Jõulukingitused õpetajale
-
Külaline
Jõulukingitused õpetajale
Jõulud lähenevad...
Aktiivsed lapsevanemad uurivad oma gruppides juba, et mida lapse/laste klassiõpetajale kinkida.
Mida olete kinkinud, mida tasuks kinkida ja mis summas üleüldse?
Mida õpetajad ise ootavad?
On teil nende kingitustega ka ebameeldivusi olnud? - nt ei meeldi, liiga väikses summas kingitus jne...
Aktiivsed lapsevanemad uurivad oma gruppides juba, et mida lapse/laste klassiõpetajale kinkida.
Mida olete kinkinud, mida tasuks kinkida ja mis summas üleüldse?
Mida õpetajad ise ootavad?
On teil nende kingitustega ka ebameeldivusi olnud? - nt ei meeldi, liiga väikses summas kingitus jne...
-
Külaline
Minu laste klassides tegelevad sellega aktiivsed lapsevanemad. Tavaliselt on kinkekaart või kinkekorv hea-paremaga. Makstakse klassirahast, summa jääb 100 - 200 vahele.
-
Külaline
-
Külaline
Minuarust on jõulukink õpetajatele vale asi.
Keegi direktorile ka kingib?
Aga bussijuhile?
Aga bussijuhile?
-
Külaline
Mis imelik küsimus see on?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 19:18 Kas olete kindel, et kingitus ikka õpetajani jõuab ka?
Meil kingitakse korvike eri viljadedega ja lisaks ka mõned smuutid, paar väikest šokolaadi. Ise anname üle, muidugi jõuab oma õpetajani.
Ja kellelgi pole midagi selle vastu, kui ta selle korvitäie õpetajate toas lauale paneb ja teistele õpetajatele laiali jagab. Kõik pole klassiõpetajad, olgu neilgi midagi ampsata.
-
Külaline
Teised lapsevanemad ei näe ju seda.
-
Külaline
Ma panen jõulude paiku ka meie prügivedajale kommikarbi prügikasti peale. Aastaid juba.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:00 Minuarust on jõulukink õpetajatele vale asi.
Aga bussijuhile?
Kui tahan, annan jõulude ajal ka taksojuhile või lumelükkajast traktoristile mõne šokolaadi, miks mitte? Toidupoodide kullerite jaoks olen midagi alati varunud, kui jõuluajal tellin.
-
Külaline
Kinkige, aga miks teistelt vanematelt raha nõuate.
-
Külaline
Sotsmeediast, videotest ja piltidest oled midagi kuulnud?
Kõik lapsed ju näevad, oma klassi vanemad postitavad klassi FB gruppi, õpetaja enamasti tänab samas grupis.
-
Külaline
Keegi ei nõua. Arutatakse asjad läbi ja kui mõni vanem on vastu, ega teised ei sunni. Kuidas saakski?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:11 Kinkige, aga miks teistelt vanematelt raha nõuate.
-
Külaline
Mis erilised tegelased õpetajad on, et neile peab kinkima?
-
Külaline
Kas vanemate klasside õpsidele ka kingitusi tehakse või siis ei ole emmed enam nii hasardis?
-
Külaline
Ei pea. Üldse mitte. Aga imelikud vanemad, näe, tahavad!Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:15 Mis erilised tegelased õpetajad on, et neile peab kinkima?
-
Külaline
Klassijuhatajale küll, kui vanematel soovi on. Aineõpetajatele ei tehta enamasti ka algklassides.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:25 Kas vanemate klasside õpsidele ka kingitusi tehakse või siis ei ole emmed enam nii hasardis?
-
Külaline
Mu ühe lapse klassis oli just üks isa see, kes kõike algatas, organiseeris ja ostis. Läbi aastate.
-
Külaline
miks, nende hulgas just esineb ka asjalikke?
-
Külaline
Võibolla mõni vanem teeb ise ise ka aineõpetajale, kui tunneb, et just tema on lapsele hästi mõjunud.
-
Külaline
Igaüks võib teha, kui ta tahab.
-
Külaline
Olen liikumisõpetaja ühes huvihariduskoolis ja klassiõpetajate eest ei tea rääkida, aga südame teevad soojaks ja silma kergelt niiskekski väikesed asjad: oma käega joonistatud kaart või pilt, mõni pisike šokolaad. Need mõjuvad justkui tunnustusena, et jah, sa teed õiget asja. Mõtlen, et seda tunnustust kasvõi kallistuse näol (kui keegi enam julgebki kallistada) on meil kõigil vaja. Rohkem, kui kalleid kinke.
-
Külaline
Klassijuhataja osaleb väga suurel määral laste elus, bussijuht ja direktor vast mitte. Eriti esimestes klassides, kus klassijuhataja annab väga suure osa ainetunde, veedab ta enamuse aja oma õpilastega ja vähemalt minu lapse klassis on kõik lapsed klassijuhatajaga väga kokku kasvanud. Lisaks õpetamisele elab ta kaasa igaühele individuaalselt, olles sõbra, abistaja, ärakuulaja, toetaja jne rollis. Minu arvates jõuludel, sünnipäeval jm suurtematel tähtpäevadel on meelespidamine elementaarne.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 20:00 Minuarust on jõulukink õpetajatele vale asi.
Aga bussijuhile?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist