Miks see "tees" peaks olema, et see kes rohkem teenib, peab MINU peale rohkem kulutama kui ma ise jõuan?
Naise väärtustamine
No ega ta siis kogu su elu ei pea kinni maksma. Aga üldiselt, kui teisel on raha rohkem, siis ta saab ju kulutada ka rohkem. Näiteks kallis restoran, kui sul selleks raha ei ole, siis istute kohvikus, aga kui tema tahab just sinuga restosse minna, siis maksab kinni, raha tal ju jätkub. Ja mis ta selle rahaga üldse tegema peaks siis? Võtab hauda kaasa või? Eriti, kui olete paar, siis sina teed vbl rohkem koduseid töid, tema aga kulutab kooselu peale rohkem raha. Ma ei näe selles midagi imelikku. Mõlemad panustavad, millega saavad. Ja vbl mängid üldse koduprouat, asi sul see tolmu võtta või purgisuppi soendada või süüa teha. Põhimõtteliselt võiks rohkem kulutada see, kes rohkem teenib. Võib ju ka võrdselt, ega mul kahju pole.
-
Külaline
Kaua ma neid mehi ülemal pidama pean? Kuhu nad oma raha topivad, et isegi restorani minna ei saa?Tolmukübe kirjutas: ↑21 Juun 2025 09:21No ega ta siis kogu su elu ei pea kinni maksma. Aga üldiselt, kui teisel on raha rohkem, siis ta saab ju kulutada ka rohkem. Näiteks kallis restoran, kui sul selleks raha ei ole, siis istute kohvikus, aga kui tema tahab just sinuga restosse minna, siis maksab kinni, raha tal ju jätkub. Ja mis ta selle rahaga üldse tegema peaks siis? Võtab hauda kaasa või? Eriti, kui olete paar, siis sina teed vbl rohkem koduseid töid, tema aga kulutab kooselu peale rohkem raha. Ma ei näe selles midagi imelikku. Mõlemad panustavad, millega saavad. Ja vbl mängid üldse koduprouat, asi sul see tolmu võtta või purgisuppi soendada või süüa teha. Põhimõtteliselt võiks rohkem kulutada see, kes rohkem teenib. Võib ju ka võrdselt, ega mul kahju pole.
Ja ma ei räägi siin praegu mingitest netitutvustest ja esmakohtumistest..
-
Külaline
Kui vastupidi siis pole nagu midagi. Iseenesest mõistetav ja et mees peab naist üleval.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 09:53 Kaua ma neid mehi ülemal pidama pean? Kuhu nad oma raha topivad, et isegi restorani minna ei saa?
Ja ma ei räägi siin praegu mingitest netitutvustest ja esmakohtumistest..
-
Külaline
Mul on ukrainlasest kolleeg, naisterahvas, kelle tütar lõpetas põhikooli. Ja ukrainlane rääkis mulle juba mitu nädalat tagasi, et nemad tahavad, et tütre peika kingiks aktusel roosikimbu, mis maksab mitusada eurot. Eile saatis mulle siis video, kuidas 16 aastane poiss selle tõllaratta siis tüdrukule aktusel kinkis. Tütar poseeris sellega seal siis ette ja taha, uhkustas nagu mingi Hollywoodi staar. Poissi pildile ei võetud, see seisis seal kohmetult eemal. Ja ema oli nii uhke tütre üle. Ise poja emana mõtlesin, et issand kui õudne, kui minu pojale selline tütarlaps küüned taha ajab, kes siis mu poega hakkavad kahekesi koorima. Ma küisisin, et kust see koolipoiss siis peaks sellise raha võtma, kui see lilleplaan jutuks tuli, ukrainlane ütles, et no pole midagi, ta käis suvel tööl.
-
Külaline
Kui vaadata neid nn influencereid, siis selles maailmas on sarnaste ülisuurte lillekimpudega edvistamine igapäevane. Üritatakse jätta muljet, et mees ise tõi, ilma, et naine pidevalt vihjeid teeks. Piltide juurde siis tekst, kuidas mees hoolib ja armastab. See 60 roosist koosnev kimp on siis justkui suure armastuse kinnitus, mis on veel eriti kummaline. Minu jaoks on see puhas rikkusega edvistamine ja lillebuketis mingit suurt armastust näha on veits kummaline. Mees lihtsalt teab, mida naine tahab ja nii ta kodurahu hoidmiseks siis teeb.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 10:13 Mul on ukrainlasest kolleeg, naisterahvas, kelle tütar lõpetas põhikooli. Ja ukrainlane rääkis mulle juba mitu nädalat tagasi, et nemad tahavad, et tütre peika kingiks aktusel roosikimbu, mis maksab mitusada eurot.
Ju see ukraina tüdruk seal inspiratsiooni sai.
-
Külaline
Minu jaoks on see täiesti naeruväärne hakata mingit koolipoissi niimoodi kottima. Et kui sa armastad mind, siis kingid mulle 300 euro eest roose, olgu olla. Ja et ema, kes teenib 1500 eurot, siis õhutab seda tagant ja pärast uhkeldab kolleegide ees, et näe, kus mul on tubli tütar ja kuidas teda ikka armastatakse.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:26Kui vaadata neid nn influencereid, siis selles maailmas on sarnaste ülisuurte lillekimpudega edvistamine igapäevane. Üritatakse jätta muljet, et mees ise tõi, ilma, et naine pidevalt vihjeid teeks. Piltide juurde siis tekst, kuidas mees hoolib ja armastab. See 60 roosist koosnev kimp on siis justkui suure armastuse kinnitus, mis on veel eriti kummaline. Minu jaoks on see puhas rikkusega edvistamine ja lillebuketis mingit suurt armastust näha on veits kummaline. Mees lihtsalt teab, mida naine tahab ja nii ta kodurahu hoidmiseks siis teeb.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 10:13 Mul on ukrainlasest kolleeg, naisterahvas, kelle tütar lõpetas põhikooli. Ja ukrainlane rääkis mulle juba mitu nädalat tagasi, et nemad tahavad, et tütre peika kingiks aktusel roosikimbu, mis maksab mitusada eurot.
Ju see ukraina tüdruk seal inspiratsiooni sai.
-
Külaline
Slaavi värk, neil käivad asjad jah teistmoodi kui eestlastel. Samas saab poiss õhtul tüdruku käest "seda" nö lillekimbu eest. Seega win winKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 10:13 kui minu pojale selline tütarlaps küüned taha ajab, kes siis mu poega hakkavad kahekesi koorima. Ma küisisin, et kust see koolipoiss siis peaks sellise raha võtma, kui see lilleplaan jutuks tuli, ukrainlane ütles, et no pole midagi, ta käis suvel tööl.
-
Külaline
Vanasti oli nii. Mees kutsus naise restorani Kännu Kukk ja maksis restoranis arve. Naine kutsus pärast mehe oma Mustamäe korterisse jätkule.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 10:06Iseenesest mõistetav ja et mees peab naist üleval.
-
Külaline
Et kohe siis alaealisena prost ja ema arust väga tore? Ma küll ei saa aru, kuidas see armastust näitab ja win-win on. Armunud paar teeb ilma 300 eurose kimbuta ka igasugu asju, seda ma nimetaks win-win situatsiooniks.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:40Slaavi värk, neil käivad asjad jah teistmoodi kui eestlastel. Samas saab poiss õhtul tüdruku käest "seda" nö lillekimbu eest. Seega win winKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 10:13 kui minu pojale selline tütarlaps küüned taha ajab, kes siis mu poega hakkavad kahekesi koorima. Ma küisisin, et kust see koolipoiss siis peaks sellise raha võtma, kui see lilleplaan jutuks tuli, ukrainlane ütles, et no pole midagi, ta käis suvel tööl.
-
Külaline
Jälle see rõve kiimas adrakündja, jätkule mineja. Mis pensar siin passib, aru ei saa, kes selliseid jubedaid väljendeid kasutab. Vastikusjudinad tulevad peale.
-
Külaline
Sinu kommentaar tegi mul tuju heaks, tõi naeratuse näole. Adrakündja- see on nii vahva väljend. Aga mis ma teha saan, kui vanasti nii asjad käisid.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:49Jälle see rõve kiimas adrakündja, jätkule mineja.
-
Külaline
Appi, mis prost. Noormees ja neiu on ju pruut ja peigmees. Noormees kingib neiule lillekimbu ja neiu tänab teda pärast õhtul sängis. Ei maksa noori alahinnata, nad n:ssivad tänapäeval 16 aastaselt nagu nugised.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2025 11:48Et kohe siis alaealisena prost ja ema arust väga tore? Ma küll ei saa aru, kuidas see armastust näitab ja win-win on.
Vanasti võisid asjad käia nii küll. Mul oli sõbranna, sellele sigines meesterahvas, krõpsu polnud nad veel teinud, ja mees küsiski, et kas sa restorani minna tahad. Sõbranna ütles, et tahab küll. Mees siis küsib, et aga kas pärast keppi saab. Sõbranna ütles, et ei saa. No ja nii nad siis restorani ei läinudki. See juhtum leidis aset ka aegu tagasi.
-
Külaline
Nõmedikel käib ka praegu nii, asi pole ajastus, vaid mis mudakihiga suhtlus käib.Tolmukübe kirjutas: ↑21 Juun 2025 12:28Vanasti võisid asjad käia nii küll. Mul oli sõbranna, sellele sigines meesterahvas, krõpsu polnud nad veel teinud, ja mees küsiski, et kas sa restorani minna tahad. Sõbranna ütles, et tahab küll. Mees siis küsib, et aga kas pärast keppi saab. Sõbranna ütles, et ei saa. No ja nii nad siis restorani ei läinudki. See juhtum leidis aset ka aegu tagasi.
Eks ma ise ka mõtlen, et ju teatud isikutel käib ka praegu nii. Ühte pidi on arusaadav, et mees kulutab, ja tahab selle eest midagi vastu saada. Iseasi, mida ta kulutab. Kui 200€, siis võib ehk küsimus ka õigustatud olla, kui mees väga rikas pole. Aga kui arve on 20€, no siis, vabandage väga.. Ega ma ei õgusta, ma ise sellist teenust ei paku, aga mingit pidi on asjad arusaadavad. Õigem on, et restosse ei lähe ja niiviisi naiselt ei küsi. Kui raha nii arvel, ei pea kulutama, ega teist prostituudi pähe võtma.
-
Külaline
Kas siis slaavi naised ongi nii odavad, et naise väärtustamine käib ainult raha kaudu?
-
Külaline
Slaavi naine eeldab seda, et mees peab teda ülal pidama. Slaavi naise enda teenitud raha on tema enda päralt.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 13:21 Kas siis slaavi naised ongi nii odavad, et naise väärtustamine käib ainult raha kaudu?
-
Külaline
Mees oli algaja. Naine tuleb restorani kutsuda ilma eelnevaid tingimusi esitamata. Küsida jõuab peale seda, kui head paremat on kõht täis söödud ja napsid juba sees.
-
Külaline
Ma saan aru, et mingi kiimas vanamees peab kõvasti raha välja käima, et seksi saaks, aga noor poiss ometi mitte.Samas saab poiss õhtul tüdruku käest "seda" nö lillekimbu eest. Seega win win
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kiisu ja 2 külalist