Mis on teie patustamise toit?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 20:50
Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 20:45
Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 20:40 No näe. Sa ei olegi sushit söönud kunagi.
Mu töökaaslasel ei lähe ibuprofeeni tablett ka alla. Mõnel on kõri krampis, niikui midagi suuremat neelama peab. Äkki sellel sushisööjal ka see mure. Või pole tal hambaid, et närida.
Kui debiil peab olema, et teha midagi, mida ei soovi?
Kui debiiö sa ise oled? :shock:
Külaline

Siin üks lihtsalt trollib ju.
Külaline

Muidugi trollib.

Olen teemaalgataja. Tuli üks patt veel meelde, mida just teen. Mikro/ahju puhas sulatatud juust 🤭
Seda ma teen aga väga väga harva. Ehk kord aastas. Nüüd oligi just viimane viilakas juustu. No panin ahju lihtsalt sulama. Ja venitasin kahvli ümber ja sõin.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 22:19 Muidugi trollib.

Olen teemaalgataja. Tuli üks patt veel meelde, mida just teen. Mikro/ahju puhas sulatatud juust 🤭
Seda ma teen aga väga väga harva. Ehk kord aastas. Nüüd oligi just viimane viilakas juustu. No panin ahju lihtsalt sulama. Ja venitasin kahvli ümber ja sõin.
Jumalast imelik mo meelest.
Külaline

Võtan merevaigu karbi ja söön selle lauanoaga kaapides tühjaks. Viib keele alla!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:33Võtan merevaigu karbi ja söön selle lauanoaga kaapides tühjaks.
Ma söön küüslauguleibadega kraapides. Õudne kalorilaks. Joon külma õlut ka veel peale. Mõnus :)
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 19:57

Jumalast imelik mo meelest.
Imelik oli Tootsi koolivend 😂
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 21:37
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:33Võtan merevaigu karbi ja söön selle lauanoaga kaapides tühjaks.
Ma söön küüslauguleibadega kraapides. Õudne kalorilaks. Joon külma õlut ka veel peale. Mõnus :)
Ja pärast teete suuri silmi, et nii kui 40 sain, nii kaal iseenesest muudkui tõuseb ja tõuseb...
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 06:04
Ja pärast teete suuri silmi, et nii kui 40 sain, nii kaal iseenesest muudkui tõuseb ja tõuseb...
Iseenesest ei tõuse mitte midagi, tuleb trenni teha ja 5-l päeval nädalas korralikult toituda, siis saab nädalavahetusel kõike süüa ja õlut peale juua. Mõnna.
Külaline

Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
Külaline

Oled proovinud nt riivitud cheddari vm muud rasvast juustu ca lusikatäite kaupa ahjuplaadile panna, veidi küüslaugupulbrit peale raputada ja krõbuskiks küpsetada?
Jummala mõnus amps saab 😃
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 21:42 Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
Lahe! Ma sefiiri peale ei pööraks ka peadki mitte. Aga kollase-sinise paberiga Karl Fazeri šokololaadi söön joonelt ära :D

Inimeste maitsed on ikka nii erinevad!
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 00:28
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 21:42 Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
Lahe! Ma sefiiri peale ei pööraks ka peadki mitte. Aga kollase-sinise paberiga Karl Fazeri šokololaadi söön joonelt ära :D

Sefiir ei tundu nii magus, kui haput moosi peale panna! Aga see tekstuur on suus väga mõnus tõesti.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:01

Iseenesest ei tõuse mitte midagi, tuleb trenni teha ja 5-l päeval nädalas korralikult toituda, siis saab nädalavahetusel kõike süüa ja õlut peale juua. Mõnna.
Tegelikult, see kõik ei pea alati ja igal juhul paika. Tõsi, ma tegin 4 korda nädalas trenni, harva ka 5 korda nädalas, aga minu kehakaal kasvas vaatamata kõigele mühinal! Ainus, mis minu puhul aitab, on kalorite jälgimine.
Oki, ma ei ole ka enam 20, vaid 50+.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 00:37
Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 00:28

Sefiir ei tundu nii magus, kui haput moosi peale panna! Aga see tekstuur on suus väga mõnus tõesti.
Ok, mind sa sefiiri ja moosiga ei veena. Terved metspähklid šokolaadis aga iga kell :D
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 01:00Ok, mind sa sefiiri ja moosiga ei veena. Terved metspähklid šokolaadis aga iga kell
Eh. Kui, siis rosin šokolaadis! Pähkleid on pärast kõik suu ja hambad ja vahed täis 😃
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 00:37
Mul juba paljast mõttest sefiiri peale hakkab süda läikima, aga sefiir moosiga tõstab lausa okse kurku.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 01:25
Eh. Kui, siis rosin šokolaadis! Pähkleid on pärast kõik suu ja hambad ja vahed täis 😃
Pead hambad korda tegema või korralikud proteesid hankima, siis ei jää pähklid kuskile hammaste vahele kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 00:17

Oled proovinud nt riivitud cheddari vm muud rasvast juustu ca lusikatäite kaupa ahjuplaadile panna, veidi küüslaugupulbrit peale raputada ja krõbuskiks küpsetada?
Jummala mõnus amps saab 😃
Ma olen juustu popkorni/krõpse vms need on, teinud küll. Ilma küüslaugupulbrita. Mul laps tahab neid. Süsivesikutevaba hea snäkk talle filmiõhtuks. Aga jube tüütu on neid ahjus passida. Väikesed ja pm ahjuukse ees peab õiget hetke passima, et õiged saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 00:59
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:01
Tegelikult, see kõik ei pea alati ja igal juhul paika. Tõsi, ma tegin 4 korda nädalas trenni, harva ka 5 korda nädalas, aga minu kehakaal kasvas vaatamata kõigele mühinal! Ainus, mis minu puhul aitab, on kalorite jälgimine.
Oki, ma ei ole ka enam 20, vaid 50+.
Tohohh, hoolimata viiel päeval kalorite jälgimisest? No mul selle kahe patuse päevaga küll ei kasva, vanus nagu sul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist