Selles see vahe ongi, et normaalselt mõtlev inimene saab sellest aru. Haige aga jätkab ja ei saa aru, kui üle piiri minnakse.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:03Mina ka ei saa aru.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 17:10 ….normaalne inimene saab aru, kust maalt läheb piir kinnisidee ja lihtsalt meeletu armuvalu vahel.
Kui enne pole midagi sellist olnud, kust ma pean teadma mis on mis.
Ja mul polegi vahet kuidas nimetada. On tunded kellegi vastu mida tunneb.
Armumine või kinnsidee
-
Külaline
-
Külaline
Nüüd tuleb välja, et see unelmate mees andis hoopis raha Tolmukübemele ja see oligi see vastastikune suhe. Veel haledam kui kohvinurgas naeratamine.
-
Külaline
No seleta ära. Ma kuulen sellest kinnisidee sõnast siin esmakordselt. Sina vist siin seda korrutad pidevalt.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:59Selles see vahe ongi, et normaalselt mõtlev inimene saab sellest aru. Haige aga jätkab ja ei saa aru, kui üle piiri minnakse.
-
Külaline
Kas mees sai ka midagi vastu? Selle küsimuse vastus võib olla võtmeks, mis lahendab selle dilemma.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 19:04 Nüüd tuleb välja, et see unelmate mees andis hoopis raha Tolmukübemele ja see oligi see vastastikune suhe. Veel haledam kui kohvinurgas naeratamine.
-
Külaline
Vot ei seleta. Eelnevalt ilusti ära öeldud, mida see tähendab.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 19:37No seleta ära. Ma kuulen sellest kinnisidee sõnast siin esmakordselt. Sina vist siin seda korrutad pidevalt.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:59Selles see vahe ongi, et normaalselt mõtlev inimene saab sellest aru. Haige aga jätkab ja ei saa aru, kui üle piiri minnakse.
Kasuta AI-d, nagu tänapäeval popp on.
-
Külaline
Kui ta sinuga edasi räägiks ja mingit ebalevalt juttu ajaks, siis ma saaks veel aru, mis sinus küsimusi tekitab, aga siin on ju vastus ühene: ta ei reageeri sinu kirjadele, sest ei taha sinuga mingit tegemist teha. Ma ei tea, mis põhjendusi ja seletusi sa ootad, neid ilmselgelt ei tule. Liigu oma eluga edasi ja ära saada mingeid pühadetervitusi, see on samasugune kontaktiotsimine.Tolmukübe kirjutas: ↑06 Juul 2025 13:40Jah, sul on õigus. Sel mehel pole konkreetset juttu. Oleks, et vastaks kirjale konkreetselt: Tänan, ei, pole huvitatud sinuga suhtlemast ega midagi aretamast, ja asi oleks ühel pool. See pole ju raske nii kirjutada, või veel lühemalt, kui üldse huvi pole. Kui ma ikka kellegiga suhelda ei taha ja ta mulle kirjutama hakkab vms, siis ma ütlen talle seda konkreetselt otse näkku, et inimene oma ponnistusi minule ei suunaks. Pole raske öelda, et ei taha. See ikka palju loeb, kui on ära öeldud, siis ka asi täitsa selge. Jah, olen talle mõned tervitused saatnud ja mingi koguse kirju, aga ega enam ca 2 aastat pole midagi kirjutanud/saatnud. Kaua sa ikka kirjutad, kui teine ei vasta.
-
Külaline
Aga teemaks oli kinnisidee ja armumise erinevus, mitte Tolmukübeme kallal tänitamine. Inetu on minna isiklikuks ja siis, kui keegi suunab teema juurde, nähvata - teema kohta küsi Al-ltGuest kirjutas: ↑06 Juul 2025 20:31Vot ei seleta. Eelnevalt ilusti ära öeldud, mida see tähendab.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 19:37No seleta ära. Ma kuulen sellest kinnisidee sõnast siin esmakordselt. Sina vist siin seda korrutad pidevalt.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:59Selles see vahe ongi, et normaalselt mõtlev inimene saab sellest aru. Haige aga jätkab ja ei saa aru, kui üle piiri minnakse.
Kasuta AI-d, nagu tänapäeval popp on.
-
Külaline
Ma juba seletasin ju.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 20:54Aga teemaks oli kinnisidee ja armumise erinevus, mitte Tolmukübeme kallal tänitamine. Inetu on minna isiklikuks ja siis, kui keegi suunab teema juurde, nähvata - teema kohta küsi Al-lt
Mina kirjutasin selleKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 14:47Kinnisidee on ikka siis, kui see hakkab sinu igapäevaelu segama. Et siis pm nagu tüütad päriselt koguaeg inimest. Saadad, kirju, ei vasta, lähed ukse taha, hakkad jälitama jne. Kui tekib tunne, et ei suuda ilma kinnisidee objektita eksisteerida. Kinnisidee on haiglane soov koos olla, isegi, kui inimene on öelnud, et tema ei taha.
See, kui armununa 24/7 temast mõtleb ja unistab on okei.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 14 külalist