Kui tihti seksite

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kus tahtjaid,seal panijaid. Ei saa ju panna, kui tahtjat pole. Nii et, jõudu!
Külaline

[quote=Külaline

Postitus on kustutatud
[/quote]

Miks peksta pihku kui saab ka teisiti. Nädala sees portaalides suhtled paari emandaga. Peaaegu alati jääb keegi sõelale ja kes valmis kohtuma. Tõsi mõnikord peab nödalavahetuse ära jagama kuna ei taha juba olemasolevatele ka ära öelda. Laveerima peab. Aga tehtav. Nädalavahetus möödub nii kiirelt. Mida ikka muud tega. Üksi korteris istuda ja alkot tarbida või?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 18:18 [quote=Külaline

Postitus on kustutatud
Miks peksta pihku kui saab ka teisiti. Nädala sees portaalides suhtled paari emandaga. Peaaegu alati jääb keegi sõelale ja kes valmis kohtuma. Tõsi mõnikord peab nödalavahetuse ära jagama kuna ei taha juba olemasolevatele ka ära öelda. Laveerima peab. Aga tehtav. Nädalavahetus möödub nii kiirelt. Mida ikka muud tega. Üksi korteris istuda ja alkot tarbida või?
[/quote]

Mingit elu pole? Kohutav see Kolmas Eesti. Kas n.ss või juua täis või mõlemad. Saab sind ka Taavi Libe saates näha?
Külaline

Simon says: kirjutas: 29 Aug 2024 16:05
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:36
Nisu Kuuno kirjutas: 29 Aug 2024 15:18 Ma ei osanud arvatagi, et nii kõvad n_ssimehed meil siin foorumis käivad. Tegevuspiirkond kogu meie vabariik ja naisi võetakse nädalas ette ikka mitu :D
Jap. Primitiivse inimese masendav elu. Mida madalam intelligents, seda suurem tung ning seksi olulisus.
Su ema ütles nii, kui isa ära läks või?
Mu isa pole kuhugi läinud. Ma ise olen pika elu elanud, aga sinutaolist jõletist näinud pole.
Külaline

Postitus on kustutatud
[/quote]

[/quote]

Mingit elu pole? Kohutav see Kolmas Eesti. Kas n.ss või juua täis või mõlemad. Saab sind ka Taavi Libe saates näha?
[/quote]

Eks näljane ikka räägib leivast. Sinus on lisaks suurele õelusele ka ääretu kibestunud kadedus
.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 20:26 Päris rõve, kui elu sisuks on mingeid suvamutte põrutada. Pihku peksta ei oska?

[/quote]

[/quote]

Eks näljane ikka räägib leivast. Sinus on lisaks suurele õelusele ka ääretu kibestunud kadedus
.
[/quote]

Tead, mul pole kunagi olnud kolme omadust-ma ei nääguta. Mitte iial. Ma ei solvu kunagi. Ma pole kunagi kade, mul on nagunii olnud alati rohkem, kui enamikel. Kibestunud kah pole, sellest ei tea midagi. Elu on ilus! Ahjaa, näljane ka pole-kui seksisoov oleks, võtaksin oma mehe rajalt maha.
Külaline

Nii on. Need kes seksi saavad need oskavad nautida. Oskavad seksida. Need kes ei saa karjuvad seks on rõveeeeee
Külaline

[/quote]

"Mingit elu pole? Kohutav see Kolmas Eesti. Kas n.ss või juua täis või mõlemad. Saab sind ka Taavi Libe saates näha?" Vot see ei ole kibestumine jne. Tegelikult oled veel üks suur enseõigustajast valetaja ka veel. Väiklane ja labane valetaja.
[/quote]

Kus sa kibestumist näed? Ausalt öelda tundud sa siin foorumis ainus, kes on kibestunud ja õel. Ja peeglisse kah ei vaata ja ei saa aru, et ise oled oma nõmeda elu endale loonud. Eks pead sellega kuidagi surmani ära elama.
Ma ei valeta-ei päriselus ega virtuaalmaailmas. Miks peaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 14:04 Tilli olemasolu on maailmale kingitus. Täiskasvanud naised ei oska seda vääriliselt hinnata, selle pärast pöörduvad täiskasvanud mehed alles lõplikult väljaarenemata ajudega noorte naiste poole.
Probleemiks on rahavstikupüramiid. 70-80ndatel sündinud meestele ei järku 1990-2000 aastatel sündinud naisi ja nüüd peavad nad kätele valu andma.
Teeksin järelduse- 40-50aastaste meeste ebaõnnes on süüdi 60aastased mehed, kes ei saanud piisavalt tütreid. Mis te siin keskealiste naiste kallal vingute. Vanad mehed on teie õnnetuse põhjuseks! Ka selle pärast, et need vanad mehed konkureerivad sama moodi noorte naiste turul.

Las neljakümbised naised rahulikult teevad oma igavat kontoritööd ja lähevad õhtul oma igavasse trenni või sõbranna poole ja sealt koju teie laste juurde. Ärge meid asjasse segage, me ei torgi teie sugutungi.
Ka täna andis see vägivaldur avalikus meedias teada oma sättumusest.
Jaan Zorro

Postitus Postitas Jaan Zorro »

Mees 62, seksin kaks korda kuus, kuna riist seisab halvasti. Sageli kasutan ka Sildenafili abi, siis vähemalt ei vaju ära. See on siis oma naisega. Lisaks veel korra kvartalis kahe seksisõbrannaga. Vahelduse mõttes. Jälle pean kasutama Sildenafili abi. Sellest piisab, rohkem väga ei isuta enam. Elu jooksul on asja tehtud piisavalt ja olen saanud proovida kümneid erinevaid naisi. Nii et olen oma uudishimu selles vallas saanud rahuldada.
Külaline

Naised on ilusamad kui mehed.
Mehed on kõik ühesugused. Mul pole mingit tõmmet erinevaid mehi proovida. Tahan ainult ilusat meest (loe: minu silmis minu jaoks atraktiivne), sellisest mehest ei tüdine.
Külaline

Keskealise mehena tahaks 2-3 korda nädalas. Ja sooviks, et mõnikird alustaks ka abikaasa. Reaalsus on 1-2 korda kuus. Enamus kirda saab naine ka oma kätte. Aga ta ei alusta kunagi. Ta lihtsalt ei viitsi. Ja nagu nüüdseks olen aru saanud ta lihtsalt ei hooli minust. Tal on lihtsalt mugav elu ja ta ei kavatsegi minu pärast ühtegi lisa liigutust teha. Rääkida ka ei saa, sest vastuseks tuleb alati üks joru. Ma kujutan asju ette ja nii tegelikult ei ole. Ja kõik jätkub vanaviisi. Tema arust. Sest ta veel ei tea, et ta in tulevane eks. Ettealmistused on tehtud, et võimalikult valutult sellest suhtest pääseda. Seega varsti palun oma lugupeetud tulevasel eksil ukse väljastpoolt sulgeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 19:36 Keskealise mehena tahaks 2-3 korda nädalas. Ja sooviks, et mõnikird alustaks ka abikaasa. Reaalsus on 1-2 korda kuus. Enamus kirda saab naine ka oma kätte. Aga ta ei alusta kunagi. Ta lihtsalt ei viitsi. Ja nagu nüüdseks olen aru saanud ta lihtsalt ei hooli minust. Tal on lihtsalt mugav elu ja ta ei kavatsegi minu pärast ühtegi lisa liigutust teha. Rääkida ka ei saa, sest vastuseks tuleb alati üks joru. Ma kujutan asju ette ja nii tegelikult ei ole. Ja kõik jätkub vanaviisi. Tema arust. Sest ta veel ei tea, et ta in tulevane eks. Ettealmistused on tehtud, et võimalikult valutult sellest suhtest pääseda. Seega varsti palun oma lugupeetud tulevasel eksil ukse väljastpoolt sulgeda.
Kui kaua sa võid sama juttu rääkida. Tõmba uttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 19:51
[/quote]

Vuttvuttvutt, hakka astuma.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 19:36 Keskealise mehena tahaks 2-3 korda nädalas. Ja sooviks, et mõnikird alustaks ka abikaasa. Reaalsus on 1-2 korda kuus. Enamus kirda saab naine ka oma kätte. Aga ta ei alusta kunagi. Ta lihtsalt ei viitsi. Ja nagu nüüdseks olen aru saanud ta lihtsalt ei hooli minust. Tal on lihtsalt mugav elu ja ta ei kavatsegi minu pärast ühtegi lisa liigutust teha. Rääkida ka ei saa, sest vastuseks tuleb alati üks joru. Ma kujutan asju ette ja nii tegelikult ei ole. Ja kõik jätkub vanaviisi. Tema arust. Sest ta veel ei tea, et ta in tulevane eks. Ettealmistused on tehtud, et võimalikult valutult sellest suhtest pääseda. Seega varsti palun oma lugupeetud tulevasel eksil ukse väljastpoolt sulgeda.
No ma pole oma elus veel eesti naist näinud, kes midagi algataks. Kui välja arvata paar korda kui oma naine/tüdruksõber on täis peaga suhu võtnud omal initsiatiivil. Aga see peab väga värske asi olema.
Tavaline kogemus on jah selline suht surnud meduus, et "davai, võimle kui tahad ja vaatame mis juhtub"
Külaline

Nooremad. Seal 1980 ja hiljme sündinud on ikka natuke teistmoodi. Nemad isegi tahavad seksi ja tahavad vastu pakkuda. Võtavad isegi suhu. Kohe ise võtavad. Aga see vanem põlvkond on laisad kui porikärpsed. Aga jutt on küll selline, et kuulad ja imestad.
Ole täheldanyd, et vene ja ukraina naiste puhul pole vanus mingi näitaja. Kui nemad juna seksima hakkavad siis ole ainult mees ja mine asjaga kaasa.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 19:51 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
[/quote]

Rääkida ka ei saa, sest vastuseks tuleb alati üks joru. Ma kujutan asju ette ja nii tegelikult ei ole. Ja kõik jätkub vanaviisi.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 20:22 Nooremad. Seal 1980 ja hiljme sündinud on ikka natuke teistmoodi. Nemad isegi tahavad seksi ja tahavad vastu pakkuda. Võtavad isegi suhu. Kohe ise võtavad. Aga see vanem põlvkond on laisad kui porikärpsed. Aga jutt on küll selline, et kuulad ja imestad.
Ole täheldanyd, et vene ja ukraina naiste puhul pole vanus mingi näitaja. Kui nemad juna seksima hakkavad siis ole ainult mees ja mine asjaga kaasa.
Ukraina ja vene- Nii ta on, ole ainult mees ja püsi ree peal. Suhu võetakse esimese silmapilgutuse peale. Poose vahetatakse esimese küsimise peale. Kuhu lõpetada soovid? Suhu? Pole probleem, kõik neelatakse alla. Vaat selline on minu kogemus. Kui joppab, siis võid mõne eesti naise otsa ka sattuda, kes nii käitub, nagu ma kirjutasin, aga see on pigem erand. Eesti naine on voodis vaoshoitum ja tal on jälle muud eelised.
Külaline

Nii rõveda ja mõttetu mehega ei tahagi keegi seksida. Ju teeb ettevalmistusi, et normaalsemat meest leida.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 22:12
Nii rõveda ja mõttetu mehega ei tahagi keegi seksida. Ju teeb ettevalmistusi, et normaalsemat meest leida.
Naised ei alusta siis, kui mees on teinud midagi sellist, mis naise on juba tundetuks ja ükskõikseks muutnud.
Ma arvan, et 80% juhtudel nii just asi ongi. Aga mehed ei taha seda isegi endale tunnistada, et eksinud on või naisele haiget teinud. Ja nii siis vegeteeritaksegi sellises suhtes.

Samas tõsi, on ka naisi, kes kohe alguses on sellised. Aga kahtlen, et mees üldse suhet alustaks, kui juba algusest peale selline suhtumine naisel on. Naised armastavad kõrvadega. Kui teda ei hinnata ja ainult vingutakse ta kallal siis ei taha naine ka seksi enam(Loe teemat: vinguv mees).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist