Diivan paneelika korterisse

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Diivan paneelika korterisse

Postitus Postitas Külaline »

Teen praegu oma Mustamäe korteris remonti ja kavas on välja vahetada ka diivan.
Jama selles, et tahaks ilusat ja head, aga need kipuvad väiksepoolsesse elutuppa kole suured ja massiivsed olema.
Kes hiljuti diivani ostnud, ehk jagate oma kogemusi.
Eelistatud oleks nurgadiivanvoodi.
Külaline

Ära siis ole vaene, et elad urkas, kus nii tilluke elutuba, et isegi normaalne diivan ära ei mahu.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Nurgadiivanvoodi ei ole hea lahendus. Sest voodi osa on väga ebamugav(kõva) ja ei sobi magamiseks.
Pigem tugitool ja diivanvoodi tuleks osta. Ikeast saad need kätte.Need seal igas mõõdus.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2025 20:52 Ära siis ole vaene, et elad urkas, kus nii tilluke elutuba, et isegi normaalne diivan ära ei mahu.
Päris kole inimene oled.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 17:34
Guest kirjutas: 22 Juun 2025 20:52 Ära siis ole vaene, et elad urkas, kus nii tilluke elutuba, et isegi normaalne diivan ära ei mahu.
Päris kole inimene oled.
Ah, ta pole niivõrd kole kui loll. Ma elan majas, suur elutuba on jagatus tsoonideks, kus diivaninurka mahub ikka ainult 220 lai diivan. Ja vot nende hulgas tõesti valik teab mis suur ei ole, nii et olen ka hädas ilusa leidmisega. Ikea diivaneid olen ka uurinud - üks mudel isegi meeldis, aga see oli jube madala istumisosaga.
Külaline

Nätakas kirjutas: 23 Juun 2025 21:43
Guest kirjutas: 23 Juun 2025 17:34
Päris kole inimene oled.
Ah, ta pole niivõrd kole kui loll. Ma elan majas, suur elutuba on jagatus tsoonideks, kus diivaninurka mahub ikka ainult 220 lai diivan. Ja vot nende hulgas tõesti valik teab mis suur ei ole, nii et olen ka hädas ilusa leidmisega. Ikea diivaneid olen ka uurinud - üks mudel isegi meeldis, aga see oli jube madala istumisosaga.
Mis teda lolliks teeb? Ka sinu suur elutuba on järelikult mitte suur vaid tilluke tuba. Elan ka majas, diivan on 3,20, aga mahuks vabalt 4,80, siis tuleb juba puhvetkapp ja söögilaud vastu.
Külaline

Diivanvoodid jällegi on istumiseks ebamugavad. Kui see on lihtsalt aeg-ajalt mõne külalise majutamiseks, siis saab madratsi peale panna, aga sellepärast ma ebamugavat diivanvoodit elutuppa ostma ei hakkaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:08 Diivanvoodid jällegi on istumiseks ebamugavad. Kui see on lihtsalt aeg-ajalt mõne külalise majutamiseks, siis saab madratsi peale panna, aga sellepärast ma ebamugavat diivanvoodit elutuppa ostma ei hakkaks.
Miks ebamugavad? Pole küll midagi sellist tähelanud. Pean silmas ikka korralikke diivaneid, kus voodifunktsioon on teisejärguline.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:28
Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:08 Diivanvoodid jällegi on istumiseks ebamugavad. Kui see on lihtsalt aeg-ajalt mõne külalise majutamiseks, siis saab madratsi peale panna, aga sellepärast ma ebamugavat diivanvoodit elutuppa ostma ei hakkaks.
Miks ebamugavad? Pole küll midagi sellist tähelanud. Pean silmas ikka korralikke diivaneid, kus voodifunktsioon on teisejärguline.
Milline see korralik diivan on? Diivan peab olema mugav sofa, paksude patjadega, soovitavalt sulgedest.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:31
Milline see korralik diivan on? Diivan peab olema mugav sofa, paksude patjadega, soovitavalt sulgedest.
Näiteks sellisel põhimõttel voodiks lahti käivad diivanid on korralikud ja mugavad. Bellusel on ka sulekihiga patju. Konkreetse mudeli kohta küll ei tea. https://isku.ee/product/diivanvoodi-aida-200-cm/
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:45

Näiteks sellisel põhimõttel voodiks lahti käivad diivanid on korralikud ja mugavad. Bellusel on ka sulekihiga patju. Konkreetse mudeli kohta küll ei tea. https://isku.ee/product/diivanvoodi-aida-200-cm/
See on ju nii inetu ja rikuks kogu kodu!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:46
Lahtikäimispõhimõte rikuks sul kodu ära? Said ikka aru, et link oli lahtikäimispõhimõtte näiteks, mitte diivani kiitmiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 16:45

Appi - pisike kaheinimesediivan maksab 1567 eurot?! Minu silmis algab diivan nii umbes kolmest-neljast istekohast siiski, alla selle on lihtsalt tugitoolid.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 17:05
Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 16:46

Lahtikäimispõhimõte rikuks sul kodu ära? Said ikka aru, et link oli lahtikäimispõhimõtte näiteks, mitte diivani kiitmiseks.
Ja see teeb kohe toote koledaks ja 50 aasta taguseks. Iga kell pigem see: https://isku.ee/product/diivan-feel-195x105-cm/
Külaline

On ilusamaid ja odavamaid ka https://www.on24.ee/diivanid?adopter=7860&so=1
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 17:15 On ilusamaid ja odavamaid ka https://www.on24.ee/diivanid?adopter=7860&so=1
e-poodide mööbel on odav kuid võib olla täielik prügi.Neid tehakse Hiinas,tuuakse euroopasse ja müüakse edasi mõne Poola kaubamärgi alla edasi.
Kui eelarve on väike,siis tuleks võtta Ikea.
Külaline

No kui Ikea hinna eest 3-5 "prügi" saab, siis mõni vast ikka ok on.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 18:48 No kui Ikea hinna eest 3-5 "prügi" saab, siis mõni vast ikka ok on.
Ikea tooted onn odavad, mis 3-5 prügist sa räägid?
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Ma ütleks, et Ikea diivanid küll odavad ei ole.
Mul on odav väike nurgadiivan. Maksis 600 midagi. On24-st. Ukraina toode muideks aga vot kriitikat üldse ei kannata. Väljatõmmatav magamise funktsioon läks katki vähem kui aastaga(ei kasuta iga päev magamiseks seda). Ja üks koht vajus juba paari kuuga ära. pesukasti ka ülejäänud diivani ühenduskoha kruvikoht vajus ära. Sest on pude liimitud saepurutaoline plaat.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 19:05Ikea tooted onn odavad, mis 3-5 prügist sa räägid?
1500+ on odav?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annam ja 3 külalist