Alla sinu lati

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Alla sinu lati

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vaat' see on tegelikult huvitav väljend küll. Et üks oleks nagu parem kuidagi, siis lati kõrgusel. Aga öeldakse, et sarnane läheb sarnasega. Ma tahan öelda, et midagi ju inimesed kokku toob. Kas siis ikka on nii palju alla sinu lati see asi. Pealtnäha ehk küll, aga sisemised põhjused on ju ka olemas. Näiteks joodik, kes elab naiste arvelt, libistab muudkui õlu ja ehk on vägivaldne kah veel. Naine seal kõrval kasitud, viks ja viisakas ja töökas. Aga vahib selle joodiku juures. Kas me saame ikka öelda, et see joodik on alla selle naise lati? Millise lati? Et üks peseb ennast, aga teine mitte? Aga naisel on uskumused, mis teda joodiku küljes kinni hoiavad, kui kõrge latt see siis on? Omavahel sobivad, nagu öeldakse. Ei ole nii, et üks on (tugevalt) alla teise lati.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

ma arvan, et see on suhtleine, nagu kõik siin maailmas. küsimus on selles, mida latiga mõõta. kui näiteks joodikul on doktorikraad, aga viksil naisel põhiharidus, võiks ju öelda, et joodiku naine on hariduse kohapealt lati alt läbi jooksmine. samuti võib joodik olla hea ja südamlik, aga töökas naine kuri ja õel. kuidas see latt siis paigutub? no kui joodik on vägivaldne ja põhiharidusega, siis vast eriti dilemmat ei tekki. aga äkki on väga ilus :D?
Külaline

Nii põnev teema.
Külaline

See lati jutt ongi imelik. Kui kõrgel see latt siis on meeter või paar? :D
Külaline

See lati ja pole minu liigast on naiste on naiste asi.
On mul õigus?

Mees peab vastama naise tingimustele.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Öeldakse ikka "alla minu lati" sest teiste lati kõrgust ei saa hinnata. Iga inimene seab oma lati kõrguse ise paika. On omadused, mille olemasolu kaaslase puhul on täiesti välistatud ja omadused, mille puhul võib teatud maani ka läbi sõrmede vaadata. Nende viimaste puhul võibki võõrale tunduda, et justkui ei peaks sobima ja võib olla tegu alamõõdulise tegelasega. Inimese enda jaoks võib aga mõni muu, kõvasti üle lati omadus, teatud puudujäägi mitmekordselt kompenseerida.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:19 See lati jutt ongi imelik. Kui kõrgel see latt siis on meeter või paar? :D
Ilmselt see sõltub sellest, kas tegemist on kõrgus- või teivashüppega.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 13:33 See lati ja pole minu liigast on naiste on naiste asi.
On mul õigus?

Vadtupidi ju ka, ei? Või tahad öelda, et sobib suvaline, kes ainult nõus on?

(Tõsi, ühte selliste standarditega isendit tunneme siin kõik.)
Külaline

Kas sarnane tõmbab sarnast? Sama on see ütlus et ütle kes on su sõbrad, ma ütlen kes oled sa ise.
Või et vastandid tõmbuvad.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vastandid tõmbuvad ei pidanud õige olema, kuskilt lugesin, psühholoogid vist omast kogemusest rääkisid. Ikka sarnased inimesed pidid sobima. Nagu mul üks tuttav kunagi ütles - erinevad inimesed kokku ei sobi. Seega ongi, see alla sinu lati, natuke harjumatu kuulata. Muidugi võib mõelda, et palgaerinevus, et nö eri latid, aga samas teisel jälle oma tugevamad küljed, temal siis seal kõrgem latt või? Ikka kuidagi ühtlustub.
Külaline

Latte on erinevaid.
Nt korra latt. Riietumise latt. Väljanägemise latt. Automargi latt. Hariduse latt.
Osa latte on teiste määramiseks, osa enda hindamiseks.
Nt võib mõelda et ma kunagi ei lähe välja dressides. Oma riietuse latt on kõrge. Aga kuna dressid on tänapäeval vabaaja riietus ka, ja need on ilusad, siis olen lati alla lasknud ja kannan dresse.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 18:47
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 13:33 See lati ja pole minu liigast on naiste on naiste asi.
On mul õigus?

Vadtupidi ju ka, ei? Või tahad öelda, et sobib suvaline, kes ainult nõus on?
Oleneb ju milleks. Lõbutsemisek kõlbab jah igaüks, kes nõus on (keegi siin ka kurdab, kuidas krokodillid temaga voodisse satuvad :D). Abikaasaks ja laste emaks valitakse ikka niiet vähe pole, meestel on tingimusi ja mitte vähe. Mõned ikka valivad ka, no mõned ei vali ja mõned "valivad" neid, keda saavad. Eks naistega samamoodi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 08:36 Latte on erinevaid.
Nt korra latt. Riietumise latt. Väljanägemise latt. Automargi latt. Hariduse latt.
Osa latte on teiste määramiseks, osa enda hindamiseks.
Nt võib mõelda et ma kunagi ei lähe välja dressides. Oma riietuse latt on kõrge. Aga kuna dressid on tänapäeval vabaaja riietus ka, ja need on ilusad, siis olen lati alla lasknud ja kannan dresse.
Kui hariduse latt on noorena kõrgel, siis see on investeering kogu eluks. Automargi latt ja väljanägemise latt on ajutised nähtused.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist