Peale kella 18 ei söö, kas olete kõhnemaks läinud?
-
Külaline
Grillitakse kusagil väljas, toas ei ole võimalik grillida.
Arvan ka et peale 18 mitte söömine aitab juhul kui enne sõid õhtuti palju. Mina töötan kella poole seitsmeni, enne poolt kaheksat kuidagi sööma ei saa hakata. Kui ma nüüd selle õhtuse söögikorra ära jätaks no siis kindlasti võtaks alla. Aga kui hakkaks selle.asemel kell.17.tööl sama suuri koguseid sööma siis ma ei usu et kaal kaoks. Olen 51 a kaalu. 58-59kilo ja olen 1.69 pikk. Tahaks mõned kilod alla.saada aga ei suuda ennast sundida. Minu arust aitavad järgmised asjad: vahelduvpaast(hommikul kohv ilma suhkruta mandlipiimaga, see siis ei lähe toidukorrana arvesse, lõuna kerge (sellisel.juhul võib arvestada et kui õhtusöök oli kelll 8 näiteks siis lõuna kell.14 paastu kestvus 16 tundi. Minu puhul aitab veel kui tööl on kiire, siis ei tule mõttessegi näksida midagi, veel et ei võta tööle süüa kaasa. Sai ja saiatooted pluss magus (puuvili vahetevahel) täiesti menüüst maha. Kaaluda ennast igal hommikul see distiplineerib. Ja muidugi süüa salateid juurvilju suppe liha, vähem juustu, pasta kartul ja riis menûüst maha.
-
Külaline
see süsivesikute menüüst väljajätmine pole absoluutselt hea mõte. Põhiline tarbija neil on ju aju - kas tahate oma aju peekoniga toita või?
Vanad eestlased sõid valdavalt kartulit ja no ei olnud paksud. Asiaadid söövad 3x päevas riisi ja ei ole paksud. Vahemere ääres süüakse pastat ja saia ja pole ka paksud...
Ameeriklased söövad proteiini ja ON paksud. Rasvased kastmed on need, mis paksuks teevad.
Vanad eestlased sõid valdavalt kartulit ja no ei olnud paksud. Asiaadid söövad 3x päevas riisi ja ei ole paksud. Vahemere ääres süüakse pastat ja saia ja pole ka paksud...
Ameeriklased söövad proteiini ja ON paksud. Rasvased kastmed on need, mis paksuks teevad.
-
Külaline
Paksuks teeb suhkru ja rasva kombinatsioon.Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 11:25 see süsivesikute menüüst väljajätmine pole absoluutselt hea mõte. Põhiline tarbija neil on ju aju - kas tahate oma aju peekoniga toita või?
-
Külaline
soola ja rasva kombo samamoodi.
-
Külaline
-
Külaline
Mina ei taha sellist piina, et hapukoore pean asendama mingi lahja jogurtilurriga ja võileivale ei tohi võidki panna. Ei, tänan.
Enda puhul toimis see kl 18 mittesöömise põhimõte täitsa hästi, kilod läksid ludinal. Samas loomulikult ei tohi mõtelda niipidi, et "söön sellevõrra enne kl 18 rohkem!" Mõjub ainult siis, kui sööd nagu tavaliselt, lihtsalt pärast kl 18 enam ei söö. Ise joon pärast seda vett või võtan ühe õuna. (Jah, siin leidub neidki, kelle jaoks juba õun on hirmus kaloripomm, aga enda kogemustel asi nii hull siiski ei ole.)
Enda puhul toimis see kl 18 mittesöömise põhimõte täitsa hästi, kilod läksid ludinal. Samas loomulikult ei tohi mõtelda niipidi, et "söön sellevõrra enne kl 18 rohkem!" Mõjub ainult siis, kui sööd nagu tavaliselt, lihtsalt pärast kl 18 enam ei söö. Ise joon pärast seda vett või võtan ühe õuna. (Jah, siin leidub neidki, kelle jaoks juba õun on hirmus kaloripomm, aga enda kogemustel asi nii hull siiski ei ole.)
-
Külaline
Mis kell sa siis magama lähed, et kõht tühjaks ei lähe? Ma lähen 01.00Külaline kirjutas: ↑07 Dets 2024 16:48 Mina ei taha sellist piina, et hapukoore pean asendama mingi lahja jogurtilurriga ja võileivale ei tohi võidki panna. Ei, tänan.
-
snemmmeeesse
- Kontakt:
Kaalu alandavad tabletid - https://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis snemmmeeesse, 06 Juul 2025 11:26, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Ma kaotasin stressiga päevas 1kg. Nädalaga olin 7-8 kg kergem. Sisuliselt ei söönud, sest ei tahtnud.snemmmeeesse kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:16 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
-
Külaline
Olen hakanud verivorsti praadima nii, et kartulit sinna juurde ei keeda, kõlbab kah süüa.
-
Külaline
On näha, et sa ei tea midagi toitumisest. Verivorst on süsivesikuterikas, seal on ju sees kruubid. Süsiveskud pluss rasv teevad igal juhul paksuks, verivorst on väga kalorirohke. Toitumise jälgimse peamine asi on see, et mitte poolfabrikaate süüa, mida verivorst on. Parem süüa puhast liha, näiteks kanafileed.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 16:00Olen hakanud verivorsti praadima nii, et kartulit sinna juurde ei keeda, kõlbab kah süüa.
-
Külaline
Millal ma ka ei sööks, siis magamamineku ajal kell 1-2 öösel on mul kõht tühi. Ja tühja kõhuga uni ei tule.
-
Külaline
Kaal on lihtsalt number ja sellesse ei maksa väga kinni jääda. Ilmselgelt ei ole võimalik kaotada 1kg rasva päevas.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:48Ma kaotasin stressiga päevas 1kg. Nädalaga olin 7-8 kg kergem. Sisuliselt ei söönud, sest ei tahtnud.snemmmeeesse kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:16 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
-
Külaline
Kui mõtlema hakata, siis tundub küll võimatu.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2025 21:50Kaal on lihtsalt number ja sellesse ei maksa väga kinni jääda. Ilmselgelt ei ole võimalik kaotada 1kg rasva päevas.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:48Ma kaotasin stressiga päevas 1kg. Nädalaga olin 7-8 kg kergem. Sisuliselt ei söönud, sest ei tahtnud.snemmmeeesse kirjutas: ↑16 Juun 2025 14:16 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Aga ma ise olen endale elav tõestus. Niimoodi see üleelamine mulle mõjus.
-
Külaline
Vahelduvdieediga , mida see on, läks 20 kilo poole aastaga
-
Külaline
Sa ei kaotanud rasva, vaid vedelikku ja lihast-seda üritati öelda.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 01:04Kui mõtlema hakata, siis tundub küll võimatu.
Aga ma ise olen endale elav tõestus. Niimoodi see üleelamine mulle mõjus.
-
Külaline
Seda ka ilmselt. Aga kõht kadus ka ära.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 09:08 Sa ei kaotanud rasva, vaid vedelikku ja lihast-seda üritati öelda.
-
Külaline
See on mingi imelik nõukaaegne loosung, mida keegi siin kinnisideena korrutab.
Oluline on ikka see, kui palju inimene päeva jooksul sööb, ja kui palju ta end seejuures liigutab, mitte mingi suvaline kellaaeg. Soovitus on mitte süüa kolm tundi enne magamaminekut. Mina olen öökulli tüüpi, ja magama lähen tavaliselt mitte enne südaööd. Seega on minu jaoks viimane aeg süüa kell 21.00, aga tavaliselt ma nii hilja ei söö, pigem kella 19.00 ja 20.00 vahel. Järgmisel päeval "alustan" 13.00 ja 14.00 vahel. Hoiab kaalu kontrolli all küll.
Nii ei saaks ju kunagi restoranis käia, kõik kutsed õhtusöögile peaks ära ütlema, jne. Kamoon.
-
Külaline
Soovitavad 8 tunni sees kõik ära süüa. Ehk siis, kui hommikusöök on kell 10.00, peab õhtusöök olema kell 18.00 ja sellega kõik. vahet pole, mis kell alustad oma 8 tunniga. Ühes katses selgus, et osade inimeste ainevahetus nõuab palju suuremat koormust, et kaal püsiks. Näiteks, et kui kaks inimest söövad võrdselt sama toitu ja püüavad võrselt kaalu säilitada siis ühel pole muud vaja, kui 2 km jalgsi tööle minna, samal ajal teisel tuleb 10 km kiirkõnnis ära higistada. Katse aluseks oli tähelepanek, et pärast kaalulaagrit vm, kus kõik võtsid kaalus kenasti alla, osadel tuli kaal tagasi, aga osadel mitte. Siis uuriti ja selgus, et need, kellel ei tulnud, olid hakanud kaalu jälgima - mitte näljutama ennast, vaid tõstnud koormust tasemeni, kus kaal jäi püsima. See on kindlasti väga väsitav ja tüütu, aga kahtlemata tervislik lahendus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline