Ei sõimagi sind
-
Külaline
Ei sõimagi sind
Kas te olete tundnud, et kui mingi olukord on ärritav, siis siunate, vannute, sõimate.
Kes lähedal, see arvab ja tunneb et sõimatakse teda. Tegelikult on inimene vihane hoopis selle olukorra peale ja te ei puutu eriti asjase.
Kas selline loogika on mõistev?
Kes lähedal, see arvab ja tunneb et sõimatakse teda. Tegelikult on inimene vihane hoopis selle olukorra peale ja te ei puutu eriti asjase.
-
Külaline
Ei, sinu teemad ja loogika ei käi kokku.
-
Külaline
On küllKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 06:04 Tegelikult on inimene vihane hoopis selle olukorra peale ja te ei puutu eriti asjase.
-
Külaline
Sul polegi teemasid, ainult vingKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 07:56Ei, sinu teemad ja loogika ei käi kokku.
-
Külaline
Kui ma olen koos sôimleva inimesega, siis see määrib ka mind
Mônikord ütleb keegi halvasti. Mind ei solva mitte see mida ta minust arvab, vaid asjaolu, et olen sellise inimesega koos kes niimoodi ennast väljendab. Tahaks kohe eemale hüpata, häbi on.
Mônikord ütleb keegi halvasti. Mind ei solva mitte see mida ta minust arvab, vaid asjaolu, et olen sellise inimesega koos kes niimoodi ennast väljendab. Tahaks kohe eemale hüpata, häbi on.
-
Külaline
Loogika on mõistetav, aga miks sa sellise küsimuse esitasid? Võib-olla on sinu sõimlemine siiski teise inimese suunas sihitud ja siis loomulikult on see väga ebdmeeldiv, olenemata sellest, mida siin väita üritad.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 06:04 Kas te olete tundnud, et kui mingi olukord on ärritav, siis siunate, vannute, sõimate.
Kui inimest miski ärritab, pole mingit põhjust hakata "sõimama, vanduma ja siunama", see näitabki ju puudulikku eneseregulatsioonioskust ja ongi kõrvalseisajatele äärmiselt vastik, ükskõik, kas siis tundub, nagu sõimataks neid või lihtsalt olukorda. Ok on loomulikult kehvas olukorras olles oma muret jagada, viha väljendada jne, aga mitte hakata sõimama ja vanduma nagu torust tuleb.
-
Külaline
Kui sinu arust on selline asi normaalne, et lihtsalt iga ärritava asja puhul kukud vanduma ja sõimama, oled ebameeldiv inimene. Teised inimesed ei pea su ventileerimist kannatama. Vahet pole, millega sa teiste läheduses oma sõimlemist õigustad, teised ei pea seda kannatama.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2025 06:04 Kas te olete tundnud, et kui mingi olukord on ärritav, siis siunate, vannute, sõimate.
-
Külaline
-
Külaline
Vaatab vist jah, et oma nime alt läheb neid lollusi juba paljuks.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2025 12:02 Järjekordne Tolmukübeme algatatud imelik teema.
-
Külaline
Äkki lähete elufoorumisse?
-
Külaline
Sellist lehte ei ole, nii et äkki värskendad oma teadmisi enne, kui kedagi kuhugi suunama hakkad.
-
Külaline
Tean, et ei ole.Oleks siis saaksid seal vingudaKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 12:41Sellist lehte ei ole, nii et äkki värskendad oma teadmisi enne, kui kedagi kuhugi suunama hakkad.
-
Külaline
Mul on just praegu eluliselt oluline ära õppida, kuidas oma negatiivseid emotsioone hallata, nii et seda väljapoole näha poleks. Kõik nõuanded on oodatud!
-
Külaline
See on nii lihtne ju, ma ei tea, ma kontrollin ennast palju aastaid juba. Aga kõige lihtsam tehnika- kui tekib pingeline moment, siis mõtle esmalt: "STOPP!" ja seejärel: "Ma ei lähe närvi, ma ei tõsta häält, ma jään rahulikuks." Ning võta aega, mõtle ennem kui midagi ütled. Kui sinu peale karjutakse, vasta rahulikult. Ühepoolne karjumine ei kesta tavaliselt kaua, kui teine just lausdebiilik ei ole.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2025 15:56Mul on just praegu eluliselt oluline ära õppida, kuidas oma negatiivseid emotsioone hallata, nii et seda väljapoole näha poleks. Kõik nõuanded on oodatud!
Teemaalgatuse loogika on mõistetav, sest sellised inimesed ongi ka kõrvaltvaatajale ebameeldivad tunnistada, kes mingi situatsiooni peale endast välja lähevad- nagu see sõimamine aitaks, seda esiteks. See pole täiskasavnulik käitumine, kui enesekontroll on puudulik.
Tuleb see keemahakkamise punkt endas ära tunda ja meelde jätta, sellest hatekest saabki veel end pidurdada ja ütelda endale "rahune!".
Aga vahel aitab südamest vandumine, näiteks varba äralöömise puhul
kuid siis ma ei usu, et keegi kolmas sellest kangesti puudutatuna ja vastutavana ennast tunda võiks!
Tuleb see keemahakkamise punkt endas ära tunda ja meelde jätta, sellest hatekest saabki veel end pidurdada ja ütelda endale "rahune!".
Aga vahel aitab südamest vandumine, näiteks varba äralöömise puhul
-
Külaline
nt roolis. Istun kõrval ja juht sõimab jalakäijaid ja teisi juhte ja jalgratturreid, kes tema arust kõik valesti käituvad. Ma isegi ei puutu asjasse, aga tunne on nagu sõimaks mind.
Või lähen sõbranna poole. Koos tuppa astudes hakkas sõbranna sõimlema oma pereliikeid, et nii segi kõik. Neid polnud kohal. Kurat, jälle nõud kraanikausis, mis sodi siin maas jälle on. Pe- sse, masinast on riided välja võtmata, need juba haisevad.
Või valitsust saab sõimata.
Või nt mu tööl. Ma pole süüdi, et toode oli praak.ma ei teinud seda. Aga sõimu saan mina. Mida te müüte! Ma tõesti vaid müün. Praaki müüte!! Inimene lihtsalt sõimab. Ma ju ei saanud seda toodet ei maitsta ega proovida ise enne müümist, et teaks.
Või lähen sõbranna poole. Koos tuppa astudes hakkas sõbranna sõimlema oma pereliikeid, et nii segi kõik. Neid polnud kohal. Kurat, jälle nõud kraanikausis, mis sodi siin maas jälle on. Pe- sse, masinast on riided välja võtmata, need juba haisevad.
Või valitsust saab sõimata.
Või nt mu tööl. Ma pole süüdi, et toode oli praak.ma ei teinud seda. Aga sõimu saan mina. Mida te müüte! Ma tõesti vaid müün. Praaki müüte!! Inimene lihtsalt sõimab. Ma ju ei saanud seda toodet ei maitsta ega proovida ise enne müümist, et teaks.
-
Külaline
Üks hivitav asi, mida sai lugeda seenegrupis fb-s.
Postitaja küsib, inimesed, miks korjate seene koos juurega ja siis lõikate juure maha sealsamas. Küsimus oli. Soovis arutelu.
Aga vastuseks tuleb- ela oma elu.
Kumb siin valesti tegi? Kas küsija ei osanud küsida piisavalt heatujuliselt ja positiivselt? Või vastaja on ülitundlik - mis sa vingud, ela oma elu.
Postitaja küsib, inimesed, miks korjate seene koos juurega ja siis lõikate juure maha sealsamas. Küsimus oli. Soovis arutelu.
Aga vastuseks tuleb- ela oma elu.
Kumb siin valesti tegi? Kas küsija ei osanud küsida piisavalt heatujuliselt ja positiivselt? Või vastaja on ülitundlik - mis sa vingud, ela oma elu.
-
Külaline
Ma arvan, et see kõrvalseisja sõimamise tunne tekib siis, kui sõimaja teeb seda valel ajal ja süütute inimeste juuresolekul. Jah, isegi kui ei sõimata otseselt sind, siis ebameeldiv on sellist asja pealt näha.
Nagu siin see auto näide toodi. Või pere ja laste.
Ma tunnen ka ennast ebamugavalt, kui näiteks tuttava(või üldse võõrad) lapsed saavad peapesu ja ma juhgun kõrvalseisja olema.
Nagu siin see auto näide toodi. Või pere ja laste.
Ma tunnen ka ennast ebamugavalt, kui näiteks tuttava(või üldse võõrad) lapsed saavad peapesu ja ma juhgun kõrvalseisja olema.
-
Külaline
Ma ka ei saa lastega koera juuresolekul pahandada, tema võtab seda kõige rohkem südamesse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist