Miilises riigis tahaksite elada?
-
Külaline
Mul üks klassiõde elab seal juba üle 10a. Mitmed tuttavad on aastaid seal elanud. Aga siis ikkagi tagasi tulnud. Kallis ja liiga soe.
Minu jaoks isiklikult on suur EI just madude ja ämblike ja muude sitikate pärast.
Mina ise sooja mõttes elaks Hispaanias või Itaalias.
Aga hetkel elan juba 13 aastat Soomes.
-
Külaline
Hispaanias ja Itaalias on suvel ikka sigasoe, umbes 40 kraadi ringis, tead ei ole hea olla. Õhtul 30 kraadiga külmetad ja otsid kampsunit selga, pärast ravid külmetushaigusi.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:22Mul üks klassiõde elab seal juba üle 10a. Mitmed tuttavad on aastaid seal elanud. Aga siis ikkagi tagasi tulnud. Kallis ja liiga soe.
Minu jaoks isiklikult on suur EI just madude ja ämblike ja muude sitikate pärast.
Ma ei teagi kus ma tahaksin elada, ma olen nii palju Euroopas ringi käinud ja absoluutselt igalt poolt leidnud nii head kui ka mõned ebameeldivad asjad.
-
Külaline
Kevadel ja suve algul, ka sügisel ilmselt elaksin Itaalias. Meeldib ka Lõuna-Sakamaal ja Luksemburgis.
-
Külaline
Unistuste elu oleks suved Eestis ja talved Hispaanias.
-
Külaline
Selleks sigasoojaks ajaks palneeriks puhkuse EestisseKülaline kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:44Hispaanias ja Itaalias on suvel ikka sigasoe, umbes 40 kraadi ringis, tead ei ole hea olla. Õhtul 30 kraadiga külmetad ja otsid kampsunit selga, pärast ravid külmetushaigusi.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:22Mul üks klassiõde elab seal juba üle 10a. Mitmed tuttavad on aastaid seal elanud. Aga siis ikkagi tagasi tulnud. Kallis ja liiga soe.
Ma ei teagi kus ma tahaksin elada, ma olen nii palju Euroopas ringi käinud ja absoluutselt igalt poolt leidnud nii head kui ka mõned ebameeldivad asjad.
-
Külaline
Londonis (ei ole absoluutselt sama, mis UK riigina üldiselt) või Lõuna-Aafrikas.
-
Külaline
Huvi pärast tahaks umbes pool aastat või aasta elada Venemaal Siberis. Lihtsalt enese proovile panemise mõttes.
-
Külaline
Puhkamiseks on head lõunapoolsed maad, kus on elu lõbusamalt võtvad inimesed ja hea toit. Samas, töökultuuri poolest (igapäevaseks elamiseks ja töötamiseks), kui peab elama mujal kui Eestis, sobiksid paremini ilmselt germaani rahvastega maad (näiteks Holland, Saksamaa, Shveits…). Üks tuttav elas Shveitsis ja üldiselt hea mulje jäi sellest maast, laste koolid asjalikud, loodus ilus. Või siis Soome.
-
Külaline
Mul on küsimus, et mis teid takistab? Miks te ei ela oma soovitud riigis?
-
Külaline
Vali parem Alaska või Kanada põhjaosa. Kliima on sama karm, aga vähemalt riigikord on normaalne.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 20:28 Huvi pärast tahaks umbes pool aastat või aasta elada Venemaal Siberis. Lihtsalt enese proovile panemise mõttes.
-
Külaline
Ilmselt Taanis. Kliima on pehmem kui Eestis, samas kultuur on piisavalt sarnane.
-
Külaline
Tegelikult Alaska olekski mu esimene eelistus, aga Siber tundub ka paeluv. Mu hea tuttav on sealt pärit ja tema pajatusi kuulates tundub, et neid Venemaa hullused eriti ei puudutanud.
-
Külaline
... ja kogu loodus üritab sind tappa - maod, ämblikud, vee-elukad, putukad ...
-
Külaline
Mina tahan elada Eestis. AGA ma tahaks, et siinne kliima oleks meeldivam ja inimesed ei vinguks kogu aeg.
-
Külaline
Riigis, mida enam pole.. NSVLiidus.
-
Külaline
Eestlased tahavad elada hea kliimaga riiki, aga kui minekuks läheb, siis valitakse ikka majandusliku heaolu põhjal. Soome, Rootsi, Norra, Saksamaa, Suurbritannia. Kõige levinumad ränderiigid, kui venelaste sihtriik välja jätta.
-
Külaline
Miks?Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2025 23:36 Riigis, mida enam pole.. NSVLiidus.
-
Külaline
Ma tahtsin sama küsida, et miks ometi?
-
Külaline
Alati võib Põhja-Koreasse kolida.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 23:36 Riigis, mida enam pole.. NSVLiidus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist