külaline
-
Külaline
Ei, minu jutu järgi ei ole keskiga paar aastat, kust sa selle välja lugesid? Mina ainult segitasin, et 35-aastasel on kõvasti üle poole elu veel ees. Keskea pikkusest ei rääkinud ma selles postituses midagi. Ära mõtle ise teksti juurde kirjutatule.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 12:05Keskiga pole mingi aritmeetiline keskmine ometi. Su jutu järgi kestaks keskiga siis ca 2 aastat. Tegelikult ikka 15-20. Noorem keskiga, vanem keskiga, täiesti tavalised mõisted.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 12:0035-aastasel naisel on jäänud keksmiselt elada veel ~48 aastat. Mehel tõsi küll palju vähem (ainult nii 40 aastat). Mitte mingit mõtet ei ole vaadata keksmist eluiga, vaid tuleb vaadata vastavas vanuses inimese veel oodatavat eluiga. Ja selle järgi on naine oma eluea keskel umbes 43-44-aastaselt.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2024 00:17
Oma viga kui keskealine võrdub sulle vanaga. Täielikult neutraalne termin. Mõni peab end 50 aastaselt neiukeseks.
35 on keskealind bioloogiliselt võttes, 35 + 35 on 70. 35 on nii keskiga kui olla saab. See, kui ei taheta reaalsusega leppida ja vananemisega on lihtsalt koomiline… venitatakse püksikummi…. Aga jane fonda on …. Aastat vana? Kas tema on ometi vanur?! Mõttetud kompleksid.
Täpsustuseks, et mingis eelnevas postituses ma justnimelt umbes paarikümeaastasest keskea vahemikust rääkisin, mis võik siis olla kuskil 35-55 või 40-60 aastat umbes. Nt 28 Juun 2024 20:57 on minu esimene postitus selles teemas.
-
Külaline
Ja kiviajal oldi 35-aastaselt juba surnud. Kaua me jahume sellest, mis kunagi oli? Elu läheb edasi, meditsiin areneb, inimesed elavad teadlikumalt ja tervislikumalt, eluiga ja tervena elatud aeg pikeneb. Middle age begins at 55 years, survey suggestsKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 20:27 Nõuka aegu sai 55 pinisle. Arutage mida arutate. Me kõik jääme vanaks. Keegi ei pääse sellest.
-
Külaline
Tervena elatud aeg ei pikene kuskilt otsast! Pigem vastupidi.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 00:46
Ja kiviajal oldi 35-aastaselt juba surnud. Kaua me jahume sellest, mis kunagi oli? Elu läheb edasi, meditsiin areneb, inimesed elavad teadlikumalt ja tervislikumalt, eluiga ja tervena elatud aeg pikeneb. Middle age begins at 55 years, survey suggests
https://www.ohtuleht.ee/tervis/1108205/ ... rv-vahenes
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, xqwerty ja 14 külalist