Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:16
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 21:05
Guest kirjutas: 25 Juun 2025 13:44

4 lapse isa hakkas armukese pärast oma peret maha jätma, armuke polnud aga mingist kooselust üldse huvitatud ja kupatas mehe oma naise juurde tagasi.
Ilmselt nii.
Kuna ta tsiteeris selle kommentaariga mind, väga pikas suhtes olevat, 4-lapse ema, siis ilmselt üritas ta mind muretsema panna, ärevaks teha ja mulle läbi lillede mõista anda, et see võis minu mees olla, kes tahtis tema juurde sisse kolida :lol: :lol: :lol:
Kas su mees on 1.90 pikk, treenitud kehaga, hea huumori ning targa olemisega, korraliku varustusega, ilusa näoga, atraktiivne ja majanduslikult heal järjel? Vaevalt. Kui juhuslikult ongi, siis on tal kindlasti sinu kõrvalt palju naisi.
Sa ju ikka tead, et see mees, kellega sa viimased 10 aastat suhtes oled, on ka sind korduvalt petnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 21:25
Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:12
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 20:53

Ma pole mitte ühegi abielumehega maganud, vallalisena tegin, mida tahtsin ja võtsin selle mehe, kes mulle väga meeldis. Olen oma elus kokku maganud alla 10 mehega ja olnud üle 10 aasta oma viimases suhtes. Nii et mokk maha! Ära muretse, peagi pöörduvad su sõnad su enda vastu, ainult aja küsimus. Siinseski foorumis 30 aastat ilusat abielu elanud naine, kes tagus rinnale nagu sina ja kelle jaoks nulliti see 30 aastat õndsat naiivsust hetkega ära. Mille järel tuli välja, et kõik need aastakümned oldi teda räigelt petetud. Väga halb inimene oled.
Kas see siis ei ole sinu kommentaar?

"Olen olnud teisel pool. See, kellega petetakse. Näinud neid naisi, nende samade meeste naisi, kes vannuvad, et nende mees ei peta. Kahjuks on eesti väike ning mingil hetkel tutvumine paratamatu. Olnud naine, kelle kohta on mehed öelnud, et olen nende esimene petmine :lol: :lol: :lol: Naljanurk, eks. Näen, mida vallalised naised teevad ja millised pereisad neil on.
Muide-minu viimane seks oli 4 lapse isaga. Hakkas juba kodunt ära tulema, tuli kiirelt lahti saada ning oma muti juurde tagasi kupatada"

Ehk siis oled ju teiste naiste meestega keppinud. Kui viitasid sellele, et magatasid mitte abielus, vaid suhtes, pereelu olevaid mehi, siis see ju teeb tegelikult täpselt sama välja.

Mõtle nüüd hoolega järele, kes halb inimene on!
Mind ei huvita sinu arvamus, sa pole mitte keegi. Süüdi on alati suhtes olev petja, mitte vallaline naine, kellega petetakse. Armuke pole ma kunagi olnud. Kui olen soovinud, on mees tulnud kodunt ära ja olnud minuga-aus värk. Kui suutsid aru saada, siis kirjutasin, et näen, mida vallalised naised teevad. See ei käinud minu kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 21:26
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 21:05
Kuna ta tsiteeris selle kommentaariga mind, väga pikas suhtes olevat, 4-lapse ema, siis ilmselt üritas ta mind muretsema panna, ärevaks teha ja mulle läbi lillede mõista anda, et see võis minu mees olla, kes tahtis tema juurde sisse kolida :lol: :lol: :lol:
Kas su mees on 1.90 pikk, treenitud kehaga, hea huumori ning targa olemisega, korraliku varustusega, ilusa näoga, atraktiivne ja majanduslikult heal järjel? Vaevalt. Kui juhuslikult ongi, siis on tal kindlasti sinu kõrvalt palju naisi.
Sa ju ikka tead, et see mees, kellega sa viimased 10 aastat suhtes oled, on ka sind korduvalt petnud?
Kui ongi, siis see ei üllata mind, nagu seda siinset lollikest. Tähtis on reaalsuses elada, mitte kusagil uduvines.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:30
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 21:25
Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:12
Kas see siis ei ole sinu kommentaar?

"Olen olnud teisel pool. See, kellega petetakse. Näinud neid naisi, nende samade meeste naisi, kes vannuvad, et nende mees ei peta. Kahjuks on eesti väike ning mingil hetkel tutvumine paratamatu. Olnud naine, kelle kohta on mehed öelnud, et olen nende esimene petmine :lol: :lol: :lol: Naljanurk, eks. Näen, mida vallalised naised teevad ja millised pereisad neil on.
Muide-minu viimane seks oli 4 lapse isaga. Hakkas juba kodunt ära tulema, tuli kiirelt lahti saada ning oma muti juurde tagasi kupatada"

Ehk siis oled ju teiste naiste meestega keppinud. Kui viitasid sellele, et magatasid mitte abielus, vaid suhtes, pereelu olevaid mehi, siis see ju teeb tegelikult täpselt sama välja.

Mõtle nüüd hoolega järele, kes halb inimene on!
Mind ei huvita sinu arvamus, sa pole mitte keegi. Süüdi on alati suhtes olev petja, mitte vallaline naine, kellega petetakse. Armuke pole ma kunagi olnud. Kui olen soovinud, on mees tulnud kodunt ära ja olnud minuga-aus värk. Kui suutsid aru saada, siis kirjutasin, et näen, mida vallalised naised teevad. See ei käinud minu kohta.
Nõus, alati on süüdi suhtes olev petja, kuid see, kui ülbel ja mõnitaval toonil sa siin petetud naistest räägid, ja kui lolliks sa neid pead, on ülimalt õel. Seega, sina ei tule küll teistele ütlema, et nad on halvad. Selle kommentaaride järgi ole sina väga halb inimene. Naised võiks oma sugupoolega kokku hoida ja üksteise suhtes toetavad olla, mitte parastama kellegi kannatusti.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:31

Kui ongi, siis see ei üllata mind, nagu seda siinset lollikest. Tähtis on reaalsuses elada, mitte kusagil uduvines.
Kes see siinne lollike on?
Külaline

Mis mõttes "kui ongi"? Just lõpetasid jutu, et KÕIK mehed petavad, siis kuidas see sinu suhe saab erand olla? Kolli ja tagasihoidlikku, keda eelnevalt nimetasid, keda mitte keegi (s h sina) ei taha, sa ju omale ometi ei võtnud? Seega ei saa olla mingit, et "kui ongit", vaid täiesti kindlat petab ka sinu mees sind! Kui me nüüd lähtume konkreetselt sinu tõlgendusest pikaajalisest suhtest.
Külaline

Mis need rovvad sis käskvad, lambad (loe: lollikesed) ää tappa või roua juurde kooli saata?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 21:53

Mis mõttes "kui ongi"? Just lõpetasid jutu, et KÕIK mehed petavad, siis kuidas see sinu suhe saab erand olla? Kolli ja tagasihoidlikku, keda eelnevalt nimetasid, keda mitte keegi (s h sina) ei taha, sa ju omale ometi ei võtnud? Seega ei saa olla mingit, et "kui ongit", vaid täiesti kindlat petab ka sinu mees sind! Kui me nüüd lähtume konkreetselt sinu tõlgendusest pikaajalisest suhtest.
Ütles ju, et on sellega rahul, sest teistusugseid mehi polegi ju olemas. Ise nägi.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Vahetage äkki privas omavahelisi isiklikke sõnumeid, siin on influentserite teema.
Külaline

Influentserite teema on ammendatud, midagi pole öelda. Viimasest ajast ainuke naljakas asi, et Marimell teeb ilge draama, et tema lahkuläinud meest pulma ei kutsutud. Ise tuututavad igal pool, et pole enam paar ja siis nüüd peavad tingimata koos olema. Ei eeldaks, et need kaks enam üldse kuskil koos käivad. Vaatasin intervjuud meespoolega, kuidas teda on alla surutud, kuidas ta on Eesti jaoks liiga hea jne, päris ära tõusnud, ütleks selle peale. Tundub, et tahab oma tõelise sättumuse juurde pöörduda ja sellest see vahutamine nüüd tuleb. Muidugi on perekond siis koormaks, millest tuleb vabaneda.
Külaline

Ei ole ammendunud. Lihtsalt, kui sa üldise kiidukooriga kaasa ei lähe, siis oled kade, paks, vaene ja vana mutt, kelle nimi on suure tõenäosusega Asta. 😀

Minule influde teema meeldib, sest siin saab selle fenomeni üle arutleda. Vanas PK-s oli muidugi parem, seal sai ikka kõvasti nalja ka.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 13:37 Ei ole ammendunud. Lihtsalt, kui sa üldise kiidukooriga kaasa ei lähe, siis oled kade, paks, vaene ja vana mutt, kelle nimi on suure tõenäosusega Asta. 😀

Minule influde teema meeldib, sest siin saab selle fenomeni üle arutleda. Vanas PK-s oli muidugi parem, seal sai ikka kõvasti nalja ka.
Missuguse üldise kiidukooriga? Minu arust pole siin kedagi niiväga kiidetud.
Külaline

Mis te arvate, kas Marimelli meespoolel ilmub varsti peika või ei?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 13:58 Mis te arvate, kas Marimelli meespoolel ilmub varsti peika või ei?
Ma nende eriline jälgija ei ole. Aga mis põhjusel kõik arvavad, et meesmell gey on?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 17:52
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 13:58 Mis te arvate, kas Marimelli meespoolel ilmub varsti peika või ei?
Ma nende eriline jälgija ei ole. Aga mis põhjusel kõik arvavad, et meesmell gey on?
Minule on ka mulje jäänud, et see oli n.ö kokkuleppesuhe. Saadi koos lapsed, aga sealt edasi lähevad mõlemad oma rada. Naispool oli ju kunagi suhtes A. Oksmaaga, kes ka vist päris straight ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 18:31Naispool oli ju kunagi suhtes A. Oksmaaga
Tõsiselt???
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 18:37
Tõsiselt???
https://elu24.postimees.ee/1011920/kuid ... een-albers
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 18:37
Tõsiselt???
Seda ma tean.
Ja mõni postitus või pealkiri ikka jäi ennemalt silma ka, kus ta kirjeldas nende (Mellide siis) nii ähedat ja vaba seksi suhtes. See oli mingi reisiaegne postitis. Enne teist last vist.
Ja juba siis kõik kooris kaagutasid, et mell on gei.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 18:39https://elu24.postimees.ee/1011920/kuid ... een-albers
Vauu, lausa selline eit :D
Külaline

Iseenesest armas paar.

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist