Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 18:05 Kus ma Madist kaitsesin? Ei ole vaja siin lollusi suust välja ajada.

Ma pole seda lauljat kunagi fännanud, samuti, nagu ma ei fänna seda suurt ja vahvat blogijat. Mingis blogis avalikku häbiposti riputamine omab minu silmis palju vähem kaalu, kui ajakirjanduses.
Ütlesid ju, et go Madis go. Sellest nagu järeldaks, et sulle meeldivad tema teod.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 18:05 Kus ma Madist kaitsesin? Ei ole vaja siin lollusi suust välja ajada.

Ma pole seda lauljat kunagi fännanud, samuti, nagu ma ei fänna seda suurt ja vahvat blogijat. Mingis blogis avalikku häbiposti riputamine omab minu silmis palju vähem kaalu, kui ajakirjanduses.
Sinu kommentaarist võis välja lugeda vägagi selget poolehoidu.

On ilmne, et keegi ei lähe selliste teemadega ajakirjandusse ja seal ka kergekäeliselt neid ei kajastata. Eriti polnud see veel kombeks nt 10 aasta eest ja eriti ei tule selle peale teismelised, et peaks kedagi teavitama, et laulja suhtlusviis lapsega pole okei, sh ka nende ebakohane katsumine. Sellistel teemadel on alles viimasel ajal hakatud suud avama.

Kuidas aga tekib üldse küsimus, miks eelistatakse sellistest asjadest rääkida sõbranna stiilis, anonüümselt ja vabas vormis inimesele, keda niikuinii jälgitakse, mitte ei minda kuskile a'la "Pealtnägijasse" või Õhtulehte ega võeta end võõraste ees "alasti"? Kas see vajab sulle tõesti puust ja punaselt lahtiseletamist või suudad äkki ise ka mõne loogilise järelduse peale tulla?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 22:17 Kuidas aga tekib üldse küsimus, miks eelistatakse sellistest asjadest rääkida sõbranna stiilis, anonüümselt ja vabas vormis inimesele, keda niikuinii jälgitakse, mitte ei minda kuskile a'la "Pealtnägijasse" või Õhtulehte ega võeta end võõraste ees "alasti"? Kas see vajab sulle tõesti puust ja punaselt lahtiseletamist või suudad äkki ise ka mõne loogilise järelduse peale tulla?
Mis môttes kuidas? Sa räägid, nagu oleks mingile blogijale oma saladuste usaldamine midagi täiesti iseenesestmôistetavat. Ei ole ju! Ainus, mis juhtub, on see, et blogija saab oma noore jälgija abil feimi juurde. Kas lauljaga juhtus midagi? Midagigi? Ei! Ta toimetab edasi, nagu midagi poleks juhtunud. Blogija aga särab kuulsuses nagu mingi heategija.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 22:47
Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 22:17 Kuidas aga tekib üldse küsimus, miks eelistatakse sellistest asjadest rääkida sõbranna stiilis, anonüümselt ja vabas vormis inimesele, keda niikuinii jälgitakse, mitte ei minda kuskile a'la "Pealtnägijasse" või Õhtulehte ega võeta end võõraste ees "alasti"? Kas see vajab sulle tõesti puust ja punaselt lahtiseletamist või suudad äkki ise ka mõne loogilise järelduse peale tulla?
Mis môttes kuidas? Sa räägid, nagu oleks mingile blogijale oma saladuste usaldamine midagi täiesti iseenesestmôistetavat. Ei ole ju! Ainus, mis juhtub, on see, et blogija saab oma noore jälgija abil feimi juurde. Kas lauljaga juhtus midagi? Midagigi? Ei! Ta toimetab edasi, nagu midagi poleks juhtunud. Blogija aga särab kuulsuses nagu mingi heategija.
Kui poleks blogijale saladust usaldanud, poleks see kunagi avalikuks tulnud ja see ongi point, miks see kõik on hea!
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2025 22:30
Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 21:11
Guest kirjutas: 15 Juun 2025 10:57 Tuleb välja, et kogu eneseotsingute js eneseleidmise taustal lähevad marimellid ikkagi lahku. Mõneti on kahju, nad on küll väljastpoolt vaadates kummaline paar, kui tundusid omavahel kenasti sobivat.
Tegelikult kurb, kui pikaajalised paarid lahku lähevad.
Just äge ning värskendav. Jube igav oleks terve elu sama inimesega olla, stagnatsioon.
Kuule "äge" ole hea ja palun ära saa lapsi! Ükski laps ei taha elada selliste "ägeda" vanemaga, kes iga natukese aja tagant oma partneri "ägedama" vastu vahetab.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 18:57
Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 14:42 See, miks ohvrid ei pöördu politseisse või veel hullem, ajakirjandusse!, on täiesti teine teema ega puutu üldse asjasse.
Miks see asjasse ei puutu? Põhjenda, kui oskad.
Minu teada pöördutigi politseisse. Selle tüdruku isa sai kirjavahetusest teada ja andis asja politseisse. Politsei aga ei anna kommentaare selle teema kohta. Seega, ei ole teada, kuidas see asi lõppes tookord.

Ehk siis, sa ikka vaidled ja leiad, et tegu ei ole tehtud? Või, kui tehti, siis oleks tohtinud seda ainult tõsiseltvõetav ajakirjanik teemaks võtta.

Miks?
Külaline

Äkki sa siis kommenteerid, mida tähendas sinu lause: "Go, Madis"?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 22:47
Kas lauljaga juhtus midagi? Midagigi? Ei! Ta toimetab edasi, nagu midagi poleks juhtunud.

Küll sul on ikka huvitav nägemus ja arusaam asjast.

Loomulikult juhtus lauljaga midagi. Tema renomee sai rikutud. Vähemalt kainelt mõelda suutvate inimeste jaoks on tal plekk küljes. Ja ilmselgelt on laulja ja tema naise olemine ka korralikult rikutud. Naine oli ju lausa endast väljas olnud.

Aga miks, kui nende endi suhe sai täpselt samamoodi alguse? Miks see naine peab ilmvõimatuks ja laimuks seda, et ta mees võis alaealistega sellist juttu ajada, kui tema enda suhe algas samamoodi?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 16:08 Huvitav, et just vanemad naised neid nilbikuid ätte kaitsevad. Et osad nilbikud vanamehed kaitsevad, selle üle ma ei imesta. Eks enda unistus oleks ka mõni alaealine voodisse saada. Siis on vanus ainult number ja mis need vahvad klišeed kõik olidki. Aga miks vanad naised kaitsevad, sellest ma aru ei saa. Endale meeldiks, kui lapselapsega nii tehtaks, või kuidas. Või on asi selles, et tema nooruses oli ahistamine igapäevane asi, siis mõtlevad, et paras teile, kannatasin mina ära, pole teil ka häda midagi.
Juhtusin jälle lugema fb-s mingeid kommentaare, mis olid M-ga seotud artikli all. Ja jälle - kõige agaramalt sisisevad vanaprouad. Üks kõige aktiivsem ja suurem sõimaja oli 73-aastane Sirje.Perenime ei hakka panema. Oma vanuse ütles ta ise välja. Keegi küsis lõpuks ta käest, et aga, kui sinu lapselapsega mõni vana mees nii teeks...? Selle peale vastas vanaema Sirje, et tema lapsed ja lapselapsed on igal juhul hästi kasvatatud ja korralikud ning omavad kõik ka isa, mistõttu on välistatud, et lapselaps võiks kunagi mõne nilbitseva vanamehega kokku puutuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 20:25

Ütlesid ju, et go Madis go. Sellest nagu järeldaks, et sulle meeldivad tema teod.
Ei meeldi, vähemasti mitte noorte lastega sebimine. See on igati hukkamõistu väärt ja sellistest asjadest tuleb rohkem rääkida. Ta pole ju ainus. Neid on olnud teisigi, aga praeguseks ei mäleta neid enam keegi. Oleks laulja keiss pandus ajakirjanduses suure kella külge, oleks see saanud palju suurema kõlapinna. Sellest oleks võinud sündida suurem arutelu kogu ühiskonnas. Neid, kes mingeid blogisid loevad ja tõsiselt võtavad on siiski vähe. Mina seda ei loe, sest ei pea selle pidajast absoluutselt lugu. Ta pole noortele mingi positiivne eeskuju ja kindlasti pole seda ka see groomiv laulja.

Madiselt ootaks, et ta kõik ära räägiks, nagu lubas. Minu teada ta pole seda teinud. Rääkigu, pesku oma maine puhtaks.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 11:09

Ei meeldi, vähemasti mitte noorte lastega sebimine. See on igati hukkamõistu väärt ja sellistest asjadest tuleb rohkem rääkida. Ta pole ju ainus. Neid on olnud teisigi, aga praeguseks ei mäleta neid enam keegi. Oleks laulja keiss pandus ajakirjanduses suure kella külge, oleks see saanud palju suurema kõlapinna. Sellest oleks võinud sündida suurem arutelu kogu ühiskonnas. Neid, kes mingeid blogisid loevad ja tõsiselt võtavad on siiski vähe. Mina seda ei loe, sest ei pea selle pidajast absoluutselt lugu. Ta pole noortele mingi positiivne eeskuju ja kindlasti pole seda ka see groomiv laulja.

Madiselt ootaks, et ta kõik ära räägiks, nagu lubas. Minu teada ta pole seda teinud. Rääkigu, pesku oma maine puhtaks.
Sind ei huvita, sina ei pea lugu, aga siin ju võtad usinasti sõna. Kui tegu on tõestatud, mitte niisama jutt, pole vahet, mis see allikas on. Ja ajakirjandus ongi ju asja päris palju kajastanud, tänu sellele sa teadki sellest. Ka mina ei loe Malluka blogi, aga olen ju palju sellest lugenud. Järelikult tegi Mallukas asja avalikustamisega hea teo, see jõudiski kaugelemale kui tema blogi. Ka Sass Henno tegude avalikustamine oli hea, enam ei käi see nilbik vähemalt koolides jutustamas ja ohvreid värbamas. Laulja keiss ongi suure kella küljes. Madisel pole midagi rääkida, sellepärast ei räägigi. Tema naine tahtis suure hooga minna advokaate palkama ja kohtusse, aga ilmselgelt tehti talle selgeks, et midagi pole seal kohtus teha, kui mingit laimu ei ole. Kõik vastab tõele, millest on räägitud.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 11:09

Ei saa üldse aru, mida sa räägid?

Asi ongi ju ajakirjanduses. Löö Delfi lahti ja loe! Seal on nii ühe kui ka teise poole jutt.
Või, millises ajalehes kogu lugu peaks olema ära trükitud, et sinu jaoks oleks asi tõsiseltvõetav? Sirbis? Loomingus?

"Madiselt ootaks, et ta kõik ära räägiks, nagu lubas?" Maksa 2.99 eurt ja loe!

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... gu-see-oli

Aina imelikumat juttu ajad! Algul, kiidad lauljale takka (just kui ei usuks, et ta võiks süüdi olla) ja hüüad talle go, Madis! Ja siis ütled, et ei arva midagi sellest lauljast!?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 23:09
Külaline kirjutas: 22 Juun 2025 21:11

Tegelikult kurb, kui pikaajalised paarid lahku lähevad.
Just äge ning värskendav. Jube igav oleks terve elu sama inimesega olla, stagnatsioon.
Kuule "äge" ole hea ja palun ära saa lapsi! Ükski laps ei taha elada selliste "ägeda" vanemaga, kes iga natukese aja tagant oma partneri "ägedama" vastu vahetab.
Parem, kui sina lapsi ei saaks! Vaesed lapsed, kelle pärast on üks vanemates suhtes õnnetu ja teine ulub, et ei tohi lahku minna ja õnnelikuks saada ning ripub jala küljes. Tõeline eeskuju! Igal lahkuminekul on põhjus ja see on kindlasti lahkuja huvides.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 12:54
Parem, kui sina lapsi ei saaks! Vaesed lapsed, kelle pärast on üks vanemates suhtes õnnetu ja teine ulub, et ei tohi lahku minna ja õnnelikuks saada ning ripub jala küljes. Tõeline eeskuju! Igal lahkuminekul on põhjus ja see on kindlasti lahkuja huvides.
Päris tihti on see põhjus see, et mehel hakkab mõne teise naise peale püksis kihelema. Kihelus läheb mõne ajaga mööda, aga kuna usaldus on suhtes juba lõhutud, kui sellele kihelusele järgi anti, siis läheb suhe nässu.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 13:11
Guest kirjutas: 24 Juun 2025 12:54

Päris tihti on see põhjus see, et mehel hakkab mõne teise naise peale püksis kihelema. Kihelus läheb mõne ajaga mööda, aga kuna usaldus on suhtes juba lõhutud, kui sellele kihelusele järgi anti, siis läheb suhe nässu.
Ei lähe ta midagi mööda-meediaski tuntud paarid, kes on pärast pikaajalisest suhtest lahkumist oma uue kaaslasega aastaid õnnelikult koos. Inimesed võiksid aru saada, et soovid võivad pärast 15-20 aastat muutuda, inimesed muutuvad. Kui kaaslase vastu enam midagi ei tunne, pole mõtet aega raisata.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 00:29Juhtusin jälle lugema fb-s mingeid kommentaare, mis olid M-ga seotud artikli all. Ja jälle - kõige agaramalt sisisevad vanaprouad. Üks kõige aktiivsem ja suurem sõimaja oli 73-aastane Sirje.Perenime ei hakka panema. Oma vanuse ütles ta ise välja. Keegi küsis lõpuks ta käest, et aga, kui sinu lapselapsega mõni vana mees nii teeks...? Selle peale vastas vanaema Sirje, et tema lapsed ja lapselapsed on igal juhul hästi kasvatatud ja korralikud ning omavad kõik ka isa, mistõttu on välistatud, et lapselaps võiks kunagi mõne nilbitseva vanamehega kokku puutuda.
Mis viha sul nende vanaprouade vastu on? Mina arvan, et need sõimlejad vanaprouad on osanud oma elu (ka nooruspõlve) elada teisiti kui praegused tiinekad kiimlevad tüdrukud. Seetõttu ei saa need vanaprouad aru, kuidas mingi vanamees saab tüdrukut kahjustada. Küllap need tüdrukud siis on ise mingid ohhood. Mitte keegi, mitte ükski vanamees ei tee midagi halba tüdrukule, kes ei lase seda endale teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 13:31Seetõttu ei saa need vanaprouad aru, kuidas mingi vanamees saab tüdrukut kahjustada. Küllap need tüdrukud siis on ise mingid ohhood. Mitte keegi, mitte ükski vanamees ei tee midagi halba tüdrukule, kes ei lase seda endale teha.
Mina olen ka vanaproua juba. Ja kogu mu lapsepõlve hoiatasid nii mu vanemad kui ka vanavanemad igasugu kommionude eest. Olid nad siis ja on praegu, lihtsalt stiil on muutunud.
Külaline

Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 13:37 Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
Olen isegi seda mõelnud. Mul on endal 15 aastane tütar ja ta ei teagi, kes on Karl Madis, pole üldse tema stiili muusika. Veel vähem huvitaks teda mingi vanapäss, kellel pole atraktiivset välimust ega üldse mitte midagi. Aga see ei tähenda, et siis need tüdrukud, kelle jaoks Madis on suur kuulsus ja tunnevad end tähelepanust meelitatuna, oleks kuidagi ise süüdi. Veel nõmedam on Sass Henno tegevus, kes käis seksuaalvägivallast rääkimas ja nii võitis tüdrukute usalduse. Muidugi ongi need ohvrid nõrgemad, võib-olla ongi neil midagi viga, aga see ometi ei tähenda, et peaks vanema mehe kiimalist teguviisi õigustama, kes seda ära kasutab. Vanad naised võiks olla nõrgemate laste poolt, mitte õigustada ätte, kes haavatavaid tüdrukuid moosivad. Minu jaoks on selline tegevus tülgastav.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 13:37 Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
Mul tuleb pähe vaid see, et see võib olla seotud niiöelda "daddy issue"-ga. Et otsitakse/leitakse vanemas mehes puuduva isa tähelepanu. Need vanad mehed ajavad sellist mesimagusat juttu, et võib noore tüdruku tundma panna küll usaldavalt ja siis vaikselt, varjatult tuleb sisse ka seksuaalbe toon sellelt vanamehelt. Aga tüdruk on juba nii ära tinistatud lihtsalt "hoolimise" ja ilusate sõnade poolt, et ei oskagi arvata, et see pole sünnis. Paljud sõnumid mis malluka poolt nähtavaks said olidki sellises võtmes, et paljud tol ajal(13-15) seda väga hulluks ei pidanudki aga tagantjärgi mõeldes saadi aru, kui vale see on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist