Ajatut, klassikalist nime poisile
-
Külaline
Ajatut, klassikalist nime poisile
Eeldan, et siia tuleb kindlasti naljavastuseid, aga ehk eksib mõni tõsiseltvõetav idee ka siia sekka ära.
Millised ajatud poisinimed teile meeldivad? Sellised, mis sobivad igal ajal nii lapsele kui ka soliidses eas inimesele.
Mul on peast läbi käinud nimed Franz ja Karl-Gustav. Kas tuleb äkki teil mõni idee sarnases stiilis nimedega?
Millised ajatud poisinimed teile meeldivad? Sellised, mis sobivad igal ajal nii lapsele kui ka soliidses eas inimesele.
Mul on peast läbi käinud nimed Franz ja Karl-Gustav. Kas tuleb äkki teil mõni idee sarnases stiilis nimedega?
-
Külaline
-
Külaline
Marcus Aurelius, Soren Elias, Silas Orion, Maxen Idris
-
Külaline
Oled lasteaias või koolis õpetaja? Selliseid nimesid seal leidub küll ja veel.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 20:57 Marcus Aurelius, Soren Elias, Silas Orion, Maxen Idris
Tragikoomiline on, et kusagil (mitte Eestis) sai õpetaja sule sappa, sest ei kasutanud lapse täisnime ja nimetas teda hüüdnimega. Õpetaja peaks kõik need moodustised pähe õppima.
-
Külaline
Siin jäetakse nüüd küll midagi rääkimata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 21:16Oled lasteaias või koolis õpetaja? Selliseid nimesid seal leidub küll ja veel.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 20:57 Marcus Aurelius, Soren Elias, Silas Orion, Maxen Idris
Tragikoomiline on, et kusagil (mitte Eestis) sai õpetaja sule sappa, sest ei kasutanud lapse täisnime ja nimetas teda hüüdnimega. Õpetaja peaks kõik need moodustised pähe õppima.
Minu lapse koolis kasutab õpetaja lastega suhtlemisel igapäevaselt väljendeid nagu "loll", "värdjas" jne, seda peetakse täiesti tavaliseks ja normaalseks asjaks.
-
Külaline
-
Külaline
Kas oled seal tunnis ka olnud või, et tead rääkida, mida see õpetaja teeb? Minu lapse klassis kirjutas üks vanem klassi gruppi, et teeme ühise kaebuse, et tema laps ei tundnud matemaatika eksamil mitte ühtki ülesannet ära, järelikul on õpetaja valesid ülesandeid õpetanud. Ilmselgelt see vanem ise ei osalenud, et ta teaks, et täitsa valed ülesanded olid. Sama rumal on sinu jutt.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2025 08:12Siin jäetakse nüüd küll midagi rääkimata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 21:16Oled lasteaias või koolis õpetaja? Selliseid nimesid seal leidub küll ja veel.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 20:57 Marcus Aurelius, Soren Elias, Silas Orion, Maxen Idris
Minu lapse koolis kasutab õpetaja lastega suhtlemisel igapäevaselt väljendeid nagu "loll", "värdjas" jne, seda peetakse täiesti tavaliseks ja normaalseks asjaks.
-
Külaline
Mulle meeldib Soome presidendi nimi Alexander.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:26 Millised ajatud poisinimed teile meeldivad? Sellised, mis sobivad igal ajal nii lapsele kui ka soliidses eas inimesele.
Nimi on iidne, kreeka päritolu, tähendab inimeste kaitsjat. Väekas nimi. Väikse lapsena saab soovi korral ka Sassiks või Sassuks kutsuda, mis on armas.
-
Külaline
Ajatud ja klassikalised on piiblinimed ja nende tuletised - Matteus/Mattias, Peeter, Paul, Luukas, Johannes.
Ajalooliste isikute ja pühakute nimed - Aleksander, Georg, Olav...
Või siis hoopis omamaised Neeme, Meeme
Ajalooliste isikute ja pühakute nimed - Aleksander, Georg, Olav...
Või siis hoopis omamaised Neeme, Meeme
-
Külaline
Meeme on kuidagi libe nimi poisile.
-
Külaline
Haah, sellega meenus, et mu õel oli kunagi peika nimega Meeno ja vanaema kutsus teda Meemuks alatiKülaline kirjutas: ↑02 Juun 2025 21:47 Meeme on kuidagi libe nimi poisile.
02 juuni saates Märgatud Eestis oli üks tõeline Ants 
-
Külaline
Meeme on nagu Mammu.Guest kirjutas: ↑02 Juun 2025 21:47 Meeme on kuidagi libe nimi poisile.
-
Külaline
Martin, Ragnar, Karl, Indrek, Andres, Eerik.
Jumala eest, jätke x-id ja y-d ja muud "peened asjad" välja, kui te ei taha, et teie lapsesse eelarvamustega suhtuma hakatakse ja ta ennast igal pool topelt tõestama peab.
Teie ämmale ja sõbrannadele võib olla see imelik kombinatsioon hirmsasti meeldib, aga on ka teistsuguseid inimesi. Need teistsugused on tihti ülikoolis õppejõud, kusagil direktorid - ei mõtle siin autoremonti ega pizzakioskit - kellel on kaaluda mitme kandidaadi vahel. Andke oma lapsele võimalus.
Jumala eest, jätke x-id ja y-d ja muud "peened asjad" välja, kui te ei taha, et teie lapsesse eelarvamustega suhtuma hakatakse ja ta ennast igal pool topelt tõestama peab.
Teie ämmale ja sõbrannadele võib olla see imelik kombinatsioon hirmsasti meeldib, aga on ka teistsuguseid inimesi. Need teistsugused on tihti ülikoolis õppejõud, kusagil direktorid - ei mõtle siin autoremonti ega pizzakioskit - kellel on kaaluda mitme kandidaadi vahel. Andke oma lapsele võimalus.
-
Külaline
Sul on vist mingi ettekujutus, et sinu lapsest saab mingi tähtis riigipea. Aga kui ta tahab hakata kuulsaks poksijaks, nimi mingi Gustav.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:26 Eeldan, et siia tuleb kindlasti naljavastuseid, aga ehk eksib mõni tõsiseltvõetav idee ka siia sekka ära.
-
Külaline
Viimasel ajal on jah moes sellised võõrapärased nimed. Ja nime alguses eelistataks KPT asemel GBD. Ikka võimalikult välismaise ilmega peab nimi olema,x ja y ja c, w (Edward). Wannabe nimed. Räägib nii mõndagi nime panijast.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 13:49 Martin, Ragnar, Karl, Indrek, Andres, Eerik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline