Jah, paljud isata või kehva isaga kasvanud tüdrukud otsivad endale turvatunnet. Vanamees oskab siis sellele nupule vajutada, et ma hoolitsen sinu eest, minuga oled sa kaitstud. Ja muidugi imetleb vanamees igasugust noort naist, ka sellist, kes oma eakaaslaste hulgas väga populaarne ei ole.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:15Mul tuleb pähe vaid see, et see võib olla seotud niiöelda "daddy issue"-ga. Et otsitakse/leitakse vanemas mehes puuduva isa tähelepanu. Need vanad mehed ajavad sellist mesimagusat juttu, et võib noore tüdruku tundma panna küll usaldavalt ja siis vaikselt, varjatult tuleb sisse ka seksuaalbe toon sellelt vanamehelt. Aga tüdruk on juba nii ära tinistatud lihtsalt "hoolimise" ja ilusate sõnade poolt, et ei oskagi arvata, et see pole sünnis. Paljud sõnumid mis malluka poolt nähtavaks said olidki sellises võtmes, et paljud tol ajal(13-15) seda väga hulluks ei pidanudki aga tagantjärgi mõeldes saadi aru, kui vale see on.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 13:37 Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Jube. Miks peaks üks naine oma last üksi kasvatama ning sellise trauma põhjustama? Toredaid mehi ju ometi on, kellega oma eluteed jagada, ei pea olema lapse isa.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:17Jah, paljud isata või kehva isaga kasvanud tüdrukud otsivad endale turvatunnet. Vanamees oskab siis sellele nupule vajutada, et ma hoolitsen sinu eest, minuga oled sa kaitstud. Ja muidugi imetleb vanamees igasugust noort naist, ka sellist, kes oma eakaaslaste hulgas väga populaarne ei ole.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:15Mul tuleb pähe vaid see, et see võib olla seotud niiöelda "daddy issue"-ga. Et otsitakse/leitakse vanemas mehes puuduva isa tähelepanu. Need vanad mehed ajavad sellist mesimagusat juttu, et võib noore tüdruku tundma panna küll usaldavalt ja siis vaikselt, varjatult tuleb sisse ka seksuaalbe toon sellelt vanamehelt. Aga tüdruk on juba nii ära tinistatud lihtsalt "hoolimise" ja ilusate sõnade poolt, et ei oskagi arvata, et see pole sünnis. Paljud sõnumid mis malluka poolt nähtavaks said olidki sellises võtmes, et paljud tol ajal(13-15) seda väga hulluks ei pidanudki aga tagantjärgi mõeldes saadi aru, kui vale see on.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 13:37 Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
-
Külaline
Ok, saaksin aru kui nad isa ealiselt turvatunnet otsiks, aga nii vanalt ätilt??
-
Külaline
Ongi isaealine. Just kirjutas siin üks naine, kes sai 41 esimese lapse. Siis see 20 laps tahabki 60-70 ätte, see on tema normaalne keskkond.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:37 Ok, saaksin aru kui nad isa ealiselt turvatunnet otsiks, aga nii vanalt ätilt??
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... tis-eestis
Ta ka üritab juba mitu päeva Malluka varjus jaurata.
Las 30 tuhat on kallis pulm? Minu teada oli juba paarkümmend aastat tagasi 20 000 raha, millest hind algas.
Ta ka üritab juba mitu päeva Malluka varjus jaurata.
Las 30 tuhat on kallis pulm? Minu teada oli juba paarkümmend aastat tagasi 20 000 raha, millest hind algas.
-
Külaline
Ilmselt ta mõtleb mind, kuna julgesin selle blogija motiivides kahelda. Vanaprouaks ma ennast ei pea ja pensionini on 30 aastat aega. Aga no vanaproua olen ikka, kuna julgesin iidolit kritiseerida.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 13:31 Mis viha sul nende vanaprouade vastu on? Mina arvan, et need sõimlejad vanaprouad on osanud oma elu (ka nooruspõlve) elada teisiti kui praegused tiinekad kiimlevad tüdrukud. Seetõttu ei saa need vanaprouad aru, kuidas mingi vanamees saab tüdrukut kahjustada. Küllap need tüdrukud siis on ise mingid ohhood. Mitte keegi, mitte ükski vanamees ei tee midagi halba tüdrukule, kes ei lase seda endale teha.
Ma ei usu, et need plikad ohhood on, nagu sa nimetad. Pigem sellised omaette hoidvad nohkarid, kes omaealistelt erilist tähelepanu pole saanud. Sattus juhuslikult koos sõbranbaga kontserdile, sai autogrammi ja edasine on juba teada. Noorele madala enesehinnanguga neiule pole palju vaja, et ta võrku langeks.
-
Külaline
Kas ta ise midagi maksis, firmad saavad ju tohutult reklaami.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:57Las 30 tuhat on kallis pulm? Minu teada oli juba paarkümmend aastat tagasi 20 000 raha, millest hind algas.
-
Külaline
Mina oleks soovinud, et ema oleks üksi meid kasvatanud. Selline isa moodi kodus vegeteeriv "pilt on, heli pole" on kordades hullem. Minu trauma tuli pigem sellest, et näiliselt peres isa oli, aga kohal ja olemas laste jaoks teda tegelikult ei olnud. Ja seda enam pani igatsema.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:34Jube. Miks peaks üks naine oma last üksi kasvatama ning sellise trauma põhjustama? Toredaid mehi ju ometi on, kellega oma eluteed jagada, ei pea olema lapse isa.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:17Jah, paljud isata või kehva isaga kasvanud tüdrukud otsivad endale turvatunnet. Vanamees oskab siis sellele nupule vajutada, et ma hoolitsen sinu eest, minuga oled sa kaitstud. Ja muidugi imetleb vanamees igasugust noort naist, ka sellist, kes oma eakaaslaste hulgas väga populaarne ei ole.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:15
Mul tuleb pähe vaid see, et see võib olla seotud niiöelda "daddy issue"-ga. Et otsitakse/leitakse vanemas mehes puuduva isa tähelepanu. Need vanad mehed ajavad sellist mesimagusat juttu, et võib noore tüdruku tundma panna küll usaldavalt ja siis vaikselt, varjatult tuleb sisse ka seksuaalbe toon sellelt vanamehelt. Aga tüdruk on juba nii ära tinistatud lihtsalt "hoolimise" ja ilusate sõnade poolt, et ei oskagi arvata, et see pole sünnis. Paljud sõnumid mis malluka poolt nähtavaks said olidki sellises võtmes, et paljud tol ajal(13-15) seda väga hulluks ei pidanudki aga tagantjärgi mõeldes saadi aru, kui vale see on.
-
Külaline
Kas siis sellise tüdruku ära kasutamine on kuidagi ilus tegu, et sa seda nagu õigustad?Ma ei usu, et need plikad ohhood on, nagu sa nimetad. Pigem sellised omaette hoidvad nohkarid, kes omaealistelt erilist tähelepanu pole saanud. Sattus juhuslikult koos sõbranbaga kontserdile, sai autogrammi ja edasine on juba teada. Noorele madala enesehinnanguga neiule pole palju vaja, et ta võrku langeks.
-
Külaline
Mul on juba 4 last olemas. Minu abielu ei ole õnnetu. Varsti saab 40 aastat kooselu/abielu täis. Miks peaks lahku minema? Miks keegi peaks ulguma? Miks keegi peaks jala küljes rippuma? "Vaesed lapsed" on kõik juba täisealised. Ja ma ei ole märganud, et nad on tohutult õnnetud sellepärast, et nende vanemad on heas ja kindlas abielus.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:54Parem, kui sina lapsi ei saaks! Vaesed lapsed, kelle pärast on üks vanemates suhtes õnnetu ja teine ulub, et ei tohi lahku minna ja õnnelikuks saada ning ripub jala küljes. Tõeline eeskuju! Igal lahkuminekul on põhjus ja see on kindlasti lahkuja huvides.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 23:09Kuule "äge" ole hea ja palun ära saa lapsi! Ükski laps ei taha elada selliste "ägeda" vanemaga, kes iga natukese aja tagant oma partneri "ägedama" vastu vahetab.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2025 22:30
Just äge ning värskendav. Jube igav oleks terve elu sama inimesega olla, stagnatsioon.
Kahju jah, et sul on koguaeg sada põhjust miks lahku minna. Kõikide eluteele ei satu töllid, kellest on vaja lahti saada.
-
Külaline
Mina arvan, et need tüdrukud lihtsalt lollitasid ja tahtsid kuulsusega kontakti saada. Ja, kui jutt edenes, siis natukene provotseerisid. Me tegime ka sõbrannadega selles vanuses igasugu lolluseid (mitte küll selliseid ega kriminaalseid). Ega see siis tähenda, et me olime valesti kasvatatud või mingid allakäinud tüdrukud. Lihtsalt fantaasia lokkas ja tahtis väljaelamist saada.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 13:37 Mis noored tüdrukud need küll on kes 60+ äti vastu huvi tunnevad??
Vaevalt, et need tüdrukud reaalselt mingit huvi selle mehe vastu tundsid. Lihtsalt tahtsid näha, mis juhtub. Ilmselt ei olnud selles vanuses huvi ka "vahele tõmmata". Lihtsalt suureks saades nägid asja hoopis uue nurga alt ja arvasid, et sellest saab väga hea materjali avalikkusele esitamiseks.
-
Külaline
Ja ikkagi on "need ohhood plikad" süüdi, mitte see meesterahvas? Ehk siis ikkagi, go, Madis, go!?Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 17:03Ilmselt ta mõtleb mind, kuna julgesin selle blogija motiivides kahelda. Vanaprouaks ma ennast ei pea ja pensionini on 30 aastat aega. Aga no vanaproua olen ikka, kuna julgesin iidolit kritiseerida.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 13:31 Mis viha sul nende vanaprouade vastu on? Mina arvan, et need sõimlejad vanaprouad on osanud oma elu (ka nooruspõlve) elada teisiti kui praegused tiinekad kiimlevad tüdrukud. Seetõttu ei saa need vanaprouad aru, kuidas mingi vanamees saab tüdrukut kahjustada. Küllap need tüdrukud siis on ise mingid ohhood. Mitte keegi, mitte ükski vanamees ei tee midagi halba tüdrukule, kes ei lase seda endale teha.
Ma ei usu, et need plikad ohhood on, nagu sa nimetad. Pigem sellised omaette hoidvad nohkarid, kes omaealistelt erilist tähelepanu pole saanud. Sattus juhuslikult koos sõbranbaga kontserdile, sai autogrammi ja edasine on juba teada. Noorele madala enesehinnanguga neiule pole palju vaja, et ta võrku langeks.
-
Külaline
Mul tütar kirjutas koos sõbrannaga perekooli igasuguseid imelikke fantaasiad ja siis naersid tulnud vastuste üle. See "ärakasutamine" võis jah kahepoolne olla, ei ole tänapäeva noored enam nii lambad.
-
Külaline
Jälle see kibestunud õnnetu inimene siin kommenteerimas. Anna talle andeks, ta pole kunagi rahuldavat ja õnnelikku suhet kogenud.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 20:57Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 19:46Mul on juba 4 last olemas. Minu abielu ei ole õnnetu. Varsti saab 40 aastat kooselu/abielu täis. Miks peaks lahku minema? Miks keegi peaks ulguma? Miks keegi peaks jala küljes rippuma? "Vaesed lapsed" on kõik juba täisealised. Ja ma ei ole märganud, et nad on tohutult õnnetud sellepärast, et nende vanemad on heas ja kindlas abielus.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:54
Parem, kui sina lapsi ei saaks! Vaesed lapsed, kelle pärast on üks vanemates suhtes õnnetu ja teine ulub, et ei tohi lahku minna ja õnnelikuks saada ning ripub jala küljes. Tõeline eeskuju! Igal lahkuminekul on põhjus ja see on kindlasti lahkuja huvides.
Kahju jah, et sul on koguaeg sada põhjust miks lahku minna. Kõikide eluteele ei satu töllid, kellest on vaja lahti saada.
-
Külaline
Mhm, õnnelik ja üldse mitte kibestunud inimene räägib, kuidas kõik mehed tingimata petavad ning käib foorumis teisi sõimas, igasugune eneseregulatsioon puudub. Ma ei tea, keda sa ise siin petta üritad, aga kommentaarist võib välja lugeda, et sinu elu on kõike muud kui rahuldustpakkuv.
-
Külaline
Enamik petavad tõesti, mida pikem suhe, seda tõenäolisemalt. See pole mingi sõim, see on reaalsus. Hale on kuulata mingit inisemist, et oi kui kahju, et pikaajaline paar läks lahku. Inimesed olid õnnelikud, et said lahku minna, üks siin haliseb, et jube kahju.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 22:19Mhm, õnnelik ja üldse mitte kibestunud inimene räägib, kuidas kõik mehed tingimata petavad ning käib foorumis teisi sõimas, igasugune eneseregulatsioon puudub. Ma ei tea, keda sa ise siin petta üritad, aga kommentaarist võib välja lugeda, et sinu elu on kõike muud kui rahuldustpakkuv.
-
Külaline
Jälle sa loed mu tekstist välja midagi, mida ma pole kirjutanud! Palun õpi lugema. Kus ma ütlesin, et see on ilus tegu?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 19:39Kas siis sellise tüdruku ära kasutamine on kuidagi ilus tegu, et sa seda nagu õigustad?Ma ei usu, et need plikad ohhood on, nagu sa nimetad. Pigem sellised omaette hoidvad nohkarid, kes omaealistelt erilist tähelepanu pole saanud. Sattus juhuslikult koos sõbranbaga kontserdile, sai autogrammi ja edasine on juba teada. Noorele madala enesehinnanguga neiule pole palju vaja, et ta võrku langeks.
Sa lähed oma iidoli kaitsmisel läbi halli kivi, kui vaja. Mida sa selle eest vastu saad?
-
Külaline
Kes see iidol nüüd on siis? Päris ära oled keeranud?Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 22:35Jälle sa loed mu tekstist välja midagi, mida ma pole kirjutanud! Palun õpi lugema. Kus ma ütlesin, et see on ilus tegu?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 19:39Kas siis sellise tüdruku ära kasutamine on kuidagi ilus tegu, et sa seda nagu õigustad?Ma ei usu, et need plikad ohhood on, nagu sa nimetad. Pigem sellised omaette hoidvad nohkarid, kes omaealistelt erilist tähelepanu pole saanud. Sattus juhuslikult koos sõbranbaga kontserdile, sai autogrammi ja edasine on juba teada. Noorele madala enesehinnanguga neiule pole palju vaja, et ta võrku langeks.
Sa lähed oma iidoli kaitsmisel läbi halli kivi, kui vaja. Mida sa selle eest vastu saad?![]()
-
Külaline
Siin vastavad inimesed läbisegi, nii et arusaadavalt on keeruline vahet teha, kes mida kirjutas, aga kui sina olid see, kes kedagi tölliks nimetas, siis oli minu kommentaar suunatud sulle ja seda ma nimetasingi sõimuks. Ma ei tea, kust sinu statistika pärineb, tõenäoliselt kohvipaksu pealt, aga isegi kui see vastaks tõele, siis "enamik" ei võrdu "kõik". Kui sa juba eeldad teise inimese kohta, et ta vaatab petmisele läbi sõrmede puhtalt selle peale, kui ta ütleb, et on olnud 40 aastat suhtes, siis sa oledki väga kalestunud ja negatiivselt eelhäälestatud ning sellel on ometigi põhjus. Ma ei tuleks sellise asja pealegi, et midagi sellist üldse mõelda või kellelegi öelda, nii et paratamatult paneb mõtlema, mis inimese elus toimunud on, mis ta selliseks on muutnud.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 22:22Enamik petavad tõesti, mida pikem suhe, seda tõenäolisemalt. See pole mingi sõim, see on reaalsus. Hale on kuulata mingit inisemist, et oi kui kahju, et pikaajaline paar läks lahku. Inimesed olid õnnelikud, et said lahku minna, üks siin haliseb, et jube kahju.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 22:19Mhm, õnnelik ja üldse mitte kibestunud inimene räägib, kuidas kõik mehed tingimata petavad ning käib foorumis teisi sõimas, igasugune eneseregulatsioon puudub. Ma ei tea, keda sa ise siin petta üritad, aga kommentaarist võib välja lugeda, et sinu elu on kõike muud kui rahuldustpakkuv.
PS. Ma pole see kommentaator, keda morjendaks teiste lahkuminekud. Need juhtuvad ikka põhjusega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist