Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 15:47
Anonymous kirjutas: 16 Sept 2024 15:43Ta leiti põllult ja oli veidi mullane
Jessas, ta leiti ikka naabri hoovist kuhu koer ta tõi.
Kust koer ta sai, seda koer ülekuulamisel ei öelnud.

Turakakari koos :roll:
Vist siis koer ikkagi ütles, kui süüdistust lugeda
Külaline

Ja veel, uudistes siis koera perenaise jutt:

Laanemaa sõnul oli tegemist täiesti puhta, tõenäoliselt elujõulise küllaltki suurt kasvu poisslapsega, kes oleks kindlasti ellu jäänud, kui talle oleks pärast sündi vajalikku hoolt antud.

Sündmuspaigal käinud kiirabitöötajate hinnangul oli laps sündinud vaevalt kaks-kolm tundi enne leidmist.

«Eluks sobilik beebi, sellise mossis näoga, kui nad sünnivad, näpud rusikas. Ta ei olnud sündinud enneaegselt, täiesti probleemideta ilmale tulnud roosa titt,» rääkis Laanemaa ja lisas, et imikul ei olnud jälgi, mis viidanuks sellele, et ta oli kuhugi maetud.
Külaline

Kui mõelda, oleks ta suutnud surnukeha matta või nii peita, et seda poleks aastaid leitud, siis oleks ta ikka lapse tapmise koorma all hulluks läinud kui ta juba ei olegi hull. Täna ka lehes kirjutas, vahi alt teda ei vabastata.
Külaline

"Süüdistuse kohaselt põhjustas 31-aastane naine pärast lapse sünnitamist vastsündinule enda tegevusega surma, kui rebis nabanööri platsenta küljest ning sulges lapse õhuruumi. Lisaks tekitas 31-aastane naine süüdistuse järgi lapsele pindmisi nahavigastusi pea piirkonnas, kehal, jalgadel ja kätel
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Sept 2024 15:54Lugeda oskad:
Jah oskan, need on tita ema sõnad...siin ammu läbi nämmutatud.
Külaline

Kas keegi nägi, et koer sai lapse?
Koerad ei saa lapsi, koerad poegivad.
Külaline

Tänane Postimees:
«Õigustab oma käitumist». Lapse tapmises süüdistatavat naist vahi alt ei vabastata

Ja me peaksime uskuma tema sõna, et ta viis beebi põllule?
Ehk said koerad beebi kätte hoopis kivipurustaja luugilt...
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 16:22 Tänane Postimees:
«Õigustab oma käitumist». Lapse tapmises süüdistatavat naist vahi alt ei vabastata

Eks mingi sugulane vist toodabki seda koera juttu, koer koer koer.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 16:22 Tänane Postimees:

Kelle sõna sa siis usud ja kelle mitte, ise ka aru saad, mida räägid. Mina küll ei saa
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 16:08
Milline osa täpsemalt sellest tekstist lapsetapja sõnad on?

Prokuratuur süüdistab 31-aastast naist laibarüvetamises, mis süüdistuse järgi seisnes selles, et naine ei matnud vastsündinu surnukeha üldtunnustatud kommete järgi, vaid viis alasti surnukeha põllule, kust selle leidis 5. veebruari ennelõunal sama küla majapidamisest pärit koer,“ rääkis vanemprokurör.
Külaline

Aga kus see imiku surnukeha siis on? Siiani külmutuses või riik mattis ise maha?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 17:15 Aga kus see imiku surnukeha siis on? Siiani külmutuses või riik mattis ise maha?
See on matmata, loomulikult külmikus, mitu korda räägitud.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 16:08

Tee endale selgeks, mida keegi on öelnud, kelle sõnad millised on ja siis tule targutama.
Ma sain täna vist aru, miks siin nii palju segast teksti ilmub. Artiklid on ju tasulised, osad loevad ainult pealkirju ja seletavad mälu järgi. Kui ei tea täpselt, siis ei maksa kinnitada, et tead. Selgituseks- me ei tea keegi, mismoodi kõik täpselt oli, aga osad asjad on siiski teada, neist käib jutt.
Külaline

Tõstan selle ka siia:
Lihtsalt frustreeriv on näha, kuidas osad käod ei ole võimelised eristama loogilisi mõttekäike sulaselgest jamast. Loogiline mõttekäik võib olla vale, kuid kuni faktid pole teada, võib neid alati arendada. Seevastu lõputult jahuda millelegi vastu, mis on juba ammu selge, ja pakkuda tõepoolest mõttetusi, pole mõnele käole mingi probleem.
Uurijatena sellistest ebaloogilistest inimestest asja ei ole. Tõeline kriminaaluurija ei välista midagi, mis on võimalik ega räägi teadaolevatele faktidele vastu. Seda nimetatakse "igas suunas uurimiseks" ja nii tulebki teha, kui on soov tõe jälile jõuda. Ette välistamine on puhas lollus. Uhuukäod, kes lihtsalt lahmivad huupi vasakule ja paremale "äkki oli õe laps", "see pere on nii tore, ei usu neist midagi halba" või "lapse ema ju ei teadnud, mida ta teeb", asja edasi ei vii.
Meie siin saame toetuda ainult faktidele, mis on meedias välja toodud. Uurijate infot meil ei ole. Hobidetektiivid seega ei pruugi panna täppi, kuid loogiliselt arutlema võiksid olla kõik võimelised, või siis olla parem vait.
Külaline

Siin seda teemat lugedes vasardab see ka minu peas… teoretiseerin. Harva ei tea naine lõpuni rasedusest, sagedamini juhtub, et teada saadakse abordiks liiga hilja. Vaevalt abort ka idamaades lubatud on.
Kui olla rase olukorras, kus seda olla ei tohiks ja pole lähedasi lähedal toetamas, võib tekkida kriis küll. Loodad lõpuni katkemist. Meeleheide. Ju siis tundus, et probleemi kaotamisega on võimalik elada edasi nii nagu poleks midagi juhtunud.
Aga miks ikkagi põllule, sellest ma aru ei saa. Maa on külmunud ju nii umbes poole meetri sügavuselt. Kodukandis, kus kõik tuttav, teab maalaps ilmselt sobivamaid kohti, eriti kui atvga ringi sõita. See, et alasti, viitaks justkui metsloomade ootusele. Luutükkigi jää nende hävitustööst järele.
Veider on, et pereliikmed ei teadnud. Ma miskipärast arvan, et taluperes oleks see laps kamba peale üles kasvatatud. Keegi eespool ütles, et tumedat verd olla ka sünnitanu vanim vend. Seega ei oleks ju see takistuseks. Kui aga pere teadis ja kuidagi aitas… Ma ei taha isegi mõelda… Tugev naine kui suutis päevast päeva rusuva tunde all paar kuud kodus mitte murduda.
Ilmselt on uurimisorganitel need meie arutletavad küsimused juba ammu ära küsitud. Võib olla ka, et teda ei saa vabadusse lasta psüühilise probleemi pärast - nt on oht, et teeb endale otsa peale ning kõik ülejäänud on põhjenduslikud jutupunktid. Ütles ju ka, et käib kaplani vastuvõtul ja on saanud vaimse tervise abi. Ma väga loodan, et tal on oidu elu lõpuni vaikida, mitte kirjutada memuaare ”sellest ühest veebruaripäevast” vms. Ajakirjanikud muidugi jookseks tormi kui ta kohtuotsuse järel suud oleks nõus paotama.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 18:20 Siin seda teemat lugedes vasardab see ka minu peas… teoretiseerin. Harva ei tea naine lõpuni rasedusest, sagedamini juhtub, et teada saadakse abordiks liiga hilja. Vaevalt abort ka idamaades lubatud on.
Kui olla rase olukorras, kus seda olla ei tohiks ja pole lähedasi lähedal toetamas, võib tekkida kriis küll. Loodad lõpuni katkemist. Meeleheide. Ju siis tundus, et probleemi kaotamisega on võimalik elada edasi nii nagu poleks midagi juhtunud.
Aga miks ikkagi põllule, sellest ma aru ei saa. Maa on külmunud ju nii umbes poole meetri sügavuselt. Kodukandis, kus kõik tuttav, teab maalaps ilmselt sobivamaid kohti, eriti kui atvga ringi sõita. See, et alasti, viitaks justkui metsloomade ootusele. Luutükkigi jää nende hävitustööst järele.
Veider on, et pereliikmed ei teadnud. Ma miskipärast arvan, et taluperes oleks see laps kamba peale üles kasvatatud. Keegi eespool ütles, et tumedat verd olla ka sünnitanu vanim vend. Seega ei oleks ju see takistuseks. Kui aga pere teadis ja kuidagi aitas… Ma ei taha isegi mõelda… Tugev naine kui suutis päevast päeva rusuva tunde all paar kuud kodus mitte murduda.
Ilmselt on uurimisorganitel need meie arutletavad küsimused juba ammu ära küsitud. Võib olla ka, et teda ei saa vabadusse lasta psüühilise probleemi pärast - nt on oht, et teeb endale otsa peale ning kõik ülejäänud on põhjenduslikud jutupunktid. Ütles ju ka, et käib kaplani vastuvõtul ja on saanud vaimse tervise abi. Ma väga loodan, et tal on oidu elu lõpuni vaikida, mitte kirjutada memuaare ”sellest ühest veebruaripäevast” vms. Ajakirjanikud muidugi jookseks tormi kui ta kohtuotsuse järel suud oleks nõus paotama.
Äkki sa oled ikka tema isa? Ikka ja ikka üritad aiaaugust jutustada ja kindlasti ta peaks vaikima, oh heldust.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 18:20 Siin seda teemat lugedes vasardab see ka minu peas… teoretiseerin. Harva ei tea naine lõpuni rasedusest, sagedamini juhtub, et teada saadakse abordiks liiga hilja. Vaevalt abort ka idamaades lubatud on.
See tumedat verd vend Anti ära, polnud seal mingit kamba peale kasvatamist. Väidetavalt selle pereisa nõudmisel.
Selles loos ei ole mitte midagi loogikaga ega tõenäosusega pistmist, segane kõik.
Külaline

Keegi siin räägib iseendaga, ise küsib, ise vastab. Kogu lugu toob inimestes vanad psühhotraumad pinnale, mida siis internetis püütakse kuidagi lahendada ja maandada. Sellest need pikad ja tegelikult arusaamatud ning ebaloogilised heietused, mida siin teemas ohtralt lugeda saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 20:22 Keegi siin räägib iseendaga, ise küsib, ise vastab. Kogu lugu toob inimestes vanad psühhotraumad pinnale, mida siis internetis püütakse kuidagi lahendada ja maandada. Sellest need pikad ja tegelikult arusaamatud ning ebaloogilised heietused, mida siin teemas ohtralt lugeda saab.
Kinnitan sulle, et keegi ei räägi siin iseendaga, inimesed arutavad kohutavat juhtumit ja püüavad läbi enda loo sellega kuidagi leppida. Psühholoogia.
Pese nüüd hambad ära ja mine ilusasti magama.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 08:38
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 23:49 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Pole siin mingit ärapanemist. Enamus inimesi arutleb mõistlikult. Minu meelest on siis üks kuidagi asjaga seotud või lihtsalt peast põrunud, soovib teemat kõrvale kiskuda imelikke kommentaaridega. Ja siis on mõned, kes ei tea asjast ise midagi, aga on kõvad kommenteerijad. Mõni on veel korralooja, kes jälgib, kui palju ikka keegi kaasa tunneb ja kas kõik on võrdne. Ja arvab pidevalt igasuguseid asju, nagu ei oleks võimalik päriselt beebile kaasa tunda jne. Igasugu imelikke on, aga neid on ka päriselus, nii et tuleb ära kannatada. Inimesed ongi natuke kummaliseks muutunud, mis parata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Karlsson, kiisu, Semrush [Bot] ja 8 külalist