Viimane raamat mida lugesite?
-
kägu
Mul on alati mõni ramat pooleli, loen iga päev. Hetkel on pooleli Richard Osman. Mees, kes suri kaks korda.
Tormiõde, sarjast Seitse õde. Iseenesest suht loll raamat, aga veidral kombel loetav ja edeneb päris kiiresti.
Astrid Lindgreni "Bullerby lapsed"
Lapsena sai seda viimati loetud, nüüd lugesin oma lapsele õhtujutuks.
Lapsena sai seda viimati loetud, nüüd lugesin oma lapsele õhtujutuks.
-
Külaline
Giulia Enders "Võluv soolestik". Väga meeldis.Mammamia kirjutas: ↑02 Juun 2024 13:42 Viimane raamat mida lugesite?
-
Kylli
Lucia Berlin "Koduabilise käsiraamat", väga meeldis.
Pooleli on Muriel Barbery "Siili Elegants".
Hiljaaegu avastasin enda jaoks uue krimiseeria ka, Elly Griffiths'i Ruth Galloway juhtumid - selline mõnus muhekrimi, aga siiski sisukam kui nt Agatha Raisini lood (mille puhul ma ikka ja jälle imestan, kui endale uue osa laenutan, aga ikka loen
).
Pooleli on Muriel Barbery "Siili Elegants".
Hiljaaegu avastasin enda jaoks uue krimiseeria ka, Elly Griffiths'i Ruth Galloway juhtumid - selline mõnus muhekrimi, aga siiski sisukam kui nt Agatha Raisini lood (mille puhul ma ikka ja jälle imestan, kui endale uue osa laenutan, aga ikka loen
-
Leevike
Kuulamise kunst - mõtlesin, et peaks keskkoolis olema kohustuslik kirjandus. Kuigi samas tänapäaeva noored vist pigem saadavad sõnumeid 
Palju probleeme saaks vältida kui inimesed vaid üksteist oskaksid ja tahaksid kuulata.
Palju probleeme saaks vältida kui inimesed vaid üksteist oskaksid ja tahaksid kuulata.
-
Külaline
-
Seebitükike
- Teerajaja
- Kontakt:
Vaata siis, leidsin uue autori Elly Griffits, hakkan lugema, võibolla meeldib.
Yrsa Sigurđardóttir - Nukk
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Eia Uus "Minu Prantsusmaa". See on mul küll juba kunagi ammu loetud, aga tundsin, et tahaks ilusat keelt ja kergemat lugemist.
-
Sürr
T.J.Dorsey "Point & Figure Charting". Ilukirjandusest ei mäletagi täpselt, mis viimati sai loetud, ilmselt "Kuradi Eliksiirid"
-
3KG3HKD
Praegu armastan põnevikke, mis ka vaimukalt kirjutatud on. Lee Childi "Tripwire" on pooleli. No tegelikult pole just poole peale jõudnud, üsna alguses alles. Aga autor meeldib väga ja loodan, et on sama hea, kui kõik eelnevad.
Loen lapsele õhtujutuks "Pipi Pikksukka". Täitsa huvitav vaadata, kumb meist ennem magama jääb 
-
Külaline
Kas keegi häid krimkasid oskab soovitada? Mul on kõik loetud
aga tahaks veel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist