Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei mõista, miks nad sellest lahkuminekust nii suure turundusprojekti on teinud, et lahutust puudutava artikli eest tuleb pappi köhida.
Eks nad ju üritavad igast asjast raha teha nagu Mallukaski. Elu müügiks ongi nende moto algusest peale. Pulmad olid samasugune äriprojekt, miks siis mitte ka lahutus. Eks raha kulub ju ära, see blogi enam ju väga ei tööta nagunii.
Külaline

Naljakas lugu on see, et Karl Madis tegi oma blogi, kus hakkab ennast puhtaks pesema. Et teada saada, kuidas see käib, tuleb maksta 3,7 eurot. Kohtust ikkagi loobus, sest vist sai isegi aru, et millegi eest kedagi kohtusse anda pole ja keegi valetanud ei ole midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2025 10:57 Tuleb välja, et kogu eneseotsingute js eneseleidmise taustal lähevad marimellid ikkagi lahku. Mõneti on kahju, nad on küll väljastpoolt vaadates kummaline paar, kui tundusid omavahel kenasti sobivat.
Tegelikult kurb, kui pikaajalised paarid lahku lähevad.
Külaline

Neil oli ju vist mitu last? Mees väljus kapist või?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 21:11
Guest kirjutas: 15 Juun 2025 10:57 Tuleb välja, et kogu eneseotsingute js eneseleidmise taustal lähevad marimellid ikkagi lahku. Mõneti on kahju, nad on küll väljastpoolt vaadates kummaline paar, kui tundusid omavahel kenasti sobivat.
Just äge ning värskendav. Jube igav oleks terve elu sama inimesega olla, stagnatsioon.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2025 22:30
Guest kirjutas: 15 Juun 2025 10:57
Just äge ning värskendav. Jube igav oleks terve elu sama inimesega olla, stagnatsioon.
Vale partner valitud järelikult, kui sellised mõtted pähe tükivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 23:11
Guest kirjutas: 22 Juun 2025 22:30

Vale partner valitud järelikult, kui sellised mõtted pähe tükivad.
Tõesti põnev sama selliga 30 aastat jutti olla :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 12:40 Naljakas lugu on see, et Karl Madis tegi oma blogi, kus hakkab ennast puhtaks pesema. Et teada saada, kuidas see käib, tuleb maksta 3,7 eurot. Kohtust ikkagi loobus, sest vist sai isegi aru, et millegi eest kedagi kohtusse anda pole ja keegi valetanud ei ole midagi.
Miks naljakas? Väga hea, et tegi. Loodetavasti tuleb sealt asjalikumat teksti, kui suure emmi blogist. Hea, et talle vastutuld antakse. Go, Madis! 👌
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 00:47
Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 12:40 Naljakas lugu on see, et Karl Madis tegi oma blogi, kus hakkab ennast puhtaks pesema. Et teada saada, kuidas see käib, tuleb maksta 3,7 eurot. Kohtust ikkagi loobus, sest vist sai isegi aru, et millegi eest kedagi kohtusse anda pole ja keegi valetanud ei ole midagi.
Miks naljakas? Väga hea, et tegi. Loodetavasti tuleb sealt asjalikumat teksti, kui suure emmi blogist. Hea, et talle vastutuld antakse. Go, Madis! 👌
Täiesti lollakas. Inimesed on ju kuvatõmmiseid jaganud temaga vestlustest. Lihtsalt rõve, kuidas täiskasvanud toetavad alaealiste groomimist ja elavad veel kaasa sellele, ülikõva värk ja go, Madis. Loodetavasti pole sul endal lapsi ja kui on, siis tunnen neile sügavalt kaasa, et neil nii ohmu vanem on, kes ei suudaks nende turvalisuse eestki seista.
Külaline

See peaks ju Madise huvides olema, et end puhtaks pesta, kes selle jutu eest siis maksma tema arust hakkab? Mul küll jumala savi, mõtlen edasi, et ju siis tegigi.
Külaline

Mis vastulause sealt tulema peaks siis? See oligi ju Madise muster, mis viis ka sihile. Saigi endale naise, kellega suhtlus algas täpselt samamoodi. Flirt alaealisega, kui ise oli vana mees. Ei tea, miks oma naine nüüd pahane on siis. Ei tohiks ju üllatust olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 07:37 Täiesti lollakas. Inimesed on ju kuvatõmmiseid jaganud temaga vestlustest. Lihtsalt rõve, kuidas täiskasvanud toetavad alaealiste groomimist ja elavad veel kaasa sellele, ülikõva värk ja go, Madis. Loodetavasti pole sul endal lapsi ja kui on, siis tunnen neile sügavalt kaasa, et neil nii ohmu vanem on, kes ei suudaks nende turvalisuse eestki seista.
Kus ma alaealise groomimist toetasin? Palun too see lõik välja mu tekstis.

Siin on juba varasemalt öeldud, et on ülimalt vale, et selliseid asju avalikustavad igasugu kahtlase väärtusega blogijad. See on probleem, sest sellega raskendatakse vaid võimalikku edasist politseiuurimist.

Ja et mu seisukohad oleks selged:
• groomimine on vale!
• asi oleks tulnud kohe politseisse anda või siis kontakteeruda tõsiseltvõetava ajakirjanikuga.

Selline Monica Lewinski stiilis asitõendite säilitamine hilisemaks kasutamiseks vähendab ohvri tõsiseltvõetavust. Kahjuks.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 11:31
Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 07:37 Täiesti lollakas. Inimesed on ju kuvatõmmiseid jaganud temaga vestlustest. Lihtsalt rõve, kuidas täiskasvanud toetavad alaealiste groomimist ja elavad veel kaasa sellele, ülikõva värk ja go, Madis. Loodetavasti pole sul endal lapsi ja kui on, siis tunnen neile sügavalt kaasa, et neil nii ohmu vanem on, kes ei suudaks nende turvalisuse eestki seista.

Siin on juba varasemalt öeldud, et on ülimalt vale, et selliseid asju avalikustavad igasugu kahtlase väärtusega blogijad. See on probleem, sest sellega raskendatakse vaid võimalikku edasist politseiuurimist.

• groomimine on vale!
• asi oleks tulnud kohe politseisse anda või siis kontakteeruda tõsiseltvõetava ajakirjanikuga.

Selline Monica Lewinski stiilis asitõendite säilitamine hilisemaks kasutamiseks vähendab ohvri tõsiseltvõetavust. Kahjuks.
Sulle on juba korduvalt öeldud, et midagi kriminaalset alaealisele ligilitsumises ei ole. Ka 80 aastane võib 16 aastale külge lüüa. Eetika on teine asi. Ja kui tõendus on olemas, pole mingit vahet, kust allikast info tuleb. See ei tee tegu olematuks.
Külaline

Arvad, et vastutahtmist lähevad, et peaks kurb olema? Ikka seetõttu lähevad, et eraldi on parem. Peaksid hoopis rõõmustama.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 11:31

• groomimine on vale!

Toetadki sellega, et kaitsed mingeid jorsse, kelle tegevusest on väga selge jälg maas. Mida tal veel enda eest seista on, kui tõendid on mustvalgelt kirjas?

See, miks ohvrid ei pöördu politseisse või veel hullem, ajakirjandusse!, on täiesti teine teema ega puutu üldse asjasse. Isegi sinusugune suvaline Karen sai nad sotsiaalmeediast hambusse ja kaitseb selles olukorras ikka kuulsat meest, nagu tihtipeale kombeks on.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 11:31Kus ma alaealise groomimist toetasin? Palun too see lõik välja mu tekstis.

• groomimine on vale!

Tegemist ei olnud ju politseikeisiga vaid nilburätiga. Politseil polnud seal midagi teha. Aga sotsiaalmeedias avalikustada võib ja peabki.
Kas sinu jaoks peavad ohvrid kõik hirmus tõsiseltvõetavad olema? Et kui sinu arust pole tõsiseltvõetav ja jumal hoidku! julgeb veel asitõendeid alles hoida, siis on piirideta gruumimine? Kui naine on purjus, siis võib ta ära vägistada, sest ta pole ju tõsiseltvõetav? Nii või?
Külaline

Huvitav, et just vanemad naised neid nilbikuid ätte kaitsevad. Et osad nilbikud vanamehed kaitsevad, selle üle ma ei imesta. Eks enda unistus oleks ka mõni alaealine voodisse saada. Siis on vanus ainult number ja mis need vahvad klišeed kõik olidki. Aga miks vanad naised kaitsevad, sellest ma aru ei saa. Endale meeldiks, kui lapselapsega nii tehtaks, või kuidas. Või on asi selles, et tema nooruses oli ahistamine igapäevane asi, siis mõtlevad, et paras teile, kannatasin mina ära, pole teil ka häda midagi.
Külaline

Kus ma Madist kaitsesin? Ei ole vaja siin lollusi suust välja ajada.

Ma pole seda lauljat kunagi fännanud, samuti, nagu ma ei fänna seda suurt ja vahvat blogijat. Mingis blogis avalikku häbiposti riputamine omab minu silmis palju vähem kaalu, kui ajakirjanduses.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 14:42 See, miks ohvrid ei pöördu politseisse või veel hullem, ajakirjandusse!, on täiesti teine teema ega puutu üldse asjasse.
Miks see asjasse ei puutu? Põhjenda, kui oskad.
Külaline

Kas õnnetuna kehvas suhtes olla on ok? Kui oma kaaslast enam ei armasta ning tunded on kellegi teise vastu, siis kas pole õigem vana suhe lõpetada ning eluga edasi minna?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist