PPA digikioski kasutamine

Vasta
Külaline

PPA digikioski kasutamine

Postitus Postitas Külaline »

Olen kuulnud, et seal digiboksis tulevad inimesest kõige hullemad fotod. Olen foto varem kodus teinud. Aga vaja sõrmejäljed anda. Kas nii saab ka, et digikioskis annad vaid sõrmejäljed, aga fotot seal ei tee?
Külaline

Teed foto ja annad sõrmejäljed. Pärast iseteeninduses laed uue pildi asemele.
Ma ise pole nii teinud, aga nii pidi saama teha.
Külaline

kui ise nikerdad foto, tõenäoliselt ppa ei arvesta seda.
ka ppa boksis on pildi tegemine hullem kui ristiretk tapalavale. üle ühe inimese käib teenindaja ise vajutamas, et jah, pilt sobib.
kõigele sellele kulub meeletu aeg, pikk järjekord nagu soveti ajal ja rahva närvide üles keeramine.
hiljuti olime ühes linna esinduses, kus rahvas kokku surutud kui silgud karbis ja häälekalt kaeblemas nagu laulupeol.
kummaline ametniku väljamõeldis ja fetiš.
samas võid saata kutselise fotograafi tehtud pildi, see sobib kindlasti.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 12:38 kui ise nikerdad foto, tõenäoliselt ppa ei arvesta seda.
ka ppa boksis on pildi tegemine hullem kui ristiretk tapalavale. üle ühe inimese käib teenindaja ise vajutamas, et jah, pilt sobib.
kõigele sellele kulub meeletu aeg, pikk järjekord nagu soveti ajal ja rahva närvide üles keeramine.
hiljuti olime ühes linna esinduses, kus rahvas kokku surutud kui silgud karbis ja häälekalt kaeblemas nagu laulupeol.
kummaline ametniku väljamõeldis ja fetiš.
samas võid saata kutselise fotograafi tehtud pildi, see sobib kindlasti.
Mu kodus mobiiliga tehtud foto on varem PPA-le sobinud. Tuleb osata teha ja mitte töödelda seda, siis läheb läbi küll.
Külaline

Jah, saab nii, et teed kabiinis foto ja annad sõrmejäljed ja siis kodus laed uue pildi üles. Mina tegin hiljuti nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 12:46Mu kodus mobiiliga tehtud foto on varem PPA-le sobinud. Tuleb osata teha ja mitte töödelda seda, siis läheb läbi küll
Sama siin. Nii abikaasast kui ka endast telefoniga pildi teinud ja pole mingit probleemi olnud, et ei läheks läbi.
Külaline

Kabiinis saab ka päris ok foto kui on õnne, et sealne töötaja appi EI torma.
Külaline

Mul praeguses id-kaardis seal boksis tehtud pilt. Tuli kuidagi parem kui kodus hoolega poseeritud versioon. Varasemalt kogu aeg kodus tehtud piltidega läbi ajanud.
Külaline

Vaadake siis, et teie enda tehtud fotod töödeldud ei oleks, muidu olete pärast lennujaamades passikontrollis hädas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 10:14 Vaadake siis, et teie enda tehtud fotod töödeldud ei oleks, muidu olete pärast lennujaamades passikontrollis hädas.
Töödeldud pilti ei lasta üldse läbigi.
Mul ei läinud isegi kodus ise beebist tehtud pilt läbi, sest mingi vari oli. Pidin ikka fotograafi juures tegema.
Külaline

Tallinnas kioski järjekorras polnud kedagi ja pildi koos näpujälgedega sain väga kiiresti tehtud. Ma ei mõista miks see mõne jaoks tuumateadus on? Mina küll kedagi appi ei vajanud. Kusjuures ma olen prillikandja, aga pildi jaoks võtan peast ära. Kodus kreemitasin veits käsi, sest mul on kuivad käed ja siis võib olla probleem näpujälgedega. Ei kurda foto tulemuse üle.
Külaline

See abi tuleb ilma kutsumata, et kiiresti kole pilt saaks
Külaline

mul tuli ka selles boksis üllatavalt hea pilt ... aga sõrmejälgedega läks ca 1,5 tundi, sest neid automaat ära ei söönud ja teenindaja nägi ka hullu vaeva, et midagi kätte saada :(
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 22:55 mul tuli ka selles boksis üllatavalt hea pilt ... aga sõrmejälgedega läks ca 1,5 tundi, sest neid automaat ära ei söönud ja teenindaja nägi ka hullu vaeva, et midagi kätte saada :(
Vist peab enne tõesti natuke näppe kreemitama. Väga kuiv nahk ei sobi sellele aparaadile.
Külaline

See on imelik lugu jah, mu teismeline poeg tegi seal suvalise pildi, ei sättinud ta oma nägugi õigesse kohta, tukk on täiega silmadel, aga see pilt sobis esimese korraga. Mina sättisin õigesse kohta, see teenindaja tuli juukseid näo lähedalt ära tirima, abistas seal nii ja naapidi, ütles, et liiga naeratav nägu, küll see ja teine häda. Lõpuks ta tüdis ja kinnitas ise ära selle pildi, mis tuli välja haruldaselt kole.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Sept 2025 23:35
Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 22:55 mul tuli ka selles boksis üllatavalt hea pilt ... aga sõrmejälgedega läks ca 1,5 tundi, sest neid automaat ära ei söönud ja teenindaja nägi ka hullu vaeva, et midagi kätte saada :(
Vist peab enne tõesti natuke näppe kreemitama. Väga kuiv nahk ei sobi sellele aparaadile.
Jah eelmine kord ma seal jändasin nende näppudega ja võtsin õppust. Sel aastal ma kreemitasin kodus käed ära ja kioskis kõik sujus nagu lepase reega. Soovitan kodus soeng lakiga fikseerida ja siis pole ka mingeid salke ja turritamist. Harjutage peegli ees näoilmeid, kes nii väga ilusat pilti tahab. Naeratada ei tohi, aga see ei tähenda, et surnumatja nägu peaks olema. Naerata silmadega.
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

No ma ei tea... käsisin kunagi suvel hommikul, polnud rahvast, kolmas pilt sobis (no ega see kohtunguportaalile ei ole= ja kui natukenegi fotogeeniline olla, ei tule ehmatav tulemus, sõrmejärljed läksid ka mõni minut. Ei saa aru hädaldamisest, kui kohutav ja õudne. Eelmine pilt oli vaja koroonaajal teha, selfi pilt ei sobi (peegelpilt), kellelgi tuleb lasta teha hea loomuliku valgusega valgel taustal, läks läbi küll. 5a tagant sõrmejälgi pole vaja uuendada, ainult passi jaoks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist