Miks sa nimetad arutelu, no hea küll - vaidlust, ründamiseks ja mõnitamiseks? Juba ainuüksi see viitab, et agressiivsus tuleb sinu poolt. Sa ei suuda vaielda või eriarvamusel olla ilma, et sa vastupidisel arvamusel olevat inimest ründajaks peaks?Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:57Tema on liiale läinud. Teda aga on täpselt üks ja see pole sugugi valdav toon. Ründate ikka teie. Sina ka.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:45On ikka nii või? Kuidas sa seda kodanikku siis nimetad, kes siin pikas püsisuhtes naisi naiivseteks ja lollideks sõimab? Tema on ju sinuga ühes leeris, kelle arvates on mõistetav, kui mees vahepeal teisi põrutab.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40 Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Ära aja jama. Ma teen hästi vahet vaidlusel ja ründamisel. See ei ole vaidlemine, kui teisiti arvajaid sildistatakse ja halvustatakse.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 00:05Miks sa nimetad arutelu, no hea küll - vaidlust, ründamiseks ja mõnitamiseks? Juba ainuüksi see viitab, et agressiivsus tuleb sinu poolt. Sa ei suuda vaielda või eriarvamusel olla ilma, et sa vastupidisel arvamusel olevat inimest ründajaks peaks?Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:57Tema on liiale läinud. Teda aga on täpselt üks ja see pole sugugi valdav toon. Ründate ikka teie. Sina ka.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:45
On ikka nii või? Kuidas sa seda kodanikku siis nimetad, kes siin pikas püsisuhtes naisi naiivseteks ja lollideks sõimab? Tema on ju sinuga ühes leeris, kelle arvates on mõistetav, kui mees vahepeal teisi põrutab.
-
Külaline
On naisi, kes annavad andeks ühekordse petmise. On naisi, kes annavad andeks mitmekordse petmise. Ja on naisi, kes ei anna andeks ühtegi neist ja lähevad kohe lahku. Nii on! Ja igalühel neist on omad põhjused. Ei ole teiste asi neid hukka mõista. Tehku igaüks nii, nagu talle parem ja õigem tundub.
-
Külaline
Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:36Mõtlen sama! Samas, kui see on selle naise valik, siis olgu - ise teab, mida võidab või kaotab sellises suhtes. Aga on üsna rumal normaliseerida sellist PEREELU ja seda teistelegi soovitada. Arvates, et kõik teised naised peaksid sama arvamuse/eluviisi järgi joonduma ning mehele armukese pidamist mitte pahaks panema.Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:29
Arvatavasti pole sa see, kes siin propageerib petmise aktsepteerimist kui "naise otsustusvabadust" (HAHAHA!), kuid kui oleksid, siis see oleks küll eriti nadi ajend ka teistele samasugust elu soovida. Impotentsuse vastu saab ju arstiabi, küllap siis ka frigiidsuse?
-
Külaline
Küll on õudne jutt. Sina elasid selle ringiaelejaga mingi 20-30 aastat koos, siis said juhuse läbi teada, et ta sind pettis. Siis jätsid ta maha, nagu wtf, 30 aastat elasid õnnelikult koos, loll mees, kes otsustas üles tunnistada. Kes siin loll oli, sina ju. Mida sinusugusel on teistele õpetada? Nagu süütu õpetaks seksima. Keerasid oma elu pekki, ole nüüd rahulikult, sa kohe pensil, seega relax.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:52Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:36
Mõtlen sama! Samas, kui see on selle naise valik, siis olgu - ise teab, mida võidab või kaotab sellises suhtes. Aga on üsna rumal normaliseerida sellist PEREELU ja seda teistelegi soovitada. Arvates, et kõik teised naised peaksid sama arvamuse/eluviisi järgi joonduma ning mehele armukese pidamist mitte pahaks panema.
-
Külaline
Sina ju elasid, vägagi meeldis, mis nüüd siis häda?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:52Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:36
Mõtlen sama! Samas, kui see on selle naise valik, siis olgu - ise teab, mida võidab või kaotab sellises suhtes. Aga on üsna rumal normaliseerida sellist PEREELU ja seda teistelegi soovitada. Arvates, et kõik teised naised peaksid sama arvamuse/eluviisi järgi joonduma ning mehele armukese pidamist mitte pahaks panema.
-
Külaline
Mina küll usun, et kui inimene on ise valinud, siis ongi tema pereelu tema jaoks ok. Valiku on ta teinud näiteks laste heaolu arvestades - ise on piisavalt tugev, saab hakkama sellega, et mehel on olnud teisi naisi, lastelt isa ära võtta ei taha - loomulikult on temaga ok, kui oma valikuga elab. Sinu valik on kohe maha jätta, kui petmine selgub, see on ju tegelikult põgenemine - põgened uue mehe juurde, oled seal seni, kuni tema kohta midagi halba teada saad, siis jälle põgened. See pole jällegi minu jaoks mingi elu, ammugi laste jaoks - kaugel õnnelikust elust.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:52Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:36
-
Külaline
Siin peitub eeldus, et kõik mehed petavad. See on see, mida siin mitmed naised raiuvad. Aga see pole tõsi. Olete endale mõelnud söödavaks, et ega midagi teha pole, kolid järgmise juurde, jälle petab, parem siis leppida selle esimese petmisega. See maailmanägemise viis on täiesti vildakas. Äkki ikka hangite endale mingi enesehinnangu. Praegu teile tundub, et midagi pole teha, olengi seda väärt, aga see pole nii.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 01:38Mina küll usun, et kui inimene on ise valinud, siis ongi tema pereelu tema jaoks ok. Valiku on ta teinud näiteks laste heaolu arvestades - ise on piisavalt tugev, saab hakkama sellega, et mehel on olnud teisi naisi, lastelt isa ära võtta ei taha - loomulikult on temaga ok, kui oma valikuga elab. Sinu valik on kohe maha jätta, kui petmine selgub, see on ju tegelikult põgenemine - põgened uue mehe juurde, oled seal seni, kuni tema kohta midagi halba teada saad, siis jälle põgened. See pole jällegi minu jaoks mingi elu, ammugi laste jaoks - kaugel õnnelikust elust.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:52Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!Guest kirjutas: ↑15 Dets 2025 23:40 Seda pole ju ka tehtud - agressiivne toon on kõlanud ainult vastukaaluna teisele leerile, kes aktsepteerib vaid ühte lahendust - lahuta või ma mõnitan sind!
-
Külaline
Statistiliselt enam kui pooled mehed petavad, seega tõesti, 1:2 tõenäosus, et äkki tema ei peta, on olemas.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 06:45Siin peitub eeldus, et kõik mehed petavad. See on see, mida siin mitmed naised raiuvad. Aga see pole tõsi. Olete endale mõelnud söödavaks, et ega midagi teha pole, kolid järgmise juurde, jälle petab, parem siis leppida selle esimese petmisega. See maailmanägemise viis on täiesti vildakas. Äkki ikka hangite endale mingi enesehinnangu. Praegu teile tundub, et midagi pole teha, olengi seda väärt, aga see pole nii.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 01:38Mina küll usun, et kui inimene on ise valinud, siis ongi tema pereelu tema jaoks ok. Valiku on ta teinud näiteks laste heaolu arvestades - ise on piisavalt tugev, saab hakkama sellega, et mehel on olnud teisi naisi, lastelt isa ära võtta ei taha - loomulikult on temaga ok, kui oma valikuga elab. Sinu valik on kohe maha jätta, kui petmine selgub, see on ju tegelikult põgenemine - põgened uue mehe juurde, oled seal seni, kuni tema kohta midagi halba teada saad, siis jälle põgened. See pole jällegi minu jaoks mingi elu, ammugi laste jaoks - kaugel õnnelikust elust.Guest kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:52
Sa saad valesti aru! Mitte keegi ei keela sul ringiaelejaga rahulikult koos elada. Sinu elu - ise tead! Lihtsalt, ei tasu sinna juurde ajada seda juttu, et sulle just niisugune elu meeldibki. Ja, et niisugune pereelu on igati ok. Seda ei usu mitte keegi. Sina ise ka mitte!
-
Külaline
mis on petmine? meil mehega on mõlemal nooruses kõrvalsuhe olnud. kuna me mõlemad sellest ka teadsime, ei liigita me seda petmiseks. kuna me leidsime, et tegelikult me ikka ei viitsi sellises suhterägastikus orienteeruda, lõpetasime ära. mõlemad. nüüd oleme kolmekümnendat aastat koos. kumbki ei peta. kust ma seda tean? esiteks tunneme teineteist üle kolmekümne aasta ja teame üsna kindlalt, mida teiselt oodata. teiseks - meil on ühised pangakontod st ühine juurdepääs kõigile kontodele. ebakõlad ja veidrad arved lekiksid kohe. meil on telefonis teineteise träkkerid, nii et võime iga hetk vaadata, kus teine on. auto suhtleb telefonidega, nii et mõlemad saavad suvalisel hetkel näha, kus auto on. meil on kaamerad. kui keegi väravas või kodus liigub, võib teine kohe vaadata, mis kaameras toimub. me räägime omavahel kõigest ja meile meeldib koos olla. nii et ma ei pea petmist tõenäoliseks.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 07:49Statistiliselt enam kui pooled mehed petavad, seega tõesti, 1:2 tõenäosus, et äkki tema ei peta, on olemas.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 06:45Siin peitub eeldus, et kõik mehed petavad. See on see, mida siin mitmed naised raiuvad. Aga see pole tõsi. Olete endale mõelnud söödavaks, et ega midagi teha pole, kolid järgmise juurde, jälle petab, parem siis leppida selle esimese petmisega. See maailmanägemise viis on täiesti vildakas. Äkki ikka hangite endale mingi enesehinnangu. Praegu teile tundub, et midagi pole teha, olengi seda väärt, aga see pole nii.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 01:38 Mina küll usun, et kui inimene on ise valinud, siis ongi tema pereelu tema jaoks ok. Valiku on ta teinud näiteks laste heaolu arvestades - ise on piisavalt tugev, saab hakkama sellega, et mehel on olnud teisi naisi, lastelt isa ära võtta ei taha - loomulikult on temaga ok, kui oma valikuga elab. Sinu valik on kohe maha jätta, kui petmine selgub, see on ju tegelikult põgenemine - põgened uue mehe juurde, oled seal seni, kuni tema kohta midagi halba teada saad, siis jälle põgened. See pole jällegi minu jaoks mingi elu, ammugi laste jaoks - kaugel õnnelikust elust.
-
Külaline
Sõnastasid eelduse valesti. Eelduseks on, et pole võimatu, et kõik mehed petavad, tõenäosus on 50:50, seega üldse mitte väike. Ja sinu plaan sellega toime tulemiseks on põgeneda ja sillad põletada. Minu plaan on vaadata, mis päästa annab ja põgeneda siis, kui pole enam midagi väärtuslikku, mille nimel jääda. Viimase tõenäosus on oluliselt väiksem kui 50%.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 06:45 Siin peitub eeldus, et kõik mehed petavad. See on see, mida siin mitmed naised raiuvad. Aga see pole tõsi. Olete endale mõelnud söödavaks, et ega midagi teha pole, kolid järgmise juurde, jälle petab, parem siis leppida selle esimese petmisega. See maailmanägemise viis on täiesti vildakas. Äkki ikka hangite endale mingi enesehinnangu. Praegu teile tundub, et midagi pole teha, olengi seda väärt, aga see pole nii.
Minu väärtus ei sõltu sellest, kas mu mees petab, vaid minust endast. Sina omakorda võiksid sellest äärmiselt olulisest baastõest aru saada ning sellest valikute tegemisel lähtuda. See ongi sinu maailmavaates kõige häirivam, et sa küll jutlustad midagi kõrgest enesehinnangust, aga samas hindad naisi, kes jäävad petnud mehega suhtesse, madalateks. Seega tegelikult sinu jutt enesehinnangust on jama ning naise väärtuse teada saamiseks piisab vaadata tema mehe truudus(etus)t
-
Külaline
ma eespoolt ei viitsinud lugeda, aga kirjeldatud elu tundub päris karm - nagu elaks selle elektroonilise "vangivalvuriga"... Ühised pangakontod, träkkerid, huh.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 08:01mis on petmine? meil mehega on mõlemal nooruses kõrvalsuhe olnud. kuna me mõlemad sellest ka teadsime, ei liigita me seda petmiseks. kuna me leidsime, et tegelikult me ikka ei viitsi sellises suhterägastikus orienteeruda, lõpetasime ära. mõlemad. nüüd oleme kolmekümnendat aastat koos. kumbki ei peta. kust ma seda tean? esiteks tunneme teineteist üle kolmekümne aasta ja teame üsna kindlalt, mida teiselt oodata. teiseks - meil on ühised pangakontod st ühine juurdepääs kõigile kontodele. ebakõlad ja veidrad arved lekiksid kohe. meil on telefonis teineteise träkkerid, nii et võime iga hetk vaadata, kus teine on. auto suhtleb telefonidega, nii et mõlemad saavad suvalisel hetkel näha, kus auto on. meil on kaamerad. kui keegi väravas või kodus liigub, võib teine kohe vaadata, mis kaameras toimub. me räägime omavahel kõigest ja meile meeldib koos olla. nii et ma ei pea petmist tõenäoliseks.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 07:49Statistiliselt enam kui pooled mehed petavad, seega tõesti, 1:2 tõenäosus, et äkki tema ei peta, on olemas.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 06:45
Siin peitub eeldus, et kõik mehed petavad. See on see, mida siin mitmed naised raiuvad. Aga see pole tõsi. Olete endale mõelnud söödavaks, et ega midagi teha pole, kolid järgmise juurde, jälle petab, parem siis leppida selle esimese petmisega. See maailmanägemise viis on täiesti vildakas. Äkki ikka hangite endale mingi enesehinnangu. Praegu teile tundub, et midagi pole teha, olengi seda väärt, aga see pole nii.
-
Külaline
Mhmh, mul jäi ka imelik tunne lugedes. Jälgimissüsteemid on nagu vanglas. Ja siis rääkida sinna juurde truudusest? Hmm. See on ju hirm vahelejäämise ees või pigem isegi teadmine, et vahelejäämine on kindel, mis selles peres truudust hoiab. Ehk siis ehe tõestus klassikalisele ütlusele juhuse puudusest.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 11:47 ma eespoolt ei viitsinud lugeda, aga kirjeldatud elu tundub päris karm - nagu elaks selle elektroonilise "vangivalvuriga"... Ühised pangakontod, träkkerid, huh.
-
Külaline
meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise parooleGuest kirjutas: ↑17 Dets 2025 11:47ma eespoolt ei viitsinud lugeda, aga kirjeldatud elu tundub päris karm - nagu elaks selle elektroonilise "vangivalvuriga"... Ühised pangakontod, träkkerid, huh.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 08:01mis on petmine? meil mehega on mõlemal nooruses kõrvalsuhe olnud. kuna me mõlemad sellest ka teadsime, ei liigita me seda petmiseks. kuna me leidsime, et tegelikult me ikka ei viitsi sellises suhterägastikus orienteeruda, lõpetasime ära. mõlemad. nüüd oleme kolmekümnendat aastat koos. kumbki ei peta. kust ma seda tean? esiteks tunneme teineteist üle kolmekümne aasta ja teame üsna kindlalt, mida teiselt oodata. teiseks - meil on ühised pangakontod st ühine juurdepääs kõigile kontodele. ebakõlad ja veidrad arved lekiksid kohe. meil on telefonis teineteise träkkerid, nii et võime iga hetk vaadata, kus teine on. auto suhtleb telefonidega, nii et mõlemad saavad suvalisel hetkel näha, kus auto on. meil on kaamerad. kui keegi väravas või kodus liigub, võib teine kohe vaadata, mis kaameras toimub. me räägime omavahel kõigest ja meile meeldib koos olla. nii et ma ei pea petmist tõenäoliseks.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 07:49
Statistiliselt enam kui pooled mehed petavad, seega tõesti, 1:2 tõenäosus, et äkki tema ei peta, on olemas.
-
Külaline
meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole 
[/quote]
ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".
Isegi salajasi pangaarveid on!
[/quote]
ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".
-
Külaline
ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 12:34 meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole![]()
[/quote]
sa saad valesti aru - see ei ole ettevaatusabinõu, meile lihtsalt meeldib ja sobib nii. petmisest oli juttu selles võtmes, et me ei viitsi jännata, kuna selleks peaks hullult pingutama ja asi pole ilmselgelt seda väärt.
-
Külaline
ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 12:34 meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole![]()
[/quote]
Paljud armusuhted tekivad töökollektiivides, seega pole ka sellest kasu, kui track näitab tööposti
-
Külaline
Paljud armusuhted tekivad töökollektiivides, seega pole ka sellest kasu, kui track näitab tööpostiGuest kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:04ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 12:34 meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole![]()
[/quote]
aga sa arvad, et kõik inimesed luuravad ila suunurgast tilkumas ringi ainult ühe eesmärgiga - kust törtsu keppi saaks? no vot - minu tutvusringkonnas veidral kombel nii ei ole.
-
Külaline
aga sa arvad, et kõik inimesed luuravad ila suunurgast tilkumas ringi ainult ühe eesmärgiga - kust törtsu keppi saaks? no vot - minu tutvusringkonnas veidral kombel nii ei ole.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:08Paljud armusuhted tekivad töökollektiivides, seega pole ka sellest kasu, kui track näitab tööpostiGuest kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:04ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 12:34 meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole![]()
Isegi salajasi pangaarveid on!Töölt ei liigu välja ja raha ka ei kuluta, seksid tööpostil või autos.
[/quote]
Muidugi, muidugi, sina ometi teaksid, kui mehe sõpradel või nende naistel oleks armuke, eksju.
-
Külaline
aga sa arvad, et kõik inimesed luuravad ila suunurgast tilkumas ringi ainult ühe eesmärgiga - kust törtsu keppi saaks? no vot - minu tutvusringkonnas veidral kombel nii ei ole.Guest kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:08Paljud armusuhted tekivad töökollektiivides, seega pole ka sellest kasu, kui track näitab tööpostiGuest kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:04ma ei tea iseendagi paroole... Fakt on see, et kes soovib patustada, leiab selleks vahendid. Klassika (filmidest) on teine telefon. Träking - jätad telefoni kontorisse ja lähed ise "aega veetma".Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 12:34 meile sobib. aga sellise tõlgenduse puhul tundub, et tõlgendajal on midagi varjata. me muide teame ka kõiki teineteise paroole![]()
Isegi salajasi pangaarveid on!Töölt ei liigu välja ja raha ka ei kuluta, seksid tööpostil või autos.
[/quote]
samas teie ju olete need, kel varasemalt kõrvalsuhe juba oli - ehk siis baas on olemas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist