Et küll on hea, et mul autot pole, ei pea seda hooldama? Nujah.Guest kirjutas: ↑01 Apr 2026 17:04 Uh, küll on hea, et ma nutitelefoni ei kasuta! Ei mingit tõmblemist äppide ja nende sisse-välja lülitamiste teemal.
Ohuteavitus
-
Külaline
Mulle tuli küll sõnum nii töötelefoni kui ka isiklikule, aga selle paari värina peale ma küll öösel ei ärka, isegi nutikell ei ärataks, kui ma sügavalt magan. Kõrvatroppe kasutan ka, aga kui ma iga värina-teavituse peale ärkaksin, oleksin jumala magamata iga öö.
-
Külaline
Täitsa õudne on jah siin lugeda,mida kõike on teha vaja, et riik suudaks sind õigel ajal hoiatada ja et kui sa äppe alla ei tõmba ja mitmes kohas teavitusi sisse ja välkja ei lülita, siis oled veel ise ka süüdi, et ohuteavitus kohale ei jõua. Aga tundub, et lõpuks on ka riigile kohale jõudnud, et selline äpindus pole hoiatuste puhul jätkusuutlik ja hakkavad midagi paremat arendama. Kas nad sellega nüüd just aasta pärast valis saavad, aga vähemalt mõte liigub õiges suunas https://www.err.ee/1609984068/eesti-pla ... kteavituse.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2026 17:04 Uh, küll on hea, et ma nutitelefoni ei kasuta! Ei mingit tõmblemist äppide ja nende sisse-välja lülitamiste teemal.
-
Külaline
Mina pole ühtki äppi alla tõmmanud, aga teavitused tulid. Telefon polnud ka hääletu peal, mingi asja saabumist korraks ka kuulsin, aga ei viitsinud vaadata. Pole ju enne reaalset ohtu olnud meie kandis.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 00:18Täitsa õudne on jah siin lugeda,mida kõike on teha vaja, et riik suudaks sind õigel ajal hoiatada ja et kui sa äppe alla ei tõmba ja mitmes kohas teavitusi sisse ja välkja ei lülita, siis oled veel ise ka süüdi, et ohuteavitus kohale ei jõua. Aga tundub, et lõpuks on ka riigile kohale jõudnud, et selline äpindus pole hoiatuste puhul jätkusuutlik ja hakkavad midagi paremat arendama. Kas nad sellega nüüd just aasta pärast valis saavad, aga vähemalt mõte liigub õiges suunas https://www.err.ee/1609984068/eesti-pla ... kteavituse.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2026 17:04 Uh, küll on hea, et ma nutitelefoni ei kasuta! Ei mingit tõmblemist äppide ja nende sisse-välja lülitamiste teemal.
Nüüd mõtlen, et panen sõnumite hääle valjemaks ja vaatan, mis värk on, kui mõnda kuulen. Tegelikult võib ju juhtuda, et mõni droon kukub alla just minu maja peale. Ebatõenäoline, aga siiski võimalik.
Lähen siis vähemalt alumisele korrusele edasi magama.
-
Külaline
See ei ole neid "nüüd ja lõpuks" tulnud mõte, nagu sulle meeldib mõelda, vaid sellest on juttu olnud juba pool aastat kindlasti. Sa elad oma mutiurus, midagi ei kuule ja midagi näe, ise pole nõus enda kaitsmiseks midagi tegema, kõike peaks tegema riik. Aja ise jalad pee alt välja ja tegele ise enda kaitsmisega. Siis saad ehk enne surma veel ka äkki teada, mis tunne on ka midagi ära teha (ja loomulikult sõimata saada!), mitte ainult vinguda teiste kallal, miks sulle ei tehta ja miks sind ei teenindata.Guest kirjutas: ↑02 Apr 2026 00:18Täitsa õudne on jah siin lugeda,mida kõike on teha vaja, et riik suudaks sind õigel ajal hoiatada ja et kui sa äppe alla ei tõmba ja mitmes kohas teavitusi sisse ja välkja ei lülita, siis oled veel ise ka süüdi, et ohuteavitus kohale ei jõua. Aga tundub, et lõpuks on ka riigile kohale jõudnud, et selline äpindus pole hoiatuste puhul jätkusuutlik ja hakkavad midagi paremat arendama. Kas nad sellega nüüd just aasta pärast valis saavad, aga vähemalt mõte liigub õiges suunas https://www.err.ee/1609984068/eesti-pla ... kteavituse.Külaline kirjutas: ↑01 Apr 2026 17:04 Uh, küll on hea, et ma nutitelefoni ei kasuta! Ei mingit tõmblemist äppide ja nende sisse-välja lülitamiste teemal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist