Mis puutub siia Ukraina, Afganistan, Kuuba ja mis iganes veel. Ma räägin, et sellist lepingut, et NATO ida poole ei laiene, ei ole kunagi sõlmitud. Kui väidad vastupidist, siis palun lepingu nime, aastat ja allkirjastajaid.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 19:32Kui sa ei tea ära kobise. Vahi kus on nime võtnud. Arutleja. Selgitan sulle tobule. Kui Ukraina oma tuumarelvad loovutas lubasid lääne riigid, et me kaitseme sind tibla eest. Kui Usa Afganaistani okupeeris lubati kohalikele, et me ei jäta teid kunagi üksi. Tegelikult reedeti nad. Jäeti maha meeletu kogus relvi ja pageti ära. Tõenäoliselt sülmiti kaltusoeadega mingi leping. A,la teie võite meie endidi kaastöölisi tappa teie aga..........Arutleja kirjutas: ↑30 Juun 2024 17:33Sellist lepingut pole kunagi sõlmitud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 17:26 Oeh. Sest rikuti lepingut. Venkud viisid väed Ida-Saksast välja lepinguga, et NATO rohkem ida poole ei laiene. Kohe hakkas aga laienema. Esimese lainega vist Poola ja Ungari, teise lainega Baltikum. Venelane oli vait ja kannatas selle veel ära. Kui aga Ukraina ja Gruusia ette võeti, pani Putin kanna maha ja ütles et aitab.
Räägi meile miks tibla saksast välja kolistas. Ja meenuta Kuuba kriisi. Kui tibla sinna raketid panid käitus Usa tibladega sarnaselt ja tahtis 3 maailmasõja lahti päästa
Lõhestumine
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Keegi siin soovis tungivalt väitluskultuuri edendada. Aga paistab, et Sulle endale see jõukohane pole.
-
Külaline
Ma olen sinuga nii nõus! Olen samuti mõelnud, et sellist sõnavabaduse piiramist, kui praegu, pole meil kunagi olnud. Sest me ise loome raamid ja teemad, millest ei tohi rääkida.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 19:21
[/quote]
Mitte et ei tohi rääkida, ma olen näiteks täiesti tüdinenud mingitest vandenõuteoreetikutest. Praegune reaktsioon on juba naer, keeran selja ja ei viitsi närve ja sõnu kulutada enam. Jah, ka tutvusringonnast olen maha tõmmanud, no ei jaksanud lugeda seda pidevat vingu ja putukaid maskides jne, jne. Kurb on see, et olen kaotanud enda kõrvalt inimesi, kes olid aastakümneid suhtlusringis. Aga no mis teha, kui inimene lihtsalt ei saa aru, et sellel teemal me ei räägi, sest ma lihtsalt ei viitsi enam!
[/quote]
Sinutaoline on ehe näide sõnavabaduse piiramisest. Ega su esivanemad koputajad ja küüditajad polnud? Täname kõik jumalat, et sul võimu pole. Muidu oleks 2/3 eestist vanglas, sest nad arvavad teisti kui sina
[/quote]
Mina ei ole kellegi sõnavabadust piiranud, küll aga on mul täiesti õigus piirata seda, mis teemal tahan vestelda ja mis teemal ei taha. Ma ei pea kuulama mitte kellegi lausjaburdusi, mul on enda ajaga ka targrmat teha. Küll aga ajavad mind närvi putinistid ja teiste inimeste tervist ( eriti lapsed) ohtu seadvad isikud, siis teen küll suu lahti. Muideks, neid teisiti arvajaid ei ole kindlasti 2/3 eestlastest. Pigem on neid siiski üsna vähe, nad on lihtsalt väga lärmakad enda tõde kuulutades.
-
Külaline
Sinutaoline on ehe näide sõnavabaduse piiramisest. Ega su esivanemad koputajad ja küüditajad polnud? Täname kõik jumalat, et sul võimu pole. Muidu oleks 2/3 eestist vanglas, sest nad arvavad teisti kui sinaKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 22:35Mitte et ei tohi rääkida, ma olen näiteks täiesti tüdinenud mingitest vandenõuteoreetikutest. Praegune reaktsioon on juba naer, keeran selja ja ei viitsi närve ja sõnu kulutada enam. Jah, ka tutvusringonnast olen maha tõmmanud, no ei jaksanud lugeda seda pidevat vingu ja putukaid maskides jne, jne. Kurb on see, et olen kaotanud enda kõrvalt inimesi, kes olid aastakümneid suhtlusringis. Aga no mis teha, kui inimene lihtsalt ei saa aru, et sellel teemal me ei räägi, sest ma lihtsalt ei viitsi enam!
[/quote]
Mina ei ole kellegi sõnavabadust piiranud, küll aga on mul täiesti õigus piirata seda, mis teemal tahan vestelda ja mis teemal ei taha. Ma ei pea kuulama mitte kellegi lausjaburdusi, mul on enda ajaga ka targrmat teha. Küll aga ajavad mind närvi putinistid ja teiste inimeste tervist ( eriti lapsed) ohtu seadvad isikud, siis teen küll suu lahti. Muideks, neid teisiti arvajaid ei ole kindlasti 2/3 eestlastest. Pigem on neid siiski üsna vähe, nad on lihtsalt väga lärmakad enda tõde kuulutades.
[/quote]
Äkki lased mõne tõhustusdoosi teha. Seda imerohtu peaks veel olemas olema. Ja kanagripp kah tulekl. Pauguta ennetavalt see kahh endale sisse.
[/quote]
No vot, miks ma küll peaksin suhtlema inimesega kes minuga nii inetusti räägib? Õige, ei peagi! Ja asi ei ole sõnavabaduse piiramises, vaid hoopiski selles, et igasugu jama ei pea kuulama, ega lugema!
-
Külaline
Ja kui ma sellist lauslolli mõnitust ei soovi kuulata, olen sõnavabaduse piiraja? Vot see on tase. Igat lolli ei pea sunniviisiliselt kuulama, see oleks MINU inimõiguste rikkumine juba.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 22:35 Äkki lased mõne tõhustusdoosi teha. Seda imerohtu peaks veel olemas olema. Ja kanagripp kah tulekl. Pauguta ennetavalt see kahh endale sisse.
-
Külaline
[/quote]
Äkki lased mõne tõhustusdoosi teha. Seda imerohtu peaks veel olemas olema. Ja kanagripp kah tulekl. Pauguta ennetavalt see kahh endale sisse.
[/quote]
No vot, miks ma küll peaksin suhtlema inimesega kes minuga nii inetusti räägib? Õige, ei peagi! Ja asi ei ole sõnavabaduse piiramises, vaid hoopiski selles, et igasugu jama ei pea kuulama, ega lugema!
[/quote]
Aga ometigi loed, vastad, targutad ja üritad läbi oma tragutamise ka vaimukas olla. Saa aru. Ei ole vaimukas. Näe siin sulle soovitus. Usu seda pimesi ja mine tee ära. Eksperdid ju soovitavad
Immunoprofülaktika ekspertkomisjon soovitab COVID-19 vastu vaktsineerimist riskirühmadele, kuhu kuuluvad 60+ vanuses inimesed ja riskihaigustega lapsed ning täiskasvanud. Seda juhul, kui neil on viimasest vaktsineerimisest või COVID-19 läbipõdemisest möödunud enam kui kuus kuud.
Euroopa Liit valmistub võimalikuks linnugripipandeemiaks, pannes riikidele kokku vaktsiinitellimust. Vaatamata haiguspuhangu madalale tõenäosusele teeb Euroopa Liit selleks ikkagi ettevalmistusi. Euroopa Komisjon kaardistab liikmesriikide huvi tellida tootjalt linnugripivaktsiini. Eesti on muidugi eesrindlik riik kõiges mis puudutab EL-le pugemist ja andis varakult juba teada, et meie tahame ka. Seega sul varsti võimalus vaktiseerida.Ja läbi selle päästa eestimaa hirmsast katkust.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Aga ometigi loed, vastad, targutad ja üritad läbi oma tragutamise ka vaimukas olla. Saa aru. Ei ole vaimukas. Näe siin sulle soovitus. Usu seda pimesi ja mine tee ära. Eksperdid ju soovitavad
Immunoprofülaktika ekspertkomisjon soovitab COVID-19 vastu vaktsineerimist riskirühmadele, kuhu kuuluvad 60+ vanuses inimesed ja riskihaigustega lapsed ning täiskasvanud. Seda juhul, kui neil on viimasest vaktsineerimisest või COVID-19 läbipõdemisest möödunud enam kui kuus kuud.
Euroopa Liit valmistub võimalikuks linnugripipandeemiaks, pannes riikidele kokku vaktsiinitellimust. Vaatamata haiguspuhangu madalale tõenäosusele teeb Euroopa Liit selleks ikkagi ettevalmistusi. Euroopa Komisjon kaardistab liikmesriikide huvi tellida tootjalt linnugripivaktsiini. Eesti on muidugi eesrindlik riik kõiges mis puudutab EL-le pugemist ja andis varakult juba teada, et meie tahame ka. Seega sul varsti võimalus vaktiseerida.Ja läbi selle päästa eestimaa hirmsast katkust.
-
Külaline
Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.
[/quote]
Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.
[/quote]
Luban endale kerge muige. Edukas? Ilmselt riigipalga peal, mingi ministeeriumiametnik või seksiteaduse lektor ja naisiõigusluse teadur kuskil woke-ülikoolis. Kui see on edukus, siis küll. Haritud inimene aga praegusel ajal edukas ei ole, see on peaaegu aksioom. Haritud inimesel oskab süda valutada, ta on aus ja avara pilguga, tõeliselt mõjukatele kohtadele sellised ei saa. Reformierakonna valijatest wannabede kohta ei ole võimalik ühegi valemiga "tark" ja/või "aus" öelda. Kindlasti on sul mingi hariduspaber, selles ma ei kahtle. Palka saad paraku nende käest, keda sa oma maailmavaatest tulenevalt pidevalt ahistad ehk saed oksa, millel istud. Ja reformivalijale kohaselt ei saa sa sellest aru. Juba see väide ise, et haritud ja edukad "käituvad nii", reedab halastamatult, et sa ei ole iseseisev mõtleja, vaid kaasajooksik. Üks praeguse kultuuri suurimaid pahategusid on panna lollid uskuma, et nad on targad. Edutada neid, puhuda neile kõrva, et nad on millekski võimelised, paremad kui teised. Lollid usuvad seda meeleldi ja neid on rohkem kui tarku, see on loodusseadus. Nii valitsetakse maailma, see on osav ja tark võte, ei saa eitada.
-
Külaline
See olin mina. Mina pole see Arutleja, kuigi mõtlen enam-vähem samamoodi kui tema. Enam-vähem.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:56Keegi siin soovis tungivalt väitluskultuuri edendada. Aga paistab, et Sulle endale see jõukohane pole.
-
Külaline
Paistab, et siin ei saa oma postitust parandada. Seega vabandust, ma ajasin nimed sassi. Pooldaksin ühe teema piires kägude äramärgistamist, oleks kergem diskuteerida.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:41See olin mina. Mina pole see, keda sa noomid.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:56Keegi siin soovis tungivalt väitluskultuuri edendada. Aga paistab, et Sulle endale see jõukohane pole.
Kui sa ei tea ära kobise. Vahi kus on nime võtnud. Arutleja. Selgitan sulle tobule.
-
Külaline
Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:39Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.
[/quote]
Luban endale kerge muige. Edukas? Ilmselt riigipalga peal, mingi ministeeriumiametnik või seksiteaduse lektor ja naisiõigusluse teadur kuskil woke-ülikoolis. Kui see on edukus, siis küll. Haritud inimene aga praegusel ajal edukas ei ole, see on peaaegu aksioom. Haritud inimesel oskab süda valutada, ta on aus ja avara pilguga, tõeliselt mõjukatele kohtadele sellised ei saa. Reformierakonna valijatest wannabede kohta ei ole võimalik ühegi valemiga "tark" ja/või "aus" öelda. Kindlasti on sul mingi hariduspaber, selles ma ei kahtle. Palka saad paraku nende käest, keda sa oma maailmavaatest tulenevalt pidevalt ahistad ehk saed oksa, millel istud. Ja reformivalijale kohaselt ei saa sa sellest aru. Juba see väide ise, et haritud ja edukad "käituvad nii", reedab halastamatult, et sa ei ole iseseisev mõtleja, vaid kaasajooksik. Üks praeguse kultuuri suurimaid pahategusid on panna lollid uskuma, et nad on targad. Edutada neid, puhuda neile kõrva, et nad on millekski võimelised, paremad kui teised. Lollid usuvad seda meeleldi ja neid on rohkem kui tarku, see on loodusseadus. Nii valitsetakse maailma, see on osav ja tark võte, ei saa eitada.
[/quote]
10 punkti. 99% täpne. Lisan siia juurde, et need edukad ja targad on selle tõdemuseni jõudnud seetõttu, et on kogemata, läbi voodite, parteide, tutvuse maandunud sooja, aga kõrgepalgalisele kohale. Ja kuna nad on aastaid oma tühja töö eest saanud palju palka on hakanud nad ennast pidama teistest paremateks. Ja loomulikult kuna tegemist ei ole eriti tarkade inimestega siis laulavad nad peavoolu juttu. Kuidas siis teisti. Kui see praegune bande peaks võimult kukkumna hakkab uus valitsus seda toitumisahelat lõhkuma. Ja siis tuleb välja, et esimesena vallanadatakse just need siin foorumis istuvad tegelased.
Jutt, et Venemaa ründas Ukrainat õiglase vastusena NATO pidevale laienemisele, ei päde. Kui NATO oleks laienenud vägisi, st et liidetavad riigid ise poleks seda soovinud, siis oleks Venemaa tõepoolest võinud õilsa päästjana appi tõtata ja pahasid euroopameelseid ukrainlasi tapma hakata. Isegi siis oleks selle olukorra eetilisus pehmelt öeldes kaheldav, aga vähemalt loogika pädeks, samasugust loogikat on kasutanud ka USA näiteks, sekkudes kolmandate riikide vahelistesse konfliktidesse. Need oleks need "üle meie peade" käivad poliit- ja sõjamängud, põimunud äri ja võimuihaga, millest siin eelnevalt oh-kui-üleolevalt räägiti.
Aga antud juhul Ukraina ise soovis läänesuunas vaadata. Kõik riigid, kes on NATO või EL-ga liitunud, on seda ISE SOOVINUD. Ja mitte mingil paganama veremaal, olgu ta peast nii impeerium kui tahes, pole õigust, ka mitte kõige väändunumat õigusekübemekest, solvuda ja kaklema hakata olukorras, kus üks iseseisev(!) riik otsustab, et soovib mingisse liitu kuuluda.
Kas keegi siinsetest veremaa kaitsjatest PÄRISELT arvab, et NATO või mõni NATO liikmesriik oleks ise läinud venkudele sõda kuulutama või mingeid neile kuuluvaid maid ära võtma? Kas päriselt keegi arvab, et olgu need NATO väed kas Narvas või Ida-Ukrainas, NATO oleks läinud Venemaad reaalselt ründama? Ehk siis et eksisteeris mingigigiiiii oht Venemaa terviklikkusele ja iseseisvusele?!
Aga antud juhul Ukraina ise soovis läänesuunas vaadata. Kõik riigid, kes on NATO või EL-ga liitunud, on seda ISE SOOVINUD. Ja mitte mingil paganama veremaal, olgu ta peast nii impeerium kui tahes, pole õigust, ka mitte kõige väändunumat õigusekübemekest, solvuda ja kaklema hakata olukorras, kus üks iseseisev(!) riik otsustab, et soovib mingisse liitu kuuluda.
Kas keegi siinsetest veremaa kaitsjatest PÄRISELT arvab, et NATO või mõni NATO liikmesriik oleks ise läinud venkudele sõda kuulutama või mingeid neile kuuluvaid maid ära võtma? Kas päriselt keegi arvab, et olgu need NATO väed kas Narvas või Ida-Ukrainas, NATO oleks läinud Venemaad reaalselt ründama? Ehk siis et eksisteeris mingigigiiiii oht Venemaa terviklikkusele ja iseseisvusele?!
-
Külaline
ÕIGLASEST vastusest sõja ja inimkannatuste näol pole keegi rääkinud. Ära vääna vastuväiteid endale mugavamaks, palun. Rääkida põhjusest ei tähenda millegi õigustamist. Sõda on kuritegu ja sõjas on kõik kurjategijad. Õiglane inimene ei lähegi sõtta. Sa saad siit nüüd uut toitu närvi minna, aga mina vist enam ei viitsi. Propaganda mõju all olijatega rääkimine on alati kurnav, emotsioonide, meeletu ülistamise ja meeletu vihkamisega ei saa diskuteerida.iiR kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:55 Jutt, et Venemaa ründas Ukrainat õiglase vastusena NATO pidevale laienemisele, ei päde. Kui NATO oleks laienenud vägisi, st et liidetavad riigid ise poleks seda soovinud, siis oleks Venemaa tõepoolest võinud õilsa päästjana appi tõtata ja pahasid euroopameelseid ukrainlasi tapma hakata. Isegi siis oleks selle olukorra eetilisus pehmelt öeldes kaheldav, aga vähemalt loogika pädeks, samasugust loogikat on kasutanud ka USA näiteks, sekkudes kolmandate riikide vahelistesse konfliktidesse. Need oleks need "üle meie peade" käivad poliit- ja sõjamängud, põimunud äri ja võimuihaga, millest siin eelnevalt oh-kui-üleolevalt räägiti.
Nii palju veel, et mingit iseseisvust ei peaks küll keegi endale kusagil ette kujutama. Seda lihtsalt pole olemas, eriti mittemõjukatel riikidel, kes impeerumeid ei vea. Jõuab see sulle kohale või ei, ma lihtsalt ütlen. Olgu pealegi.
-
Külaline
Äkki lased mõne tõhustusdoosi teha. Seda imerohtu peaks veel olemas olema. Ja kanagripp kah tulekl. Pauguta ennetavalt see kahh endale sisse.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 11:53 Mina ei ole kellegi sõnavabadust piiranud, küll aga on mul täiesti õigus piirata seda, mis teemal tahan vestelda ja mis teemal ei taha. Ma ei pea kuulama mitte kellegi lausjaburdusi, mul on enda ajaga ka targrmat teha. Küll aga ajavad mind närvi putinistid ja teiste inimeste tervist ( eriti lapsed) ohtu seadvad isikud, siis teen küll suu lahti. Muideks, neid teisiti arvajaid ei ole kindlasti 2/3 eestlastest. Pigem on neid siiski üsna vähe, nad on lihtsalt väga lärmakad enda tõde kuulutades.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Vaata, ma vastan praegu seetõttu, et teema on selline. Räägitakse tühistamisest, suukorvistamisest, sõnavabaduse piiramisest ja millest iganes. Mina väidan, et ei ole tegelikult sellist asja. See, et sind kuulata ei viitsita, see ei ole suukorvistamine. Inimesed on lihtsalt mulast tüdinenud. Ja mina ka ei viitsi nüüd sellel teemal enam kirjutada. Vahel elus lööd käega ja mõtled, et mis seal ikka lolliga vaielda?
-
Külaline
Ei pea üldsegi olema läbi voodite ja kogemata. Parteidki võivad mängus olla või mitte olla. Halli keskpärasust edutada on kurjade valitsuste väga tark taktika. Massiinimese mõjutatavus, rumal agressiivsus ja põikpäisus, samuti upsakus, mis lollil on alati piiritu, on võlurelv nukumeistrite käes. Vaata, kus Kaja juba välja on jõudnud. Kas tarka inimest saab niimoodi manipuleerida? Ei saa. Sellepärast me olemegi siin, kus me täna oleme. Lollide ja ülbete nukukestega on mehitatud juba kõik võtmekohad. Vana Ansip ja vana Kallas - need pole piisavalt lollid olnud, küll aga piisavalt kurjad, et mängus veidi kõrgemal tasemel kaasa lüüa, aga kukuvad nemadki. Viimane vaatus mängitakse maha puhtalt (naissoost) tolakarja õnneliku kiljumise saatel. Kuid "hea uudis on see", nagu Kaja ikka tavatseb öelda, et see vaatus on tõepoolest viimane. Me ei tea, kaua see kestab. Aga las lollid võtavad oma tühjast elust viimast, mul pole kahju. Tohutu hulk elusid küll rikutakse, aga see on paraku see hind, mille targad peavad maksma, et lollide lollus täielikult avalikuks saaks. Eks pärast koristamine on nagunii teistsuguste inimeste teha.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:47
10 punkti. 99% täpne. Lisan siia juurde, et need edukad ja targad on selle tõdemuseni jõudnud seetõttu, et on kogemata, läbi voodite, parteide, tutvuse maandunud sooja, aga kõrgepalgalisele kohale. Ja kuna nad on aastaid oma tühja töö eest saanud palju palka on hakanud nad ennast pidama teistest paremateks. Ja loomulikult kuna tegemist ei ole eriti tarkade inimestega siis laulavad nad peavoolu juttu. Kuidas siis teisti. Kui see praegune bande peaks võimult kukkumna hakkab uus valitsus seda toitumisahelat lõhkuma. Ja siis tuleb välja, et esimesena vallanadatakse just need siin foorumis istuvad tegelased.
Ei olegi vaja mulle vastata, kui ei viitsi põhjendada; see oli mu esimene kommentaar siin teemas ja närvis pole ma kuskilt otsast. Ei ülista ka kedagi, ma ei tea, miks sa mu kommentaari sedasi endale mugavamaks väänad?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 17:08ÕIGLASEST vastusest sõja ja inimkannatuste näol pole keegi rääkinud. Ära vääna vastuväiteid endale mugavamaks, palun. Rääkida põhjusest ei tähenda millegi õigustamist. Sõda on kuritegu ja sõjas on kõik kurjategijad. Õiglane inimene ei lähegi sõtta. Sa saad siit nüüd uut toitu närvi minna, aga mina vist enam ei viitsi. Propaganda mõju all olijatega rääkimine on alati kurnav, emotsioonide, meeletu ülistamise ja meeletu vihkamisega ei saa diskuteerida.iiR kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:55 Jutt, et Venemaa ründas Ukrainat õiglase vastusena NATO pidevale laienemisele, ei päde. Kui NATO oleks laienenud vägisi, st et liidetavad riigid ise poleks seda soovinud, siis oleks Venemaa tõepoolest võinud õilsa päästjana appi tõtata ja pahasid euroopameelseid ukrainlasi tapma hakata. Isegi siis oleks selle olukorra eetilisus pehmelt öeldes kaheldav, aga vähemalt loogika pädeks, samasugust loogikat on kasutanud ka USA näiteks, sekkudes kolmandate riikide vahelistesse konfliktidesse. Need oleks need "üle meie peade" käivad poliit- ja sõjamängud, põimunud äri ja võimuihaga, millest siin eelnevalt oh-kui-üleolevalt räägiti.
Nii palju veel, et mingit iseseisvust ei peaks küll keegi endale kusagil ette kujutama. Seda lihtsalt pole olemas, eriti mittemõjukatel riikidel, kes impeerumeid ei vea. Jõuab see sulle kohale või ei, ma lihtsalt ütlen. Olgu pealegi.
Õiglane inimene muidugi ei lähe sõtta, aga vaat kui sõda tuleb, siis ega keegi ei küsi, et kas soovid sõtta tulla või jätad vahele. Me siin vahepeal nats vägistame sind (või su lapsi või vanaema või koera), aga sa siis ole õiglane inimene ja ära sõtta tule, olks!
-
Külaline
Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:39Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.
[/quote]
[/quote]
Su mõttetu vinguva joru jätkuks, et pole kunagi riigipalgal olnud, hoopis mitmendat põlve ettevõtja.
Kas elu on raske? Ise oled süüdi, kui on. Võta siis ometi midagi ette. Nii kibestunud ei saa ju normaalne inimene ometi olla.
-
Külaline
Luban endale kerge muige. Edukas? Ilmselt riigipalga peal, mingi ministeeriumiametnik või seksiteaduse lektor ja naisiõigusluse teadur kuskil woke-ülikoolis. Kui see on edukus, siis küll. Haritud inimene aga praegusel ajal edukas ei ole, see on peaaegu aksioom. Haritud inimesel oskab süda valutada, ta on aus ja avara pilguga, tõeliselt mõjukatele kohtadele sellised ei saa. Reformierakonna valijatest wannabede kohta ei ole võimalik ühegi valemiga "tark" ja/või "aus" öelda. Kindlasti on sul mingi hariduspaber, selles ma ei kahtle. Palka saad paraku nende käest, keda sa oma maailmavaatest tulenevalt pidevalt ahistad ehk saed oksa, millel istud. Ja reformivalijale kohaselt ei saa sa sellest aru. Juba see väide ise, et haritud ja edukad "käituvad nii", reedab halastamatult, et sa ei ole iseseisev mõtleja, vaid kaasajooksik. Üks praeguse kultuuri suurimaid pahategusid on panna lollid uskuma, et nad on targad. Edutada neid, puhuda neile kõrva, et nad on millekski võimelised, paremad kui teised. Lollid usuvad seda meeleldi ja neid on rohkem kui tarku, see on loodusseadus. Nii valitsetakse maailma, see on osav ja tark võte, ei saa eitada.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:47Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:39Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 20:33
Miks sa siis kommenteerid võõrriigi poliitikat ja halvustad Kaja Kallast? Eestis on väga hea elada. Sina seda ei tea ja ei peagi teadma.
[/quote]
[/quote]
Hahhaaa, mingi järgmine kibestunud inimene. Mis teil ometi viga on?
-
Külaline
Luban endale kerge muige. Edukas? Ilmselt riigipalga peal, mingi ministeeriumiametnik või seksiteaduse lektor ja naisiõigusluse teadur kuskil woke-ülikoolis. Kui see on edukus, siis küll. Haritud inimene aga praegusel ajal edukas ei ole, see on peaaegu aksioom. Haritud inimesel oskab süda valutada, ta on aus ja avara pilguga, tõeliselt mõjukatele kohtadele sellised ei saa. Reformierakonna valijatest wannabede kohta ei ole võimalik ühegi valemiga "tark" ja/või "aus" öelda. Kindlasti on sul mingi hariduspaber, selles ma ei kahtle. Palka saad paraku nende käest, keda sa oma maailmavaatest tulenevalt pidevalt ahistad ehk saed oksa, millel istud. Ja reformivalijale kohaselt ei saa sa sellest aru. Juba see väide ise, et haritud ja edukad "käituvad nii", reedab halastamatult, et sa ei ole iseseisev mõtleja, vaid kaasajooksik. Üks praeguse kultuuri suurimaid pahategusid on panna lollid uskuma, et nad on targad. Edutada neid, puhuda neile kõrva, et nad on millekski võimelised, paremad kui teised. Lollid usuvad seda meeleldi ja neid on rohkem kui tarku, see on loodusseadus. Nii valitsetakse maailma, see on osav ja tark võte, ei saa eitada.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 20:44Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:39Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 20:33
Miks sa siis kommenteerid võõrriigi poliitikat ja halvustad Kaja Kallast? Eestis on väga hea elada. Sina seda ei tea ja ei peagi teadma.
[/quote]
Su mõttetu vinguva joru jätkuks, et pole kunagi riigipalgal olnud, hoopis mitmendat põlve ettevõtja.
Kas elu on raske? Ise oled süüdi, kui on. Võta siis ometi midagi ette. Nii kibestunud ei saa ju normaalne inimene ometi olla.
[/quote]
Mida ma ette võtan, jätan elektriarve ja maksud maksmata või? Pole sa mingi ettevõtja, või kui oled, siis ilmselt "mees maksab". Iseseisvana oleksid veidi rohkem jalgupidi maa peal. Liberaalide valetamismaania on ju üldtuntud. Tõeline liberaal, kes on tänapäeval konservatiiv, nõuaks mitte riigilt toetusi, vaid seda, et riik ta kukilt maha roniks ja laseks ettevõtlust arendada. Kui sa kõikuvas energiahinnas, aktsiisides, euronõuetes, kasvavas tulumaksus, bürokraatias ja tulevastes meeletutes auto- ja kinnisvaramaksudes probleemi ei näe, siis järelikult sa ise oma ettevõtet ei majanda, või siis on see sul mingi sokikudumise või puulusikate voolimise kõrvalhobi ainult. Luiska vähem ja tööta rohkem ja asjalikumalt.
-
Külaline
Su mõttetu vinguva joru jätkuks, et pole kunagi riigipalgal olnud, hoopis mitmendat põlve ettevõtja.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 21:09Luban endale kerge muige. Edukas? Ilmselt riigipalga peal, mingi ministeeriumiametnik või seksiteaduse lektor ja naisiõigusluse teadur kuskil woke-ülikoolis. Kui see on edukus, siis küll. Haritud inimene aga praegusel ajal edukas ei ole, see on peaaegu aksioom. Haritud inimesel oskab süda valutada, ta on aus ja avara pilguga, tõeliselt mõjukatele kohtadele sellised ei saa. Reformierakonna valijatest wannabede kohta ei ole võimalik ühegi valemiga "tark" ja/või "aus" öelda. Kindlasti on sul mingi hariduspaber, selles ma ei kahtle. Palka saad paraku nende käest, keda sa oma maailmavaatest tulenevalt pidevalt ahistad ehk saed oksa, millel istud. Ja reformivalijale kohaselt ei saa sa sellest aru. Juba see väide ise, et haritud ja edukad "käituvad nii", reedab halastamatult, et sa ei ole iseseisev mõtleja, vaid kaasajooksik. Üks praeguse kultuuri suurimaid pahategusid on panna lollid uskuma, et nad on targad. Edutada neid, puhuda neile kõrva, et nad on millekski võimelised, paremad kui teised. Lollid usuvad seda meeleldi ja neid on rohkem kui tarku, see on loodusseadus. Nii valitsetakse maailma, see on osav ja tark võte, ei saa eitada.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 20:44Mina olin üks neist, kes nad võimule valis, olen seda viimased 20 aastat teinud ning teen seda edaspidi samuti. Nii käituvad edukad ja haritud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 14:39
Sinutaolised libedikud kiidavad alati võimulolijaid ja amtliku narratiivi. Kui Kaja käseks müüks sa oma vanemad ja lapsed ka. Sest nii on õige.
[/quote]
Mida ma ette võtan, jätan elektriarve ja maksud maksmata või? Pole sa mingi ettevõtja, või kui oled, siis ilmselt "mees maksab". Iseseisvana oleksid veidi rohkem jalgupidi maa peal. Liberaalide valetamismaania on ju üldtuntud. Tõeline liberaal, kes on tänapäeval konservatiiv, nõuaks mitte riigilt toetusi, vaid seda, et riik ta kukilt maha roniks ja laseks ettevõtlust arendada. Kui sa kõikuvas energiahinnas, aktsiisides, euronõuetes, kasvavas tulumaksus, bürokraatias ja tulevastes meeletutes auto- ja kinnisvaramaksudes probleemi ei näe, siis järelikult sa ise oma ettevõtet ei majanda, või siis on see sul mingi sokikudumise või puulusikate voolimise kõrvalhobi ainult. Luiska vähem ja tööta rohkem ja asjalikumalt.
[/quote]
Uskumatu, mis vingats. Tead, sinust pole kahju ka. Sellise suhtumisega saadki kibeda elu. Mul on tuttavaid pensionäre-kõik saavad hakkama, keegi ei vingu-kusjuures enamik neist on Reformi valijad. Energiakriis oli aastaid tagasi, euronõuded on tõesti tüütud. Automaksu pole kehtestatud, kinnisvaramaks hakkab mind vast enim puudutama. Olen alates 14-aastasest oma raha teeninud ja minu arveid pole ükski mees maksnud, nii et soovitan sul vähem ennasttäis olla, saad seda, mida küsid. See, et sa oma elu oled ummikusse elanud, pole teiste süü.
PS: Jube vihane oled, tervisele ei hakka? Päris ehmatav, muidu ma õnneks selliseid ei näe.
-
Külaline
Et automaksu "pole kehtestatud" ja kinnisvaramaks alles hakkab puudutama - järelikult on kõik korras. Kuristik on alles kahe sammu kaugusel, kõik on hästi. See on ka tüüpiline reformivalija lühinägelikkus. Esiteks ei näe nad kaks sammu ette, teiseks ei näe nad suurt pilti, kolmandaks puudub kaastunne või empaatia kohe absoluutselt. Täpselt oma iidoli nägu, üks-ühele. Sina saad siis ka hakkama, kui sind nägupidi porisse vajutatakse ja piitsaga üle küüru tõmmatakse. Ka sellest asendist oled sa veel optimistlik ja kähised läbi pori, vere ja pisarate: "mina saan hakkama, pole viga midagi". Et tegelikult sulle liiga tehakse, seadust rikutakse ja sind piinatakse - see ei tule sulle mõttessegi. Härradel on õigus seda teha! Mina aga saan hakkama!Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 21:22
Uskumatu, mis vingats. Tead, sinust pole kahju ka. Sellise suhtumisega saadki kibeda elu. Mul on tuttavaid pensionäre-kõik saavad hakkama, keegi ei vingu-kusjuures enamik neist on Reformi valijad. Energiakriis oli aastaid tagasi, euronõuded on tõesti tüütud. Automaksu pole kehtestatud, kinnisvaramaks hakkab mind vast enim puudutama. Olen alates 14-aastasest oma raha teeninud ja minu arveid pole ükski mees maksnud, nii et soovitan sul vähem ennasttäis olla, saad seda, mida küsid. See, et sa oma elu oled ummikusse elanud, pole teiste süü.
PS: Jube vihane oled, tervisele ei hakka? Päris ehmatav, muidu ma õnneks selliseid ei näe.
Tulumaks juba tõusis, käibekas ka (selle saavad ettevõtjad küll tagasi), kui sa pead mingit turismitalu, siis kinnisvaramaksu pärast võiksid siiski muretseda, rääkimata automaksust, mis siseneb kõigisse hindadesse, inimene, täpselt nagu energiahind. LIsaks tegi refierakond sulle ka suukorviseaduse, pealekaebamisseaduse, kohe teeb ka toreda jälgimisseaduse. Aga küllap seegi tulevane lisavalu on sulle magus. Tulihingelisele orjale on iga härrade hoop oodatud tähelepanuavaldus, isandad ikkagi märkasid sind, nägid, et sul on raha ja suvatsesid omast heldusest selle sinu käest ära võtta. Neil on ju vaja, nad väärivad seda. Kas armulised härrad peavad siis ise puudust kannatama või? Härrad panid tähele su mõtteid ja suvatsesid need ära keelata - milline austusavaldus. Kuidas küll mitte armastada selliseid tähelepanelikke härrasid! See on Orwelli raamatus kirjeldatud Armastuse Ministeeriumi kelder ehk andumuse ülim aste. Õnnitlen tippu jõudmise puhul.
Minu elu kindlasti ummikus ei ole, ma saan ka hakkama, sest mis üle jääb. Aga ma ei ülista ega armasta sellepärast veel neid, kes mind piitsutavad. Ma pole masohhist ega loll nimelt. Minusugused on tegelikult targad ja edukad. Mida reformierakond sellest mõtleb, on minusugustele kama. Ainus soov neile - ronige mu kukilt maha, kaabakad! Tehke ise tööd ja elatuge sellest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 4 külalist