Siia juurde lisaks veel omalt poolt, et kui kutsuda lukuabi ja lasta lukk maha lüüa, ei küsita samuti omandust tõendavat dokumenti.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
Naabrinaine pargib vale kortermaja parkimiskohal
-
Külaline
Ilmselt vaadati tehnilist passi ja seal Teie nimi auto omanikuna või ka vastutav kasutaja.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
-
Külaline
Ei vaadtud, sest minu nime keegi ei küsinud ja dokumente samuti mitte. Maksin sulas.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:06Ilmselt vaadati tehnilist passi ja seal Teie nimi auto omanikuna või ka vastutav kasutaja.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
-
Külaline
Ise kopeerisid väljavõtted üldse mingi parkimiskaardi kasutamise kohta. Keegi pole rääkinudki parkimiskaartidest siin.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:03Mingi Eipre AB jutt on ülemuslikum Riigikohtu otsustest? Oi jeerum küll, kui rumal saab olla. Eipre kiskus Riigikohtu otsuse kontekstist välja need laused, mis meelitavad kliente ligi. Tõlgin: korteriühistu liikmed 100% nõusolek ei ole kõikide kaasomanike kokkulepe.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:42Igal korteriomanikul on õigus oma kaasomandi eset, tavaliselt parkimisala, kasutada selle otstarbe kohaselt. Maa ühisosa kasutuskorra võib määrata korteriühistu üldkoosolek, näiteks määrata igale korteriomandile kindel parkimiskoht.
Korteriühistu õigused parkimise korraldamisel: https://eipre.ee/korteriuhistu-oigused- ... aldamisel/
Ei peagi notarilepingut kaasas kandma, see "dokument" saadakse muud moodi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:04Siia juurde lisaks veel omalt poolt, et kui kutsuda lukuabi ja lasta lukk maha lüüa, ei küsita samuti omandust tõendavat dokumenti.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
Kas arutle.ee foorumis ei tohigi tsiteerida Riigikohtu otsust? Kui Te ei saa aru Riigikohtu otsustest siis miks oma oskamatust presenteerida?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:11Ise kopeerisid väljavõtted üldse mingi parkimiskaardi kasutamise kohta. Keegi pole rääkinudki parkimiskaartidest siin.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:03Mingi Eipre AB jutt on ülemuslikum Riigikohtu otsustest? Oi jeerum küll, kui rumal saab olla. Eipre kiskus Riigikohtu otsuse kontekstist välja need laused, mis meelitavad kliente ligi. Tõlgin: korteriühistu liikmed 100% nõusolek ei ole kõikide kaasomanike kokkulepe.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:42
Igal korteriomanikul on õigus oma kaasomandi eset, tavaliselt parkimisala, kasutada selle otstarbe kohaselt. Maa ühisosa kasutuskorra võib määrata korteriühistu üldkoosolek, näiteks määrata igale korteriomandile kindel parkimiskoht.
Korteriühistu õigused parkimise korraldamisel: https://eipre.ee/korteriuhistu-oigused- ... aldamisel/
-
Külaline
Mis moodi siis? Kunagi mul läks uks lukku ja lukuabi tehnik ei küsinud mitte midagi. Tegi ukse lahti, võttis raha vastu ja kogu lugu. Kes ma olen või mis ma seal teen, ei huvitanud teda üldse. Näo järgi teadis sinu arust või, mis mu nimi on?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:26Ei peagi notarilepingut kaasas kandma, see "dokument" saadakse muud moodi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:04Siia juurde lisaks veel omalt poolt, et kui kutsuda lukuabi ja lasta lukk maha lüüa, ei küsita samuti omandust tõendavat dokumenti.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37
Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
-
Külaline
Küll sul on kange tahtmine seletada teemadel, millest sa mitte midagi ei tea.Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:26Ei peagi notarilepingut kaasas kandma, see "dokument" saadakse muud moodi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:04Siia juurde lisaks veel omalt poolt, et kui kutsuda lukuabi ja lasta lukk maha lüüa, ei küsita samuti omandust tõendavat dokumenti.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37
Tõesti või, ma lasin ükskord enda auto ära vedada, sest ei läinud käima. Keegi ei küsinud, kelle oma see auto on. Võtit mul ka ei olnud, see oli maha jäänud.
Ilmselt lõhna järgi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:28Mis moodi siis? Kunagi mul läks uks lukku ja lukuabi tehnik ei küsinud mitte midagi. Tegi ukse lahti, võttis raha vastu ja kogu lugu. Kes ma olen või mis ma seal teen, ei huvitanud teda üldse. Näo järgi teadis sinu arust või, mis mu nimi on?
No aga vaadake kui palju klikke. Teil pole ka vast riigiametis reede pealelõunal midagi teha ...Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:29Küll sul on kange tahtmine seletada teemadel, millest sa mitte midagi ei tea.
-
Külaline
Mis moodi? Olen lasknud korra lüüa maha maja luku ja kahel korral korterite lukud, mitte kordagi ei küsitud ei mu nime ega dokumenti. Oskad öelda, kuidas mu omandiõigus tuvastati?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:26Ei peagi notarilepingut kaasas kandma, see "dokument" saadakse muud moodi.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:04Siia juurde lisaks veel omalt poolt, et kui kutsuda lukuabi ja lasta lukk maha lüüa, ei küsita samuti omandust tõendavat dokumenti.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 12:37
Teatud jorsid ei tuvastagi, maksate ju sulas.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:31Mis moodi? Olen lasknud korra lüüa maha maja luku ja kahel korral korterite lukud, mitte kordagi ei küsitud ei mu nime ega dokumenti. Oskad öelda, kuidas mu omandiõigus tuvastati?
-
Külaline
Kas saab tellida ka nii, et esitavad arve ja maksan 7 p pärast? Ära aja iba.
Ikka saab. Siis on lihtsalt võlaõiguslik suhe ja hind pisut teisesem, kui sulas.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 13:46Kas saab tellida ka nii, et esitavad arve ja maksan 7 p pärast? Ära aja iba.
-
Külaline
Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
-
Külaline
Millest see Ants üldse midagi teadnud on? Loll nagu lauajalg, aga muudkui seletab.
Kes rääkis ouou, lase hinnast alla? Mina mitte, ikka Teie.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:15Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
Kui kodukal on kirje, et maksmine ainult sulas siis see ettevõte kaua küll ei eksisteeri, Maksuamet kukil.
Viimati muutis Ants, 04 Juul 2025 14:23, muudetud 1 kord kokku.
Oi kui tore, Te olete nii intelligentne.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:17 Millest see Ants üldse midagi teadnud on? Loll nagu lauajalg, aga muudkui seletab.
-
Külaline
No eks võid ju kohapeal ka läpakaga olla ja nende kõrval olles ülekande teha, kes keelab. Toksid mõnuga andmeid sisse. Kui paljud seda teha viitsivad?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:21Kes rääkis ouou, lase hinnast alla? Mina mitte, ikka Teie.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:15Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
Kui kodukal on kirje, et maksmine ainult sulas siis see ettevõte kaua küll ei eksisteeri, Maksuamet kukil.
Pigem vaja dokumenti kindlustusele?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 15:32No eks võid ju kohapeal ka läpakaga olla ja nende kõrval olles ülekande teha, kes keelab. Toksid mõnuga andmeid sisse. Kui paljud seda teha viitsivad?Ants kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:21Kes rääkis ouou, lase hinnast alla? Mina mitte, ikka Teie.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 14:15
Räägid asjadest, millest ei tea. Kodulehel on hind, mille maksad sulas nagunii. See, kas võtad selle eest ka arve, on iga inimese enda teha. Mina olen võtnud ja olen pannud ettevõtte kuludesse. Ei ole nii, et ouou, ma arvet ei võta, andke hinnas alla. Enamik inimesi nagunii mingit arvet ei võta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist