AliExpressi paki tellimine Eestisse

vana hea klassika
Vasta
Entusiast

AliExpressi paki tellimine Eestisse

Postitus Postitas Entusiast »

Ma elan väljaspool Eestit ja tulen nüüd varsti suve lõpuni Eestisse. Mul on üks hobi, mille jaoks aeg-ajalt AliExpressist materjali tellin. Nüüd on järsku nodi otsa saamas ja ma reisin enne minema kui pakk Hiinast kohale jõuaks. Telliksin selle siis otse Eesti aadressile, aga sooviksin teada, kuidas see protsess kulgeb ja kas tuleb õigeaegselt kohale ka. Mul siia tukevad pakid u 10 päeva kuni 2 nädalat. EL-i tollimaks arvestatakse juba ostu eest makstes ja kohalik postiljon toob paki olenevalt suurusest, kas postkasti (kui on ümbrik) või ukse taha (kui on karp). Päris pakikulleriga tuleb harva, sest enamasti on väikesed asjad.
Eestis see vist päris samamoodi ei käi? Mis postifirma Ali pakke töötleb ja kuhu need saadetakse, kas kuhugi pakiautomaati ja saad sõnumi koodiga? Kui pikk tarneaeg tavaliselt on? Ega Eesti tollis eraldi deklareerima enam ei pea? Mis marsruuti pidi Eestisse Hiina pakid tulevad? Siin mul tavaliselt maanduvad Liege'i, käivad tollist läbi ja sealt maad mööda läheb u ööpäev, kuni kohaliku postifirma baasi jõuavad. Kas Eesti jaoks on mõni lähem sõlmjaam või hakkavad samuti Belgia kaudu maad mööda tulema (siis jääb ilmselt ära, ma ei viitsi nii kaua oodata).
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Entusiast kirjutas: 17 Juul 2024 10:28 Ma elan väljaspool Eestit ja tulen nüüd varsti suve lõpuni Eestisse. Mul on üks hobi, mille jaoks aeg-ajalt AliExpressist materjali tellin. Nüüd on järsku nodi otsa saamas ja ma reisin enne minema kui pakk Hiinast kohale jõuaks. Telliksin selle siis otse Eesti aadressile, aga sooviksin teada, kuidas see protsess kulgeb ja kas tuleb õigeaegselt kohale ka. Mul siia tukevad pakid u 10 päeva kuni 2 nädalat. EL-i tollimaks arvestatakse juba ostu eest makstes ja kohalik postiljon toob paki olenevalt suurusest, kas postkasti (kui on ümbrik) või ukse taha (kui on karp). Päris pakikulleriga tuleb harva, sest enamasti on väikesed asjad.
Eestis see vist päris samamoodi ei käi? Mis postifirma Ali pakke töötleb ja kuhu need saadetakse, kas kuhugi pakiautomaati ja saad sõnumi koodiga? Kui pikk tarneaeg tavaliselt on? Ega Eesti tollis eraldi deklareerima enam ei pea? Mis marsruuti pidi Eestisse Hiina pakid tulevad? Siin mul tavaliselt maanduvad Liege'i, käivad tollist läbi ja sealt maad mööda läheb u ööpäev, kuni kohaliku postifirma baasi jõuavad. Kas Eesti jaoks on mõni lähem sõlmjaam või hakkavad samuti Belgia kaudu maad mööda tulema (siis jääb ilmselt ära, ma ei viitsi nii kaua oodata).
Seda kas õigeaegselt jõuab, teab vaid Jumal taevas. Kõik sõltub sellest palju tellimusi on, näiteks jõulude ajal jääb kõik hiljaks. Kui kallid asjad pole siis üldjuhul tollimaksu pole. Kui postkasti ei mahu, viiakse lähimasse postkontorisse.
Eestis tegeleb nende pakkidega Eesti post ehk nüüdse nimega omniva. Võivad panna paki pakiautomaati või ka hoida kontoris(siis tuleb oakiteade postkasti). Kui läheb automaati, saad sõnumi.
Minu pakid on enamasti tulnud läbi Saksamaa, Leipzegi. Netist saad ju jälgida nende liikumist ka. Aega aga ära kunagi usalda- võivad tulla poole kiiremini ja ka mitu nädalat hiljem.
Loterii.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

https://www.omniva.ee/aliexpress
Entusiast

Postitus Postitas Entusiast »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 12:38 https://www.omniva.ee/aliexpress
Sa issanda vits, mihuke jebimine! Ühesõnaga, jääb mul tellimata. Huvitav, kas selle keberniidi korraldas väikeriigi ostjale AliExpress või Omniva ise? Võrdluseks siis, et suuremates Euroopa riikides ei pea midagi ise valima, sisestama, automaate otsima, valima mingit ise järgi minemist. Tarnemeetod on automaatselt määratud ja kõik tuuakse koju kätte.
Külaline

omniva + aliexpress võib anda kättesaamise ajaks 5päeva kuni 6+ kuud. mul on üks oktoobris tellitud pakk jõudnud kohale alles juunis
Külaline

Entusiast kirjutas: 17 Juul 2024 22:28
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 12:38 https://www.omniva.ee/aliexpress
Sa issanda vits, mihuke jebimine! Ühesõnaga, jääb mul tellimata. Huvitav, kas selle keberniidi korraldas väikeriigi ostjale AliExpress või Omniva ise? Võrdluseks siis, et suuremates Euroopa riikides ei pea midagi ise valima, sisestama, automaate otsima, valima mingit ise järgi minemist. Tarnemeetod on automaatselt määratud ja kõik tuuakse koju kätte.
Pole mingit jebimist. Tellid aga pakiautomaati endale sobivasse kohta ning lähed endale sobival ajal järele. Väga mugav, ei pea mingeid kullereid ootama.
Ja tarneaeg ei sõltu kohapealsest ettevõttest, vaid sellest kust pakk postitatakse ja valitud tarnemeetodist. Kui tuleb laevaga, siis lähebki mitu kuud.
sfettseeee
Kontakt:

Postitus Postitas sfettseeee »

+1 https://aliexpress.com Väga hea odav kaup ja olen väga rahul teenustega.
Viimati muutis sfettseeee, 25 Mär 2025 16:04, muudetud 1 kord kokku.
BellaBee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas BellaBee »

Tellisin eile mõned väiksemad jubinad alist. Kätte saamise ajaks näitas 17.03
Üldiselt on mu asjad jõudnud natuke varem, kui tarneinfos kirjas olnud kuupäev.
Külaline

Tellisin ka just 20.veebruaril mingeid aianduslikke pisividinaid Aliexpressist ja 3.märtsil olid pakiautomaadis kohal, nii et üllatavalt kiiresti liikus, Temust tellisin ka suht samal ajal ja see tuli isegi päeva võrra kiiremini kohale. Tundub, et need vanad ajad, kui pidid Hiinast oma pakki ootama kuu kuni kaks, on vist nüüd läbi saanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist