Teie nädalavahetus

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:00 Siinsed kanad ehk siis perekooli õeluskäod on alustanud oma tavapärast käitumist. Muster on sama. Võetakse 1 kasutaja ja hakatakse kambakesi nokkima ja nuhkima, arutlema ja eeldama, et inimene valetab ja nemad saavad sellest alati aru. Neid juba ei peta, sest nemad on nii targad. Nohh umbes sama targad nagu nad on ilusad, rikkad, haritud ja omavad 16 a nooremat meest kes rahuldab neid 3 korda päevas ja toob iga õhtu lilli. Kannab kätel ja on üldse kõige, kõige parem mees kõige, kõige paremale naisele.
ASeega Juustup. Lase edasi ja kui ei taha ei pea midagi tõestama. Neile googlist tarkust immutanud esimese eesti kägukanadele ei tee niikuinii midagi selgeks. sellest said ka ämmakad aru ja panid perekooli kinni. Sest teisiti neist lahti ei saanud. Need nagu parasiidid pärasooles. Tee mis tahad nemad hoiavad ikka kinni.
Arutleda ikka võib, foorumi nimigi ütleb. Kõike uskuma ei pea, võib kahtluse alla seada. Näed, juustup elas üle, põhjendas segadusttekitavad faktorid ja asi korras. Pole maailma lõpp. Ei maksa oodata inimestelt kõige uskumisy
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 08:10
Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 00:55
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 22:12
Tegelikkuses läheks keeleõpingud tunduvalt kiiremini, kui sa tegeleks lisaks ka õppimisega. Kui sa õpiks aasta jooksul pähe iga päev 20 sõna, oleks sinu sõnavara aastaga üle 7000 sõna. B1 tase on umbes 3000 sõna, seega 7000 sõna on juba täiesti arvestatav sõnavara. Mõtle ise, iga päev pool tundi keeleõppele pühendamine hoiaks sul kokku umbes viis aastat, mil sa ootad, et keel ise pähe jääb.

PS, ei puutu küll asjasse, aga kust sa seal Araabiamaal siis alkoholi saad? Ma arvasin, et seal ei ole joomine niisama lihtne.
Muidu nõus, aga need õpetajad ju ei räägi ise inglise ega vene keelt. Muide, nii veider kui see ka poleks, vene keelest saavad nad paremini aru- aga mis õppimine see on kui sa õpetajaga rääkida ei suuda..

Alkoholi poes ei müüda, see on rangelt keelatud. Ainult teatud baaridest saab ja ka siis peab kaasa ostma enamasti- eksisteerivad üksikud kohad kus saab avalikult alkoholi tarbida, aga neid on vähe.

/Juustup
Keelt ei pea õpetajaga õppima. Sul endal internet olemas. Selle asemel, et siin sisuliselt ööpäevaringselt istuda, võiks tõesti keele ära õppida. Mul õppis lähisugulane hiina keele ära, eksami tegi üle veebi.
Päeval sa ju ei maga, vaid oled foorumis. Tundub järjekordse valena.
Kui see aga tõsi on, on minul küll hea meel, et sa Eestis ei ela. Üks putinist vähem.
Kiusa vähem. Ma pole mingi putinist. Sa vaata kes või mis sa ise oled.
Siin polegi mingeid keelekursuseid- õpid siin olles- tänaval, poes jne. Lisaks on näiteks Jeemeni ning Maroko araabia keele dialektid täiesti erinevad.

/Juustup
Külaline

Siin polegi mingeid keelekursuseid- õpid siin olles- tänaval, poes jne. Lisaks on näiteks Jeemeni ning Maroko araabia keele dialektid täiesti erinevad.
Ise saab õppida, neti teel saab õppida. Ega keelekursused pole ainuke variant. Lihtsalt raiskad oma aega, kui sa selle turulkäimise peale lootma jääd ja ise üldse ei õpi. Nii on su keeleoskus 10 aasta pärast ka umbes samal tasemel.
Juustup

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:13
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:00 Siinsed kanad ehk siis perekooli õeluskäod on alustanud oma tavapärast käitumist. Muster on sama. Võetakse 1 kasutaja ja hakatakse kambakesi nokkima ja nuhkima, arutlema ja eeldama, et inimene valetab ja nemad saavad sellest alati aru. Neid juba ei peta, sest nemad on nii targad. Nohh umbes sama targad nagu nad on ilusad, rikkad, haritud ja omavad 16 a nooremat meest kes rahuldab neid 3 korda päevas ja toob iga õhtu lilli. Kannab kätel ja on üldse kõige, kõige parem mees kõige, kõige paremale naisele.
ASeega Juustup. Lase edasi ja kui ei taha ei pea midagi tõestama. Neile googlist tarkust immutanud esimese eesti kägukanadele ei tee niikuinii midagi selgeks. sellest said ka ämmakad aru ja panid perekooli kinni. Sest teisiti neist lahti ei saanud. Need nagu parasiidid pärasooles. Tee mis tahad nemad hoiavad ikka kinni.
Arutleda ikka võib, foorumi nimigi ütleb. Kõike uskuma ei pea, võib kahtluse alla seada. Näed, juustup elas üle, põhjendas segadusttekitavad faktorid ja asi korras. Pole maailma lõpp. Ei maksa oodata inimestelt kõige uskumisy

Kõige hullem on asja juures see, et mind süüdistatakse selles, et ma teemasid teen ja minu vastused on ka ebapopulaarsed. Samas need mittesallijad ei blokeeri mind vaid tembeldavad putinistiks ja valetajaks. Kui ma hoobilt ei vasta, olen ma justkui "alla andnud" või "kindlalt valetanud". Ma olen aegade algusest öelnud, et ma olengi äärmuslik, aga see ei anna õigust minu isikut spetsiifiliselt materdada.
Kõike totram on see, et need isikud võtavad sõna minu algatatud teemades ja seda sageli selleks, et mind solvama hakata. Funktsioonist mind kui ebameeldivat kasutajat blokeerida, ei taha aga keegi kuulda.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:21
Ise saab õppida, neti teel saab õppida. Ega keelekursused pole ainuke variant. Lihtsalt raiskad oma aega, kui sa selle turulkäimise peale lootma jääd ja ise üldse ei õpi. Nii on su keeleoskus 10 aasta pärast ka umbes samal tasemel.
Aga mis see sinu asi on? Õpib selle keele ja tuleb eestisse tagasi või läheb kuhugi mujale. Mis ta siis saanud on sellega, et oskab araabia keelt. Ega ta kodakondsut tahga seal. Kui sul midagi öelda ei ole ära ütle. Targutajad ei meeldi kellegile.
Külaline

Mis ta siis saanud on sellega, et oskab araabia keelt.
Araabia keele oskusega on igal pool väga palju teha. Lihtsalt kahju vaadata, kuidas inimene lihtsalt raiskab oma aega. Joob ja istub foorumis, kuigi väikese pingutusega võiks saavutada palju rohkem. Olen ka ise välismaal elanud, siis oli kohaliku keele õppimine minu jaoks prioriteet nr üks. Kui oleks jäänud selle peale lootma, et äkki kuskil turul ploome ostes hakkab keel iseenesest pähe, poleks siiamaani mitte midagi osanud.
Külaline

Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 11:53
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:11 Ja nüüd kui tema jutt kahtluse alla seatakse, on kadunud nagu tina tuhka. Enne istus 24/7 siin.
Oleks tõesti öelnud, et elab näiteks naaberriigis Omaanis, oleks täitsa usutav, tean isegi inimesi, kes seal on töötanud. Jeemen on igal pool nii punaste reisihoiatustega, ma ei tea, kas sinna niisama lihtsalt üldse saab minna. Maailma vaesemaid riike, sõda, 17 miljonit inimest näljahädas jne.. Lisaks tegi Juustup teema, et tal on epilepsia ja võtab iga päev ravimeid… kui kättesaadav arstiabi Jeemenis üldse on :?

Ma pole mitte üheski teemas öelnud, et ma mingeid medikamente tarbiks. Palun viidet sellele.
Kroonilised haigused on mul küll, jah.
Jeemenisse saab läbi Tuneesia või Egiptuse väga lihtsalt. Ainult ümberistumistega ja lennukid on sellised.. kuidas öelda- väikesed ja esialgu tundub, et lendad kohe alla :lol: lõpuks harjub ära.

/Juustup
Palun, sinu tehtud teema viewtopic.php?t=109
Juustup

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 12:41
Juustup kirjutas: 01 Juul 2024 11:53
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:11 Ja nüüd kui tema jutt kahtluse alla seatakse, on kadunud nagu tina tuhka. Enne istus 24/7 siin.
Oleks tõesti öelnud, et elab näiteks naaberriigis Omaanis, oleks täitsa usutav, tean isegi inimesi, kes seal on töötanud. Jeemen on igal pool nii punaste reisihoiatustega, ma ei tea, kas sinna niisama lihtsalt üldse saab minna. Maailma vaesemaid riike, sõda, 17 miljonit inimest näljahädas jne.. Lisaks tegi Juustup teema, et tal on epilepsia ja võtab iga päev ravimeid… kui kättesaadav arstiabi Jeemenis üldse on :?

Ma pole mitte üheski teemas öelnud, et ma mingeid medikamente tarbiks. Palun viidet sellele.
Kroonilised haigused on mul küll, jah.
Jeemenisse saab läbi Tuneesia või Egiptuse väga lihtsalt. Ainult ümberistumistega ja lennukid on sellised.. kuidas öelda- väikesed ja esialgu tundub, et lendad kohe alla :lol: lõpuks harjub ära.

/Juustup
Palun, sinu tehtud teema viewtopic.php?t=109
Need on välja kirjutatud, aga ma ei tarbi neid. Ei osta välja, ei pikenda retsepte jne. Ma tõesti ei suuda neid õgida, rõve hakkab.teoorias peaks jah, aga ma ei taha. Kui ma kõik need tabletid ära õgiks mida arst mulle soovitab, siis ma muud süüa ei saakski(ma pole just väga suur inimene)

/Juustup
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Tere kõigile!

Panen selle teema lukku siin, juttu ei ole ammu enam nädalavahetustest.
Toonitan veelkord üle, kellele ei meeldi mõne kasutaja postitused või kasutaja ise, siis ta saab omale kasutajakonto abil ebasümpaatse kasutaja blokeerida. Sel viisil ei näe ta ebasümpaatse kasutaja postitusi ja need ei saa teda mingil viisil ärritada.
Soovitan seda võimalust kasutada.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist