Nii kahju sinust.sul on ikka probleem sellega. Aga püüa olla positiivne ja ära lase end väikestest asjadest häirida. Nt teiste arvamustus või ütlemistest. E tegele oma asjadega. Aga kuidas, kui teiste sõnavõtud häirivad?Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:08Miks sa, Tolmukübe, nüüd külalise alt kirjutad? Mina tahan sind blokeerida, sest need infantiilsed arutluskäigud ajavad mind närvi. Harimatus ja lollus käsikäes, aga muudkui targutab. Aga kui sa külaline oled, ikka viskab need mulle nina alla ja ma ei soovi seda.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 08:08 Ma mõtlen et kas pidevalt endale ja oma elule mõtlemine on üldse hea? Keerutad oma mõtteid peas. Kas lühis ei teki?
See meenutab mulle üht depressiooni pilti- Inimene vaatab vaid oma pähe. Mitte depressiivne vaatab oma peast välja.
Teiste arvamus. Ära muretse
-
Külaline
Kahju sinust, jah. Pole minu postitus, mida tsiteerid. Aga nüüd tuleb välja, et juba mitu inimest käivad sulle närvidele. Kahjuks ei saa külalisi blokeerida ka. Minu arust tekst pole ka minu moodi. Minule muideks see postitus meeldis, panin laigi ära.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:08Miks sa, Tolmukübe, nüüd külalise alt kirjutad? Mina tahan sind blokeerida, sest need infantiilsed arutluskäigud ajavad mind närvi. Harimatus ja lollus käsikäes, aga muudkui targutab. Aga kui sa külaline oled, ikka viskab need mulle nina alla ja ma ei soovi seda.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 08:08 Ma mõtlen et kas pidevalt endale ja oma elule mõtlemine on üldse hea? Keerutad oma mõtteid peas. Kas lühis ei teki?
See meenutab mulle üht depressiooni pilti- Inimene vaatab vaid oma pähe. Mitte depressiivne vaatab oma peast välja.
-
Külaline
Miks mul on tunne, et see arutle-foorum on muutunud üheks suureks koolikiusamise kasvulavaks? Pidevalt on märgata, kuidas keegi valib endale välja kellegi, keda ekstra hakkab igal pool mõnitama ja alandama, nagu vähegi oskab. Ja kuna siin suurem osa esinevad külalistena, siis hakkab ta mängima detektiivi, aimamaks ära, kes tema lemmik-kiusatav olla võiks. Ausalt, neljas bee kahvataks selle kiusumaratoni kõrval, mis siin arutles toimub.
-
Külaline
Miks sa ise külalise alt kirjutad. Mulle ei meeldi su üleolev suhtumine. Palun võimalda end blokkida.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:08Miks sa, Tolmukübe, nüüd külalise alt kirjutad? Mina tahan sind blokeerida, sest need infantiilsed arutluskäigud ajavad mind närvi. Harimatus ja lollus käsikäes, aga muudkui targutab. Aga kui sa külaline oled, ikka viskab need mulle nina alla ja ma ei soovi seda.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 08:08 Ma mõtlen et kas pidevalt endale ja oma elule mõtlemine on üldse hea? Keerutad oma mõtteid peas. Kas lühis ei teki?
-
Külaline
Tolmukübe möllab ja arvab, et keegi teda ära ei tunne. Ilgelt mõttetu tegelane.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:14Nii kahju sinust.sul on ikka probleem sellega. Aga püüa olla positiivne ja ära lase end väikestest asjadest häirida. Nt teiste arvamustus või ütlemistest. E tegele oma asjadega. Aga kuidas, kui teiste sõnavõtud häirivad?
-
Külaline
Tolmukübe ilma häbita ikka postitab oma nime alt. Aga tundub, et siin üks külaline on üsnagi tema segase mõttemaailmaga teine tegelane.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 14:08Tolmukübe möllab ja arvab, et keegi teda ära ei tunne. Ilgelt mõttetu tegelane.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:14Nii kahju sinust.sul on ikka probleem sellega. Aga püüa olla positiivne ja ära lase end väikestest asjadest häirida. Nt teiste arvamustus või ütlemistest. E tegele oma asjadega. Aga kuidas, kui teiste sõnavõtud häirivad?
-
Külaline
Teema lähebki sinna suunda,millest teema tehtud.
Kas teemaalgatajale peaks minema korda teiste arvamus. Algul enamus väitsid et neile küll ei lähe korda, mida keegi arvab. Teema lõpus aga muudkui arvatakse. Kas lootuses, et läheb korda? Peaks minema?
Kas teemaalgatajale peaks minema korda teiste arvamus. Algul enamus väitsid et neile küll ei lähe korda, mida keegi arvab. Teema lõpus aga muudkui arvatakse. Kas lootuses, et läheb korda? Peaks minema?
-
Külaline
Sama siin. Infantiilne, tüütu tüüp. Ise teeb külalisena teema ja siis heietab vastuseid, vastates iseendale. Üks l*ll jõuab rohkem küsida kui kümme tarka vastata.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:08Miks sa, Tolmukübe, nüüd külalise alt kirjutad? Mina tahan sind blokeerida, sest need infantiilsed arutluskäigud ajavad mind närvi. Harimatus ja lollus käsikäes, aga muudkui targutab. Aga kui sa külaline oled, ikka viskab need mulle nina alla ja ma ei soovi seda.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 08:08 Ma mõtlen et kas pidevalt endale ja oma elule mõtlemine on üldse hea? Keerutad oma mõtteid peas. Kas lühis ei teki?
-
Külaline
Sa põed raskekujulist haigust, mille nimeks Selgeltnägija sündroom ja sümptomiks luulu, nagu tunneksid sa sadade külaliste seast ära selle, keda arvad ära tundvatGuest kirjutas: ↑25 Juun 2025 08:21Sama siin. Infantiilne, tüütu tüüp. Ise teeb külalisena teema ja siis heietab vastuseid, vastates iseendale. Üks l*ll jõuab rohkem küsida kui kümme tarka vastata.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 10:08Miks sa, Tolmukübe, nüüd külalise alt kirjutad? Mina tahan sind blokeerida, sest need infantiilsed arutluskäigud ajavad mind närvi. Harimatus ja lollus käsikäes, aga muudkui targutab. Aga kui sa külaline oled, ikka viskab need mulle nina alla ja ma ei soovi seda.Guest kirjutas: ↑23 Juun 2025 08:08 Ma mõtlen et kas pidevalt endale ja oma elule mõtlemine on üldse hea? Keerutad oma mõtteid peas. Kas lühis ei teki?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist