Mis teie elektriarve on?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 22:57
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 22:42Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
Tore. Aga kindlasti on arvel ka rida "võrguteenus" või midagi sarnast. Ja maksud nagu taastuvenergia ja varustuskindlustuse tasu, elektriaktsiis ja otsa veel käibemaks ka.
Kindlasti mitte elektriarvel. See on teine arve. Kõik read loogilised, mis sul kobiseda?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 23:20
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 22:57
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 22:42Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
Tore. Aga kindlasti on arvel ka rida "võrguteenus" või midagi sarnast. Ja maksud nagu taastuvenergia ja varustuskindlustuse tasu, elektriaktsiis ja otsa veel käibemaks ka.
Kindlasti mitte elektriarvel. See on teine arve. Kõik read loogilised, mis sul kobiseda?
Mul on need kõik ka tõesti eraldi arvetel. Aga kokku moodustavad ikka elektri hinna, pole ju vahet, kas summad on ühel või mitmel arvel.
Külaline

Sain jaanuari arve 292€ 1001 kWh 😡 Ja ma ei kasutanud kordagi praeahju ega õhksoojuspumpa. Ahjuküte ja õliradikad lisaks, vannitoas põrandakate. Väga palju ikka!
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 14:01 Sain jaanuari arve 292€ 1001 kWh 😡 Ja ma ei kasutanud kordagi praeahju ega õhksoojuspumpa. Ahjuküte ja õliradikad lisaks, vannitoas põrandakate. Väga palju ikka!
Vaatan praegu veebruari ja veebruar on jaanuarist natuke üle 2 korra veel kallim!
Külaline

Kuidas teil arved käes juba, ma ei ole saanud ei Alexelat ega Elektrumit?
Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 16:28 Kuidas teil arved käes juba, ma ei ole saanud ei Alexelat ega Elektrumit?
Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
Iseteenindusest?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 16:28Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
Ikka kogu arvest räägime.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 14:59Vaatan praegu veebruari ja veebruar on jaanuarist natuke üle 2 korra veel kallim!
No just. Olgu, kaotame maksuküüru är, aga võtame selle raha kohe elektri kaudu tagasi. Ups, Estlink 1 ja 2 läksid mõlemad katki. Ups, Auvere on pekkis nagu ikka....
Külaline

Gaasiküttel olev kortermaja 4 eurot ruutmeetri kohta, ületas senise rekordi 1,5 kordselt.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Fikseeritud pakett, 127 kWh, arve kokku 36.64.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 17:21Iseteenindusest?
Elektrumil ei ole ka iseteeninduses jaan kohta arvet. Teisi ei viitsi uurida.
Külaline

Oli 36, tänasel arvel 49.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 19:56 Oli 36, tänasel arvel 49.
Järgmisel seega 98, kõik klapib.
Külaline

Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
Külaline

Kui arve summast rääkida, siis jaanuari eest oli u 2-3 korda odavam kui detsembri eest.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

180 ruutu köetavat pinda ja arve 712€.
Külaline

Huviline kirjutas: 05 Veebr 2026 08:04 180 ruutu köetavat pinda ja arve 712€.
Mul umbes sama pind ja arve umbes 7 x odavam.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2026 07:36 Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
Mingi maks pandi juurde, ma ei mäleta, kuidas nimetus.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2026 07:36 Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
Börsihind tõusis. Te ei ole kuulnud, et Auvere, Estlink1 ja Estlink2 on rivist väljas?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2026 08:17
Huviline kirjutas: 05 Veebr 2026 08:04 180 ruutu köetavat pinda ja arve 712€.
Mul umbes sama pind ja arve umbes 7 x odavam.
180 ruutu kütad elektriga ja arve ainult 100 eurot? See on tõesti odav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline