Kõige igavam töö

Külaline

Kõige igavam töö

Postitus Postitas Külaline »

Noniii….millised ametid on kõige igavamad?
Külaline

Sinu jaoks või?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:34Sinu jaoks või?
Jõuluvana jaoks. Duh, enda…
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:37
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:34Sinu jaoks või?
Jõuluvana jaoks. Duh, enda…
Igas töös on suhkrutükk, mis teeb...
Külaline

Minu jaoks oleks kõige hullem koristaja töö. Üks ja sama, üks ja sama. Ja homme kõik samasugune jälle.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ilmselt mingi liinitöö. Samuti raamatupidaja amet.
Külaline

Nendest asjadest, mis mina elu jooksul teinud olen, oli kõige igavam töö üks suvisel koolivaheajal sekretäri asendamine ühes pisikeses kontoris, mis asus mingis kopli keldripugerikus: päeva jooksul tuli max 3 telefonikõnet, milllele oli vaja vastata. Nädala jooksul oli vaja paar korda mõnii klient vastu võtta ja ta ülemuse kabinetti suunata. Ja IGA päeva lõpul ülemuse kohvitass puhtaks pesta (kohvi keetis ta omale ise). Ülejäänud aja mängisin arvutis kas solitari või mingit kasiinomängu, muid mänge selles arvutis polnud, aasta oli siis 1996.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Liinitöö mingis suures tehases. Üksluine. Näiteks laod päev otsa sprotte karpi.
Külaline

taivopalm kirjutas: 01 Juul 2024 15:59 Liinitöö mingis suures tehases. Üksluine. Näiteks laod päev otsa sprotte karpi.
Minu vanaema toppis neid sprotte purki ja talle väga meeldis. See oli nagu muttide kudumisring. Muudkui lõhverdasid külajutte ja tegid näputööd.
Külaline

Sobivas kambas on vaikset liinitööd päris mõnus teha. Kõik maailmaasjad saab ära arutatud, nalja teha, naerda.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 17:55 Sobivas kambas on vaikset liinitööd päris mõnus teha. Kõik maailmaasjad saab ära arutatud, nalja teha, naerda.
Mul on olnud võimalus külastada mõningaid suuri tehaseid Euroopas kus tehakse liinitööd. Mees või naine teeb tunde ühte seda sama liigutust järgemööda. Siis ma mõtlen küll, et hea et mina seda tegema ei pea. Mingit kõkutamist ja nalja viskamist ma ei ole kunagi näinud. Tempo on taga ja sa pead suutma mingite sekundite jooksul oma liigutused ära teha, et järgmine inimene saaks siis jälle oma liigutused ära teha. Muidugi maailm areneb ning paljusid liigutusi pannakse tegema robotid. Seda liinitööd jääb õnneks ajas vähemaks. Vähemalt mulle tundub niimoodi.
Külaline

Suurtest tehastest ja sealsest orjatööst ma ei tea muffigi. Olen kambas kõblanud, kartuleid võtnud, kive korjanud, heina teinud, krõpsu pakke 2 kaupa kokku liiminud. Koloraado mardikaid korjanud, siis küll enamuse ajast tagusime vaootstes kaarte :)
Mõnus lebo oli, tunnitasuga :lol:
Külaline

Sovhoosi põllul kõplamine ei olnud omal ajal minu unistuste amet. Vajalik töö, aga mulle see ei meeldinud. Heinategu sovhoosi küünis oli veidi põnevam. Näe nüüd kukkusin heietama.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Eks see ole individuaalne, aga ma arvan ka, et liinitöö. Mingi aja ehk veel, aga aastaid järjepanu tüütaks ära. Eriti kui püsti peab seisma ja tempo koguaeg taga on.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 19:43 Sovhoosi põllul kõplamine ei olnud omal ajal minu unistuste amet. Vajalik töö, aga mulle see ei meeldinud. Heinategu sovhoosi küünis oli veidi põnevam. Näe nüüd kukkusin heietama.
Mulle olid vastukarva kõik need tööd, mida teha kästi: kivikorjamine, kõplamine, harvendamine, kartulivõtt. Vägisi pidi tegema. Unes ka nägin, et traktor jälle tuleb ja ma ei jõua kartuleid ära korjata.
Külaline

Mulle tundub ka vastukarva liinitöö. Mulle meeldib küll, kui on teatavas koguses rutiini ja tööülesanded ja reeglid väga kiiresti ja palju ei muutu, kuid päevast päeva ainult ja ainult üht ja sama liigutust teha tundub veel hullem.

Kindlasti ei suudaks ma olla vetsukoristaja. Just hiljuti käisin ühes kaubanduskeskuse vetsus (minu jaoks on need nii õudsed kohad, et ma ei taha sinna isegi mitte kliendina minna ja maksimaalselt väldin varianti, et pean sellises kohas vetsu minema) ja nägin, et kõrvalkabiinis istus keegi sees. Ümber jalgade lainetas suur hunnik okset. Põgenesin sealt nagu suutsin. Mõtlesin, et vaene koristaja!

Tapamajas ei saaks ma ka töötada.
Külaline

Kõige jubedam oleks töö, kus ei saaks oma aju kasutada, kus puudub otsustusvõime, peaks olema alluv, väikse töötasuga, kus ei ole uut ja kaunist kontorit, hüvesid, kolleegid on veidi tuhmid, töökoht kuskil maakohas või väikelinnas jne. Nimekiri tuleks üsna pikk.
Külaline

Igavaim töö on kirssidest kive välja nokkida. Tegin terve ühe ämbri ja täiega loll töö. Kas kompotikirssidel nokib masin kive välja?
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 09 Juul 2024 19:18 Kõige jubedam oleks töö, kus ei saaks oma aju kasutada, kus puudub otsustusvõime, peaks olema alluv, väikse töötasuga, kus ei ole uut ja kaunist kontorit, hüvesid, kolleegid on veidi tuhmid, töökoht kuskil maakohas või väikelinnas jne. Nimekiri tuleks üsna pikk.
See on õige, et igav on, kui pole vaja aju üldse kasutada. Kaunis kontor, hüved, maakoht või väikelinn pole mingi probleem. Võin garaažis ka töötada, kui asi huvitab.
Vaenukägu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vaenukägu »

Liinitöö, kassiiritöö, MuPo bussikontrollitöö, muuseumi valvurtädi töö.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist