Kui debiiö sa ise oled?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 20:50Kui debiil peab olema, et teha midagi, mida ei soovi?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 20:45Mu töökaaslasel ei lähe ibuprofeeni tablett ka alla. Mõnel on kõri krampis, niikui midagi suuremat neelama peab. Äkki sellel sushisööjal ka see mure. Või pole tal hambaid, et närida.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 20:40 No näe. Sa ei olegi sushit söönud kunagi.
Mis on teie patustamise toit?
-
Külaline
-
Külaline
Muidugi trollib.
Olen teemaalgataja. Tuli üks patt veel meelde, mida just teen. Mikro/ahju puhas sulatatud juust
Seda ma teen aga väga väga harva. Ehk kord aastas. Nüüd oligi just viimane viilakas juustu. No panin ahju lihtsalt sulama. Ja venitasin kahvli ümber ja sõin.
Olen teemaalgataja. Tuli üks patt veel meelde, mida just teen. Mikro/ahju puhas sulatatud juust
Seda ma teen aga väga väga harva. Ehk kord aastas. Nüüd oligi just viimane viilakas juustu. No panin ahju lihtsalt sulama. Ja venitasin kahvli ümber ja sõin.
-
Külaline
Jumalast imelik mo meelest.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 22:19 Muidugi trollib.
-
Külaline
Võtan merevaigu karbi ja söön selle lauanoaga kaapides tühjaks. Viib keele alla!
-
Külaline
Ma söön küüslauguleibadega kraapides. Õudne kalorilaks. Joon külma õlut ka veel peale. MõnusKülaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 20:33Võtan merevaigu karbi ja söön selle lauanoaga kaapides tühjaks.
-
Külaline
Imelik oli Tootsi koolivendKülaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 19:57Jumalast imelik mo meelest.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 22:19 Muidugi trollib.
-
Külaline
Ja pärast teete suuri silmi, et nii kui 40 sain, nii kaal iseenesest muudkui tõuseb ja tõuseb...
-
Külaline
Iseenesest ei tõuse mitte midagi, tuleb trenni teha ja 5-l päeval nädalas korralikult toituda, siis saab nädalavahetusel kõike süüa ja õlut peale juua. Mõnna.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 06:04Ja pärast teete suuri silmi, et nii kui 40 sain, nii kaal iseenesest muudkui tõuseb ja tõuseb...
-
Külaline
Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
-
Külaline
Oled proovinud nt riivitud cheddari vm muud rasvast juustu ca lusikatäite kaupa ahjuplaadile panna, veidi küüslaugupulbrit peale raputada ja krõbuskiks küpsetada?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 22:19 Muidugi trollib.
Jummala mõnus amps saab
-
Külaline
Lahe! Ma sefiiri peale ei pööraks ka peadki mitte. Aga kollase-sinise paberiga Karl Fazeri šokololaadi söön joonelt äraGuest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:42 Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
Inimeste maitsed on ikka nii erinevad!
-
Külaline
Sefiir ei tundu nii magus, kui haput moosi peale panna! Aga see tekstuur on suus väga mõnus tõesti.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:28Lahe! Ma sefiiri peale ei pööraks ka peadki mitte. Aga kollase-sinise paberiga Karl Fazeri šokololaadi söön joonelt äraGuest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:42 Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
-
Külaline
Tegelikult, see kõik ei pea alati ja igal juhul paika. Tõsi, ma tegin 4 korda nädalas trenni, harva ka 5 korda nädalas, aga minu kehakaal kasvas vaatamata kõigele mühinal! Ainus, mis minu puhul aitab, on kalorite jälgimine.Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 12:01Iseenesest ei tõuse mitte midagi, tuleb trenni teha ja 5-l päeval nädalas korralikult toituda, siis saab nädalavahetusel kõike süüa ja õlut peale juua. Mõnna.
Oki, ma ei ole ka enam 20, vaid 50+.
-
Külaline
Ok, mind sa sefiiri ja moosiga ei veena. Terved metspähklid šokolaadis aga iga kellGuest kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:37Sefiir ei tundu nii magus, kui haput moosi peale panna! Aga see tekstuur on suus väga mõnus tõesti.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:28Lahe! Ma sefiiri peale ei pööraks ka peadki mitte. Aga kollase-sinise paberiga Karl Fazeri šokololaadi söön joonelt äraGuest kirjutas: ↑13 Mär 2026 21:42 Sefiirid, need valged ja kohevad, mida poes müüakse. Tean, et paljud ei saa neid süüa, liiga magus jne. Minu jaoks on pool sefiiri päeva paradiisi-hetk.
-
Külaline
Eh. Kui, siis rosin šokolaadis! Pähkleid on pärast kõik suu ja hambad ja vahed täisKülaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 01:00Ok, mind sa sefiiri ja moosiga ei veena. Terved metspähklid šokolaadis aga iga kell
-
Külaline
Mul juba paljast mõttest sefiiri peale hakkab süda läikima, aga sefiir moosiga tõstab lausa okse kurku.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:37
Sefiir ei tundu nii magus, kui haput moosi peale panna! Aga see tekstuur on suus väga mõnus tõesti.
-
Külaline
Pead hambad korda tegema või korralikud proteesid hankima, siis ei jää pähklid kuskile hammaste vahele kinni.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 01:25
Eh. Kui, siis rosin šokolaadis! Pähkleid on pärast kõik suu ja hambad ja vahed täis![]()
-
Külaline
Ma olen juustu popkorni/krõpse vms need on, teinud küll. Ilma küüslaugupulbrita. Mul laps tahab neid. Süsivesikutevaba hea snäkk talle filmiõhtuks. Aga jube tüütu on neid ahjus passida. Väikesed ja pm ahjuukse ees peab õiget hetke passima, et õiged saaks.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:17Oled proovinud nt riivitud cheddari vm muud rasvast juustu ca lusikatäite kaupa ahjuplaadile panna, veidi küüslaugupulbrit peale raputada ja krõbuskiks küpsetada?Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 22:19 Muidugi trollib.
Jummala mõnus amps saab![]()
-
Külaline
Tohohh, hoolimata viiel päeval kalorite jälgimisest? No mul selle kahe patuse päevaga küll ei kasva, vanus nagu sul.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 00:59Tegelikult, see kõik ei pea alati ja igal juhul paika. Tõsi, ma tegin 4 korda nädalas trenni, harva ka 5 korda nädalas, aga minu kehakaal kasvas vaatamata kõigele mühinal! Ainus, mis minu puhul aitab, on kalorite jälgimine.Guest kirjutas: ↑13 Mär 2026 12:01Iseenesest ei tõuse mitte midagi, tuleb trenni teha ja 5-l päeval nädalas korralikult toituda, siis saab nädalavahetusel kõike süüa ja õlut peale juua. Mõnna.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 06:04
Ja pärast teete suuri silmi, et nii kui 40 sain, nii kaal iseenesest muudkui tõuseb ja tõuseb...
Oki, ma ei ole ka enam 20, vaid 50+.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist