Kindlasti mitte elektriarvel. See on teine arve. Kõik read loogilised, mis sul kobiseda?Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 22:57Tore. Aga kindlasti on arvel ka rida "võrguteenus" või midagi sarnast. Ja maksud nagu taastuvenergia ja varustuskindlustuse tasu, elektriaktsiis ja otsa veel käibemaks ka.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 22:42Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
Mis teie elektriarve on?
-
Külaline
-
Külaline
Mul on need kõik ka tõesti eraldi arvetel. Aga kokku moodustavad ikka elektri hinna, pole ju vahet, kas summad on ühel või mitmel arvel.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 23:20Kindlasti mitte elektriarvel. See on teine arve. Kõik read loogilised, mis sul kobiseda?Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 22:57Tore. Aga kindlasti on arvel ka rida "võrguteenus" või midagi sarnast. Ja maksud nagu taastuvenergia ja varustuskindlustuse tasu, elektriaktsiis ja otsa veel käibemaks ka.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 22:42Minu elektriarvest moodustab suurima osa Alexela.
-
Külaline
Sain jaanuari arve 292€ 1001 kWh
Ja ma ei kasutanud kordagi praeahju ega õhksoojuspumpa. Ahjuküte ja õliradikad lisaks, vannitoas põrandakate. Väga palju ikka!
-
Külaline
Vaatan praegu veebruari ja veebruar on jaanuarist natuke üle 2 korra veel kallim!Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 14:01 Sain jaanuari arve 292€ 1001 kWhJa ma ei kasutanud kordagi praeahju ega õhksoojuspumpa. Ahjuküte ja õliradikad lisaks, vannitoas põrandakate. Väga palju ikka!
-
Külaline
Kuidas teil arved käes juba, ma ei ole saanud ei Alexelat ega Elektrumit?
Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
-
Külaline
Iseteenindusest?Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 16:28 Kuidas teil arved käes juba, ma ei ole saanud ei Alexelat ega Elektrumit?
-
Külaline
Ikka kogu arvest räägime.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 16:28Mis summast räägite, kas puhtalt elekter või arve koos juurde käiva (minul on kõik ühel arvel) mudruga, st tasumisele kuuluv summa?
-
Külaline
No just. Olgu, kaotame maksuküüru är, aga võtame selle raha kohe elektri kaudu tagasi. Ups, Estlink 1 ja 2 läksid mõlemad katki. Ups, Auvere on pekkis nagu ikka....Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 14:59Vaatan praegu veebruari ja veebruar on jaanuarist natuke üle 2 korra veel kallim!
-
Külaline
Gaasiküttel olev kortermaja 4 eurot ruutmeetri kohta, ületas senise rekordi 1,5 kordselt.
-
Külaline
Elektrumil ei ole ka iseteeninduses jaan kohta arvet. Teisi ei viitsi uurida.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 17:21Iseteenindusest?
-
Külaline
Järgmisel seega 98, kõik klapib.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2026 19:56 Oli 36, tänasel arvel 49.
-
Külaline
Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
-
Külaline
Kui arve summast rääkida, siis jaanuari eest oli u 2-3 korda odavam kui detsembri eest.
-
Külaline
Mul umbes sama pind ja arve umbes 7 x odavam.
Mingi maks pandi juurde, ma ei mäleta, kuidas nimetus.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 07:36 Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
-
Külaline
Börsihind tõusis. Te ei ole kuulnud, et Auvere, Estlink1 ja Estlink2 on rivist väljas?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2026 07:36 Praegu on terve FB täis elektriteemalisi postitusi. Et arved hiigelsuured. Kas tõesti Eestia nüüd selline hüppeline tõus? Millest? Võrgutasud tõusid?
-
Külaline
180 ruutu kütad elektriga ja arve ainult 100 eurot? See on tõesti odav.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline