Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:23
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:13
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:02
Kust sa tead, et ajuvaba, kui sa pole kuulanudki? Uskumatud tüübid.
No jumal küll, las ta nüüd olla, mis sa peedistad. Kõigile ei pea meeldima samad asjad. Jah, on totter kritiseerida midagi, mida pole kuulanud, aga lõppeks - keda huvitab, mida see Kägu arvab? Kes tahab, kuulab niikuinii ja kes ei taha, ei hakka seda ka tegema.
Kes ütles, et pole kuulanud? Olen kuulanud ja tõesti ei huvita. Sind ja seda teist kägu ju kangesti huvitab, miks iidolite saateid ei kiideta.
Ma just kirjutasin, et kedagi ei huvita. Õpi funktsionaalselt lugema ja aru saama, et kõik, kes sinuga kooris ei kaaguta, ei ole fännid. Me siin (eeldatavasti) pole teismeeas, et kedagi idoliseerida. Katsu ka sellest east kuidagi väga kasvada.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:34
No jumal küll, las ta nüüd olla, mis sa peedistad. Kõigile ei pea meeldima samad asjad. Jah, on totter kritiseerida midagi, mida pole kuulanud, aga lõppeks - keda huvitab, mida see Kägu arvab? Kes tahab, kuulab niikuinii ja kes ei taha, ei hakka seda ka tegema.
Kes ütles, et pole kuulanud? Olen kuulanud ja tõesti ei huvita. Sind ja seda teist kägu ju kangesti huvitab, miks iidolite saateid ei kiideta.
Ma just kirjutasin, et kedagi ei huvita. Õpi funktsionaalselt lugema ja aru saama, et kõik, kes sinuga kooris ei kaaguta, ei ole fännid. Me siin (eeldatavasti) pole teismeeas, et kedagi idoliseerida. Katsu ka sellest east kuidagi väga kasvada.
Õpi ise lugema. Üks andunud fänn kargas turja, teda ju hirmsasti huvitab. Ei suuda leppida, et mõnele ei meeldi, tema hakkas vastu vaidlema. Katsu ise välja kasvada, ka sinu sõnavõtud on jaburad ja ei anna teemale midagi juurde. Naljakad on sellised inimesed, kes taovad rinnale, et üldse ei huvita, samas võtab aga sõna, miks sina arvad nii, miks sina naa. Ju siis ju hirmsasti huvitab, muidu sa ei reageerikski kuidagi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:50

Õpi ise lugema. Üks andunud fänn kargas turja, teda ju hirmsasti huvitab. Ei suuda leppida, et mõnele ei meeldi, tema hakkas vastu vaidlema. Katsu ise välja kasvada, ka sinu sõnavõtud on jaburad ja ei anna teemale midagi juurde. Naljakad on sellised inimesed, kes taovad rinnale, et üldse ei huvita, samas võtab aga sõna, miks sina arvad nii, miks sina naa. Ju siis ju hirmsasti huvitab, muidu sa ei reageerikski kuidagi.
Sa ise kõnetasid mind, troll, ma ei vastanud isegi sulle selles lõimes, mida sa tsiteerima hakkasid. Saa oma suurushullustusest üle, mine hatewatchi midagi ja lase oma töntsakatel näppudel käia. Oma elu sul niikuinii pole, et oma ajaga midagi targemat peale hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 10:27
Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 20:02 See näitabki, kui palju on ohmusid. Ma ei tahaks sellist nürimeelset "vestlusõhtut" kuulata ka siis, kui peale makstaks.
Ok, vestlusõhtut ei taha. Mis sulle Salajuttude juures ei meeldi?
No näiteks mina ei saa aru, miks on vaja ropendada. ja miks on vaja segada eesti keel mingite ingliskeelsete slängisõnadega.
Külaline

Sa ise kõnetasid mind, troll, ma ei vastanud isegi sulle selles lõimes, mida sa tsiteerima hakkasid. Saa oma suurushullustusest üle, mine hatewatchi midagi ja lase oma töntsakatel näppudel käia. Oma elu sul niikuinii pole, et oma ajaga midagi targemat peale hakata.
Päris hea näide nende matslike tädide fännklubist.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 16:00
Päris hea näide nende matslike tädide fännklubist.
Vaheta plaati juba ja saa ükskord täiskasvanuks, vaimselt ka. Loodad leida endale kaasakiitjaid, aga ei leia oma sapist kontigenti siit ja kohe on pill lahti, et kõik sinuga samal arvamusel pole. Tühi, vihane ja õnnetu väike inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 22:40
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 16:54 Milliseid influencereid Te jälgite?
Olen mõnda aega jälginud venelannat Yana Rudkovskaya. Mitte, et ma teda fännaks, lihtsalt huvitav on vaadata, kuidas Vene rikkad elavad. Nende maailm on ikka 180 ° tavainimese omast.
Huvitav kuju.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 13:11
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 12:34

Mõningad isikud sooviks oma aega veidi sisukamalt kasutada, kui mingit ajuvaba jama kuulates.
Salajutte proovisin vaadata ja kuulata, uskumatu pläma.
Vaadata küll ei viitsi-kes siis podcaste vaatab! Olen kõik sadakond osa ära kuulanud, nalja saab palju. Mõnus ajaviide olles üksi pikemal autosõidul. Kuulan teisi podcaste ka, nende oma on tõesti parim.
Külaline

Minu jaoks ei ole nad iidolid (olen vana ja üldse mitte sihtgrupp), aga olles mõned osad kuulanud, siis tuleb tunnistada, et on päris lõbus. Klatši ja kõmu seal pigem ei ole, vaid loetakse ette lugusid teiste inimeste eluseikadest.

Seega, kui räägid, et see podcast on lihtsalt klatš ja kõmu, siis ma arvan, et sa ei ole tegelikult mitte kunagi seda kuulanud ja lihtsalt arvad midagi...
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 13:50

Vabandust, et küsin, aga kui kohe ÜLDSE EI HUVITA, siis miks sa loed, süvened ja kommenteerid. Mina näiteks ei loeks kunagi neid teemasid, mis mind ei huvitaks. Ammugi ei kommenteeriks ega õiendaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 20:02
Ottotriin kirjutas: 01 Juul 2025 19:16
Vestlusõhtul pole käinud, aga Salajuttude podcast on lihtsalt parim.
Pole see, keda tsiteerid, aga see on nagu kahe sõbranna jutustamine, kunagi toimunud suvalistest olukordadest ja nõu antakse 30ndatesse jõudnud inimeste elukogemusest lähtuvalt. Pigem kuulaks juba päriselt elukogenud Saagimit ja P. Tali. Mõlemad tegutsenud ajakirjanikena, intervjueerinud paljusid tuntud inimesi, ühel ka 80ndatel ja 90ndatel välismaal elamise kogemus. Jutt on voolav, humoorikas, kohati teravmeelne ja ka õpetlik.
Külaline

See Salajutud meenutab oma olemuselt Skyplusi Timmeri Naistekat.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 23:36 See Salajutud meenutab oma olemuselt Skyplusi Timmeri Naistekat.
Just! Mis oli siiani parim podcast ever!
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 00:46
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 23:36 See Salajutud meenutab oma olemuselt Skyplusi Timmeri Naistekat.
Just! Mis oli siiani parim podcast ever!
Eeee.... See oli ju raadiosaade.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 07:46See oli ju raadiosaade.
Raadiosaade muutub podcastiks, kui see salvestada ja internetti laadida.

https://www.youtube.com/watch?v=ShLpsNpKy5I
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 20:25
Pole see, keda tsiteerid, aga see on nagu kahe sõbranna jutustamine, kunagi toimunud suvalistest olukordadest ja nõu antakse 30ndatesse jõudnud inimeste elukogemusest lähtuvalt. Pigem kuulaks juba päriselt elukogenud Saagimit ja P. Tali. Mõlemad tegutsenud ajakirjanikena, intervjueerinud paljusid tuntud inimesi, ühel ka 80ndatel ja 90ndatel välismaal elamise kogemus. Jutt on voolav, humoorikas, kohati teravmeelne ja ka õpetlik.
Saagimil on ju oma jutusaated, kuula terviseks
Külaline

Ma pigem kerin Saagimi ja Tali kohe edasi. Lausa tüütu, et terve Õhtuleht on neid täis. Mul ei ole kummagi suhtes mitte mingit ebasümpaatsust - vastupidi, meeldivad, aga millegipärast nende vestlusi kuulata ja artikleid lugeda ei viitsi. Mingi küllastumus nagu. Ja need intervjueeritavad kipuvad olema uhhuuu valdkondadest, mis pole kohe üldse minu teema. No näiteks https://hingele.goodnews.ee/ohtuleht-pu ... ks-neisse/

Täielik jama! Ma isegi ei ava neid artikleid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 12:11
Saagimil on ju oma jutusaated, kuula terviseks

Ma pigem kerin Saagimi ja Tali kohe edasi. Lausa tüütu, et terve Õhtuleht on neid täis. Mul ei ole kummagi suhtes mitte mingit ebasümpaatsust - vastupidi, meeldivad, aga millegipärast nende vestlusi kuulata ja artikleid lugeda ei viitsi. Mingi küllastumus nagu. Ja need intervjueeritavad kipuvad olema uhhuuu valdkondadest, mis pole kohe üldse minu teema. No näiteks https://hingele.goodnews.ee/ohtuleht-pu ... ks-neisse/

Täielik jama! Ma isegi ei ava neid artikleid.
Puuduta mind saated on teine teema, aga igal juhul kuulaks taustaks Salajuttude asemel Saagimi ja P. Tali saateid. Saagimil on mitmekesine elukogemus 80ndatel Soome minemisest ja välismaal elamisest. P. Tali on sorava, humoorika jutuga ja räägib korrektselt. Saadet kuulates jääb mulje, et seda on ette valmistatud. Salajuttude puhul tekib tunne, nagu kaks naist on kusagil kohvikus kokku saanud ja lihtsalt jutustavad oma päevasündumusi, vastavad küsimustele isiklike kogemuste põhjal ja mis kõige häirivam, hästi palju kasutatakse kõnekeelt, polnd, aa mingi, siuke asi jne. Jutt keerleb palju alkoholi, seksi ja pidude ümber. Lisaks veel ropendatakse, nt fucking, kes täis sit… ja kasutatakse palju ingilise keelseid sõnu, appi, kui depressed, ta on nagu nii cute, come and get me, see oli nagu nii cringe jne. No ei lähe peale, ei Salajutud, ega Tikotokker K. Linkmann jmt. Sellised allpool-vööd-naljad ja roppused pole lihtsalt minu teema.
Külaline

Ah, igaühele oma. Mina kuulan Salajutte sellepärast, et seal saab ikka päriselt nalja ka. Aga varem oli Eesti üks kõige populaarsemaid podcaste Tussisööjad, seda ei suutnud isegi mina kuulata. Noormehed läksid ikka rõvetsemise ja ropendamisega üle igasuguste piiride, mitte mingeid filtreid. Aga neil oli siiski kümneid tuhandeid kuulajaid ja fänne.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 13:30 Ah, igaühele oma. Mina kuulan Salajutte sellepärast, et seal saab ikka päriselt nalja ka. Aga varem oli Eesti üks kõige populaarsemaid podcaste Tussisööjad, seda ei suutnud isegi mina kuulata. Noormehed läksid ikka rõvetsemise ja ropendamisega üle igasuguste piiride, mitte mingeid filtreid. Aga neil oli siiski kümneid tuhandeid kuulajaid ja fänne.
Ka A.M Mustoneni fenomenist ei saa aru, olgu või saagu ta kui kuulsaks tahes. Youtubest on teda nähtud ja tekstides on palju roppusi ja lisaks hästi palju miimikat, kõike on liiga palju, aga kui kuulajaid ka USA-s jagub, andku minna.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline